|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007 (2. del)
14.12.2007 9:20:40   
erna14
jutro

danes sva pa z tamalmu spala do pol 9user posted image user posted image user posted image .zakon je blo res lustn.a sm jaz koga zamudila mogoce k bi rad likovuser posted image hmmmm jaz mam tud enih 6 zeht za oprat,a se lahko se jaz ponudmuser posted image

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 4451
14.12.2007 10:19:00   
Pikca
dan,
mi smo pa malo manj dobre volje... Živo boli ušesekuser posted image , sva že od zdravnice, moramo noska pucat in če jo bo ponoči še ušesek bolel, začnemo z antibiotiki... je bla prvič žalostna, ker ni šla v vrtec - danes so jim vzgojiteljice pripravile koncert. Ne vem, kako bo v nedeljo z dedkom Mrazom, pa v pon. z Božičkom... pa zelo verjetno se bo še Jernejček nalezel, zadnje čase vse od nje pobirauser posted image

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 4452
14.12.2007 10:28:58   
sezam
Pikca - držim pesti, da Živo neha bolet ušesek in da bo lahko šla na dedka Mraza in Božička. Mi ga imamo tud v nedeljo. Imamo ga v hotelu Slon. Kje pa vi?

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 4453
14.12.2007 10:39:46   
Dajadada
Mi imamo pa varstvo, mi imamo pa varstvo, mi imamo pa varstvo...user posted image user posted image user posted image  Juhu, kok sem jaz vesela, da smo končno rešil tale problem. Smo bili včeraj pri eni gospe, ki že čuva dvoletnico, pa bo vzela še našega, da si bosta delala družbo. Se mi je zdela ful fajn, poleg nje je v stanovanju še njena hčerka-študentka, ki je tudi ful lušna in zgovorna punca, pa zajkljico imajo, s katero se bodo igrali, pa še stanovanje je v atriju, tako da bodo lahko veliko zunaj. Za povrh je pa še cena user posted image , 10€ na dan. Bom spregledala, da gospa ni ravno vzgojiteljica in da se ravna bolj po svojem občutku kot pa po nekih metodah itd. Na začetku bo pri njej po 5 ur, potem bomo pa videli...upam, da se obnese in da bo mali zadovoljen pri njej tudi 9 ur.

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 4454
14.12.2007 10:40:49   
Sibil_

Čestitke vse slavljencem, še za nazaj in za naprej (sem slaba v tem, oprostite mi)...user posted image user posted image

Pikca-držim pesti da uspete na dedka mraza-vem kako je, lani nam je točno dan pred miklavžem zbolel, pa dan pred dedkom mrazom-tako da ni bil čisto nikjer.Zato je pa letos boljše (trkam).user posted image

Mi smo imeli dedka mraza včeraj in je bilo super.Prvo je bila predstava Trnjulčica, sta oba fanta gledala kot vkopana, Lukas ni sploh pogleda stran obrnu tako je bil fasciniran.Potem je pa dedek mraz poimensko klical in so šli po darila-velikeee vreče, sta komaj privlekla do sedeža.Sicer darila so spet neki China produkti-mal čudni, če se mene vpraša, ampak kaj čmo.JAz bi raje kake lego kocke al kaj od Tomya, pa četudi bi bilo količinsko manj, samo tako pač je.Je pa dobil Patrik enega dinozavra ki hodi, pa oči se mu svetijo pa jezik, pa še tuli zraven.In ga je groza, kar beži od njega, hehe.user posted image

LP,
Sibil RR

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 4455
   [Brisano sporočilo]
14.12.2007 11:08:40   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Sibil_)
  Neposredna povezava do sporočila: 4456
14.12.2007 11:22:19   
cv105
ojlala

tudi mi imamo varstvo user posted image  .... jeeeeeeeeeeeeeeeee ... so nas poklicali iz vrtca ... sicer ne v domačem kraju ampak 7 km stran, kjer imam tudi sama službo .... popolnoma nov vrtec ... dobro leto odprt ... so formirali novo skupino .... user posted image user posted image user posted image  ... o tem ali ga kasneje prepisati v vrtec v domačem kraju ... bomo razmišljali pozneje ...

služba ... me je klical šef ... da se morata z direktorjem še točno dogovorit kaj naj bi delala od marca dalje ... in me bo poklical na sestanek januarja ... sem mu omenila, da bi delala 6 ur v službi + 2 doma ... pa je bilo malo tišine in potem je rekel, da se bom morala to pa z direktorjem zmenit, ker da tako pa še ni nobena delala ... no, pustimo se presenetit user posted image

dajadada - user posted image  za varstvo
Pikca - user posted image  za ušeska

mi2 tudi nekaj smrkava ... sicer za1x nič hujšega ... po moje bova spustila popoldansko rojstnodnevno zabavo pri Maksovemu bratrancu ...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4457
14.12.2007 12:18:47   
cv105
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

še je pravica na tem svet' ... no, v glavnem ... končno bom dobila nagrado za lanskoletno delo v službi ... celoletni projekt ... zaključili so ga ta mesec ... ampak bojda tudi mene čaka nagrada ... zdaj eurčki ... naslednje leto pa še izlet .... ma če danes ni en lep dan ... user posted image

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 4458
14.12.2007 13:03:34   
erna14

o midva sva iz dvournega sprehoda,sva se res naSEtkala je tok fajn odzun k je soncek sam vseen je mraz kotuser posted image
pikca-user posted image user posted image  zivo in njena useska,upam da se do pon pozdravite
dajadada-suuuuuuuuuper za varstvo,to si pa se pocen dobila glede na to kaksne cene so privatuser posted image user posted image
cv105-bravo za nagradouser posted image user posted image in za vrtec
thaiss-za usesa te bom,ker pozabljas na nasuser posted image .user posted image .
draja-kuku kje siuser posted image user posted image upam da ste danes tud dobr spanckal in vsaj polovico bolje kot vcerajuser posted image
tinaaja-kako brina,a je se kaj bruhalauser posted image
mea-super da si tud zase nekaj nasla v kranju,no zdaj pa  le pot pod noge in pect piskote in ne pozabi javit ko lahko pridemo jestuser posted image

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 4459
14.12.2007 13:33:06   
Pikca
hvala za pesti in pikepokeuser posted image , Živa je prejle ornk zakuhala bogica, mislim, da ji bom kar dala antibiotik...

Sezam, mi imamo pa v festivalni dedka mraza.

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 4460
14.12.2007 13:46:13   
tinaaja
Erna, brinci je OK.. rabi sicer povecano dozo cartanja, ampak bruala ni vec user posted image Mene pa se vedno mal glava boli, ampak tud to bo minilo..

Itak da sem v prometeju pozabila kupit cebelji vosek.. Pol se je brina 15 min drla (sori urla, da nisem bila bolj socialna user posted image ) in koncno zakomirala... Kosilo je ready to go v pecico, B se igra, jaz okrasujem flase za teranov liker... Bom morala se ga narest, pa se flase kupit user posted image

Pikca, upam, da bo Ziva kmali bolje in da se Jernej ne naleze user posted image

Meaa - a imas se kaj cestitk? Rdece, zelene ali zlate barve oz kombinacije?

CV105 user posted image user posted image user posted image za super dan..

varstvo ... mene je groza. Sem se zacela veselit, da bo sla B v vrtec, zdaj pa ne smemo. ce ne dobim podaljsanja porodniske sploh ne vem, kaj bom user posted image drugace pa bravo vsem, ki ste ga dobili user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 4461
14.12.2007 13:52:43   
dskubin
Jao meni, sem mislila da je Taja nabrita, ma ta

Ma dobro učiteljcouser posted image

Dej kakšno slikco nalimej.

Bom zvečer.
Tudi jaz sem jih packala več, kot cel teden, sem jih pa delala, ko sta tamaledva spala (beri: ponoči). Zdej me pa čaka sigurno še tolk pisanja, k Draža pa še ne morem ponucat user posted image

Akcija tega vikenda: zascita stanovanje

- zaščiti vse vtičnice, po celem stanovanju (tudi npr. shramba,...) - in ja, vtičnice z že vgrajenim varovalom so res super user posted image
- prestavi vse nevarne reči iz spodnjih omar in predalov (škarje, noži, steklo (vazice, spominčki), keramika, čistila,...) na višja in nedosegljiva mesta (čeprav enih otrok to nikoli ne zanima in nikoli ne šnjofajo okol, boljš, da je varno, kot da si otrok kaj nareedi)
- umakni stvari, ki bi se lahko prevrnile in padle na otroka izven njegovega dosega (npr. rože v kakih keramičnih loncih)
- kable pospravi v kanalčke
- pokrivajte pokrov od školjke
- poznam ljudi, ki imajo omarico s čistili prav zaklenjeno in ključ pol pospravljen na varnem
- če mate kake šipe ali ogledala nizko, se da gor zaščitna folija, da se v primeru razbitja ne razletijo in poškodujejo kogarkoli
Če mi pride še kaj na miel, bom dopisala user posted image

Za naše omare (ki smo jih sami naredili), je moj sam naredil zaščito, bom zvečer pofotkala. Predalov nismo posebej zaščitili, jima pa ne dovolim odpiranja. Razen imata 1 predal, ki je njun in tam lahko stikata in v kuhinji 1 omaro, ki je skupna (tam, kjer imam plastično posodo - po njej lahko tolčeta, dobita kuhalnico, kuhata, jo odnesetain napolnita z igračami,...). To lahko odpirata, vse drugo ne. Celo kuhinjska čistila imam v kopalnici na visokem (navadno so nekje pod umivalnikom, ampak to je v dosegu otrok). No, to mamo že od preden je prišel Draž (je nečakinja bla v hiši pred njim), pa mi je mulc vseeno spil Vanish poleti user posted image . V glavnem, nikol ne moreš bit preveč previden s takimi stvarmi.

pa zelo verjetno se bo še Jernejček nalezel

Bogica Živa. Sej če dobi antibiotik, bo do praznovanja že OK, boste komot lahko šli. Ti pa svetujem, da Jernejčku kar preventivno nalivaš fiziološko v nosek, čeprav ni zamašen, mogoče ga bo pa tokrat oblezlo. user posted image . Našedva sta oba zdrava user posted image , ampak vseeno oba na fiziološki user posted image

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 4462
14.12.2007 14:46:20   
urla
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

(sori urla, da nisem bila bolj socialna user posted image )

Ni panike Tinaaja, sej vem kako je, ko te otrok s svojim jokom (ni lačen, ni žejen, ni pokakan) spravi na robuser posted image . Pa kdaj drugič.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4463
14.12.2007 15:10:05   
thaiss
dajadada & cv105 user posted image user posted image za varstvo!!

Pikca user posted image za Živo!!

IZVIRNO SPOROČILO: erna14
thaiss-za usesa te bom,ker pozabljas na nasuser posted image .user posted image .

ma ne, jaz vsak dan mislim na vaju!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Tinaaja
super da je Brina vredu!!!

Bor, Diti, Anja in Livija - čestitke za 9 mesecev
  user posted image

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 4464
14.12.2007 16:53:37   
sezam
dajadada - user posted image  za varstvo

cv105 - tudi tebi user posted image  za vrtec in seveda tudi za nagrado

Pikca - res upam, da se Živa pozdravi in da bo lahko šla na DM user posted image user posted image

tinajaa - super, da je z Brino vse OK user posted image
thaiss - user posted image user posted image  za nov avatar

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 4465
14.12.2007 18:27:25   
tinaaja
user posted image

flase za teranov liker so okrasene user posted image ju3 se cebelji  vosek koncno kupim in gremo polnit user posted image

no tole se mi je ze drugis zgodilo ... brina sitnari, kar nekaj jokca.. in malo nosit, animirat, pa se kar.. OK gremo mal na zizo, ker bo kmalu vecerja in noce.. OK, s mislim,da ni lacna.. IN se naprej zoprnelic... In vzemem jogurt in ji poskusim ga dat in tamala pozre zadevo v nulo - skratka otrok lacen, noce zize ampak GH user posted image user posted image user posted image   Kdo bi si mislu user posted image Ahhh sam da je sita user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 4466
14.12.2007 19:30:31   
K_a_t_i
Še od nas na brzino.

Vidim, da vas je kar nekaj danes uredilo varstvo - SUPERCA!!! Pa držim pesti za tiste, ki ga še niste našle. Raje si ne predstavljam kak mora bit občutek, če nima otročka kam dat user posted image .

Žiga preboleva svoj prvi prehlad. Zaenkrat teče iz noska prozorno, čistimo s fiziološko, je pa vseeno včeraj takooo jokal ponoči, da se je meni trgalo srce. Malo težko je požiral pa malo zabasan nosek in je blo. Zbujanje do 1h na 20 minut. Potem pa 2 malo boljši rundi in vstat. Seveda smo odstavljanje prestavili... Sicer pa tudi mene nekaj po grlu in nosu praska, imam na sumu Atlantis - zadnjih par plavanj me je res zeblo user posted image .

Vidim, da ste se vrgle na zaščite. Mene zanima, če ima katera tisto plastično zaščito za na vratca omar - ko je treba zasukat in ven vzet trak, da lahko odpreš vrata - do katerega leta to otročki ne skapirajo? Imamo namreč tako zaščitena čistila v nizki omarici v kopalnici pa ne vem, ali bo dovolj.
Za na vtičnice imamo mi kar uno varianto, ko moraš z vtikačem mal dol porint plastiko, da se "naredijo" luknjice. Se mi zdi dovolj. Sej, po teoriji bi moral otrok z nečim pobezat v vtičnico in po možnosti v obe luknji naenkrat, da bi ga streslo, samo te teorije mi ne bi preverjali user posted image .
Je pa luštno še zaenkrat, ker ne morejo odpret vrat - tako recimo ni problemov z metlico za WC,... user posted image  Drugače pa naš lump že obvlada patent odpiranja pralnega stroja pa CDje mu že rata s stolpa vzet pa tko...

Se mogoče pol še kaj javim... Pa, pa zaenkrat.

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4467
14.12.2007 20:50:49   
Pikca
dajadada & cv105 user posted image za varstvo!!
thaiss user posted image  za nov avatar

Bor, Diti, Anja in Livija - čestitke za 9 mesecev

Živa je že boljša, tamal pa noče zaspat...

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 4468
14.12.2007 20:55:46   
Pikca
- skratka otrok lacen, noce zize ampak GH
hmmm, mogoče idejauser posted image , samo naš jogurta ne mara, mu bom rižolino naredila, da vidimo, če ga lakota matra, da ne zaspiuser posted image

Kati, pikepoke, da se hitro pozdravita

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 4469
14.12.2007 21:12:53   
tinaaja
tud ideje za darila: http://www.boikido.com/Web/inner.asp?Language=
imajo nekaj  od tega v busiju user posted image sam vse kar je men vsec je za 24+

brino pa kar nekaj muci.. zaspi, pa jodava v pojstlo, pa auf.. pa jovo na novo... mora najmanj 10-15 min spat na rami, da ornk zaspi, da se jo lahko odlozi.. pa se vmes mal mrmra, pa pojokava - kar nekaj cvili user posted image   naslednjega otroka od zacetka navajam na samouspavanje user posted image in v SVOJI postelji user posted image user posted image user posted image ker pri B je to do nadaljnjega mišn imposibl user posted image

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 4470
14.12.2007 21:29:29   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: sezam
thaiss - user posted image user posted image  za nov avatar

....hočeš reč da je bil že časuser posted image

Kati user posted image user posted image user posted image  za Žigca, naj ostane sam pri prehladu!

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 4471
14.12.2007 21:53:00   
erna14
thaiss-ooooo poglej poglejo je tud k marcevkam mal prsla pokukatuser posted image hecam se,saj jaz se tud velikrat na vaju spomnem,mimo grede full imas lepi avatar,user posted image user posted image user posted image  nas mali cukrcek matia je res en soncekuser posted image .jutr gre pa moj lubi na primorsko,pa sem hotla z njim da bi skocile kam na kavo,pa je neki umes prslo tako da ne bom mogla pritiuser posted image ,pa drigic,oblubmuser posted image
tinaaja-bova morale v drajino solo,moja mini snaha to vse obvlada,spanje v postlci,samo uspavanjeuser posted image .aja,super da jez brino vse cool,ti jo sam cartaj pa lupckaj....joj tok bodo hitr zrastl in odsli,pa ne bodo se hotl stiskat,sem ravn vcer mojmu rekla se ene 15x tok casa k je zdaj minil,pa mi bo ze usel,ga po cele noci ne o domov.....men se bo pa mesal od skrbiuser posted image
kati-probaj mu mal vzglavje dvignt,pa kaksne inhalacije v kopalnici.upam da se hitr pozdravte
draja-user posted image user posted image user posted image  upam da je vse ok
pocka-kaj si pa ti tko redkobesedna postalauser posted image user posted image ž
naomi-kva je zdej a nis rekla 200 do novga leta,pol pa stisnes neznano kam,mi se pa tuki matramo pa ne mormo prdelat tud 1 strani vec v enmu dnevu
zabika-a ti imas to 4 ure delavnik,ker jaz tud razmisljam da bi od februarja startala na 4 ure(skrajsan delavnik)pa me zanima kam,kaj,kako .....si morala to ustimat.hvala

no zdej pa grem nocko

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4472
14.12.2007 21:58:55   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image vsem za varstvo
Bor, Diti, Anja in Livija za 9ico user posted image user posted image user posted image

Kati user posted image user posted image user posted image da bosta cimprej zdrava

skacica iskreno sozalje ob izgubi atija user posted image user posted image user posted image

tinaaja tud jaz ne vem kako naj te resim to mišn imposibl user posted image skrat zaspi le tako,da ga ze namoniranga v spalno vreco tapkam po ritki...vsaj hodit ni trea al pa kaj....
Vceraj se je zbujal priblizno na vsako uro ampak nekje po 5min nazaj zaspal...preden sem sla spat s tapkanjem potem je bila pa ziza v postrezbi

dskubin user posted image user posted image user posted image za seznam...midva vsaj kar se vticnic tice ni nobene pod1,5m razen zadaj za tv regalom...imava pa tiste z vgarjenim varovalom in me celo vcasih zabavajo,ko hocem kaj vstekat

user posted image user posted image za vse bolane,da boste cimprej zdari

(odgovor članu Pikca)
  Neposredna povezava do sporočila: 4473
14.12.2007 22:32:40   
tejčica
Mi smo pa danes zvečer postavljali drevešček.user posted image  Smo ga postavili v dnevno na omarico, da bo varno pred Vidom. Vsaj upam. Me prav zanima njegova reakcija jutri zjutraj ko jo bo videl.user posted image

user posted image user posted image user posted image  malim in velikim bolančkanim.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4474
14.12.2007 22:57:49   
dskubin
Hvala za čestitke, pa vse najlepše tudi ostalim slavljenčkom, Boru, Liviji in Anji!

Mi smo pa danes zvečer postavljali drevešček. Smo ga postavili v dnevno na omarico, da bo varno pred Vidom. Vsaj upam.

Draž je bil sicer kake pol leta starejši, ampak pa tudi kak cm manjši od Vida, ko jo je z omarice potegnil user posted image , tko da pazte.

Evo, sem poslikala varovala, ki jih je moj naredil za naše home made omare, na taprvi sliki je kos železja, na tadrugi pa kako zgleda, ko je nameščen. Ma ni šans, da otrok to ven zbeza.

user posted image
user posted image

To so naše čestitke, vse v istem stilu, idejo pa dobila od meaa-e.

user posted image

To pa je nov šport od naše juniorke, kliče se potiskanje stola do ovire in pol se začneš jezit (bolj se jeziš, prej ti pridejo pomagat) user posted image

user posted image

To mi je zdej kar vzelo cajta, k mam poflikane 3 prste na levi roki in težko tipkam, sem danes poskusla, kolk peče, če se prtisneš na steklokeramično ploščo user posted image

< Sporočilo je popravil dskubin -- 14.12.2007 22:59:11 >

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 4475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?