|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007 (2. del)
13.12.2007 8:15:24   
thaiss
user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: tejčica

IZVIRNO SPOROČILO: thaiss
Tejčica kdaj boš oslužla to strogo kazenuser posted image

A ponedeljek odgovarja vsem? Lahko pa tud že jutri.

Meni odgovarja ponedeljek, ker jutri ima Matia okulista.

amy te božične kompletke imajo v HMju, cena pa cca 12€

VSE NAJ NAJ LINA!

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 4401
13.12.2007 8:34:01   
sezam
erna - user posted image user posted image  da je vse OK.

pocka - user posted image  kake mere ma vaša punca user posted image

Encijan - jaz sem pila sojino mleko z vanilijo

draja - naš mora tud met vse spasirano user posted image  
Tast in tašča pa, ... no comment

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 4402
13.12.2007 10:21:41   
draja
Punce žal sem na sosednjem forumu prebrala, da je Skačici umrl atiuser posted image user posted image user posted image ! Skačica iskreno sožalje ob izgubi. Drži se, mislimo nateuser posted image .

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 4403
   [Brisano sporočilo]
13.12.2007 10:51:41   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu draja)
  Neposredna povezava do sporočila: 4404
13.12.2007 10:56:06   
Encijan
Draja in Sezam, hvala za odgovor glede sojinega mleka, bom poiskala in sprobala.

Pasiranje hrane - tudi pri nas še vedno v nulo pasiramo, ker se drugače davi. No, razen mlečno žitne kašice so malo bolj grobe, nazadnje sem ji ponudila Linovo kašico riž koruza in je malo bolj groba, pa se mi zdi, da ji zato ni šla ravno najlepše dol. No ja, ali pa zaradi novega okusa, čeprav ima drugače riž in polento ful rada. Mimogrede, a je katera že kuhala polento s sadjem? Jaz sem jo do zdaj kuhala z zelenjavo, zdaj dam v bistvu manj zelenjave in ko spasiram pride tak fin gost "puding", to je v bistvu "najtrša" hrana, ki jo rada je. Pa še dobrega okusa je, bom najbrž res poskusila skuhati s kakim sadjem, da vidim, kako bo, ko že navadnih pudingov in skut ne smemo... Je pa to bela polenta, sem jo prvič za foro kupila in ker jo je tako rada jedla, z rumeno niti nisem še poskusila.

Kako pa otroka pravzaprav navadiš na koščke oz. nepasirano hrano?
  Jaz ji zdaj občasno dan kak košček kakega sadja, ki ga sama jem, pa včasih ji gre dol, ponavadi pa ne, rednih obrokov pa ji niti ne poskušam dati nepasiranih, ker se je parkrat ornk davila (ko je bil le kak košček vmes nespasiran) in sem jo morala na hitro iz stolčka ven in okoli obračat, pa se tega zdaj kar malo bojim... Žabika, kako je tebi uspel ta hitri preobrat? Namerno, načrtno ali čisto spontano? Daj napiši par besed, če utegneš...

Amy,
kje pa si dobila Pregomin AS? Navaden Pregomin tudi smrdi ja, se pa počasi navadiš na to (vsaj jaz sem se), pa Špela zgleda tudi, seveda če je vsaj malo zamaskiran s kašico ali v pireju. Po žlički ji jaz večje količine samega mleka še nisem poskusila dajat, par žličk pa je nekako spravila dol. Jaz si sicer želim čim dlje dojiti, kar je v primeru alergij menda tudi zaželjeno. Sedaj smo dobili Pregomin na recept , a mi nihče ni rekel, naj ne dojim več, čeprav sem bila najprej kar malo neprijetno presenečena nad skopimi navodili in precejšnjo količino Pregomina na recept, potem pa sem se skulirala in delam pač po svojem občutku...

Vrtec oz. varstvo in služba.
Oh ja, mene tudi počasi že daje.  Sva malo pozno začela iskati privat varstvo in sva ga sedaj dobila od septembra naprej, do takrat pa jo bosta imela tast in tašča. Oboje me skrbi, ker je Špela res živ otrok, babi in dedi pa sta že kar v letih, varuška pa je menda v redu, samo je le smotan občutek otroka kar nekomu pustiti. Bosta pa zraven še 2 otročka po 1 leto in 2 leti starejša, tako da se bodo najbrž imeli lepo in me ne bo preveč (nič) pogrešala. Potem je tu še problem zaradi diete, če se jo bomo takrat še vedno morali držati, pa seveda moja služba 100 km stran. Kar na jok mi gre, ko pomislim na vse ure, ko bom stran od naše male žabice. Pa kar nimam volje česa ukrenit glede tega, ker je služba v redu, čeprav dolgo se res ne bom več mogla voziti tako daleč. Si res še ne predstavljam, kako bom preživela to spremembo.

Grem se še malo igrat z našo malo razbojnico, ker bo šla potem kmalu spančkat...  

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 4405
13.12.2007 11:10:43   
erna14
skacica-user posted image  iskreno sozalje ob izgubi atijauser posted image .

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu Encijan)
Neposredna povezava do sporočila: 4406
13.12.2007 11:36:49   
Dajadada
Skačica, iskreno sožaljeuser posted image . Naj ti tvoja mala pikica daje moč ob izgubi.

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 4407
13.12.2007 11:40:29   
Encijan
Skačica, tudi z moje strani iskreno sožalje. 

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 4408
13.12.2007 12:00:50   
Sibil_
Dan!

Skačica-iskreno sožalje.user posted image

Ponedeljek-ok, kje in kdaj kavica?KApitanija al kje drugje?No, tam je igralnica, meni tam paše, kaj menite ostale?user posted image

Danes ne morem na sprehod, imam delavca doma, ker more par stvari porihtat.Zunaj pa itak da lepo vreme, grrr.No, potem imamo dedka mraza v gledališču in bosta fanta verjetno kar gledala, komaj čakam.Pa itak da me firbec matra kakšna darila dobita, upam da boljša kot lani.user posted image

LP,
Sibil RR

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu Encijan)
Neposredna povezava do sporočila: 4409
13.12.2007 12:52:01   
amy26
Amy, kje pa si dobila Pregomin AS?

Encijan, podarila mi ga je ena novemberka z foruma, tincci hvala še enkratuser posted image , je pa drugače zelo drag ena škatla stane 40eur
mleka na recept pa še kar nismo dobili, jo pa še dojim tako da ni panike

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 4410
13.12.2007 13:25:21   
Pikca
Skačica, žal mi je za tvojega atijauser posted image user posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 4411
13.12.2007 13:29:30   
tejčica
Skačica, user posted image , iskreno sožalje ob izgubi atija.user posted image

Obalke, pol v ponedeljek končno spet pade en čvek. Lokacija - vseeno, sam da majo kofe. Dskubin, prideš? Soncek78 se pa že dolgo ni javila.

Ekola kaj bo naša pupa dobila od dedka Mraza v atijevi službi.
user posted image
Mislim da se bo mali odkloplo od veselja. Je že gledala to kočijo s konji v eni reklami in me pol ure pregovarjala, kolk je to super in oh in sploh ful dobro in da njena (bolje rečeno njene , ker jih ima ene 5) Barbika to nujno potrebuje. No, mene ni pregovorila, kočijo s konji pa vseeno dobi.user posted image  Pa še ena družabno igro dobijo zraven. To je moj že prinesel domov, ker na obdaritvi pa dobijo simbolično darilo.user posted image  Ful čudno imajo letos to organizirano. Imajo pa vsako leto dobra darila. Midva ji bova pa kupila kanarčka. Sva ji že poleti enkrat obljubila, da dobi ptička ko bomo v hiši, sedaj pa bo Božiček izpolnil najino obljubo.user posted image

Za Vida pa še vedno ne veva.

No, pa je konec pavze. Mali je odspal svoje pol urce in sedaj je akcija do večera. Ma kje ta otrok pobira energijo mi ni jasno.

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 4412
13.12.2007 13:40:56   
Lejci
Skačica, iskreno sožalje user posted image .  Leto 2007 je bilo težko tudi v krogu naše družine. Naj ti tvoj otročiček da moč iti naprej!

Encijan, jaz sem začela s koščki z zelo mehko hrano, kuhan krompir, cvetača, banana, ful kuhan riž... Ko se je naučila, da mora stvar zgrist (ima samo 2 zoba), pa sem ji probala dat recimo na koščke narezan kaki, naj ga je sama. Pri kosilu ji pa na koščke nadrobljen kruh dam na pladenj in ga pol ona zoba počasi. Tko da ji je vse kot ena okusna igra.

Polenta s sadjem, jaz sem to ful prakticirala, sploh dobra je z jabolkom, slivami... Ali ap skuhaš kompot iz česarkoli pač maš, pa pol kakšno žličko polente, kar je bolj tekoča varijanta al pa pač več, da je gostejša...

Mi je pa ful smešno, kako je zagrabila pitje po slamici. Kupujem ji riževo mleko, pakirano po 2 deci (al neki tazga) in sam da vidi uno slamico gor... Tekoj spije vaj polovico.

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 4413
13.12.2007 14:53:34   
tinaaja
Skacica user posted image user posted image user posted image zelo mi je zal, da si izgubila ocetauser posted image   Ti bom smo napisala verz, ki sva ga mi2 z mami napisali v partah mojemu pokojmenu ocetu, morda se tudi ti najdes v njem

Ko me iščete,
me iščite v svojih srcih,
če imam tam bivališče,
bom vedno pri vas.

Drugace pa punce ... cuvajte, cuvajte otrocke..
Mi2 sva ravnokar s 24 urnega opazovanja oddelka otroske kirurgije... Brina se je vpisala med padle borce s postelje user posted image Nimam besed, kok grozno je bilo vse skupaj, pa da ne govorim o razmerah na tem oddelku... Sem tok fuc, da kaj vec kasneje.. Smo zgleda odnesli brez vecjih posledic, no vsaj brina, jaz pa ornk dobro razumem Drajin stavek, da tega si nikoli ne odpustimuser posted image ker je bilo tooook  nepotrebno ...

< Sporočilo je popravil tinaaja -- 13.12.2007 14:58:31 >

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu Lejci)
Neposredna povezava do sporočila: 4414
13.12.2007 15:00:11   
dskubin
skacica Iskreno sožalje user posted image

tinaaja user posted image . Poznam občutek, ko si misliš, da je bilo nepotrebno, da bi lahko preprečila ipd. Ampak prej ali slej pride do kake nezgode, pa naj otroka še tako čuvaš. V slingu je ne moreš nosit celo življenje (pa še takrat lahko, bognedaj, padeš).
Super je, da je Brina v redu in ni nič hudega. Odslej boš pa še bolj pazila na vse morebitne grožnje. Ampak vseeno jo poskusi pustit čim bolj samostojno in je ne preveč omejevat pri raziskovanju velikega sveta. user posted image

Se pa pridružujem tvojim besedam "Pazite svoje otroke", ker se mi zdi, da nas je večina staršev preveč lahkomiselnih - češ, saj se mu nič ne more zgodit. K začne otrok it po svoje, se je trba dat na kolena pa prepuzat stanovanje po dolgem in počez in umaknit vse, kar je nevarno, čeprav je v sobi, v katero otrok "nima dostopa". Sej eni majo srečo. pa otroci nič ne stikajo (čeprav nikol ne veš, če ne bojo en dan pa kr začeli), mi pač nismo te sreče in nam pretaknejo vsak kotiček. Sm bla prav šokirana, ko mi je sestra pri zdravnici (sva z mojim prinesla tja Diti v lupinici, privezano, ko je imela 3 mesece) rekla: "ste eni izmed redkih, ki majo otroka privezanega". Pa kar nisem verjela "A res?". In je šla prav po zdravnico: "a ne, da so pridni, k majo otroka privezanega, večina ga nima". V glavnem, to pomeni, da večina nosi otroke iz avta v lupinci neprivezane, in to pomeni, da se (vsaj velika verjetnost) tudi vozijo tako. No ja, sej vsak dan vidim, kako odpeljejo 2letnika v vrtec kar samega na prvem sedežu avta. Naj jih čuva kdorkoli že, nobenmu nočem nič slabega, ampak mi je pa za kozlat.

< Sporočilo je popravil dskubin -- 13.12.2007 15:08:31 >

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4415
13.12.2007 15:09:15   
Naomi
skacica, besede niso dovolj...smo pa s tabo...socustvujem-o ob boleci izgubiuser posted image user posted image

tinaaja...groza...sam da je vse OK...zakaj, zakaj , zakaj ane?...ampak se vedno si Brini ena in najboljsa mamica user posted image

evo, mam kr kocine pokonc...a je loh kej lepga?user posted image

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 4416
13.12.2007 15:14:14   
dskubin
Drgač pa - jaz še vedno v čestitkah. Ampak sem že vse končala, pa na kuverte naslove napisala. Zdej si morem pa sam še spomnit, kaj bomo notri napisal, pol pa še napisat, a ne? Mačji kašelj, teh 60 komadov ;)

< Sporočilo je popravil dskubin -- 13.12.2007 15:29:09 >

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 4417
13.12.2007 15:18:12   
Sibil_
Naomi-se ti pridružujem, a je lohk dans še kaj lepega brat, prosim?user posted image

Tinaaja-sam da je z Brino vse ok, ti se pa nič ne obremenjuj.Meni je tudi Patrik iz vozička padel direkt na beton, pa je bil privezan s pettočkovnim pasom in jaz stala zraven.In kaj moreš-čist nič,. se zgodi vsakemu, sam da ni hujšega pa je ok.Drugič pa bolj paziš pa upaš da bo vse ok.Kolkrat bodo še padli dokler odrastejo....user posted image

LP,
Sibil RR

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 4418
13.12.2007 15:41:59   
thaiss
skačica iskreno sožalje ob izgubi atija user posted image
Tinaaja zelo lep verz! Tebi in Brini pa en velik objemček, sam da je vse vredu!!! Vem pa, kako grozno se počutiš user posted image user posted image user posted image user posted image
tejčica super darila bo dobila Taja!!

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 4419
13.12.2007 16:04:40   
dskubin
Imajo pa vsako leto dobra darila

A pa to oni sami zberejo? K pol so pa res trefli user posted image . Pa tudi fajno so mošnjiček odprli user posted image

Mislim, ne me narobe razumet, meni so te igrače kr neki, midve s svakinjo sva tudi bolj za lesene in didaktične in lani nisva tle dobile, kar sva iskale, pol sva pa iz Nemčije naročile in se skešle za poštnino user posted image . V glavnem, njena mula je eno leto mlajša od Taje, pa bo dobila isto darilo + tanovega princa (Miklavž pa je prinesel tanovo Barbie, uno s pavjim perjem - btw, doma pa jih ma že ene 10 podedovanih), v glavnem vse skup uko z glave košta. Pa se svakinja tolaži, da mogoče pa ni vse v dobri igrači, ampak bolj v igri in domišljiji. Mene je pa kar strah, k bo naša prišla s takimi željami user posted image . Sem prav srečna, da sta še tolk majhna, da mami lahko izbere. K Draž pa je zadnjič prišel domov s sprehoda in reku, da "ne bo letos nič daril, k otroci v Afriki so lačni". Je zraslo na noninem zeljniku, k se ne strinja s tolko "brezveznimi" igračami. Lani mu je dala nona za DM kar dinarčke, ker pa je bil mulc še itak majhen, sem mu jaz kar na račun lepo dala. Zdej pa je rekla, da bi ona rajši igračo kupla, kot dala denar (oz. da naj jaz nekaj vzamem, ko bom poslala palčke v nabavo). In vedi si zdej, kaj naj si mislim (nebo, bo, nebo, bo?) - najboljš, da vzamem en kramp in lopato, pa bo volk sit in koza cela (leseno je tudi, brez veze ni,..) user posted image

btw - a je mogoče videt, da otroc spijo, jaz pa vse skuhano, počiščeno,... user posted image

< Sporočilo je popravil dskubin -- 13.12.2007 16:07:15 >

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 4420
13.12.2007 16:07:49   
Žabika
Uf, sem bila vesela, ko je bilo tako malo za prebrat, zdaj sem pa žalostna, ker so novice tako žalostne.

Skačica: iskreno sožalje ob boleči izgubi očeta.

tinaaja: samo, da je vse ok in da sta z Brino zdravi in doma. Ja - nesreča nikoli ne počiva, časa pa ne moremo zavrteti nazaj.

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4421
13.12.2007 16:12:33   
cv105
Skačica, iskreno sožalje

Tinaaja, user posted image  za vaju

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 4422
13.12.2007 16:36:02   
K_a_t_i
Skačica, iskreno sožalje ob izgubi ljubega atija. Drži se.

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 4423
13.12.2007 17:13:48   
sezam
skačica - iskreno sožalje user posted image user posted image user posted image  Drži se user posted image user posted image user posted image

user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 4424
13.12.2007 17:23:45   
sezam
tejčica - user posted image  dobra darila za Tajo. Pa bo končno lahko imela eno svojo žival tudi doma user posted image

tinajaa - user posted image user posted image user posted image  zate in user posted image user posted image user posted image user posted image  za Brino Pa ne obremenjuj se preveč, ker veš, da si dobra mamica in da ne moreš biti nikoli preveč previden, da se ne bi kaj zgodilo.

A lahko ena prilepi link za izdelavo koledarjev.  Vem, da so že bili gor, pa si jih nisem takrat shranila user posted image

< Sporočilo je popravil sezam -- 13.12.2007 17:37:44 >

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 4425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Možgani nosečnic in mamic se pomlajujejo
Raziskovalci iz Norveške so prišli do zanimivega ugotovitve: da so možgani mamic drugačni, iz zelo posebni. V čem? Preve...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?