|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007 (2. del)
20.12.2007 10:19:03   
cv105
aja, še mnenje prosim ...

danes je DM v službi ... so me poklicali in vprašali, če bi pripeljala Maksa ... sem seveda rekla, da ja ... darila za otroke od 0-7 let ... sinoči pa je bilo govora o tem, kako naj starši otroke do 1,5. leta pustijo doma, ker to kao še ni zanje, starejšim od sedem pa tudi razložijo, kako in kaj je z DM v resnici user posted image user posted image user posted image user posted image  

zdaj sem v rahli dilemi ... iti ali ne ... kolikor poznam Maksa, bi mu ful pasalo med otroke ... ker ima rad družbo ... v vsaki skupini otrok najde enega in ga totalno okupira (ponavadi najmlajšega) ... in po drugi strani bi ga rada malo socializirala, ker gre čez 2,5 meseca v vrtec ... jaz v glavnem bi ...

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 4701
20.12.2007 10:22:49   
Dajadada
Aja, pa da ne omenjam, kako mi stopijo na žulj, če kdo reče grda mamica ali pa lump očka, k ti tega ne da/dovoli. A ja? A ga boste vi vzgajal? Tudi slučajno nisem tiho.

Grrr, enako. Ali pa "mamica bo huda, če boš to naredil", kot da on/-a pa ne bi bila jezna. Sploh pa gre včasih za stvari, ko jaz ne bi bila huda, ampak njih moti, da to dela.

Mene so zadnjič vsi čudno gledali na enem rojstnem dnevu, zakaj naš ne bo torte, če je pa ja že skor 9 mesecev staruser posted image .   

Danes sva imela P. Naše mere so 8600g, 72cm dolžina in naša velika bučka obseg 45. Koliko pa imajo kaj vaši OG? 

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 4702
20.12.2007 10:26:41   
Lejci
IZVIRNO SPOROČILO: dskubin

Če kdo tko govori, jaz kar pravilno ponovim

TOČNO!!!!! Js tut nisem tiho, užaljenost drugih mi je postranska zadeva.

Najhujša do zdaj je bla pa ta - grda mamica, jo bova TEPLE!!!

IZVIRNO SPOROČILO: dskubin

Samo, da vam še zaupam intimni pogovor med mamo in sinom:
"Kam gjemo?"
"Malo na zrak, da se zluftamo, k mama je tudi danes malo tečna."
"Vem, mamica veš, vem."

LOL!!!

IZVIRNO SPOROČILO: cv105

IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i
Ritka je nažalost še vedno vneta, na enem delu skoraj do krvi user posted image .

Kati, saj mogoče bom brcnila v temo ... ampak kaj, če je Žiga fasal glivice? 

Pri nas je točno to problem - glivice so majhne rdeče pikice, ki zrastejo v velike pike in zakrvavijo. Kupi Canesten, če je temu tako, nam kar hitro pomaga, ji pa namažem na tenko najprej Canesten, potem pa še hladilno mazilo čez. In to vsakič, ko jo previjem.

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 4703
20.12.2007 10:26:49   
cv105
IZVIRNO SPOROČILO: Dajadada

Koliko pa imajo kaj vaši OG? 

45

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 4704
20.12.2007 10:27:40   
Dajadada

danes je DM v službi ... so me poklicali in vprašali, če bi pripeljala Maksa ... sem seveda rekla, da ja ... darila za otroke od 0-7 let ... sinoči pa je bilo govora o tem, kako naj starši otroke do 1,5. leta pustijo doma, ker to kao še ni zanje, starejšim od sedem pa tudi razložijo, kako in kaj je z DM v resnici

zdaj sem v rahli dilemi ... iti ali ne ... kolikor poznam Maksa, bi mu ful pasalo med otroke ... ker ima rad družbo ... v vsaki skupini otrok najde enega in ga totalno okupira (ponavadi najmlajšega) ... in po drugi strani bi ga rada malo socializirala, ker gre čez 2,5 meseca v vrtec ... jaz v glavnem bi ...

Jaz tudi bi. Ne vidim zakaj neuser posted image  A se bojijo, da bodo čist ta mičkeni preveč jokal ali kajuser posted image

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 4705
20.12.2007 10:30:01   
Lejci

Jaz bi ga definitivno pelala. Prav fino se bo mel že zarad drugih otrok!

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 4706
20.12.2007 10:31:37   
draja
Jutro!

Danes sem pa malo manj nasmejanauser posted image . Po silnem veselju nad včerajšnjo nočko smo se odločili, da bova obe jedli natanko iste stvari kot predvčerajšnjim, da se ponovi dobra noč. Japajade user posted image user posted image user posted image  !!!! Bilo je tako hudo, da sva šla z možem spat šele ob 4-ih. Živa je sicer spala do 23-ih, pol pa zbujanje na par minut, max. 20 minut do 2-eh, od 2-eh do 3-eh jo je bilo treba nosit, ob 3-eh smo ji dali po nasvetu P prvič pol žličke Lekadola in se je čisto zbudila in veseljačila do 4-ih. Pol se je pa tudi še eneparkrat zbudila do 8:20 ko jo je moj odnesel.
Sem najprej mislila, da so končno zobki, samo se je okrog 2-eh začelo prdkanje, tako da je bil več kot očitno spet trebuščekuser posted image .

Danes imamo zvečer bioresonanco in močno, močno upam, da končno izvemo kaj nas muči.

cv105 jaz bi definitivno šla. Živi je na obeh DM ful dogajalo, včeraj na žurki za odrasle pa še toliko boljuser posted image .

Taya mi smo za izvide sicer klicali, ampak jih v vsakem primeru dobiš tudi na dom (razen mi, ko so nam naslov naroe napisali in smo jih morali iti osebno iskat).

Ostalega se zdaj ne spomnim. Še na pol spim.

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 4707
20.12.2007 10:35:07   
cv105
IZVIRNO SPOROČILO: draja
Danes sem pa malo manj nasmejanauser posted image . Še na pol spim.

draja, jaz javno prosim Božička in DM naj vam prineseta mirnih in dolgih noči ... za Živo pa user posted image user posted image  user posted image

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 4708
20.12.2007 11:03:32   
draja

draja, jaz javno prosim Božička in DM naj vam prineseta mirnih in dolgih noči ... za Živo pa user posted image user posted image  user posted image

hvaaaaalaaaaaaa user posted image

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 4709
20.12.2007 11:13:33   
tinaaja
cv - pelji, zakaj ne, ce ti bi sla :)
Draja, ja bozcki user posted image Drzim pesti in upam, da danes dobite kaksen pameten odgovor user posted image Res vam ga privoscim!!!

Grde mamice in ociji.... jaz se nisem tega slisala razen v hecu iz mojih ust, ampak ce bi kdo drug to reku tud ne bi bila tiha.. ja halooo, pa kaj folk misli user posted image

B se mi zdi koncno dost bolje, je bolj mirna in nasmejana in pri volji za igro. user posted image Sem pa mal user posted image , ker mi vsak ta drug omeni posledice skrlatinke, kaj je kdo imel... Bemu, kot da mi ni dost bed user posted image Pa od skoraj vsazga slisim: a tok zgodaj , ja kje pa je to dobila.. ja itak, da sem otroka mal da ne namerno okuzila tok zgodaj user posted image user posted image no, vazno, da je njeno pocutje boljse a ne user posted image

dajdadada, super za mere, mi ji ju3 zvemo. prejsnji teden je B imela 8900g user posted image a,a,a,a nasa twigi ni vec tok twigi user posted image user posted image user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 4710
20.12.2007 11:19:25   
A-N-J-A
Sam tok da se javim-Ela je ponoči bruhala,pa driskico ma,pa vročinouser posted image .Na kratko se mi mešauser posted image ,pa glih danes sem mela 100 opravkov.
Aja roka bi mogla pa počivat pa nič je ne bi smela uporabljatuser posted image  -ja kako že????

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4711
20.12.2007 11:31:33   
sonchek
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja
B se mi zdi koncno dost bolje, je bolj mirna in nasmejana in pri volji za igro. user posted image Sem pa mal user posted image , ker mi vsak ta drug omeni posledice skrlatinke, kaj je kdo imel... Bemu, kot da mi ni dost bed user posted image Pa od skoraj vsazga slisim: a tok zgodaj , ja kje pa je to dobila.. ja itak, da sem otroka mal da ne namerno okuzila tok zgodaj user posted image user posted image no, vazno, da je njeno pocutje boljse a ne user posted image

bejbi...ne poslušaj tok drugih...a veš kaj si meni rekla..poslušaj sebe in tvojega otroka...
...vidiš, sam da je brinči bolš in da je pri volji za hrano in igro...to že kaže na dobro...
Ti pa pozitivno!!!!!če ne, bom pršla kr ke..pa te po rit!!!

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4712
20.12.2007 11:31:52   
tinaaja
ANJA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da se cim prej vsi pocajtate 

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 4713
20.12.2007 11:52:15   
Sibil_
Tinaaja-sploh se ne sekiraj zaradi škrlatinke, ker če se pozdravi z antibiotiki ne pušča nobenih posledic, tako da sploh ni panike.Edino pazi da ne bo divjala preveč, bo verjetno hitro utrujena zdaj.Bo pa vse ok, ziher.user posted image

ANJA-ja, jaz tudi sumim da bo PAtrik kaj zbolel, ti otroci čez noč kaj pokasirajo in si pečen, ne moreš kaj dosti planirat, žal.Smo mi tudi ponoči od 1-2eh bruhcali sluz in kašljali, pa inhalirali, no pol je bilo ok in je v vrtcu.

CV-jaz bi na tvojem mestu klicala in vprašala kako in kaj, mogoče se res bojijo dretja ali da bi bilo malega strah?

Draja-držim pesti da najdejo kaj vam je oziroma Živi.Nekaj jo verjetno matra., pa naj bo kaj tazga da hitro mine...user posted image

LP,
SIbil RR

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4714
20.12.2007 12:01:09   
erna14

sem ga vidla k je sel ravno kar mim nasga blokauser posted image pa je zavil draja nekam proti tebiuser posted image
tinaaja-kok je folk bedn,mislm mene pa to tok razpizdi,ne vem vrjeten si hodila po vseh bolnicah itd.....vdihavala vse bacile doma pihala v brino da se bo ja okuzla,zbolela,ker tok rada vids da je bolana.mislm adijo in tak folkuser posted image   user posted image .kar se pa tice spanja otrok v veliki postli dam pa tvoji mami cist prov,men po pravici povedan je tok lustn k z tamalmu skup zaspiva pa se se mal stisnem k njemu,vceri je zaspal na hrbtu z eno roko pa me je objel okoli vratu in sva tako zaspala,sej pomoje ce bi ga dajala v postlco bi se navadila sam....user posted image .user posted image user posted image

anja-user posted image user posted image  
sibill-user posted image user posted image user posted image za zlo lep avatar

vprasanje-kolikokrat  nasim otrockom utripa srcek na minuto,men se zdi da nasmu tko hitr bijeuser posted image
no mi imamo pa mrk v hranjenju,tamal sploh noce nc jest,danes se ni nc jedu razn pr men vceraj od pol dveh tud nic skor sam pol skuptke tamale od lj pol pa pr men zvecer,uglavnem skoz bi bil sam na joskici,men se je pa nenormalno povecala kolicina mleka jaz zdaj ze dve flaski na dan stran zlijem eno cez dan in eno ponoci,ker imam joske ze skor do kolenuser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil erna14 -- 20.12.2007 12:02:23 >

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 4715
20.12.2007 12:08:02   
erna14
dajadada-og 45

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4716
20.12.2007 12:12:28   
tinaaja
vprasanje-kolikokrat nasim otrockom utripa srcek na minuto,men se zdi da nasmu tko hitr bije

ornk hitrej ko odraslim.. brini v sapnju okoli 90 :) merjeno v bolnici user posted image

GH - brina tud strajka. zivimo od kaksnega krhla jabolka, korencka in kaksne podlozene skute + ziza ..

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 4717
20.12.2007 12:17:27   
dskubin

Ma pelji ga. Sej če se bo slučajno bal al pa začel dret (kar močno močno dvomim, ker so navadno čisto frapirani nad dogajanjem okoli), ga boš itak stran odpeljala, sej ne boste prvezani tam. Mi tudi gremo danes na DM, če bodo otroci blagovolili pravočasno vstat, ne vem, katera mona (ma ne morem drugače rečt) si je izmislila dedkovanje ob 15ih user posted image Ne vem no, a bojo vsi dopust vzeli, da bojo lahko otroke prpeljali user posted image

tinaaja - ko sem delala v vrtcu, jo je imelo pol vrtca - tudi jaslični (pa eni so imeli otroke premalo časa doma, k baje se kar vleče - no, P niso več dale bolniške in so jo bošci pokasirali še 1x), pa nisem zasledila, da bi imel kdo kake posledice. In na konu, čez kake 3 tedne, ko je blo že vse mimo (je to cel vrtec preboleval kake 2 meseca), sem jo pokasirala tudi jaz. Kot odrasel sicer nimaš izpuščajev ampak neko hudo angino user posted image . Če bi blo kaj hujšega, bi ti po moje mogla tudi P to omenit.

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 4718
20.12.2007 12:18:56   
urla
Kati - če so glivice (smo jih imeli že 2x) pojdi pokazat k P in boš dobila daktarin kremo. Ali je imel kaj sora v ustih? Ponavadi se glivice začnejo na začetku prebavnega traku in končajo na koncu (ritka).

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4719
20.12.2007 13:09:58   
Anonimen
nas posnetek za vas user posted image malo traja,da naloziuser posted image

http://www.elfyourself.com/?id=1466536230

(odgovor članu urla)
  Neposredna povezava do sporočila: 4720
20.12.2007 13:15:09   
Taya85
Cao punce!

Joj sem res upala da bo danes tudi tako lep dan kot včeraj, pa nič od tega, sama megla je zunaj user posted image .
Tale naša Lina spet trmo zganja, hoče na vsak način k meni v naročje in za računalnik, je zadnjič tipko ven spulila, tako da ima prepoved user posted image .

Kosilo se kuha.... puran v korenčkovi omaki + kuskus......mnjami

Se še pol probam kaj javit, ker me Lina meče iz stola.......mogoče je pa že lačna........ja ja to bo to, že nekaj cmoka.....letim

Cao

(odgovor članu urla)
Neposredna povezava do sporočila: 4721
20.12.2007 13:17:11   
Taya85
IZVIRNO SPOROČILO: LeINA

nas posnetek za vas user posted image malo traja,da naloziuser posted image

http://www.elfyourself.com/?id=1466536230

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4722
20.12.2007 13:24:16   
sezam
dskubin - tvoj Draž ga pa pihne user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz tudiiiii user posted image user posted image user posted image

Anja - user posted image user posted image  za vas

LeINA - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  face ste 

Taya - tole vreme dans je res user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil sezam -- 20.12.2007 13:26:09 >

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 4723
20.12.2007 13:44:12   
skačica
dan!

Dons sem pa prav dobre volje, res. Včeraj ponoči ali bolje danes zjutraj sem končala s popravljanjem nalogeuser posted image . Sicer sem šla spat šele okrog štirih zjutraj, ampak je bila Iza pridna in sva skupaj spali nekaj čez 10. Zadnje dneve je prava perla glede spanja.
Zjutraj sem opazila, da ima ornk rdeče na dlesni in natečeno, drugega ne. In ko pridem iz Mullerja(kamor sem šla po Hypnotic poisna za nagrado, ker sem bla tok pridna) mi tašča reče, da je že zobek zunaj. Torej nismo več brezzobiuser posted image .

Kašlja še malo, sicer je veliko boljše, ampak vseen bom poklicala P, če jo pripeljem pokazat oz. jo bo peljal mož, ker jaz grem z dvema mamicama v kitajsko na pozno kosilo ali zgodnjo večerjico in na čvek. Bo pasalo, da grem in si malo zbistrim glavo.

V enem tednu se je zgodilo tok stvari glede male, prej pa kar nekaj časa nič. Začela je kobacat, dobila je zobek pa še spanje je pošlihtala. Zdaj spi med dnevom 2 urci, brez da bi se 100x vmes zbudila in ponoči spi po 12 ur, vmes se kdaj pa kdaj priklopi. Ključ do uspeha: spanje na trebuhu

draja-
močno, močno, močno stiskam pesti, da danes izveste kaj muči vašo Živo.

tinaaja- user posted image user posted image user posted image za Brino, da je že skoraj stara Brinauser posted image . Posledic se pa ne boj, ker jih ne bo.

Anja-user posted image user posted image user posted image za celo tvojo družinico.

Ziher je še kaj, ampak sem zdele pozabla, se javim še pol kaj.

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 4724
20.12.2007 13:54:52   
m a j c i k a
Pozdravljene čvekice!!!!!user posted image
Po dooolgem času se vam spet malo javljam, še vedno smo škrbasti in bomo tudi še verjetno letos ostali..user posted image
Drugače je mala super, dolga je 78 cm in težka 10 kg in pol, ponoči spančka celo noč, zaspi tam nekje okrog devetih, se zbudi okrog štirih, jo vzamem k sebi v posteljo in takoj zaspi  tja do šestih, poziza in to v minuti, zaspi nazaj do osmih, pol devetih.
Edini problem je še vedno ta, da noče čez dan spančkat doma, edino v vozičku, poskusli smo že vse živo, pa ne pali, nazadnje se nama je drla celo uro, bla čist rdeča, komi je še gledala, ampak ne, pol smo jo dal v voziček in takoj je zaspala, tak da sma čisto vsak dan po trikrat odzunaj, da se naspančka, k sreči spi sam pol urce drugače bi tak dobla ozebline....user posted image
Vsi majo tolk za povedat, pa da smo nori, da jo razvajamo, da ne bo znala spat več v postelji itd,... sploh nobenga več ne poslušama, to je najin otrok in kar počnemo počnemo Mi!!!!!!
Sem se mal razkurla..., vam pošljem kakšno slikco našega sončka zvečer, ko bo več čassa, pa lp vsem!!

Aja pa še eno vprašanje mam; ena je že pred časom napisala da je idealen termin za naslednjega otročka v aprilu, pa me zanima zakaj in če že katera kaj razmišlja o naslednjiuser posted image ??????

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 4725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Kako dolgo ste vozičkali?
maca83 RR

Kako dolgo ste otroka okrog prevažali v vozičku, po tem ko je že dobro hodil? Na malo daljše sprehode, po trgovinah ter do parka?

uporabljamo le nosilko (12%)

dokler ni shodil/a (20%)

dokler ni hotel več v vozek (17%)

do enega leta (12%)

do dveh let (35%)

do treh let (5%)

Število vseh glasov: 66

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!