|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007 (2. del)
11.12.2007 21:45:08   
thaiss

Erna in ziga za jutri user posted image

user posted image

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4351
11.12.2007 21:59:29   
tejčica
LeINA, ojoj, grozno tole. O takih stvareh je boljše ne razmišljat, ampak ob takih dogodkih tudi temu ne uideš.
Žabika, super da je šlo vse po planih danes.user posted image  Pomaranče sem pa jaz enkrat že sušila, pa sem obupala preden so bile gotove in šla v Mueller-ja in jih lepo kupila.user posted image

Barči, user posted image user posted image user posted image , faca Žan. Take poze za spanje pa še nisem videla.user posted image

Dskubin, super slikce. Dej ti men razlož, kako daš slikce direkt sem notr, ker men to ne rata sploh.user posted image

Jjasna, user posted image user posted image user posted image  za vaše zdravje. Prvih par M po porodu sem pa jaz tudi imela fuuuul močne, sedaj pa končno spet po starem.

Sibil, sooooooriiiiiiiiiii, ampak sem čist spregledala tvoj SMS. Sem šla zdej gledat nazaj in sem takrat dva čist skupej dobila in očitno samo prvega pogledala. Sem pa sedaj prebrala, odgovora pa mislim da ne rabiš več.user posted image

Kati, Vida moram dati obvezno spečega v posteljico, drugače ne bo spal niti pod razno. Uspavam ga pa na flaši. Dam mu jo med dvanajsto in eno, ko komaj še na nogah stoji, da mi sploh zaspi kaj čez dan. Pa za večerjo mu tud kar s flašo postrežem, da lepo zaspi. Ja, to pa je čar postavljanja na noge, ker prej pri nas s spanjem nismo imeli težav. Ko je bil utrujen sem ga dala v posteljico, malo je še poklepetal, potem pa sam od sebe lepo zaspal. Hočem to nazaj!!!

PikaPola, daj malo razkrij kakšna darilca imate pripravljena, da mogoče še jaz dobim kakšno idejo.

Pa še par naših slikic.

user posted image         user posted image         user posted image

takole pa mi Vid skuha kavico user posted image

user posted image

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 4352
11.12.2007 22:03:02   
thaiss
Tejčica super fotke!!!

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 4353
11.12.2007 22:06:31   
Sibil_
Res so super fotke-pa to od vseh marčkov, brez izjeme!user posted image

No, danes sem spet izvedla za eno dobro službo-ma to je kot zakleto.Sicer sem se kao ponudila če bo prilika, ampak ne vem kaj bo z Lukasom.Pa kar eni varuški ga dat je tudi šit no, mater.Samo je pa priložnost in res ne vem kaj bom.Ah pa še te službe no, ena sama težava.user posted image

Tejčica-ne, ne rabim več odgovora, hehe!ZA kazen boš pa prišla na enega kafetka, oki?user posted image

LP,
Sibil RR

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4354
11.12.2007 22:11:18   
thaiss
Sibil, kje pa pobiraš vse te ponudbe za službo, jaz nič ne najdem??user posted image
Kakšne so kej cene  varstva?? Jaz sem imela možnost tle v Izoli sam je 375€user posted image  a ni to malo preveč???

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 4355
11.12.2007 22:17:48   
Sibil_
MAh, to danes je padlo prav mimo vrste-sin od dobre znanke išče za firmo in jaz bi ful to delala, tko da upam da bo kaj, bom videla.Saj drugače itak da težko dobiš, sploh na Obali.user posted image

Ja, varstvo je okoli 300, če daš za cel dan.MA kaj pri kaki stari gospej si imela ti možnost al v Jagodju?Una varianta ko jih je 6 otrok v bajti?Uno je ful dobro, samo zasedeno za popuser posted image .

LP,
Sibil RR

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4356
11.12.2007 22:19:52   
erna14
cer

sploh nimam nic vec casa vceraj sem prd zd.vic rinla avto rikverc in valda drevo ki raste postrani je blo nagnjeno na parkirosce in medtem k sm rinla nazaj in gledala stranske avte(beri polovica avta je bilo se na cesti)je sam poclo in je slo zadnje steklo,sesulo se je na drobtinice,men je kar mrk padu na oci.katastrofa.no ko sem klicala v car glass so mi rekl da stane 500€,raje ne opisujem soka no in na koncu se je vse izteklo nekak solidno.dobila rabljeno za 60€ + 25€ za montazouser posted image user posted image user posted image user posted image .no drugac je vse po starem,jutri imava na pediatricni preiskave,res srcno upam da bo vse okuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  in bo hitr mimo jutrisnji dan,hvala vsem za lepe zelje,vam sporocim kako je slo me je pa ze posteno strahuser posted image user posted image user posted image

draja-user posted image  za nocko
TEJCICA- JA WBuser posted image user posted image user posted image SM TE PA POGRESALA ZELOOOOOOOO
thaiss-user posted image user posted image  za napredek,se mormo kmalu vidt da matia ZIGCA NAUCI
tinaaja-upam da je vse ok z ocesom od brine
sezam-da ne bos mislna da doma tud tok spi,to je sam njegova taktikauser posted image
dskubin-full lepe slikce
bibi-wb,kok mate pr vas ze velkega deckotauser posted image user posted image

ne morm vec,ostale oa drugic

p.s.a ste brale kako se je ena zgrazala zarad dojenja v nakupovalnem centru,kao ces ce ne more otroka podojit na wc-ju,ampak mora sred trgovine medtem k folk mim hod,pa ji je ena odg.ce tud ona svoj najljubsi obrok poje na wc-juuser posted image user posted image user posted image

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 4357
11.12.2007 22:28:48   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: Sibil RR
MA kaj pri kaki stari gospej si imela ti možnost al v Jagodju?Una varianta ko jih je 6 otrok v bajti?Uno je ful dobro, samo zasedeno za popuser posted image .

Una v Jagodju in še ena je gor pri cerkvi, sam obe imajo full!!

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 4358
11.12.2007 22:30:49   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: erna14
thaiss-user posted image user posted image  za napredek,se mormo kmalu vidt da matia ZIGCA NAUCI

sem takoj za!!!!user posted image

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 4359
12.12.2007 7:53:19   
tejčica

Cmokca in objemček mojemu Vidu in Erninemu Žigu za 9 mesecev.

user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4360
12.12.2007 7:57:17   
tejčica
Erna, user posted image user posted image user posted image  za danes.

IZVIRNO SPOROČILO: Sibil RR
Tejčica-ne, ne rabim več odgovora, hehe!ZA kazen boš pa prišla na enega kafetka, oki?user posted image

Si pa stroga!user posted image

Thaiss, uf, ta cena je pa res user posted image .

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 4361
12.12.2007 8:21:34   
A-N-J-A
Hojli!

No sem bla kr presenečena k sem mela 2 strani za prebratuser posted image .Mi smo po starem,moja roka je user posted image ,včeraj tud zlikat nisem mogla,pa za nameček sem bla sama ker je mel moj zabavouser posted image in mi ta maledva nista zasoala do 10h.Men je šlo kr na jok.Pol sta  pa zaspala pa hočem mal tv pogledat-ni signala,no grem pa na net-ni interneta.Ja nč pol sem šla pa spatuser posted image .

žabika-čestitke za prvi delovni danuser posted image

tejčica-skrajni čas da si se spet oglasilauser posted image

erna-držim pestke za danesuser posted image

tinaaja-kaj pa je z Brininem učkom,sem spregledala

thaiss-a si sama dala odpoved,al so te skenslal

draja -teb želim čimbolj naspane noči

meaa-čestitke za obletnicouser posted image

barči-Žan je pa res faca,da tkole zaspiuser posted image

angina-zadnje čase majo pa vsi angino,če je kdo bolan ma angino

spanje-ja mi še kr spimo čez dan v svoji postelji,uspava se pa ne samuser posted image

srečanje-jaz bi prišla,sam smo do petka še na antibiotikih,a vseen lahko pridevauser posted image ?

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 4362
12.12.2007 8:28:57   
thaiss
Jutro!!!

Tejčica kdaj boš oslužla to strogo kazenuser posted image

ANJA- nisem dala odpovedi ampak sem 99% da me bo skenslau. Konec mesca mi poteče pogodba tako da bo treba kej druzga poiskat!
A si kupla Bugsterja???
ERNA mislim na vajuuser posted image

ŽIGA in VID Matia vama pošilja enga velikega lubija za vajin mini praznik!!

user posted image

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 4363
12.12.2007 8:53:07   
A-N-J-A
A si kupla Bugsterja???

Ne nisem še.Itak sem skoz doma-zarad bolezniuser posted image .Pa Loole še nisem prodala,pa me ne mika da bom mela spet 3 vozičke doma.Zdaj pred prazniki itak ne bom nič prodala-najbrž.
Sploh ne vem kaj naj naredimuser posted image .

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4364
12.12.2007 8:59:35   
dskubin
Vid in Žiga - cukra, vse naj naj.
[img]http://www.portlandsaturdaymarket.com/Main%20Pages/Craft%20Pages/Toys/photo00009836/WoodToyShop.jpg[/ìmg]

IZVIRNO SPOROČILO: tejčica
Ja, to pa je čar postavljanja na noge

No, zdej vidte, k sem vam rekla, da se nič ne mudi, da naj kr še puzajo. Mi mamo cirkus že 3 mesce user posted image , pa nč ne gre na boljš. user posted image

Dej ti men razlož, kako daš slikce direkt sem notr

Točno tko velike mam na našem strežniku user posted image

Kok sta lušna tvoje dva. Ampak je Vid že res cel pob, kdo bi reku, da je še daleč od enga leta. Pa nč se ne več hvalit, kako da si nam prpravla kafe, k zdej pa vimo, kdo ga v resnici prštima user posted image

Madonca, skoz je kašen bolančkan, nkol konca. Naj se vsi pozdravijo vsaj do praznikov, da se bomo vsi imeli fajn! user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Barči78
ker je zeloooo previden.

Viš, naša pa niti ne tolk. Je pa ful trmasta in rine z glavo skozi zid. user posted image
Sam kdaj bo shodila, si pa ne upam rečt, mogoče niti ne bo tko zgodnja, k mi jo nič dost ne furamo za rokce okol, bo že šla sama, k bo njen cajt.

Zakaj pa bi ti tvojo detko peljala na kontrolo?

Moj (njegova sestra, očka, nona, pranona,..) imajo (so imele) hereditarno motorično senzorično nevropatijo tipa II. To je ena (sicer milejša) oblika mišične distrofije, ki je pa žal dedna, kot sem že rekla ima vsak od naših otrok 50%, da je nima. Pa ju peljem v RA, da ju začnejo kar takoj spremljat, k če najo, bi rada vedla. No, itak pa, da bosta takoj, ko bo mogoče šla oba v en šport, vsaj upam, da jima bo to všeč in jima bova lahko privzgojila ljubezen do športa in gibanja, ker se tako bolezen (če jo slučajno imata) počasneje razvija, je v milejši obliki,.. Zato smo, če je le mogoče, veliko okoli, zunaj, tudi ko je dež. Samo, da se nekaj miga. Da jima pride v kri.

< Sporočilo je popravil dskubin -- 12.12.2007 9:12:10 >

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 4365
12.12.2007 9:37:52   
Barči78
Jutrooo,
Evo noč je za nami, dokaj mirna, če ne omenim nejinega izpada ob 24h, se je drla, da noče pri atiju spat, da hoče mamico, je zbudila Žana, konc, ni hotla spat, to se dogaja vsak dan, samo mamica. Žan je seveda takoj pridno nazaj zaspal in spal do malo čez 7.00, zaspal pa je ob 19.30. Zdej pa spet spi.

Tejčica, kakšna cukra sta tvoja sončka, take luštkane jamice mata u ličkih

Erna - dobro opravita danes user posted image user posted image

dskubin - mi tud našga ne vlečemo za roke, nikoli, pa ne morš verjet, sploh noče, se kar sesede, pa če ga na noge postaviš tud včas klecne, ko pa sam šiba, gre pa precej hitro že ob opori, tko, da sam še pogum mora zbrati, kar naš še nekaj časa tako hodi, da ga bom lažje lovila. user posted image  Bom pa tudi v RA klicala, ker je rekla zdravnica, da bi ga dec. še 1x pogledala.

Šport - ja, jaz bi tudi našo kam usmerila, zelo rada pleše, da pa ne govorim, kolk je trda, najbrž ima to po atiju user posted image  Sej se bo omehčala, a ne

Zdej grem pa z našo risat.

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 4366
12.12.2007 10:11:21   
Pikca
jutro,

vse naj naj Žiga in Vid!
user posted image

danes nas je pa Živa zbudila ob šestih in hotla na vsak način pripravit album, da ga bo v vrtec neslauser posted image  in pol sva printale fotke (od poletja naprej jih imamo samo na računalnikuuser posted image ), je skor zajtrk zamudilauser posted image , ah ja, ampak gre pa z veseljem v vrtec že 1 tedenuser posted image

Tejčica, ke cukra Taja in Viduser posted image

Erna, dobro opravita danes user posted image user posted image

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 4367
12.12.2007 10:13:34   
Pikca
Pa dobr no... a je se kak otrok tak klop kot brina
naša Živa, in to še zdaj, kadar ji kaj fali (bolezen, ljubosumje, navajanje na vrtec...). Kadar je vse ok, je pa oči taglavenuser posted image .

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4368
12.12.2007 10:23:45   
sezam
tejčica - user posted image user posted image  za pravega "dedca", pa user posted image  za prstka

darila - pri nas sta dobila: Ana - posteljco za svojega "dojenčka", kitaro, sesalec, komplet posodic za pečenje, knjigo, pobarvanko, barvice, Žiga pa avto v katerega se vstavljajo kocke in pri tem igra, kocko, ki ima na stranicah uro, telefon, klavirček, labirint,... in še eno hišo, kjer se vstavljajo živali, knjigo, žogico

amy - sem ti že včeraj pozabla reči, da super, da so se vam noči zboljšale in da Eli rajše je user posted image

LeINA - user posted image user posted image user posted image  sem slišala za tega mladeniča. Res bolje, da ne razmišlaš, kaj vse lahko doleti tile naše pikce. Upamo na najboljše. Pa en user posted image za taščino prijateljico

barči  - user posted image user posted image  za Nejo in  user posted image  za tebe ter user posted image user posted image za Žana. Je pa mojster v spanju

Žabika - user posted image  za delovni začetek

erna - user posted image user posted image user posted image user posted image  za danes
IZVIRNO SPOROČILO: erna14
da ne bos mislna da doma tud tok spi,to je sam njegova taktikauser posted image

A vidš pol se pa nič od prjatelčkov ne nauči user posted image user posted image user posted image

vse naj naj Žiga in Vid!

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 4369
12.12.2007 10:55:17   
Pikca
u, Sezam, je bil pa radodaren Miklavžuser posted image , a sta že uspela vse sprobat

a ste že vidle tole, moram it pogledat v BC, bi nam pra prišlo nekaj takega za k babici, kjer smo dostikrat na kosilu, pa za potem, ko bo Jernejček tam v varstvu...

http://b2c.baby-center.si/Article.asp?ArticleID=163680

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 4370
12.12.2007 10:57:17   
draja
Dan!

Tudi današnja noč je bila podobna včerajšnji tko da cvetimuser posted image . Res, noben problem mi ni zbujanje na cca. urco, urco in pol, če takoj nazaj zaspimo.
Sem jo pa včeraj dala spat ob 20-ih pa je zaspala šele ob 22:30user posted image . Pa še ne vstaja, ampak je vseeno treba po novem telovadit do onemoglostiuser posted image . Je blo pa fajn, ker se je na koncu še pokakala in tako nas zjutraj ni zbudilo njeno kakanje in sva potegnili do 9-ihuser posted image . vse je za nekaj dobro!

Sezam a ta darila sta dobila zdaj za Miklavža? Fuuuuul daril, pa sama fajn, sploh sesalecuser posted image .

Erna držim pesti za vaju z Žigcem, pa da hitro in predvsem dobro opravita danes! Glede avta pa kot sem ti že rekla, ne sekiraj se, je samo pločevina!

Žabika jaz še v pižami, brez zajtrka, Živa tudi še ni nič hotela jesti, ti boš pa čez 1 urco že zaključila šihtuser posted image .

Tejčica ful lepe fotke. Taja je pa re sže čist v božičnem vzdušju.

Anja upam, da te tale roka neha kmalu boleti! Pa ne zato, da boš lahko spet likalauser posted image .

Barči upam, da se Neja hitro pozdravi!

Pikca tvoja Živa ima pa tudi ideje navsezgodajuser posted image .

Žiga in Vid vse naaaaaaajboooooooljše!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 4371
12.12.2007 10:59:01   
draja
Pikca jaz sem pa tole gledala:
http://www.bolha.com/oglas1447937

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 4372
12.12.2007 11:09:21   
Pikca
Pikca jaz sem pa tole gledala:
http://www.bolha.com/oglas1447937
tole sem jaz že tudi gledala, ampak, ko otroček začne vstajat, ne vem, če ga tole zadržiuser posted image - sem zdaj podrobneje gledala, zgleda, da je tako narejeno, da otrok ne more ven

kaj pa vem, una moja varianta mi je všeč tudi zato, ker je otrok višje za mizo.

< Sporočilo je popravil Pikca -- 12.12.2007 11:16:42 >

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 4373
12.12.2007 11:23:19   
K_a_t_i
Mi imamo nekaj TAKEGA pri babi in dediju. Je fino, ker se kasneje spremeni v mizico in stolček. Samo nimam pojma, kje prodajajo - tule piše, da je N/A (pomojem to pomeni not available).

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 4374
12.12.2007 11:57:45   
Barči78
Mi smo pa Žanu takega kupili, isto ga na stol privežeš, pa mizico lahko odstraniš kasneje, pa tud otroka lahko privežeš v stoluser posted image

< Sporočilo je popravil Barči78 -- 12.12.2007 12:00:08 >

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 4375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj tako obožujemo buckasta lička pri do...
Preberite, zakaj so buckasta lička normalen in zdrav pojav pri dojenčkih ter zakaj starši v večini primerov ne bi smeli ...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?