Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha Če smem vprašat, zakaj pa ne boš dala Špele cepiti. Me zanima, kaj si ljudje o tem sploh mislijo..... Ma, jaz o teh zadevah sploh ne debatiram več, ker vedno prevroče rata in se mi ne da več. Ampak moji otroci niso in ne bojo cepljeni sploh. Sicer si pa enkrat sama napisala nekje, da si brala razloge za in proti in te tisti proti niso prepričali. No, mene pa so. In to velja za vsa. Vsaj zaenkrat. Zvesta, pojma nimam, do kdaj lahko sedi v antilopu. Naša zaenkrat še komot in bo zgleda še en cajt, pa smo glih zadnjič bli na obisku pri moževem bratu in je Špela sedela v trip trapu brez varovala in je blo čist ok, je lepo sedela. Tko da bomo mi, ko bo Jure lahko v antilopu sedel, iz kleti najverjetneje privlekli trip trap in jo dali sedet tja. Ne vem no, ali bomo pa še kakšen antilop nabavli, glede na to, da gremo čez en mesec v Ikeo. Imam še cajt se odločit. Češnca, ja. Jst sem čist pozabila, da so ta teden prazniki, ko sem ti rekla za ta teden. Drug teden bo pa lažje šlo. Ronči, a misliš, da je šlo za smrt v posteljici? Čuvaj jo... Vidim, da se o plenicah pogovarjate. Mi smo trenutno na Müllerjevih, ker so se DM-ove "pokvarile". Včasih so imele elastiko na hrbtu, zdaj pa ne več. Komaj pa čakam, da preide na eno številko večje, ker bom tudi zanj začela kupovat Hoferjeve. Manjših kot 7-18 kg namreč nimajo. Za Špelo pa že 11-25 kg uporabljam, tud Hoferjeve. Men so super, pa še poceni so. Pamperske mi pa ful niso všeč. Sem jih že pri Špeli probala in mi niso ble, pa glih zdej sem spet za Špelo dubla skor cel paket, pa mi še zmeri niso všeč. Poldy, kar postavi se zase. Porod...hecno, tud jaz sem se danes spomnila nanj. No, na oba. Jaz se prvega bolj živo spomnim. Pa glih dans je možek Špeli in Juretu reku, da mogoče bosta pa še kdaj kakšnega bratca ali sestrico dobila. No ja, mogoče pa res kdaj, ampak ne tako kmalu kot je Špela dobila bratca. Zdaj rabim bit mal frej tega. Ajvy, lepa slikica! Mala je pravi . Jaz se pa glih bašem s pečenim kostanjem. Njami.
|