m a j c i k a
|
Pozdravljene čvekice!!!!! Po dooolgem času se vam spet malo javljam, še vedno smo škrbasti in bomo tudi še verjetno letos ostali.. Drugače je mala super, dolga je 78 cm in težka 10 kg in pol, ponoči spančka celo noč, zaspi tam nekje okrog devetih, se zbudi okrog štirih, jo vzamem k sebi v posteljo in takoj zaspi tja do šestih, poziza in to v minuti, zaspi nazaj do osmih, pol devetih. Edini problem je še vedno ta, da noče čez dan spančkat doma, edino v vozičku, poskusli smo že vse živo, pa ne pali, nazadnje se nama je drla celo uro, bla čist rdeča, komi je še gledala, ampak ne, pol smo jo dal v voziček in takoj je zaspala, tak da sma čisto vsak dan po trikrat odzunaj, da se naspančka, k sreči spi sam pol urce drugače bi tak dobla ozebline.... Vsi majo tolk za povedat, pa da smo nori, da jo razvajamo, da ne bo znala spat več v postelji itd,... sploh nobenga več ne poslušama, to je najin otrok in kar počnemo počnemo Mi!!!!!! Sem se mal razkurla..., vam pošljem kakšno slikco našega sončka zvečer, ko bo več čassa, pa lp vsem!! Aja pa še eno vprašanje mam; ena je že pred časom napisala da je idealen termin za naslednjega otročka v aprilu, pa me zanima zakaj in če že katera kaj razmišlja o naslednji ??????
|