|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007 (2.del)
3.11.2007 16:58:15   
baja*
IZVIRNO SPOROČILO: siskamiska
Pomoje morta bit Dita in Rene prave face skupaj user posted image , jih morta kdaj slikat in nam jih pokazat.

Danes jih je Freycha slikala, bo ona pokazala slike (če bo htelauser posted image ), jaz mam pa ene slike z morja, sam ne vem, če mi jih bo uspelo gor poknit, ker sem bolj štorasta za te zadeveuser posted image . Grem probat....

(odgovor članu siskamiska)
Neposredna povezava do sporočila: 1651
3.11.2007 17:11:44   
siskamiska
Baja če ti bo ratalo mi sporoči.
No zdej bom pa še mal Freycho šarmirala da nam bo slike pokazala     user posted image

user posted image    user posted image    user posted image    user posted image    user posted image    user posted image    user posted image    user posted image    user posted image    user posted image    user posted image    user posted image    user posted image    user posted image    user posted image    user posted image    user posted image    user posted image    user posted image    user posted image    user posted image    user posted image    user posted image    user posted image    user posted image    user posted image    user posted image    user posted image    user posted image    user posted image

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1652
3.11.2007 17:26:46   
Freycha
Evo, eno slikico za pokušino, ker se nam že fejst mudi, pa potem objavim še dokaz, kako Rene "poljublja" Ditino rokico user posted image user posted image

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1653
3.11.2007 17:31:19   
baja*
Bom jaz raje album zrihtala, ampak pol, ko bo malo več cajtauser posted image

< Sporočilo je popravil baja* -- 3.11.2007 17:36:29 >

Neposredna povezava do sporočila: 1654
3.11.2007 17:33:04   
baja*
iiiiiiiii freycha, kak sta sladkauser posted image - za popapat, pol pa ni čudno, da je hotel rene dito pojestuser posted image

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1655
3.11.2007 17:41:23   
rumba
Iiiiiiiiii, kako sta luštna. Lupček pa lubica, to je lepi par, kdaj bo pa poroka, da na RR vse se zjoka?! user posted image user posted image

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1656
3.11.2007 17:48:34   
siskamiska
user posted image user posted image user posted image   za Dito in Reneja
user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 1657
3.11.2007 17:51:42   
baja*
no, sem poknla 3 slike v album, tiste, ki imate geslo: č sem spremenila v c

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 1658
3.11.2007 17:56:55   
Anonimen
siskamiska, tudi moj se zadnji teden spet zbuja tudi 5x na noč... včaih mu je dovolj, da ga malo pocartam in obrnem, največkrat pa hoče zizo, pa samo 5x potegne.... 2 podoja sta pa ta prava ponoči.... dodajam pa še vedno aptamil 1, mi pa povej, kaj ti bo pediatrinja rekla, kdaj preit na 2-ko
aha, tisti drugi gel je pa GENGI gel...

Tara in Filip.... čestitke za 4 mesece...

no, mi smo tudi s Ptuja.... me že glava boli od tega zapravljanja... spet sem 50 € zapravla za Izaka, šla sem pa samo po magični lonček user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1659
3.11.2007 18:15:58   
anja7
Freycha, baja-kaka cukra sta Dita in Rene;

Tara in Filip; čestitke za 4 mesece;

Zvesta; a se GENGI gel kupi v lekarni? Našga tok zobki dajejo, pa mam Calgel, pa se mi zdi, da ne pomaga kej dost

Zdej mam pa še eno vprašanje za vse vas. Kako hudiča uspavate otroke takrat, k so že čist u komi, zaspat pa nočjo? To je noro. Najin zaspi največkrat samo ob sesalcu. To nam je ostal od tahudih krčev. No sej mogoče mu sam to pomaga zato, ker ga še zmer skor vsak večer mučjo krčki. Ampak tale sesalc mi gre že tok na živce, da vam ne znam povedat. Ideje?????

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1660
3.11.2007 18:22:56   
rumba
anja7, žal ti ne znam svetovati. A tudi vi imate še vedno krče? Ma, veš, ko Julija tuli, ji nič ne pomaga. Jo imava na rokah, tuli in cvili in čezčas jo od utrujenosti urije. user posted image
baja*, fajn, da sta s Freycho pokazali slikce. Luštni ste prav vsi!user posted image

(odgovor članu anja7)
Neposredna povezava do sporočila: 1661
3.11.2007 18:24:50   
rumba
ikonca, user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 1662
3.11.2007 18:35:21   
Anonimen
Zvesta; a se GENGI gel kupi v lekarni? Našga tok zobki dajejo, pa mam Calgel, pa se mi zdi, da ne pomaga kej dost

jaz sem v lekarni vidla reklamo... je pa gengigel baby... se mi zdi.... ker ta gengigel tudi za odrasle obstaja. je pa ta baby nova zadeva...

(odgovor članu anja7)
  Neposredna povezava do sporočila: 1663
3.11.2007 19:11:10   
Freycha
evo nas nazaj. Zdej pa še dokaz, kako Rene "poljublja" roko Diti user posted image

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1664
3.11.2007 19:16:06   
siskamiska
Freycha to je že prva snubitev user posted image .

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1665
3.11.2007 19:18:29   
Freycha
ja res je ja user posted image  prav luštna sta skupaj. Pa vedno bolj se štekata in vedno raje se imata. Ju bova mogle z Bajo še narazen dajat user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1666
3.11.2007 19:20:16   
siskamiska
Anja7 našim pomaga duda in pa tiho mrmranje kao petje varianta. Upam da krči kmalu izginejo za vedno.
Aja, pa za zobe nekatei pravijo da pomagajo tiste igrače za grizenje ki je gel notri samo da moraš dat tisto v hladilnik da je mrzlouser posted image

Goveja župa za jutri je kuhana user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1667
3.11.2007 19:33:56   
majrim
punce,eno vprašanje...a katera že kaj dodaja GH???

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

Neposredna povezava do sporočila: 1668
3.11.2007 19:36:02   
anja7
Rumba a vaša ma tud še vedno krče! Ni mi jasn do kdaj bo tole še trajal.
Siskamiska hvala za lepe želje glede krčev. Kar se pa grizal tiče, pa naš Tilen rajš vse drugo stlač v usta kot pa ta grizala user posted image . Vsako stvar, k si stlač v usta, jo prime z obema dlesnima in renči k en kuža user posted image .

Freycha in baja; vajina sta pa kmal začela user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1669
3.11.2007 19:48:04   
rumba
anja7, naš Anej je imel krče do konca 5 meseca.user posted image  OK, to je ekstrem, upam, da bo Tilenu in Juliji prej bolje.user posted image

Uau, Rene je pa strasten!user posted image

(odgovor članu anja7)
Neposredna povezava do sporočila: 1670
3.11.2007 19:49:01   
rumba
IZVIRNO SPOROČILO: majrim

punce,eno vprašanje...a katera že kaj dodaja GH???

Mi še ne. Tam do petega meseca ziher ne, pol bomo pa videli, kak bo interes.user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1671
3.11.2007 20:11:52   
Anonimen
Jaz še tudi nič ne dodajam GH... Upam, da bomo zdržali brez vsaj še mesec, če ne dva....

Čeprav naju malček kar požira z očmi, ko midva jeva... Oči mi ful žlici sledijo...

(odgovor članu rumba)
  Neposredna povezava do sporočila: 1672
3.11.2007 20:20:51   
baja*
Jaz še tud malemu ne dajem GH, sem si rekla, da bom počakala dokler ne dopolni 6 mesecev. Rumba, kakšni so pa znaki za interes po GH?user posted image  Če sem odkrita, me je kar malo strah začet, ker ne vem kako in kajuser posted image . Še to ne vem, kaj je najbolje za začetek, zelenjava, sadje, riževa kašica...? user posted image

Grizalo pa naš že kar pogosto glodauser posted image , mu ful paše, kot vse ostalo, kar je v njegovem dosegu user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1673
3.11.2007 20:36:24   
Freycha
Mi tut še nismo začeli z uvajanjem GH. Čeprav "izpolnjuje" vse pogoje za uvajanje, pa ji ne bo nič škodovalo, če malo počaka....

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1674
3.11.2007 20:40:08   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

Mi tut še nismo začeli z uvajanjem GH. Čeprav "izpolnjuje" vse pogoje za uvajanje, pa ji ne bo nič škodovalo, če malo počaka....

a ni eden od pogojev tudi ta, da sedi sama ob opori?

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 1675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?