|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007 (2. del)
21.12.2007 9:05:25   
tinaaja
A jo boste že navajali na novega družinskega člana.

c,c,c,c... hehehe ne se user posted image user posted image user posted image pri P je dobila enkag dojencka v roko, pa ga je nekaj obdelovala user posted image pa sem prisla na idejo user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 4751
21.12.2007 9:06:32   
erna14
jutro

tinaaja-ja zdaj je zaenkrat uredu,bomo vidl kako in kaj bo naprej,rekla ji nisem nic,bi pa definitivno zinla kaj ce bi mi tezila in tudi bom,mi je pa moja prjatlca rekla da sta se zadnjic pogovarjale z njo in da je mela same dobre stvari zame za povedat........sam pol pa na clovek ve kaj zenska hoce in kaj misl,kar neki.
draja-super da ni kaj hujsega,upam da kmalu resite te stvari in da bodo terapije veeeeeeliiiiiko pomagale.user posted image user posted image user posted image
thaiss-a ti nas ne maras vec ali kajuser posted image user posted image user posted image user posted image ,al so te  zaposlile z uvazanjem cevljckov

user posted image

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4752
21.12.2007 9:13:54   
draja
Jutro!

No terapevtove besede se niso glih uresničile, saj smo bedeli od 2-eh do 5-ih, poleg tega je v tem vmesnem času planila v tak histeričen jok, da se sploh ni hotela potolažiti, dokler ni vstal moj - pol je bilo pa v trenutku vse v redu in smeh in vriskanje v hišiuser posted image . No, pol je moj lepo prevzel, da se odkupi za vsa moja dežurstva v času njegovega učenja, ampak mu do 5-ih ni zaspala. No, vsaj dobre volje je bila pri njemu.
In bogi moj možek pol sploh ni več mogel nazaj zaspati in je šel v službo z 2-ema urama spanja.

Tejčica ti si čiiiiist preveč pridnauser posted image . Pa upam, da današnji obisk zobarja mine brez glavobola zate.

Tinaaja ja, da se poklicat Zvezo prijateljev in mladine. Vsaj včasih se je dalo. In ti najdejo družino ali osebo, ki potrebuje točno tisto kar bi rada darovala. Meni je to super način. Smo že večkrat sodelovali z njimi.

Vse naj naj Brina, Jure, Anej in Mija!!!!!

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 4753
21.12.2007 9:21:07   
tinaaja
Aja, se na temo plenic da malo porocam..

Muller plenice - so se obnesle, una elastika zadaj na hrbtu je presenetljivo dobro zadrzala razne ornk kakce, da niso cez butnili. So pa dul debele, kar mi ni vsec, cena nizka.
Pampers baby dry .. kupila sem 2 mega paketa -2x 132 plenic v At.. Ker so tanke, imajo elasticne trakove in proti active fitkam ornk cenejse user posted image Stranski elasticni trak je kot pri fitkah, tko da zaenkrat so super. Mislim, da jih bom v nasldnjih cca 2 mesecih ornk stestirala. cena 26€ za 132 lenic (active fitke 26€ za 96 plenic)

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 4754
21.12.2007 9:25:58   
Dajadada
Tinaaja, Nejcu so dojenčki ful zanimivi, živi, na slikicah ali pa lutke. Imam doma enega svojega in sem mu ga dala za foro za igrat. Mu je bilo tok všeč, ko je lahko odpiral in zapiral njegove učke, vsega je pretipal, obračal na vse strani...zraven pa ga seveda še malo pogrizlja in posliniuser posted image . Najbolj všeč mu je pa če mamica zraven oponaša dojenčkove zvoke, predvsem jok in če premikam rokice in nogice. Pol se začne smejat in takoj pograbi dojenčka iz mojih rok...kot bi bil malo ljubosumenuser posted image . Mi je že parkrat ratal pridobiti njegovo pozornost in umiriti njegov jokec tako da sem vzela dojenčka v roke in se delala kot da on tudi joka.
Pri sestrični se je pa igral z dvema ogromnima dojenčkoma, sta bila večja od njega in se je tudi fajn zamotil...no ja za par minut, več je itak nemogoče pri njemu, pa naj bo kakršnakoli igrača.   

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 4755
21.12.2007 9:36:38   
Lejci
Jutro!

user posted image  Jure, Brina, Anej in Mija user posted image  Še malo, pa bo leto okoli!

Končno ena malo boljša noč user posted image . Ines je spala v postelji do 2 zjutraj brez zbujanja, sem skor dol padla!!! Naslednjič se je zbudila pred 5 in prišla k meni. Sicer se je pol parkrat zbudila, ampak za začetek mi je to super.

IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

mamice punck.... kdaj se otroku kupi puncko,... npr za ucenje nosek, usesa,... 

Jaz sem ji jo kupila pri 8. mesecih, eno tako z mehkim trupom  v Mullerju, potem je pa še za Miklavža od tašče dobila eno večjo, ki je sicer tudi mehka, ampak je na baterije, tko da se smeje, joka, in - govori "mama". Ta punčka je našo Ines naučila rečt mama!

Pa fuuul skrbi za obe, jemlje in daje jima dudo, flaško, ju poseda v Bumbota, kr za pol urce ma dela z njima! Ful ju obrajta. Pa boža, lubčka... tut meče, okol nosi, ma prov smešna je user posted image

Trenutno je še ful aktualna tale hiška, Ines ma ful dela s spravljanjem Bombažkov skozi dimnik not. Sicer še ni pokapirala, da gre zadeva po barvah, ampak bistveno mi je, da ji rata not spravit.

user posted image

Plenice pa mamo mi še kar Hoferjeve, so mi enake kot Mullerjeve. Nikoli, ampak res nikoli niso spustile in so tanke. Za 80 plenic 13€ je zame zmaga, po Pamperskah Baby dry tekoj dobi glivice.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4756
21.12.2007 9:41:49   
Dajadada
Za 80 plenic 13€ je zame zmaga

Se strinjam. Se da kar prišparat. Mi tudi kupujemo Hoferjeve ali pa Baby dry...malo kombiniramo.

(odgovor članu Lejci)
Neposredna povezava do sporočila: 4757
21.12.2007 9:43:15   
tinaaja
Puncka - http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=176454 ali http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=166138 ali http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=165387 user posted image user posted image

vse tri user posted image user posted image user posted image user posted image da vidim, kako jih je vec met user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lejci)
Neposredna povezava do sporočila: 4758
21.12.2007 9:49:35   
sezam
Anej in Mija - čestitke za 10 mesecev.
Jure in Brina - čestitke za 9 mesecev.

user posted image
tinajaa - Brina  user posted image  za mere
Ana je pri 11 mesecih takole cartalo svojega prvega dojenčka
user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 4759
21.12.2007 9:52:07   
Lejci

Puncka - http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=176454 ali http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=166138 ali http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=165387 user posted image user posted image

Js bi raj poiskala kako z mehkim trupom, da jo bo pikica lahko k sebi stisnila, ko bo šla pančat! Čeprav ti baby borni so luštkani user posted image  in valda pri njih se lahko nauči, kje ma ritko, haha.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4760
21.12.2007 9:53:35   
draja
IZVIRNO SPOROČILO: Dajadada

Tinaaja, Nejcu so dojenčki ful zanimivi, živi, na slikicah ali pa lutke. Imam doma enega svojega in sem mu ga dala za foro za igrat. Mu je bilo tok všeč, ko je lahko odpiral in zapiral njegove učke, vsega je pretipal, obračal na vse strani...zraven pa ga seveda še malo pogrizlja in posliniuser posted image .

evo se podpišem pod tole -Živa je nora na ogromnega dojenčka, ki je bil še moj in počne z njim epodobne stvari kot Nejc. Vse v redu in prav, dokler ni poskusila podobno početi z učkami od njenega bratrančkauser posted image .

Lejci super za boljšo noč!

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 4761
21.12.2007 9:58:13   
Dajadada
Če kakšna še ni kupila avotsedeža...danes je Romer King TS plus v akciji v BC http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=170094, za 40€ cenejši.

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 4762
21.12.2007 10:01:26   
tinaaja
Morda skocim danes gledat te puncke... a so to samo spletne akcije ali so tudi v trgovini? brini so dojencki in otrocki na slikah fuul zakon, pa v zivo tud zmeraj ful opazuje user posted image tko da mislim, da bo dobila za bozicka.. moram najt se zrtev, ki ji jo bo kupila user posted image user posted image user posted image

Draja user posted image user posted image za Zivin napad na maksa user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 4763
21.12.2007 10:49:21   
erna14
zzz

< Sporočilo je popravil erna14 -- 21.12.2007 11:01:38 >

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu m a j c i k a)
Neposredna povezava do sporočila: 4764
21.12.2007 10:57:43   
Pikca
meni je tale dojenček ful všeč, ampak ga nimajo na zalogi in se ga ne da dobiti do praznikov...

http://soncek.si/si/717974-mali-chou-chou-42-cm-i2662.shtml

sem ga hotla kupit za Živo, ki se zdaj po novem igra z dojenčki - odkar ji je DM v službi prinesel voziček.

čestitke končno oddala, danes šibamo v službo, se šefica poslavlja...

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4765
21.12.2007 11:34:17   
tinaaja
o dojenckih sem nasla tale komentar http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2083986

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 4766
21.12.2007 12:06:33   
K_a_t_i
U, zanimiva tema  user posted image . Moram priznat, da sem tudi jaz razmišljala o nakupu "punčke" za Žiga pa me je malo strah, kako bi moj pogledal. Namreč, če dobi kakšno pod roke, si ful ogleduje oči pa nos,... No, ker je fantek, sem malo bolj razmišljala o Nodiju. Je lutka, ima roke, noge, vse obrazne dele,... in ni punčka user posted image . Pa pravi moj, naj počakam toliko časa, da bo vedel kdo je Nodi, ker bo potem ful bolj vesel. No, po drugi strani pa tam kjer je oblečen ne moreš pogledat anatomije. Ma škoda, ker nimam več nobene svoje punčke user posted image .

Drugače pa danes "dober" začetek dneva - pršla teta s Krvavca na obisk user posted image , ampak ok - boljš zdej kot na dopustu. Pa računalnik se mi je sesul user posted image user posted image user posted image . POPOLNOMA. Zdele sem si prigrebla tega od lubija, ko pride iz službe bom pa jst verjeten over and out user posted image . Bom lahk zadnji mesec porodniške res se do knjižnice sprehodila user posted image .

Lejči, veš kaj bi naš naredu s temi bombažki? Mami bi rekla "dej v hiško bombažka", on bi ga prjel, zabrisal stran in probal razmontirat hiško user posted image . Dobra je Ines!

Zdej pa počas kosilo, pošta (končno sem tud jst čestitke spacala!!!!), banka, Muller, trgovina,... Bogi moj otroček user posted image .

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4767
21.12.2007 12:51:40   
K_a_t_i
Moram povedat user posted image . Žiga je glihkar zmazal takooooooooo kislo repo, da je še men rit skup vleklo. Bistvo ni v hrani, ampak v lakoti in animaciji user posted image .

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 4768
21.12.2007 15:29:07   
Anonimen
Hvala vsem za čestitke, pa obenem vse naj naj Brini, Aneju in Miji!user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
  Neposredna povezava do sporočila: 4769
21.12.2007 15:39:57   
tinaaja
Hudo: http://www.activepeople.com/en/home/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4770
21.12.2007 15:43:49   
thaiss

Vse naj naj Brina, Jure, Anej in Mija
user posted image

tinajaa - Brina  user posted image  za mere

Tejcica, anja, mamice punck.... kdaj se otroku kupi puncko,... npr za ucenje nosek, usesa,... user posted imageuser posted image user posted image user posted image je treba zgodaj zacet)... iscem ideje za darila za B... 

naš Matia bo dobil punčko za božička,mu jo bo kupla nona. Ima že eno bombažno, sam meni je bruttina, se pa zelo rad igra z njo, jo boža,ljupčka...

thaiss-a ti nas ne maras vec ali kajuser posted image user posted image user posted image user posted image ,al so te  zaposlile z uvazanjem cevljckov

ja zdej ki so zrušli meje bom več tam ko tuuser posted image user posted image  Itak da vas imam polno močno radauser posted image

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4771
21.12.2007 15:51:07   
tinaaja
se pa zelo rad igra z njo, jo boža,ljupčka...

vaja dela mojstra, je treba zgodi zacet user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4772
21.12.2007 16:30:51   
thaiss

se pa zelo rad igra z njo, jo boža,ljupčka...

vaja dela mojstra, je treba zgodi zacet user posted image user posted image user posted image

evo, Matia in njegova Vilmauser posted image

user posted image    user posted image

user posted image   user posted image

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4773
21.12.2007 16:38:24   
*sonchek*
Hvala za čestitke, lupčke pa pošiljamo tudi Juretu, Brini in Miji! user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4774
21.12.2007 17:03:41   
K_a_t_i
user posted image Bravo Matia! Vilma je sexi user posted image . Zdej vidim kwa je treba kupit - ne dojenčka! Barbiko user posted image .

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?