Barči78
|
Čeeer, No, pa sem spet pošteno zadaj z branjem, upam, da uspem kaj na hitro prelistat. Drugače je bil pa mož danes zadnjič letos v službi, Neja zadnjič v vrtcu, tko da bomo vsi doma Tri dni sem vsako minuto izkoristila za izdelavo koledarja za dedke n babice, zgleda pa nekako takole, hvala meaa, še 1x Neji smo kupili nepremočljivo podlogico za spanje, se je odločila, da ne bo imela več plenic, pa je 3 dni že pridna, bomo videli, kako bo šlo. Tudi v vrtcu so nam vrnili plenice, da jih ne rabi več. No, upajmo, da bo šlo. Žan je pa skoz bolj priden fantek, skoz bi se sam igral, sploh ne joka, edino, če je res zaspan, pa če na eno oko zamižimo pri trmi, grozno se meče nazaj. Jah, kaj še bo Končno je ugotovil, da je nekje v hiški tudi mama, in sedaj se trudi, 1x amam, drugič pa mama. Zna dat čao, bravo bravo, buc, pokazat kolk je velik, sam ko ga pa prosim, da pokaže, pa ni nič z njim, sam ploska V nedeljo pečem potico, tko da imam jutri spet cel dan šopinga, pa prazniki, pa obiski pri prijateljih, moram kakšno darilo nabavit, smo mi na vrsti, ker že 3 leta drugi h nama hodijo, ker sem imela skoz ene izgovore o majhnih otrocih, pol pa vidiš kako čas hitro mine. Včeraj sem šla kupit nov sesalec, ker mi je star crknil (noske pucala, pa je zgleda šla voda v motor). Tko da sem sedaj vzela elektroluxovega super tihi ,pa še enga za 40 EUROV za nose pucat, jah naj ta crkne, če že more. Zdej vas grem pa mal brat.