Lejci
|
Jutro! Jure, Brina, Anej in Mija Še malo, pa bo leto okoli! Končno ena malo boljša noč . Ines je spala v postelji do 2 zjutraj brez zbujanja, sem skor dol padla!!! Naslednjič se je zbudila pred 5 in prišla k meni. Sicer se je pol parkrat zbudila, ampak za začetek mi je to super. IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja mamice punck.... kdaj se otroku kupi puncko,... npr za ucenje nosek, usesa,... Jaz sem ji jo kupila pri 8. mesecih, eno tako z mehkim trupom v Mullerju, potem je pa še za Miklavža od tašče dobila eno večjo, ki je sicer tudi mehka, ampak je na baterije, tko da se smeje, joka, in - govori "mama". Ta punčka je našo Ines naučila rečt mama! Pa fuuul skrbi za obe, jemlje in daje jima dudo, flaško, ju poseda v Bumbota, kr za pol urce ma dela z njima! Ful ju obrajta. Pa boža, lubčka... tut meče, okol nosi, ma prov smešna je Trenutno je še ful aktualna tale hiška, Ines ma ful dela s spravljanjem Bombažkov skozi dimnik not. Sicer še ni pokapirala, da gre zadeva po barvah, ampak bistveno mi je, da ji rata not spravit. Plenice pa mamo mi še kar Hoferjeve, so mi enake kot Mullerjeve. Nikoli, ampak res nikoli niso spustile in so tanke. Za 80 plenic 13€ je zame zmaga, po Pamperskah Baby dry tekoj dobi glivice.