dskubin
|
Jao meni, sem mislila da je Taja nabrita, ma ta Ma dobro učiteljco Dej kakšno slikco nalimej. Bom zvečer. Tudi jaz sem jih packala več, kot cel teden, sem jih pa delala, ko sta tamaledva spala (beri: ponoči). Zdej me pa čaka sigurno še tolk pisanja, k Draža pa še ne morem ponucat Akcija tega vikenda: zascita stanovanje - zaščiti vse vtičnice, po celem stanovanju (tudi npr. shramba,...) - in ja, vtičnice z že vgrajenim varovalom so res super - prestavi vse nevarne reči iz spodnjih omar in predalov (škarje, noži, steklo (vazice, spominčki), keramika, čistila,...) na višja in nedosegljiva mesta (čeprav enih otrok to nikoli ne zanima in nikoli ne šnjofajo okol, boljš, da je varno, kot da si otrok kaj nareedi) - umakni stvari, ki bi se lahko prevrnile in padle na otroka izven njegovega dosega (npr. rože v kakih keramičnih loncih) - kable pospravi v kanalčke - pokrivajte pokrov od školjke - poznam ljudi, ki imajo omarico s čistili prav zaklenjeno in ključ pol pospravljen na varnem - če mate kake šipe ali ogledala nizko, se da gor zaščitna folija, da se v primeru razbitja ne razletijo in poškodujejo kogarkoli Če mi pride še kaj na miel, bom dopisala Za naše omare (ki smo jih sami naredili), je moj sam naredil zaščito, bom zvečer pofotkala. Predalov nismo posebej zaščitili, jima pa ne dovolim odpiranja. Razen imata 1 predal, ki je njun in tam lahko stikata in v kuhinji 1 omaro, ki je skupna (tam, kjer imam plastično posodo - po njej lahko tolčeta, dobita kuhalnico, kuhata, jo odnesetain napolnita z igračami,...). To lahko odpirata, vse drugo ne. Celo kuhinjska čistila imam v kopalnici na visokem (navadno so nekje pod umivalnikom, ampak to je v dosegu otrok). No, to mamo že od preden je prišel Draž (je nečakinja bla v hiši pred njim), pa mi je mulc vseeno spil Vanish poleti . V glavnem, nikol ne moreš bit preveč previden s takimi stvarmi. pa zelo verjetno se bo še Jernejček nalezel Bogica Živa. Sej če dobi antibiotik, bo do praznovanja že OK, boste komot lahko šli. Ti pa svetujem, da Jernejčku kar preventivno nalivaš fiziološko v nosek, čeprav ni zamašen, mogoče ga bo pa tokrat oblezlo. . Našedva sta oba zdrava , ampak vseeno oba na fiziološki
|