rumba
|
Čer! Mi smo obletali Koroško in Aneja gor pozabili. Je bil res lep sončen dan. Na pokopališče nismo rinli, smo se raje zunaj okoli sprehajali in uživali na sončku. Plenice, mi imamo že od vsega začetka Mullerjeve najraje. Sprobala pa sem skoraj vse, pa so se Mullerjeve najbolje odnesle. Hana ni prenašala nobenih drugih, Anej ne Huggisk, pri Juliji pa nisem več eksperimentirala, ker so Mullerjeve čisto v redu. Ronči, joj, upam, da bo v naprej vse v redu. Mi je pa tvoja zgodba zbudila stare spomine, ko je bila Hana stara 13 dni in mi je v naročju nehala dihati in že pomodrela.... Tudi jaz sem jo stresala, pa v bistvu sploh ne vem, kako je spet zadihala. So naju pa kar z rešilcem peljali v pediatrično, kjer pa tudi niso nič odkrili.... To mi je bilo najhuje, ker nisem vedela niti ali se lahko ponovi, kaj ji pravzaprav je... No, k sreči se ni ponovilo, sem pa dolgo časa prav s težavo spala. Saj bo, kmalu boš spet bolje in skrbi bodo zbledele. Pa še tele vama pošiljam! Tašonka, kako pa v vrtcu sprejmejo to, da otrok ni ceplen, saj sem slišala, da ga lahko zaradi tega zavrnejo? Freycha, jaz o tem cepljenju še nisem razmišljala.... Do takrat se bo že bolje vedelo, kako in kaj in se bo laže odločiti. Načeloma pa nimam kaj proti cepljenju. Stolček: mi smo pri obeh od začetka uporabljali kar trip-trap (ta pravi, kupljen še diret v Kočevju , preden je Stokke nalepko gor fliknu). Zakaj? Ker se mi je zdel oz. se mi še vedno zdi najbolj praktičen stolček, ki se lepo porine k mizi, da ima otrok svoj krožnik na mizi, kot vsi ostali člani, ker se prilagaja višina in globina,... Meni je zakon. Za na pot pa imamo zložljivega, ki se pritrdi na mizo. Ajvy, kaka lubika je Tarja! Mali angelček. Porod: jaz imam na vse tri ful lepe spomine, bi šla takoj nazaj. Samo za nosečnost pa ne bi mogla trditi tako. Joj, kako fajn bi bilo, da bi šle samo roditi, brez tisth devet (ok, rečmo šest) mesecev. baja*, super, da si zrihtala joškico. Topli obkladki so res zakon, kaj? Aja, ste se pogovarjale o D3 kapljicah. Julija ima pa po njih blazne krče. Pa to ne le kratek čas po zaužitju, kot Ula, pač pa kar celi dan... pa še naslednji. Če jih prekinem za najmanj dva dni, rata kot rožica. Nič joka, lepo je... Pol ji jih spet dam, pa je že spet celi dan jok. Sem pa že kar nekajkrat prekinila, ker nisem mogla verjeti, da je resy povezava. Pa je. No, ravno danes sem teti naročila, da mi gre po Oleovit D3. Freycha, kako se dozirajo?? Češnca, ti si rodila 18. v tisti vročini v LJ? Jaz sem bila takrat tam, pa vse do 22.7. Se spomnim, ko so vsi v P govorili, da smo bili po tv-ju, da so poročali o vročini... Mogoče sva se pa srečali. Na katerem oddeklu si bila? A sem pa čisto falila, pa si rodila kje drugje in so tudi od tam poročali... Na, zdaj mi je pa na roki zaspala, tako da šibat tudi jaz pod tuš, pa še malo mlekca bo treba namolzit, če čem drugi teden na tečaj peke kruha.
|