|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007 (2. del)
20.12.2007 13:57:45   
m a j c i k a
IZA čestitke za zobka!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu m a j c i k a)
Neposredna povezava do sporočila: 4726
20.12.2007 14:51:09   
cv105
IZVIRNO SPOROČILO: Sibil RR
CV-jaz bi na tvojem mestu klicala in vprašala kako in kaj, mogoče se res bojijo dretja ali da bi bilo malega strah?

ah, ne rabim klicat, ker poznam razlog za "strah" ... šparat je treba ... ampak zaradi enih barvic pa ja ne bo firme user posted image  pobral ... tako, da smo sklenili, da gremo ... če se bo Maks zbudil zdrav ... je imel napad ene histerije in je bil totalno prešvican in ga imam na sumu, da misli kaj zbolet ... no, srčno upam, da se tokrat motim

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 4727
20.12.2007 16:05:13   
Anonimen
cv105, mi smo bili tudi na Božičku (opažam, da imajo večina po službah DM?) v firmi pri mojemu, pa prej so imeli lutkovno predstavo in so bili vsi z otroki tam od 3 mesecev pa tja do parih let in sploh ni bilo tajkšnega živ žava. Jure je kot pribit gledal predstavo, pa je bil zaspan kot čep. Pa še to mi je bilo všeč, da so dali v firmi bon za Božička za BC in si si sam izbral nekaj za otroka, pustil pri blagajni v BC in povedal od katere firme si in potem si ta darila dobil na uradnem delu. Tako, da res dobiš kakšno "pametno" darilo in ne kr neki.

(odgovor članu cv105)
  Neposredna povezava do sporočila: 4728
20.12.2007 16:40:14   
sezam
skačica - user posted image user posted image  za diplomsko in user posted image user posted image  Izi za zobek. Super, da se greš malo sprostiti user posted image
Glede spanja, sta si pa z Žigom čist podobna. Pri nas je tudi tak ključ do uspeha user posted image  Pri nas zgleda noč sedj tako - zaspi med 8.30 - 9 zvečer, se zbudi med 2 in 3 uro enkrat, da pojein nato dalje spi. Nato pa je še eno hranjenje okoli 6h in potem potegnemo najmanj do 8h. Dans celo do 9.30 user posted image  Edino podnevi je pa tam nekje 1,5 user posted image

draja - sem ti prej pozabla napisat user posted image user posted image , da danes izveste kaj muči Živo in da potem to čimprej odpravite user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 4729
20.12.2007 16:51:05   
Lejci
IZVIRNO SPOROČILO: m a j c i k a

pa me zanima zakaj in če že katera kaj razmišlja o naslednjiuser posted image ??????

Js in to non stop user posted image . Ampak v naslednjem letu moramo najprej rešiti stanovanjski problem, tako da planirava tam proti koncu naslednjega leta. Ines bi bila okoli 2,5 - 3 leta stara, odvisno, kdaj bi se prijelo. KOMAJ ČAKAM!!!!

Skačica čestitke za diplomsko, vem kakšne muke so to. In pa user posted image user posted image user posted image  za zobka.

Danes so nas pa prijetno presenetili v Tušu, kjer smo ob nakupu nad 30€ za darilo dobili igračko - blagajno, ki sicer še ni primerna za malo, ampak slej al prej pa bo user posted image

Glivice - mi smo tut meli sor v ustih, prenesel se je na ritko, zdravila sem jo pa ene 4x z Nistatinom. In zdej se non stop ponavljajo na ritki, pomaga Canesten...

(odgovor članu m a j c i k a)
Neposredna povezava do sporočila: 4730
20.12.2007 17:10:56   
tejčica
Mi smo imeli danes taaaaaakega sončka, da bi bil greh notr bit. Z malim sva se napohajala, da je Vid v vozku celo zaspal. Se ne spomnim kdaj se je to nazadnje zgodilo.

Tinaaja, Taja je imela škrlatinko kaki dve leti nazaj in je bilo čisto vse ok, nobenih komplikacij oz. posledic. Pa super da je Brina že toliko boljša.user posted image

Anja, user posted image  za Elo. Upam da je že kaj boljša.

LeiNA, user posted image user posted image user posted image .user posted image

Erna, srčni utrip vem da je dosti večji, ne vem pa koliko.
Skačica, user posted image  Izi za zobka in user posted image  tebi za diplomsko.

IZVIRNO SPOROČILO: cv105
draja, jaz javno prosim Božička in DM naj vam prineseta mirnih in dolgih noči ... za Živo pa user posted image user posted image  user posted image

Po tole se pa nujno podpišem. Pa upam da danes končno izveste kaj Živo tako matra. Dobro opravite.user posted image

Dskubin, user posted image user posted image user posted image  faca Draž.

IZVIRNO SPOROČILO: dskubin
Aja, pa da ne omenjam, kako mi stopijo na žulj, če kdo reče grda mamica ali pa lump očka, k ti tega ne da/dovoli.

Tale je pa kruta!
Mi smo končali čestitke!user posted image  Naredile sva jih 25, delale pa...sem že pozabla kdaj sva začele.user posted image  Sicer se ne morejo primerjati s tistimi od Meaa in Dskubin, ampak glede na to, da je bila glavna akterka naša petletnica, se mi zdi da so uspele. Ekola naš rezultat.
user posted image

(odgovor članu Lejci)
Neposredna povezava do sporočila: 4731
20.12.2007 18:37:31   
K_a_t_i
Gljivice user posted image  Jaz nisem opazila sora, sam kaj pa jst vem... A pri teh gljivicah se zadeva širi? Pa v kokem času mora vneta ritka se "zacelit", če niso gljivice? Zdej traja 3. dan. Naprej ne zgleda, da bi šlo. Samo na 1 mestu se je 2. dan malo "poglobilo". Je pa vsega skupaj na površini (če seštejem) dveh cm2.

Mene so pa danes malo "streznili"... Nisem vedela, da če je otrok bolan, dobiš od pediatra potrdilo s katerim moraš do svojega osebnega zdravnika po bolniško. Moja zdravnica je v Trbovljah (s 1.1. zapušča ordinacijo), od user posted image  pa v Železnikih user posted image . Kakšno priporočilo za zdravnika-co v Lj? Zd Bežigrad ali Šiška? Pa seveda pogoj, da še jemljejo nove? Šit, no....

Anja - tok sem čakala na "ročno" diagnozo - sem sicer po eni strani vesela, da ni nič hujšega, po drugi pa niti ne, ker se trenutno ne da pomagat user posted image .

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 4732
20.12.2007 20:16:45   
tinaaja
KAti, upam, da se rita cim prej pocajta.

Jaz sem ful hepi, ker je B danes pojedla 3x po dobrih 100ml, kar je veeelik napredek proti zadnjemu tednu. user posted image   ju3 pa pregled user posted image

Drugace pa... a kdaj razmisljate .. vem, da je mal moreca tema, ampak... sem se prav razjokala danes, ko sem gledala B se igrat.. ima kup igrac, pa se ji kupujemo.. po drugi strani pa so mi prisli na misel tisti, ki svojemu otroku za bozic ne morejo kupiti igrace ali potrebne obleke, ker enostavno nimajo user posted image Jaz bi bila ful vesela, ce bi kaksnemu takemu otrocku lahko izpolnila zeljo, ampak ne poznam nobene take druzine..

Drugace imam zapestje priblizno tako kot Anja, ampak od pisanja cestitk.ker sem hitela, da bom do 7 cim vec napisala... in sibam oddat in pise, da je bilo treba oddat do 18 user posted image user posted image user posted image in sibam do druzga kaslca in je bil tok poln, da tud 1 voscilnica ni sla not in sem morala nazaj do prvega, da sem vsaj not vrgla une, ki sem jih imela user posted image user posted image user posted image sem klela, ker ni bilo lustno setat po minus 5 user posted image

Draja, kako je slo?

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 4733
20.12.2007 20:18:27   
Naomi
se 10 user posted image

pa se 11 user posted image user posted image ...HNY user posted image

p.s. mam novo frizuro, al sem lEpa user posted image ( Erna, sej bi prsla..pa sem rekla..nej gre revca prej dam user posted image )

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 4734
20.12.2007 20:22:11   
dskubin
se 10

pa se 11

broji se sitno user posted image

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 4735
20.12.2007 20:55:39   
erna14
IZVIRNO SPOROČILO: Naomi

p.s. mam novo frizuro, al sem lEpa user posted image ( Erna, sej bi prsla..pa sem rekla..nej gre revca prej dam user posted image )

,marcevke a ste kaj ponosne k mate tok lepe prjatlce kot sva midve z naomiuser posted image user posted image , bi prsla bi skup na stolu sedele,jaz sem tud dons si prdelala novo frizuro(pramene)user posted image user posted image

kati-dr.tcek-breznikar v zd.sentvid zeeeeeeeeeeloooooo dobra dohtrca,res super in sestra nikol tezav za niccccccc
draja-kako je slo

nocka

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 4736
20.12.2007 21:17:33   
draja
Sam da se vam javim svojim zlatim navijačicam, pol pa šibam pomagat Živo skopat in spat spravit.

No tko, hmmmm, kaj smo izvedeli? Nič, kar bi nam na hitro rešilo težaveuser posted image . Naj bi imela prebavila obremenjena z glivicami in pa težave naj bi ji povzročalo mleko in pšenica, vendar nič kaj drastičnegauser posted image . Aja pa preobčutljiva je na električni smog, tako da moramo vse odstranit iz spalnice, ampak itak imamo samo radio uro na drugem koncu sobe.
No, najprej bo odpravil glivice, nato pa alergijo na mleko in pšenico.

Pol je še mene pregledal in moram jaz tudi na terapije skupaj z Živo, ker sem kao preobremenjena, utrujena,... Jah, prav čudim se ne, glede na naše nočiuser posted image , ampak se vseeno super počutim tko da ne vidim neke potrebe po terapijah, ampak on že veuser posted image . Je rekel, da se bom potem še bolje počutila, moj je bil pa navdušen, da bo konec jamranjauser posted image .

Aja, pa obe premalo pijeva. Jah, to pa itak vemuser posted image .

Hvala vsem za lepe želje in pikepoke. Saj ne vem - po eni strani nočeš zvedeti, da bi bilo kaj narobe, po drugi strani pa te negotovost še bolj ubija.

Aja, pa predlagal nam je UZ trebušne votline, kar so nam tudi na infekcijski že svetovali, tko da zdaj moram samo še našo P prepričati za napotnico.

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 4737
20.12.2007 21:23:01   
tinaaja
Draja, tko kot si napisala - super, da ni nic ful narobe, ampak skoda, da ni nekega magicnega stavka - to naredite, pa bo bolje user posted image Ti pa definitivno rabis pocitek user posted image ker mislim, da se v vseh nas akumulira utrujenost pa pac furas... Ampak ko bomo v sluzbah bo pa verjetno to prislo na plan. user posted image

erna - kako se kaj sefica obnasa, si ji kaj rekla?

iti spat ali ne iti spat, to je sedaj vprasanje user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 4738
20.12.2007 22:05:38   
Naomi
cez dve urci pa sengen...to bomo loh zdej 100 na uro cez mejo letel user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4739
20.12.2007 22:10:31   
Naomi
...Draja...neki je pa vseen, saj ves, da je res TO krivo...in verjetno tko mal odpade se ksnga druzga sprasvanja...upam in zelim pa vam, da se te tezave cimprej ''pozdravijo'' user posted image user posted image ...se bl pa ti zelim ksne prespane urice vec, sej zdej vem, da ne rabis vec veliko user posted image ...( k seb tut to zelim ) 

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 4740
20.12.2007 22:40:50   
Dajadada
Kati, saj v ZD bi te moral en zdravnik vzet, sigurno. Jaz imam svojo v ZD Bežigrad, ampak še vedno otroško...mi že nekaj cajta grozi, da me zbrcajo k eni za odrasle (k da sem jst že odraslauser posted image user posted image ).

Draja, škoda, da niste kaj več izvedeli, ampak vseeno se počasi bližate odgovoru. P pa kar zateži za napotnico.

Erna, a tako v objemčku vidva z Žigcom pančkatauser posted image , luštn.

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 4741
20.12.2007 22:45:14   
draja
Naomi ja res je kar si napisala. Vidiš, zdaj vsaj vem, da je res TO to. Pa še na nekaj si me spomnila in kar se mi zdi še najbolj pozitivna stran bioresonance - naslednjič bo pogledal, če so cepljenja pustila kakšne negativne posledice na otroku in jih bo odpraviluser posted image . To se mi zdi super. Spomnila si me pa ti, ker si mi že enkrat svetovala, da je lahko to tudi s cepivi povezano (pa Erna mi je enako svetovala).

Brina pridna, da si dane s spet lepo papcala! Samo da ti gre na bolje in boš spet naš sonček balonček (jah, glih twigi nisi večuser posted image ).

Iza čestitke za prvi zobek!!!!

Anja joj držim pesti, da se pozdravite!

Sibil upam, da Patrik ne zboli spet!

Tejčica suuuuuuper čestitke! Obvezno pohvali Tajo še v mojem imenu!

LeINA face steuser posted image .

Tinaaja ja, včasih pa res pomislim, kako je staršem, ki ne morejo darovati otrokom nič novega, lepega... Jaz sem vsako leto zbrala igrače doma in jih odnesla v župnišče Dravlje, kjer je potem Miklavž razdelil te igrače revnim otročkom. Pa enkrat sem klicala na Zvezo prijateljev in mladine, kjer so mi potem dali točno naslov ene družine in pa imena in starost otrok in sem jim potem pripravila paket in dobila v zahvalo cel kup pesmic, ki jih je napisala njihova babicauser posted image . Joj, to moram obvezno ponovit, spolh zdaj ko ima Živa vsega preveč!

Erna, Naomi čestitke za nove frizurce!

Jao, Živa še ne spiuser posted image . Je prejle mal odspala v avtu in je zdaj čist naspidirana v posteljici. pa tako nam je zagotavljan na bioresonanci, kako sladko bo danes spalauser posted image . Da ni imelo to na Živo kontra efekta, ker pol mu jo glih sred noči tja peljem, pa naj se on igra z njouser posted image .

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 4742
20.12.2007 22:53:42   
sezam
tejčica - user posted image  za čestitke

IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja
Draja, tko kot si napisala - super, da ni nic ful narobe, ampak skoda, da ni nekega magicnega stavka - to naredite, pa bo bolje user posted image Ti pa definitivno rabis pocitek user posted image ker mislim, da se v vseh nas akumulira utrujenost pa pac furas... Ampak ko bomo v sluzbah bo pa verjetno to prislo na plan. user posted image

Se podpišem pod to user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 4743
20.12.2007 22:57:23   
Dajadada
Tinaaja, Sezam ima bolšje sejme, kjer se sicer prodajajo in kupujejo rabljene stvari, lahko pa tudi podariš kar želiš.
http://www.zdruzenje-sezam.si/bolsji_sejem.htm

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 4744
21.12.2007 7:25:24   
tejčica
Jutro!

Najprej čestitke današnjim slavljenčkom:
Anej in Mija , user posted image  za 10 mesecev.
Jure in Brina, user posted image  za 9 mesecev.

Se moram pohvalit, da sem včeraj pomila vsa okna.user posted image  Bom danes ko posije sonček videla rezultat, ker sem jih pomivala zvečer. Upam da ne bo treba ponavljat vaje.user posted image  Zdej bom pa mogla v dnevni in jedilnici ograjo okrog naštimat, da Vid ne bo mogu zraven pridet. Mi jih vsak dan takoooo lepooo "puca".user posted image

Dopoldan šibam s Tajo in Vidom k zobarju. Gre Vid prvič, Taja pa na žalost že žnjtič. 

Draja, sedaj vsaj veste v čem je problem in se to lahko rešuje. Pa upam da so se uresničile terapevtove besede in ste imeli super noč.

Naomi, a že letaš čez mejo?user posted image

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 4745
21.12.2007 8:23:59   
tinaaja
sem klicala na Zvezo prijateljev in mladine,

a to se da? jaz bi to naredila user posted image

smo s pregleda, 75cm, 8730g.. smo mal shujsal v enem tednu user posted image ampak ni panike user posted image
mandelji so se mal vneti, a ni krize. kri in voda po koncani kuri z antibiotiki user posted image vse ok drugace juhuhuhu

vse naj naj jure in anej user posted image pa cmooookaaaaaa moji lubici za tri cetrtinke user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 4746
21.12.2007 8:25:55   
pocka
jutro,sem malo v zaostanku z branjem...tako,da več kasneje.

obalke - a bo katera danes zašla kaj v Lucijo na sprehod???

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 4747
21.12.2007 8:38:28   
tejčica
Tinaaja, user posted image  za Brinine mere.

Pocka, jaz grem danes v Lucijo, ker imata Taja in Vid ob 11-ih tam zobarja. Bomo pa morali takoj nazaj v Kp, ker mora moj nazaj v službo potem.

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 4748
21.12.2007 8:45:34   
tinaaja
Tejcica, anja, mamice punck.... kdaj se otroku kupi puncko,... npr za ucenje nosek, usesa,... user posted imageuser posted image user posted image user posted image je treba zgodaj zacet)... iscem ideje za darila za B... 

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 4749
21.12.2007 8:53:24   
tejčica
Tinaaja, uf, veš da se ne spomnem kdaj smo Taji kupili prvega dojenčka. Mogoče tam pri letu in pol.user posted image  Sedaj se mi zdi še malo zgodaj. A jo boste že navajali na novega družinskega člana.user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

plavanje
tjaShiika

ali pri plavanju/kopanju z dojenčkom uporaljate obroče, rokavčke...

da (72%)

ne (28%)

Število vseh glasov: 25

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!