|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007 (2.del)
1.11.2007 20:11:48   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: poldy

nisaa, a sirodila na Jesenicah?

Kdo je pa nissa? A sem kaj zamudila?

(odgovor članu poldy)
  Neposredna povezava do sporočila: 1551
1.11.2007 20:15:03   
siskamiska
Ronči user posted image  da je zdaj vse ok in da se ne ponovi!

Poldy pri nas imamo pa to dobro zrihtano, je samo ena ikebana in en šopek, svečko pa vsak po eno prižgemo in je vse ok.
Zvesta a pa če si v druge omisliš dvojčke? Pa boš imela takoj 3 otroke user posted image .
A si že probala mafine nardit po tistem receptu?

(odgovor članu poldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1552
1.11.2007 20:38:12   
Anonimen
nisem še pekla muffinčkov.... bom jih verjetno v soboto/nedeljo... ko pride seka s familijo na obisk... nas bo 11 in bo dost odjemalcev... tudi tisto kokosovo torto bom v nedeljo iz skrinje potegnila...

jaz sem pa glih kupla stokke-jevega trip-trapa, pa sem zdaj našla ta stolček... a ga je katera že pri nas vidla za kupit?
http://www.stokke.com/functionality.asp?na=SI&la=EN&div=C&nr=01&p=Sitti

bi ga mela zase in za mojo bogo hrbtenico..

(odgovor članu siskamiska)
  Neposredna povezava do sporočila: 1553
1.11.2007 20:42:53   
Ajvy
user posted image
tkolele pa mi komiramo

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Afnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1554
1.11.2007 20:52:54   
siskamiska
Zvesta nisem ga še vidla nikjer, jaz bi ti pa priporočala tole KLIK, ga imam v službi in je ZAKON. S tem resno mislim, le cena ni zakon, mi ga je pa direktor za božička kupu.
Za malo cenejšo varianto ti pa priporočam tiste terapevtske žoge za sedet, baje so tud super.  
Nekaj takega sem mislila KLIK, baje jih imajo tudi v športnih trgovinah in so kar cenovno ugodne.

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1555
1.11.2007 20:53:23   
Anonimen
Ajvy....mislim... tako lep cukerček...pravi angelček je, res... tako spokojno ajčka...

(odgovor članu Ajvy)
  Neposredna povezava do sporočila: 1556
1.11.2007 20:54:30   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: siskamiska

Zvesta nisem ga še vidla nikjer, jaz bi ti pa priporočala tole KLIK, ga imam v službi in je ZAKON. S tem resno mislim, le cena ni zakon, mi ga je pa direktor za božička kupu.
Za malo cenejšo varianto ti pa priporočam tiste terapevtske žoge za sedet, baje so tud super.  
Nekaj takega sem mislila KLIK, baje jih imajo tudi v športnih trgovinah in so kar cenovno ugodne.

Žogo imam, pa ni placa več za njo, je kar na omari.

A posodiš za božička tvojga direktorja?

Neposredna povezava do sporočila: 1557
1.11.2007 20:56:38   
siskamiska
Ajvy iiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kak cukerček je Tarja.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1558
1.11.2007 20:58:33   
siskamiska
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

Žogo imam, pa ni placa več za njo, je kar na omari.

A posodiš za božička tvojga direktorja?

brez problema ti ga posodim, sam te morm pa prej opozorit da boš mogla fajn garat, zato raje še enkrat premisliuser posted image .  Joj se že bojim kaj bo ko bom mogla it nazaj delat user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1559
1.11.2007 21:00:45   
Anonimen

brez problema ti ga posodim, sam te morm pa prej opozorit da boš mogla fajn garat, zato raje še enkrat premisliuser posted image .  Joj se že bojim kaj bo ko bom mogla it nazaj delat user posted image

Saj za ta stol bi se že malo potrudla garat...ko mi ga pa kupi, pa ga odšljivim...

Neposredna povezava do sporočila: 1560
1.11.2007 21:01:22   
siskamiska
Sovražim Leibniz piškote in Nutello user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1561
1.11.2007 21:02:48   
siskamiska
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

Saj za ta stol bi se že malo potrudla garat...ko mi ga pa kupi, pa ga odšljivim...

pol pa nebi nobenga darila več dobila user posted image user posted image . No sej jst ga letos tud ne bom, samo čestitko verjetno.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1562
1.11.2007 21:03:42   
Češnca
Ajvy kako lepo detece!!!

No, uresničili smo tisto o sprehodih in bili ogromno zunaj. Je bil kar dolg in zelo prijeten dan!

Tudi jaz se poroda vedno manj spomnim. Ob 23.30 (ko sva se odpravljala spat) mi je odtekla voda, sva šla v porodnišnico, ob 4ih so user posted image  predlagali, da gre domov, ker so bili popadki prešibki (mu je blo ful žal, da je šel), jaz sem še mal zaspala, fasala vročino, dala intervju za tv, ob 9h dobila umetne popadke, ob 10h se je vrnil bodoči očka in mi stal ob strani, med popadki me je vsakič zmanjkal, ob 12.15 smo bili trije! Bi se lahko reklo, da sem marsikaj prespala! user posted image  Bomo mel  zagotovo še kakšnega user posted image !!! Nosečnost itak kar mal pogrešam...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1563
1.11.2007 21:04:07   
baja*
ajvy kak lubano Tarja spančka user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 1564
1.11.2007 21:05:25   
siskamiska
Češnca kakšen intervju?

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 1565
1.11.2007 21:06:14   
Anonimen
Sem glih mojga zdaj napizdla.... Sem rekla, ali da 500 € za stol, ali pa naj že končno žogo do konca napumpa....

Pravi, da za 500 € on meni žogo vsak dan z usti napihne....

Jutri leti računalniški stol ven in jaz sedm na žogi. Pa  še z malim bom lahko ggor telovadla. user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1566
1.11.2007 21:08:06   
siskamiska
No vidš Zvesta kakšen šparovček si ti user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1567
1.11.2007 21:09:36   
Anonimen
jaz ne... moj možek je šparovček user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1568
1.11.2007 21:10:53   
baja*
Češnca mojemu user posted image so tud rekli, naj gre domov, ker naj bi jaz po njihovem še celo noč prespala in šele enkrat podnevi rodila. No, pa sem se ekspres odprla in rodila v slabih 3 urahuser posted image  user posted image . Na srečo sem dragega poklicala naj pride nazaj, če ne bi vse zamudil.

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1569
1.11.2007 21:20:54   
Češnca
Siskamiska v porodnišnici so me prosili, če za tv slo dam intervju (za tisto jutranjo oddajo). Sem rekla ok, saj naj bi prišli v porodno. Pol pa niso mel signala in so snemal pred porodnišnico, jaz pa v tisti debeli halji (takrat je bil seveda t.i. vročinski val) na soncu!!! Uf! user posted image  Pa popadki (čeprav šibki), pa še tam niso dobil signala. Vsa skuštrana, brez mejkapa, z ogromnim trebuhom in na tv... user posted image  Jao!
Aja, da ti odgovorim... Vprašali so kako se počutim, če je oz. bo prvi otroček ipd. Pa ena od babc je povedala koliko otrok se je rodilo v preteklih dneh. To je to. Pol sem šibala rodit!

Neposredna povezava do sporočila: 1570
1.11.2007 21:22:19   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

Če smem vprašat, zakaj pa ne boš dala Špele cepiti. Me zanima, kaj si ljudje o tem sploh mislijo.....

Ma, jaz o teh zadevah sploh ne debatiram več, ker vedno prevroče rata in se mi ne da več. Ampak moji otroci niso in ne bojo cepljeni sploh. Sicer si pa enkrat sama napisala nekje, da si brala razloge za in proti in te tisti proti niso prepričali. No, mene pa so. In to velja za vsa. Vsaj zaenkrat.

Zvesta
, pojma nimam, do kdaj lahko sedi v antilopu. Naša zaenkrat še komot in bo zgleda še en cajt, pa smo glih zadnjič bli na obisku pri moževem bratu in je Špela sedela v trip trapu brez varovala in je blo čist ok, je lepo sedela. Tko da bomo mi, ko bo Jure lahko v antilopu sedel, iz kleti najverjetneje privlekli trip trap in jo dali sedet tja. Ne vem no, ali bomo pa še kakšen antilop nabavli, glede na to, da gremo čez en mesec v Ikeo. Imam še cajt se odločit.

Češnca
, ja. Jst sem čist pozabila, da so ta teden prazniki, ko sem ti rekla za ta teden.user posted image Drug teden bo pa lažje šlo.user posted image

Ronči, a misliš, da je šlo za smrt v posteljici? Čuvaj jo... user posted image

Vidim, da se o plenicah pogovarjate. Mi smo trenutno na Müllerjevih, ker so se DM-ove "pokvarile". Včasih so imele elastiko na hrbtu, zdaj pa ne več. Komaj pa čakam, da preide na eno številko večje, ker bom tudi zanj začela kupovat Hoferjeve. Manjših kot 7-18 kg namreč nimajo. Za Špelo pa že 11-25 kg uporabljam, tud Hoferjeve. Men so super, pa še poceni so. Pamperske mi pa ful niso všeč. Sem jih že pri Špeli probala in mi niso ble, pa glih zdej sem spet za Špelo dubla skor cel paket, pa mi še zmeri niso všeč.user posted image

Poldy, kar postavi se zase.

Porod...hecno, tud jaz sem se danes spomnila nanj. No, na oba. Jaz se prvega bolj živo spomnim. Pa glih dans je možek Špeli in Juretu reku, da mogoče bosta pa še kdaj kakšnega bratca ali sestrico dobila.user posted image No ja, mogoče pa res kdaj, ampak ne tako kmalu kot je Špela dobila bratca. Zdaj rabim bit mal frej tega.

Ajvy, lepa slikica!user posted image Mala je pravi user posted image .

Jaz se pa glih bašem s pečenim kostanjem. Njami.

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 1571
1.11.2007 21:22:41   
siskamiska
IZVIRNO SPOROČILO: Češnca

Siskamiska v porodnišnici so me prosili, če za tv slo dam intervju (za tisto jutranjo oddajo). Sem rekla ok, saj naj bi prišli v porodno. Pol pa niso mel signala in so snemal pred porodnišnico, jaz pa v tisti debeli halji (takrat je bil seveda t.i. vročinski val) na soncu!!! Uf! user posted image  Pa popadki (čeprav šibki), pa še tam niso dobil signala. Vsa skuštrana, brez mejkapa, z ogromnim trebuhom in na tv... user posted image  Jao!
Aja, da ti odgovorim... Vprašali so kako se počutim, če je oz. bo prvi otroček ipd. Pa ena od babc je povedala koliko otrok se je rodilo v preteklih dneh. To je to. Pol sem šibala rodit!

pol si bla pa zadnje minute slavna nosečka user posted image user posted image

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 1572
1.11.2007 21:25:15   
Češnca
Ma, ja...user posted image  Na srečo nisem mela časa, da bi mi v glavo stoplo!!! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1573
1.11.2007 21:26:27   
Češnca
Tašonka ni problema! Sej za praznike vas niti nisem pričakovala... Se pa veselim obiska!!! user posted image

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 1574
1.11.2007 21:34:55   
baja*
Tašonka meni je pa ena rekla, da Hoferjeve plenice neke kristalčke spuščajouser posted image . Sama jih pa še nisem sprobala.
Pa lušte si mi naredla s kostanji user posted image . Letos jih sploh nisem mela prilike probatuser posted image

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 1575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?