|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  190 191 [192] 193 194   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007 (2. del)
21.12.2007 17:06:21   
thaiss
to je Barbi iz kremenčkove dobeuser posted image  

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 4776
21.12.2007 17:25:41   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss

Pazi samo, da nav Fred ljubosumen user posted image . Je pa definitiven bolj seksi oblečena kot so novodobne "Barbike "user posted image . Joooj, buhvej kako bo čez 12 let domov prpelu user posted image .

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4777
21.12.2007 17:26:55   
sezam
Kati - saj se dobi tudi "punčka", ki je v bistvu fantek user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 4778
21.12.2007 17:31:54   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i

Joooj, buhvej kako bo čez 12 let domov prpelu user posted image .

Upam, da Jure malo kasneje... čez ene 20 bo čist zadost zgodi, da ne bom prezgodi siva... no, siva bom že prej (zaradi vsega vmes med danes in temi 20 leti)... da ne fašen žolčnih kamnov...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
  Neposredna povezava do sporočila: 4779
21.12.2007 18:16:24   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: sezam

Kati - saj se dobi tudi "punčka", ki je v bistvu fantek user posted image

Pa da ne boš misla, da "je" nisem prej kupla user posted image user posted image . Taki mali fantek za 5€. Pa še neki dela vavavava user posted image .

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 4780
21.12.2007 19:59:15   
thaiss

Pazi samo, da nav Fred ljubosumen user posted image . Je pa definitiven bolj seksi oblečena kot so novodobne "Barbike "user posted image . Joooj, buhvej kako bo čez 12 let domov prpelu user posted image .

a že čez 12 user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 4781
21.12.2007 20:09:40   
K_a_t_i

a že čez 12 user posted image

Jah, to bo pr 13h user posted image . Upam, sicer da ne, ampak kwa veš....

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4782
21.12.2007 20:19:12   
tejčica
Vidim da bom mogla Vida mal z dojenčki seznanit, ker kaže da je to najbolj aktualna igrača.user posted image

Mi smo danes preživeli zobarja. Taja nas je malo presenetila in spet ni hotla sodelovat, ma na koncu je bilo že boljše. Vid je bil pa ful navdušen nad vsemi okraski v ordinaciji, pa stol je stestiral za skakanje, no, zobke smo pa tudi pokazali. Dobili smo une bele tabletke in pri 18 mesecih je naslednja kontrola.

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 4783
21.12.2007 20:37:26   
thaiss
Tejčica a vam ni že P predpisala Fluorovih tablet?? Matia je bil tudi zelo navdušen nad ordinacijo.

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 4784
21.12.2007 20:57:51   
tejčica
Tejčica a vam ni že P predpisala Fluorovih tablet??

Ne, smo jih šele danes dobili.

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4785
21.12.2007 21:01:51   
Sibil_
Naša pediatrinja je proti fluorovim tabletkam in jaz tudi.Ker imajo preveč slabih posledic, poleg tega pa z navadno zobno pasto baje otrok dobi dovolj fluora za zobke.TAko da jaz ne dajem teh tablet in jih niti ne bi dajala v nobenem primeru-mogoče pri res zelo zelo slabih zobeh, ampak dvomim.

A ostale jih dajete?user posted image

LP,
SIbil RR

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 4786
21.12.2007 21:10:27   
Barči78
Čeeer,
No, pa sem spet pošteno zadaj z branjem, upam, da uspem kaj na hitro prelistat.
Drugače je bil pa mož danes zadnjič letos v službi, Neja zadnjič v vrtcu, tko da bomo vsi doma user posted image
Tri dni sem vsako minuto izkoristila za izdelavo koledarja za dedke n babice, zgleda pa nekako takole,

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

hvala meaa, še 1x

Neji smo kupili nepremočljivo podlogico za spanje, se je odločila, da ne bo imela več plenic, pa je 3 dni že pridna, bomo videli, kako bo šlo. Tudi v vrtcu so nam vrnili plenice, da jih ne rabi več. No, upajmo, da bo šlo.

Žan je pa skoz bolj priden fantek, skoz bi se sam igral, sploh ne joka, edino, če je res zaspan, pa če na eno oko zamižimo pri trmi, grozno se meče nazaj. Jah, kaj še bo user posted image
Končno je ugotovil, da je nekje v hiški tudi mama, in sedaj se trudi, 1x amam, drugič pa mama. Zna dat čao, bravo bravo, buc, pokazat kolk je velik, sam ko ga pa prosim, da pokaže, pa ni nič z njim, sam ploska user posted image

V nedeljo pečem potico, tko da imam jutri spet cel dan šopinga, pa prazniki, pa obiski pri prijateljih, moram kakšno darilo nabavit, smo mi na vrsti, ker že 3 leta drugi h nama hodijo, ker sem imela skoz ene izgovore o majhnih otrocih, pol pa vidiš kako čas hitro mine.

Včeraj sem šla kupit nov sesalec, ker mi je star crknil (noske pucala, pa je zgleda šla voda v motor). Tko da sem sedaj vzela elektroluxovega super tihi user posted image ,pa še enga za 40 EUROV za nose pucat, jah naj ta crkne, če že more.

Zdej vas grem pa mal brat.

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4787
21.12.2007 21:24:12   
cv105
Barči, super koledar ... hitr povej, kje in kako si ga sprintala ... mene samo še to matra ... user posted image  ... sesalec bom pa tudi jaz zgleda morala nov kupit ... oziroma dva ... enga za nosek ... enga pa za ostalo user posted image

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 4788
21.12.2007 21:38:16   
pocka
ojla
barči - super lep koledar user posted image

tejčica - no samo,da ste se rešli tega zobarja user posted image

matia - a ti pa že kar treniraš,kako boš pupe okoli lovil user posted image user posted image

fluornatril - mi jih imamo doma že 3 mesece in ji še nisem začela dajat. Vsak dan rečem,da bom,pol pa nič od tega. Sploh se ne znam organizirat kdaj bi ji lahko dala tabletko,ker je vedno nekaj mlečnega v hrani al pa je na zizi user posted image .

naslednji user posted image - ena je spraševala,če že razmišlja katera o še enem user posted image , no mi že razmišljamo o tem,ampak se še nismo čisto odločili ali bi kar takoj začeli ali bi počakali še par mesecev.user posted image

Midve sva se pa danes fuuul napohajale,so mi skoraj noge odpadle. Sva pa imele 2x vmes postojanko in sva malo pokafetkale. Je treba izkoristit tega sončka,ni kaj, danes je bilo tu na obali kot bi bila pomlad.
Taja nekaj štrajka, se mi zbuja ne eno uro,tako,da sem jo zdaj že tretjič uspavala, ne vem kaj jo matra. Tudi jedla ni danes glih nevem kako pridno. Mogoče je pa spet kak zobek na pohodu.user posted image

A so vaši tudi popoldne in proti večeru ful naspidirani? Taja je ratala nemogoča proti večeru, ima toliko energije,da ne vem od kod jo pobira, jaz pa že prazne baterijeuser posted image . Je kot vrtavka, ne more biti niti sekunde na miru...grave gravissimo.

grem spat, moj ga pa fešta danes...ah ja, jaz bi tudiuser posted image

nočko

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 4789
21.12.2007 21:44:08   
Barči78
cv-105 - Kar doma, na navaden tiskalnik, pa malo debelejši, gladek papir, pa je kar lepo tiskalo.

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 4790
21.12.2007 21:46:28   
Barči78
sesalec bom pa tudi jaz zgleda morala nov kupit ... oziroma dva ... enga za nosek ... enga pa za ostalo

A tud pumpico uporabljaš, pa maš kakšne težave?

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 4791
21.12.2007 21:49:10   
Naomi
IZVIRNO SPOROČILO: Barči78

cv-105 - Kar doma, na navaden tiskalnik, pa malo debelejši, gladek papir, pa je kar lepo tiskalo.

kje si pa ''zvezala''...spirala pa to...nam sam se to manjka...

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 4792
21.12.2007 21:58:46   
thaiss
Čer,

Matia je komaj zdej zaspal, naspidiran 100 na uro je kobacal  iz kuhinje v dnevno in nazaj neštetokratuser posted image
Upam na dolgo in mirno noč; tko ko prejšnjo!
Barci user posted image  user posted image  za koledar

IZVIRNO SPOROČILO: Sibil RR
A ostale jih dajete?user posted image

jaz jih dajem
Pocka mi smo tudi uživali na sončku, resda sem letala po opravkih ampak dva kafetka sta tudi padlauser posted image user posted image

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 4793
21.12.2007 21:59:54   
Barči78
IZVIRNO SPOROČILO: Naomi

kje si pa ''zvezala''...spirala pa to...nam sam se to manjka...

Foto GM, naredijo takoj, stane pa 83 centov/kos

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 4794
21.12.2007 22:04:59   
cv105

sesalec bom pa tudi jaz zgleda morala nov kupit ... oziroma dva ... enga za nosek ... enga pa za ostalo

ja, tudi ... kar na lepem se mi zdi, da na minimumu niti iz nosa nič več ne povleče ... ko na max sesam, pa tudi vsake toliko zaštrajka ... user posted image user posted image

... daj mi še povej ... kakšen format si printala ... meni se vidi A3 ?

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 4795
21.12.2007 22:07:07   
sezam
barči - user posted image  dober koledar. user posted image  Neji, da se je odločila, da ne rabi več plenic.
Tudi pri nas smo končno korak naprej in je sedaj že 3 dni podnevi suha. Le kakanje ji še ne gre. Jo pa moram opominjati, da gre, sama se ne spomni nikoli user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: pocka
Je treba izkoristit tega sončka,ni kaj, danes je bilo tu na obali kot bi bila pomlad.

Pa ne ves sonček na obali zadržat, še sem gor ga mal pošljite. Tle je bla pa "sibirija" user posted image

Naš ati tud spet "žura". Tale veseli december user posted image . Ta teden ga komaj kaj vidimo. Pa še dopusta ne bo skoraj nič imel, le 31. Ana bo pa doma, tako da se bomo bolj ali manj sami trije cartal user posted image

Grem še mal pospravljat, zdele ko je mir, ko otroc spijo user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 4796
21.12.2007 22:10:28   
thaiss
sezam user posted image  user posted image  za avatar

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 4797
21.12.2007 22:25:44   
skačica
čer!

Evo mal časa zase in za RR. Sva ble čez dan pri moji mami, ko sva pa domov pršle je bla pa tok na spidu, da nikakor ne zaspat(pa je čez dan spala samo 20 minut, ker ni bila domauser posted image ) in je zaspala šele 15 minut nazaj.
Cel večer sem se ubadala z darili za moževo svakinjo, ki 26. praznuje 30 let in bi jo radi mal presenetili. No zdej smo se nekak zmenili, čeprav so nekateri res leseni za kakšno stvar, najraje bi dal kar kuverto in adijouser posted image ,nobenih for.

tinaaja- Iza je za Miklavža dobila mini BB in je fajn. Trup ima mehak, je pa kar dost manjši od ta pravega. Ampak za Izo je čist kul. Tud ona je čist ven padla, ko je zagledala kakega dojenčka(živega in igračo) in zato smo se odločil, da enega dobi.
barči- super, super, super koledar.user posted image user posted image user posted image

lejci- naša tud zna like not metat, ampak po moje so malo lažji kot tile bombažki. Žogice, trikotniki in kocke, no kocke ji še ne grejo tok od rok, žogice in trikotnike pa brez problema.

kati- a teta te je obiskala? Kok fajn, k men noben na obisk ne prideuser posted image user posted image , bi se tud tete s Krvavca razveselila.....................se hecam, jaz jo še nimam in je nič ne pogrešam.

Grem še mal po netu šnofat za darilo za mojga za RD. Razmišljam, da bi za eno uro zakupila karting stezo v BTC-ju in naj se s kolegi navozijo...kaj pravite, čeprav to ni ravno poceni špas, bi mu pa bilo zelooooooooooooooo v veselje.
Zdej pa upam, da spet kdo takšen ne bere, ki bo takoj naprej neseluser posted image

Lahko noč!

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 4798
21.12.2007 22:27:00   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: cv105

ja, tudi ... kar na lepem se mi zdi, da na minimumu niti iz nosa nič več ne povleče ... ko na max sesam, pa tudi vsake toliko zaštrajka ... user posted image user posted image

Jst mam 2 dni to pumpico in naš sesalec kar zablokira, ko jo gor namontiram (ne vem kako naj razložim - ampak če se nekaj na ful prisesa na cev, se en kvadratek na sesalcu obarva rdeče in ne sesa kot je treba - in to naredi, ko dam pumpico na sesalec).
Drugače pa imajo sesalci malo krajšo življenjsko dobo kot si morda mislite... No, saj delajo še, ampak sesalno moč pa vztrajno izgubljajo. Cv, mogoče imaš pa samo vrečko polno user posted image .
Tale ideja s še enim sesalcem pa ni slaba, samo škoda, ko pumpica ne gre na tistega malega za drobtine - bi bil čas, da si enega za v kuhinjo omislim. Se mi ne da tega 3krat dnevno lavfat.
BTW - a ma katera tudi ščetko za pumpico? Meni ni jasno kateri del lahko z njo očistiš, ker ne gre prav v nobeno luknjo...
joj, mi bi tud sončka user posted image

Naomi, strojček za špiralanje je na akciji v Hoferju v četrtek, 27.12. user posted image  Ma sem dobra, a ne? Veš, sej ne bi vedla, ker mamo na kaselcu nalepko proti reklamam, ampak mi je foter včeraj kazal, da majo nekaj finega na akciji (sem misla, kaj bo pokazal) pa je blo to-to! user posted image  user posted image  user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 4799
21.12.2007 22:33:37   
Barči78
daj mi še povej ... kakšen format si printala ... meni se vidi A3 ?

A4

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 4800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  190 191 [192] 193 194   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  190 191 [192] 193 194   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

ime
elyy

katero ime vam je bolj všeč?

Tian (91%)

Taid (5%)

Amaid (3%)

Število vseh glasov: 382

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!