dskubin
|
Vid in Žiga - cukra, vse naj naj. [img]http://www.portlandsaturdaymarket.com/Main%20Pages/Craft%20Pages/Toys/photo00009836/WoodToyShop.jpg[/ìmg] IZVIRNO SPOROČILO: tejčica Ja, to pa je čar postavljanja na noge No, zdej vidte, k sem vam rekla, da se nič ne mudi, da naj kr še puzajo. Mi mamo cirkus že 3 mesce , pa nč ne gre na boljš. Dej ti men razlož, kako daš slikce direkt sem notr Točno tko velike mam na našem strežniku Kok sta lušna tvoje dva. Ampak je Vid že res cel pob, kdo bi reku, da je še daleč od enga leta. Pa nč se ne več hvalit, kako da si nam prpravla kafe, k zdej pa vimo, kdo ga v resnici prštima Madonca, skoz je kašen bolančkan, nkol konca. Naj se vsi pozdravijo vsaj do praznikov, da se bomo vsi imeli fajn! IZVIRNO SPOROČILO: Barči78 ker je zeloooo previden. Viš, naša pa niti ne tolk. Je pa ful trmasta in rine z glavo skozi zid. Sam kdaj bo shodila, si pa ne upam rečt, mogoče niti ne bo tko zgodnja, k mi jo nič dost ne furamo za rokce okol, bo že šla sama, k bo njen cajt. Zakaj pa bi ti tvojo detko peljala na kontrolo? Moj (njegova sestra, očka, nona, pranona,..) imajo (so imele) hereditarno motorično senzorično nevropatijo tipa II. To je ena (sicer milejša) oblika mišične distrofije, ki je pa žal dedna, kot sem že rekla ima vsak od naših otrok 50%, da je nima. Pa ju peljem v RA, da ju začnejo kar takoj spremljat, k če najo, bi rada vedla. No, itak pa, da bosta takoj, ko bo mogoče šla oba v en šport, vsaj upam, da jima bo to všeč in jima bova lahko privzgojila ljubezen do športa in gibanja, ker se tako bolezen (če jo slučajno imata) počasneje razvija, je v milejši obliki,.. Zato smo, če je le mogoče, veliko okoli, zunaj, tudi ko je dež. Samo, da se nekaj miga. Da jima pride v kri.
< Sporočilo je popravil dskubin -- 12.12.2007 9:12:10 >
|