|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: December(ke/čki) 2006 - 2.del
23.10.2007 11:42:16   
vampirka
Zobozdravnik...ja, bo treba spet malo pogledat. Pa me ni groza zaradi samega zobarja, ampak zaradi dinarčkov, ki bodo šli user posted image ! Rabim par plomb zamenjat in en zob sem si pri pristajalnem manevru na neki njivi izbila(zgornja 5tka) in me moti, ker se vidi, če se na široko zasmejim. Ja, vse skupaj bo ziher jurčka evrov naneslo user posted image !!! Do sedaj je bil izgovor najprej nosečnost, zatem dojenje...zdaj bo pa počasi treba tudi na to računat.
Varstvo...glede na to, da imamo doma eno malo mimozico, sva se začela nagibat k privat varstvu vsaj za kako leto (jasli bova plačevala skoraj 300eur/mesec...). Zdaj en dan si bom šla naše jasli pogledat in če so skupine za moj okus prevelike, bom ziher privat varstvo iskala (še 2 meseca časa imamo...samo user posted image ). No, uapm, da bomo kaj pametnega našli.
Blazina/povšterček - Laura tudi zelo rada zaspi na mojem povštru, čeprav je ortopedski in naj ne bi bil OK za otroke. Razmišljam, da ji bom kupila otroškega (tega ta ravnega, ki je visok 1cm in mehak, že uporablja, ampak se mi zdi, da ji bo to počasi premalo). V ikeji prodajajo otroške vzglavnike (naj bi bili od 1. leta naprej) za 2eur. Bom še na sosednjem forumu vprašala, kaj izkušenejše mamice pravijo...

http://vampirka.moj-album.com/

The brain is like a parachute. It works only when it is open!

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 101
23.10.2007 11:57:02   
ally1
Dober dan.
Evo mi smo imeli danes spet kašljanje ponoči, ampak sedajle pa kot da ne bi bil prehlajenuser posted image .
Sem zasledila, da nekaj zobozdravnika omenjate, ja tudi jaz sem šla nazadnje ko sem bila noseča 7m in mi je rekel zdravnik, pokličite ko boste rodili in vas bomo spet naročili. AHA pa je minil mesec, pa dva, jaz sem mal pozabla z zobmi ni blo nobenih problemov (čeprav čutim da imam mogoče 1luknjico user posted image ). Potem ko sem se pa spomnila je bilo pa že skoraj poletje in sem klicala, evo sedaj sem pa šele konec decembra na vrsti zarad gužveuser posted image .
Tudi pri nas se Matic navaja na povšterček, kar opažam da lepše in boljše spi, ima pa tudi čisto tankega, da nima preveč glave dvignjene.
Pri nas imamo pa na velikoooo srečo varstvo zagotovljeno, ga bo pazila moja mami, en štuk nižje. Sem imela tako veliko srečo, so jo dali leto pred penzijo za tehnološki višek, in imam to urejeno. Drugače bi pa tudi jaz skoraj 100% iskala privat varstvo.

http://soncekmatic.moj-album.com/

(odgovor članu vampirka)
Neposredna povezava do sporočila: 102
23.10.2007 12:26:01   
Vilma
Bubacka dobrodošla! user posted image  Sem pogledala fotke, ste res ena krasna familija. user posted image  Malčica pa je cukr, pa samo en dan starejša od mojega Dominika. user posted image  

Drugače pa sprašujete za zavarovanje. Odprto imamo pri Merkur zavarovalnici Vario top - življenjsko zavarovanje vezano na investicijske sklade. Čeprav moj dragi pravi, da je to varčevanje za naju, ker si bova čez 30 let kupila manjše stanovanje, tega pa pustila našim otrokom. user posted image  Bomo vidli, kako bo.

Povšterček - mi smo skoraj zmagali s tem spanjem, odkar smo mu kupili enega dober meter in dolgega kužka. Je plišast in sploh ni igrača, ampak tista zadeva, ki se jo podstavi pod vrata, da kao ne piha. Samo da ga vidi, ga že objema in se meče na posteljo za spanje. Spi pa na tem kužku in to s celim telesom user posted image  Sem ga hotla parkrat drugače namontirat, ma ne pusti. S celim telesom se vrže na psa, glavo pa drži z obema rokama in jo tišči k glavi. user posted image

Drugače pa sem včeraj dala filčkem gor, si lahkko pogledate, kako se naš malček igra

http://www.youtube.com/user/Vilma88K

Se pa glede igranja popolnoma strinjam z Moj_moj. Da ne boste mislile, da se Dominik non stop sam igra user posted image  Če sem v kuhinji, spusti VSE in že leti k meni. No poleg kuhinje mu je najljubše mesto wc, sploh če je dvignjena wc školjka bi hitro namočil prstke notri. Skratka če hočem,da se igra, se moram začet sama igrat z njim, potem pa vsest na sedežo al pa na računalniški stol in potem je mir. da pa bi kuhala zraven njegauser posted image  Ne to pa ne, ponavadi ga tudi jaz poseden na stolček za hranjenje.

Vrtec - sem zagovornica vrtca in ne privat varstva. Zgleda da ena redkih. Minusa, ki jih vidim pri vrtcu sta bolezni in to, da samo dve varuški pedenata po 14 otrok (kako jim znese?). Drugače pa sami plusi za vrtec. Prvič kar je, nimaš dvojnega uvajanja (prvo privat, pri treh letih recimo pa še vrtec). Drugič se privat varuška ne more toliko posvetit otroku kot vzgojiteljica,ker jim mora tudi kuhat. Ponavadi jih ima več in taki otroci več kot do balkona ne pridejo ali pa so celo po cel dan v stanovanju. Tudi cena ni bog  ve kako različna.
Sem računala, da bi me privat varstvo prišlo 13 evrov na dan kar znese pri 22 delovnih dnevih 286 evrov, vrtec pa me pride 280 evrov (pademo v 70% razred).

(odgovor članu vampirka)
Neposredna povezava do sporočila: 103
23.10.2007 12:26:23   
severnica77
Pika 30 - severinica user posted image  - sploh nisem prebrala tako kot v resnici piše. Je pa prav luštno - no, če me ne bi preveč na severino spominjalo user posted image

S tem varstvom pa bomo že nekako. Moj dragi je bolj zaskrbljen in je včeraj kar user posted image . Malo časa je še vseeno.

Sem pa včeraj izvedela lepo novičko. Punca,  s katero sva bili skupaj v sobi v porodnišnici je spet user posted image . Tokrat bi naj bratec dobil sestrico user posted image

(odgovor članu ally1)
Neposredna povezava do sporočila: 104
23.10.2007 12:49:30   
ally1
Vilma joj kako lepo se igra tvoj Dominik. Vidim da se kar lepo zaposli user posted image .
Severnica77 bravo za tvojo "cimro", ker je spet user posted image , in da bo parček je pa še lepše user posted image  (sej se hecam važno, da bo dete zdravo). 

http://soncekmatic.moj-album.com/

(odgovor članu severnica77)
Neposredna povezava do sporočila: 105
23.10.2007 13:42:50   
r1ta
Uaaauuu, Dominik je že prav velik fant! A tako se že igra? Dober je! user posted image

Pika30 Ana spi 2x na dan. Prvo rundo oddela od cca 11ih do 12.30, ta drugo pa od cca 16ih do 17.30. Najverjetneje bi bilo dobro da tisto jutranjo rundo malo zamaknem in gre ajat okoli poldneva in spi recimo do dveh, po treh in bi potem ne imela problemov s spanjem. Kaj mislite? Čeprav ene mi pa pravijo da naj kar vztrajam z 2 kratnim spanjem nevemzakajže.user posted image

I have no special talents. I am only passionately curious.
(A. Einstein)

(odgovor članu ally1)
Neposredna povezava do sporočila: 106
23.10.2007 14:55:56   
Vilma
R1ta težko je karkoli rečt za spanje, sploh drugega otroka. Ponavadi malčki začnejo spat samo eno rundo okoli enega leta. To pravijo tako na splošno.
Jaz tudi verjetno ne bi spreminjala Aninega dnevnega spanja. Sicer pa poskusi, pa boš vidla. Še vedno se lahko vrneš na star ritem.
Ti pa povem, kako je bilo pri nas, ko sem hotla uvest malo kasnejše prvo spanje. Moji plani oz. tisto kar sem si jaz namontirala v glavi je bilo eno, Dominik pa seveda po svoje. user posted image  Namesto da bi ga dala spat ob enajstih, sem ga uro, uro in pol kasneje. Posledica?! Spal je samo pol ure, druge runde pa sploh ne! In če je podnevi slabo spal, je ponoči še slabše. Skratka cela mineštra!
Edino, česar se zdaj držim, da ga popoldne po peti uri ne dam spat, pa če sede spi v dnevni! Ostalo pa odvisno od nočnega spanja in ostalih aktivnosti.
Sicer pa se bo DOminik zgleda pred enim letom namontiral na enorundno spanje. Že zdaj je dostikrat tako. Najbolj odvisno seveda od tega, kako je spal ponoči in seveda od tega, koliko časa spi tisto rundo. Če spi uro in pol skoraj težko, da bo spal še drugo rundo.
Ja, naš rabi malo manj spanja kot ostali Cca 12 ur v 24 zadnje čase.

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 107
23.10.2007 15:20:47   
pika30
R1ta če Ana potrebuje spanec 2x na dan jo daj pa dopoldan prej spat.Ajda zadnje dneve spi tudi 2x na dan.Zjutraj se zbudi okrog 7 se malo v postelji pocartlava spi pa ne več.Ob 10,ko vidim da si očke mane in postane malo tečkasta ji dam čaja in jo na rokah zazibljem in zaspi.Jo položim v posteljo in spi do pol12.Ko se vstane poje sadno kašico, ob 2 ima kosilo,potem jo previjem in uspavam,spi do pol4.Tako zvečer nimava problemov z uspavanjem.
Če pa Ajda zjutraj potegne spanec do pol9 ji pa dopoldanski spanec ukinem in tako tudi kosilo malo prej naredim,da mi približno ob 1 zaspi.
Ne vem probaj kar se ti bo zdelo prav.

Bravo za Dominikauser posted image tako lepo se zna sam igrat.Super!

Kdor ne misli na druge,bo nekega dne spoznal,da tudi drugi ne mislijo nanj....

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 108
23.10.2007 19:11:18   
Naja30
Dober večer!

Severnica, čudna tale ženska v vrtcu, namesto da te tolaži kako se bo navadil kot vsi otroci, ti take bedarije govori.user posted image  Nekatere vzgojiteljice pa tudi pričakujejo, da bodo dobile Einsteine v skupino user posted image
Ah, Leo jo bo zafrknil in bo lepo sprejel vrtec!user posted image

Katere jogurte to kupujete za user posted image  v Lidlu?

moj_moj, Tija tudi včasih zaspi na povštru, ko je pri nama. Po moje ni več nevarno. Ko boš kaj zvedla, pa le povej.

Vilma, sem pogledala Dominika user posted image user posted image  Pa kužka se tudi vidi. Dobra stvar user posted image  Verjetno je ful mehek?

r1ta, Tija včasih spi 1x na dan po 2 ure, drugič pa 2x na dan po 1 uro in sem ugotovila, da jita druga varianta bolj paše. Ampak popoldan ne sme spat po peti uri, drugače zvečer težje zaspi.

(odgovor članu pika30)
Neposredna povezava do sporočila: 109
23.10.2007 19:34:01   
r1ta
Evo me. Glavo mi niso spipali, se še drži, zob pa so po težkih mukah. Pa naj se gre solit. Zakaj imam jaz vedno peh s takimi rečmi? user posted image  Dali prvo injekcijo, malo prijela, mi začne štohati, povem da me boli, dajo drugo injekcijo spet malo počakajo in začnejo spet štohati, mene še kar boli, nato mi dajo tretjo injekcijo in kmalu zatem začnejo zob žagati in nato hop, pa je gotovo. Mene pa še vedno boliiii... Baje je bil naslonjen na kost in je zato bolelo. Ko sem nazaj v avtu in se peljemo proti domu vse tri injekcije fino primejo in se še pogovarjat ne morem več. Mater. No zdaj že pa popuščajo in me boli vse... jezik, grlo, uho, pol lica... Pa res ne pretiravam. Ah grem paracetamol papat. Mater! user posted image

(A. Einstein)

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 110
23.10.2007 21:07:16   
TanjaS
Joj, vidim, da sem en kup zamudila, med drugim tudi začetek 2.dela user posted image user posted image user posted image

Mal smo imeli računalniški mrk, mal pa ful dela (beri - Maks je mamico okupiral 110 %).

Sem preletela samo zadnji dve strani, tako da bom pisala bolj na splošno. Pri nas ni nič bistveno novega, oba otroka sta zdrava, Maks mi je non stop za petami in me vleče za hlače, kak dan se čisto nič sam ne zamoti, spi enkrat na dan po urco in pol in mogoče popoldne v vozičku kakih 20 minut,če smo notri pa nič. Vstaja še vedno ob 6 in še malo - me prav skrbi, kaj bo ko se ura premakne.

Dva tedna smo na navadnem mleku (ne še alpskem) in je vse ok. Mu tudi dam zvečer flašo in kako žlico čokolina ali grisolino al kaj takega notri in mu je ful dobro. Imamo pa tisti variabilni cucelj od Aventa, ko štelaš kako močan je pretok in je super.

Kar se tiče povštrčka smo ga mi Kaji dali že kar zgodaj (sem kupila otroškega v Chiccotu), ker je tudi vedno nekaj pod glavo dajala. Maks pa ne kaže kake potree zaenkrat.

Varstvo - Maksa bo čuvala tašča, je že Kajo in se je super obneslo, upošteva najina navodila in sem tako vsaj glede tega bolj brez skrbi. čez kako leto bo šel pa v vrtec. Samo se mi zdi, da je ful navezan name (no, kdo pa ni na mamo), ker sem res praktično vedno z njim in mi je kar hudo, ko samo pomislim, da bo treba delat.

No, bom bolj pridna in se redno javljala user posted image user posted image user posted image user posted image

Grown-ups never understand anything for themselves, and it is tiresome for children to be always and forever explaining things to them.
Antoine de Saint-Exupery, "The Little Prince"

http://tancid.moj-album.com

(odgovor članu vampirka)
Neposredna povezava do sporočila: 111
23.10.2007 21:35:56   
pika30
Tanja WBuser posted image ste pa imeli doooolg internetni mrk,jaz sem že spraševala kje si,sem te pogrešala,mislim da je Ema povedala za mrk.
Zdaj pa se le pridno javljaj naprej tako kot si prej.user posted image

(odgovor članu TanjaS)
Neposredna povezava do sporočila: 112
23.10.2007 21:39:26   
Strawberrie Cherrie
R1ta, srce, en ogromen objemček tja na Nizozemsko zate. joj, zobje, jaz se tako bojim zanjeuser posted image

(odgovor članu pika30)
Neposredna povezava do sporočila: 113
23.10.2007 22:30:02   
Anonimen
Naš Matija vedno med kakanjem na kahlico drgne in nateguje svojega bogega lulčka. OK, ga pustim. Danes pa je tako čudno šlatal, pa ves zadovoljen je zgledal in nekaj šaril dol spodaj, nakar zmagoslavno privleče rokico na plan - polno dreka user posted image  in ga je hitel mečkati med prstki in kar hahljal se je zraven user posted image  IN ko sem mu ga spirala dol, je bil ves tečen in se je ven metal in vpil... Jao jao user posted image

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
  Neposredna povezava do sporočila: 114
23.10.2007 22:37:33   
pika30
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Zdajle si me pa nasmejala,Matija je pravi lumpek. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 115
23.10.2007 22:42:45   
TanjaS
Pika, saj mrk je bil par dnevni, pol je blo pa en kup opravkov, pa Maks za vratom,...

Pa ko je bil mrk sem v bistvu ugotovila, da človek ful enih stvari naredi, če odmisli računalnik in veliko časa ostane tud za kako knjigo,... Ampak je tud tko lušno user posted image user posted image user posted image user posted image

Matija je pa res en lump.

A ve jih že na kahlico dajete? Mi je niti nimamo - Kaja je šla direktno na stranišče, smo kupili tisti nastavek - je blo prav fino, ker ni bilo treba kahle pucat user posted image user posted image user posted image

Grown-ups never understand anything for themselves, and it is tiresome for children to be always and forever explaining things to them.
Antoine de Saint-Exupery, "The Little Prince"

http://tancid.moj-album.com

(odgovor članu pika30)
Neposredna povezava do sporočila: 116
24.10.2007 8:51:53   
Anonimen
Ja, jaz sem oba imela že pri 8 na kahlici. Pa ne da bi bil to nevem kakšen dosežek, ampak zato, ker sta se mi smilila, ko sta potiskala tisti drekec sedeč na stolu, pa ni šlo. Mislim, tudi jaz ne bi mogla nič ven spravit takole na stolu user posted image

(odgovor članu TanjaS)
  Neposredna povezava do sporočila: 117
24.10.2007 8:58:13   
Strawberrie Cherrie
A jaz prav vidim - Meta.??? user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 118
24.10.2007 9:01:57   
pika30
Jutro
Mi še tudi nimamo kahlice,Meta a ti si otroka posedla na kahlico,ko se je začel napenjat ali kazat znake da ga kakat in si ga hitro slekla pa dala na kahlico al kakouser posted image ker meni je še pri 10 mes hitro za kahlico,mogoče bom pa zdaj poskusila. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 119
24.10.2007 9:03:07   
Strawberrie Cherrie
Ma jaz niti kahlice ne bom kupovala, ampak bom vzela nastavek za na školjko.

Se mi zdi itak dvojni strošek tole. Pa kahlica, user posted image user posted image user posted image , če hočeš kupit malo boljšo, pa da je v obliki kakšne smešne race, je kr 30€, za ta denar dobim pa nastavek tut. Stvar rešena.user posted image

(odgovor članu pika30)
Neposredna povezava do sporočila: 120
24.10.2007 9:34:21   
r1ta
Jutro, smrk...user posted image  Mene še vedno boliii. Hvala za objemček, res rabim... Prava razvajenka sem, se mi zdi. Še sama sebi se smilim... Spali smo spet tako, da je J. šel okoli dveh zjutraj spat z Ano v njeno sobico na ta veliko posteljo in sta spala do 7.30 ko je mene zbudila njegova budilka, nakar sem šla na wc in se zamenjala z J. da se je on zrihtal za službo in dremuckala z Ano do 8.30. Ampak tole nikamor ne pelje. Še malo pa sploh ne bo več zaspala v svoji sobici ampak kar z nama. To pa ne gre. Brž ko pridem k sebi bom raskirala par noči, da jo spravim nazaj na stare tire, ker me je močno strah, da bo tole spanje v dvoje ali troje postalo navada in nuja. Ma saj ne vem. Tale naša Anačka je malo čudna. Ostali otroci bodo zdaj začeli spat v svojih sobah, ona pa pri nama.user posted image

Meta. nas je obiskala? To pa je že težko verjeti. No, lepo ga Matija sračka, dobesednouser posted image . Lumpek mali! Jaz še tudi nimam kahlice in se še nisem odločila kaj naj. Pa se bo treba kmalu.

Danes bo pa pri naši hiši bolj crkljanje na sporedu. Delo naj počaka.

papa

Joj, Anika daje zadnje pet dni papa in maha vsem mimoidočim iz vozičkauser posted image . Pa ploskat je začela in se ji tu in tam posreči. Če naredi kakšno pi...darijo pa govori bu bu, kar najverjetneje pomeni buc buc, ker jaz pravim da bo buc...user posted image

(A. Einstein)

Neposredna povezava do sporočila: 121
24.10.2007 9:52:19   
Naja30
Dober dan.

Pri naši hiši že diši po segedinu!user posted image  Sem že kup stvari po bajti naredila, čakajo me pa še eni 3 stroji perila za oprat. Sem včeraj zimske stvari preivlekla na dan in našla za Tijo super bundico! Sploh nisem vedla, da smo jo dobili oz. pozabila sem, tale moj user posted image  spomin je grozen! Pa kap je tudi nekaj, sicer so ji na knap, pa bo že.

Kahlico mi imamo, če ne zarad drugega, ko pride na wc, ji je luštno ko se usede na njo. Se ji fajn zdi. Pa še taka lepa je rumena, prav posrečena. Bila je pa 2,5 evra user posted image

Tija ga pa nekaj biksa vsak večer in ne zaspi brez joka user posted image  S tem, da bi se cartala na joški ful dolgo, potem še jok v posteljici in vstajanje. Mogoče se je spet malo razvadila, tako da po novem bo zvečer brez joške. Itak ni to hranjenje. Verjetno ji bom kot večina vas dala v flaško čisto redek čokolino, čeprav sem vedno bila proti flaški v postelji. Zaradi zobkov. Ampak kaj čmo, tako je.

r1ta, upam da te kmalu neha bolet user posted image

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 122
24.10.2007 10:16:19   
Strawberrie Cherrie
Spanje - a sploh rabim komentirat? Mi smo verjetno na zadnjem mestu. Ker zvečer zaspi ali na joškici, ali z božanjem, ponoči se pa res vstanemo ziljonkrat. Hoče nekak spat na trebuhu, ampak mu kar ne gre in ne gre in se vsede in jok. Na 15,30minut. Konstantno. Okoli 5,6h ga dam k nama iz posteljice v veliko posteljico in se nekje do 7h meče po naju. Brezveze.
Enostavno ne vem, kako naj ga naučim spatuser posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 123
24.10.2007 10:22:03   
Naja30
Joj, l_p kako se mi smiliš. Točno vem, kako je to. Probaj še, kakor si začela, mogoče rabi Ožbej malo več časa, da se navadi. Ena user posted image  za vaju.

Tanja, sem skoraj pozabila, welcome back in pogosteje se javljaj. Sem tudi jaz že razmišljala,kje si.user posted image

Pozabila sem tudi povedat o nešem bogem prstku (user posted image  pozabljivost se je že začelauser posted image ). Čez vikend smo komaj obdržali povoje gor. Ene 5x sem ji ga na novo "montirala"user posted image  V ponedeljek na kontroli ji je P še namazala z antibiotično kremo, povila in rekla, da zdaj pa ene 4 dni naj mažem z bepantenom in naj bo povito. Pa ne gre več tole s povojem. Ji zavijem, v enem šusu ona to dol vrže. Moj je rekel, da naj bo kar odprto, da se bo na zraku sušilo. Saj je res. Edino ko ji namažem s kremo, ji dam hansaplast in ga nekaj časa obdrži gor. Ma ne, toliko časa jo muči, dokler ga ne da dol user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 124
24.10.2007 10:26:31   
Strawberrie Cherrie
Naja3, šment tole s prstekom. Ma jaz se prav čudim, da je naš mulček še brez praskiceuser posted image Ok, od svojih krempljev je malo opraskan, to je pa tudi vse. Ali imamo samo mi take probleme s striženjem nohtov? Pa ne mi zdej rečt, da naj jih strižem takrat ko spi, ker ko spi je zame svetinja in ga pustim na miru in držim pesti, da bo spal vsaj pol urceuser posted image
Naja, sej jst vztrajam da spi v svoji posteljici, vsaj tja do 5,6zjutraj, ko se zbudi in ker bi rada še malo dremuckala, ga dam k nama, da izzvaja sumo prijeme na naju. Verjamem pa da mali niti ne zna spat/zaspat sam, ker ga jaz uspavam al z ujčkanjem, al z ziziko al z božanjem. In pomojem je tu tisti srž problemauser posted image Je pa res, da sedaj bi lahko poizkusila tudi, da ga pustim malo se dret. Samo ko me je tako strah bruhanja. Pa rada bi, da bi bil moj doma, je kr lažje v dvoje poslušat jokcanje. Kar pa je neizvedljivo ta teden, ker prihaja pozno domov.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?