|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007 (2. del)
12.12.2007 11:59:44   
Barči78
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i

Mi imamo nekaj TAKEGA pri babi in dediju. Je fino, ker se kasneje spremeni v mizico in stolček. Samo nimam pojma, kje prodajajo - tule piše, da je N/A (pomojem to pomeni not available).

Pri nas ima Neja takega doma, pa pri mojih starših imamo istega, samo Žan se mi postavi na noge notri in spleza na mizico, potem pa nočem več, kaj bi sledilo, bi ga mogla s povštri zabasat. Je pa res super, samo če imaš malo manj prostora za mizo, pa bolj pride v poštev tak za na navaden stol, zato smo mi Žanu to varianto izbrali, ni placa za še en otroški stol okoli mize.

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 4376
12.12.2007 12:01:09   
Dajadada
Naši zadnji dve noči sta za popiuser posted image . Sem že mislila, da smo dali skoz zobek in bo zdaj boljše, pa evo še slabš, nimam pojma zakaj. Spi od 20ih do polnoči brez zbujanja, pol pa na pol ure, eno uro zbujanje in ob 6ih konec spanja. Ko se zbudi ga je treba nosit, da zaspi nazaj, samo včasih rata, da zaspi z guncanjem posteljiceuser posted image . Zjutri sva oba z mojim čist fertik, oba živčna...

Čez dan je pa začel lepo spat brez dojenja, zaspi v naročju in naprej v posteljici od pol ure do 1,5. Če ga budnega položim v posteljico, je pa itak že nekaj časa mission impossible, ker je najlepš stat.

No, zdej imamo pet zobkov, sam se mi ne da našega seznamčka iskat, da popravim. 

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 4377
   [Brisano sporočilo]
12.12.2007 12:01:51   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu K_a_t_i)
  Neposredna povezava do sporočila: 4378
12.12.2007 12:05:01   
Dajadada
Meaa, kako ste se imeli pa zadnjič s taščo na koktejlih? Kjut božičekuser posted image .

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4379
   [Brisano sporočilo]
12.12.2007 12:15:51   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Dajadada)
  Neposredna povezava do sporočila: 4380
12.12.2007 12:47:22   
sezam
IZVIRNO SPOROČILO: Pikca
u, Sezam, je bil pa radodaren Miklavžuser posted image , a sta že uspela vse sprobat

Ana ja (ona itak vse na hitro sproba user posted image , Žiga pa še ne. Imamo tisto hiško z živalmi še zapakirano.
Ja res je bil radodaren Miklavž user posted image . Saj sem rekla, da smo v soboto cel prtljažnik domov pripeljal - vse sta dobila od naših, od naju pa vsak eno knjigico, Ana posteljco, Žiga pa pametnega kuža (sem ga prej pozabla user posted image ) Poleg igrač pa sta pri vsakem dobila še nekaj za oblečt user posted image
Pri njegovih je pa malo manj pustil - oni ne kupujejo igrač (pa me to ne moti, saj imata že itak dovolj vsega). Sem bla pa kar malo slabe volje, kaj sta tast in tašča pripravila za Žiga (isto kot zame - arašide, pistacije, bonboni, čokolada, politanke, mandarine in banano user posted image ). Vsaj nekaj takega bi lahko dala, kar on sploh lahko je user posted image . Ampak pustimo to.

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 4381
12.12.2007 15:25:04   
Sibil_
Dan!

Kje ste vse?Ne morem verjet da smo končale na drugi strani?Čvekice na plano no.....user posted image

Mi smo ok, danes sva šla malo na sprehod in naju je malo ulovil dežek, ampak sem pospešila korak in sva se nekako suha prebila do doma.Je pa megleno in fuj vreme, nič kaj prijazno za na sprehod.user posted image

Šibam kuhat,LP,
Sibil RR

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 4382
12.12.2007 16:06:36   
erna14
ojla

prvo hvala vsem da ste drzale pesti,je pomagalo.no bil je sprejet na oddelek,potem ga je nevrologinja pregledala,vzeli so mu kri in vodo  in so se odlocili da ne bodo potrebne nadaljne preiskave,ker se jim zdi otrok zdrav in dovolj zivahen in normalno razvituser posted image user posted image .tako da smo bili konec sele ob 12,ker smo 2 uri cakal na odpustnicouser posted image user posted image user posted image .joj je bil pa v drugi sobi en fantek star cca 1.5 leta(se ga je vidlo skozi steklo)men se je srce trgalo ko sem vidla ko mu je mamica z cevko v ustih cistla slino zato da mu je lahko po inekciji preko cevke lahko dajala hranouser posted image user posted image user posted image tok zalostno res,sele potem sem zvedela da je fantek imel vrocinske krce in posledicno zaradi tega je imel krvavitve v glaviuser posted image ,in od takrat ne more nic.traja pa ze 9 meseco,bogi revez maliuser posted image user posted image user posted image ,joj kaj je treba tega tko malim miskom.

IZVIRNO SPOROČILO: meaa

Dajadada - ne sprašujuser posted image Pomoje sem malo premlada za njihovo družbo, ker so se napile, osvajale natakarja (ki je bil star 19 letuser posted image ) in na ves glas pele slovenske narodne pesmi. Potem so se odločile da gremo plesat v Metroja (prvič sem slišala za ta lokal), tam so plesale in ko je prva začela bruhat smo šle domov. Res produktiven večer, vsaj zame, ker sem za nevemkoliko ustekleničenih vod plačala25€user posted image Bolš da bi se še jaz napilauser posted image

ojoj mea,res smola.si me pa tok nasmejala zdele.user posted image user posted image user posted image .lustne fotkeuser posted image

ziga moj soncek in vid,vse naj naj za 9 malih sveckuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil erna14 -- 12.12.2007 16:13:45 >

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4383
12.12.2007 16:10:15   
Anonimen
barci78 hvala za informacijo,bom sla v pikapolonico tuku gledaT

Skrat spi,moj je na pogrebu,jaz pa vas prebrala na hitro...Nas se tudi ponoci zdaj zbuja skoraj na uroal pa uro in pol ampak,ker ob mamini zizi zaspi rtakoj nazaj ni frke.Sem se navadila.Edino zvecer me matra,zaspi okoli 20.30 recimo pa se do polnoci zbudi vsaj 3-4krat,takrat pa uspavanje nazaj malo dlje traja..

meaa in barci78 user posted image user posted image user posted image za slikce

Žiga & Vid  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sibil_)
  Neposredna povezava do sporočila: 4384
12.12.2007 16:42:30   
pocka
Dan,na hitro še malo glasu od mene...sem polno zaposlena z delanjem okraskov in dariluser posted image ,še dobro,da ste se malo umirile s pisanjem zadnje dniuser posted image . Zjutraj smo pohajali, pa je naenkrat tako shladilo,smo mislili,da bo sneg,pol pa nič iz tega,nas je samo malo dežek ujel.
Danes smo imeli posvetovalnico,Taja je bila pohvaljena,da zna nekaj stvari za 1 letouser posted image user posted image ,v glavnem vse je OK, težki smo 10.040 g in veliki 77 cm.

Tudi midva sva Taji letos nakupila samo lesene zadeve,kar se igrač tiče, mi je pa žal,ker tu na obali ni nobene take trgovineuser posted image , bi šla še kaj iskat. Ampak res,tu na tej obali ni ene pametne trgovine za user posted image razen BC in Ariela, ki sta itak user posted image , Okaidi pa je kar je, katastrofa no s temi trgovinami.

dajadada - pri nas so noči tudi postale podobne vašim. Dva dni je prespala celo noč, sem bila že vesela,da bo zdaj tako ostalo, pa sem se motila,imamo spet žurke vsako noč. Ampak,glej ga zlomka, v taveliki postelji je pa vse okuser posted image user posted image .

thaiss - držim pesti,da najdeš novo in boljšo službo

erna - upam,da sta že opravila in je vse OK user posted image user posted image

tejčica - lepo da si spet oglasila, smo te pogrešali, Vid pa je itak kokolo na kvadrat user posted image

žabika - super,da je prvi in zdaj tudi drugi dan službe minil tako kot mora in je Hana lepo prenesla varstvo user posted image . Meni je že zdaj grave,ko pomislim,da bom morala nazaj vslužbo in pustit mojo miško doma 8 ur. Še dobro,da jo bo imela moja mami in bom bolj pomirjena.

pikapola - daj pkaži darilca, mene tudi firbecuser posted image

sibil - upam,da se ti to z varstvom in iskanjem službe dobro izide

sezam - vaš miklavž je pa res fuuul radodaren. Mi smo se tudi iz Celja vrnili kot čehi naloženi.user posted image user posted image user posted image

draja - držim pesti za boljše nočkeuser posted image user posted image user posted image

Ej, mene pa spet ziza boli kot user posted image . Ma jaz ne vem kaj je zdaj to. Me ima,da bi nehala dojit, ker bom popiz.... vsak čas,če se ne bo nehalo, pa kar z lepega me začne ful bolet, ni nobenega opozorilnega znaka prej, da bi lahko probala preprečiti to sranje(oprostite izrazu).

Jaz imam pa v petek G, bi mi moral bris vzet, ker mi ga še ni po porodu, ker kar naprej prestavljam datum. Tip ni najbolj nežen no, pa me je ful strah..in kar prestavljam in prestavljam te datume. Mislim,da pet ne bom šla.user posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 4385
12.12.2007 16:49:58   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: pocka

Tudi midva sva Taji letos nakupila samo lesene zadeve,kar se igrač tiče, mi je pa žal,ker tu na obali ni nobene take trgovineuser posted image , bi šla še kaj iskat. Ampak res,tu na tej obali ni ene pametne trgovine za user posted image razen BC in Ariela, ki sta itak user posted image , Okaidi pa je kar je, katastrofa no s temi trgovinami.

Pocka lesene igrače SEVI imaš v Torriju!!!
Upam, da bo ziza čimprej ok!! 
Super mere Tajauser posted image , za tričetrt kile nas prehitevaš, pa v dolžino tudi.

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 4386
12.12.2007 16:56:05   
Encijan
Recimo, da imam par minut, Špela spi... Tokrat je nisem rabila uspavati z dojenjem, ampak sem jo po kosilu le še previla in mi je nato v naročju zaspala ob 2. pesmici Raimonda Lapa. In nato uspešno odložila v posteljico. Sem se pa bala, da mi bo že med kosilom zaspala. Sem drugače tudi jaz v klubu uspavanja z zizo in se mi zdi, da vse bolj, prej smo to prakticirali predvsem zvečer, zdaj pa mi tudi čez dan drugalče ne zaspi, no razen svetlih izjem, ki sem je bila pravkar deležna. Je pa res, da sva že 2 tedna kar noter in zato varianta voziček odpade.

Še vedno ima namreč pikice, ki se niso posušile, kar nekam dolgo trajajo tele norice, 10 dni je že zdavnaj mimo... No, saj enkrat bo že. Dobra stran tega, da sva notri pa je ta, da sva našli nek dnevni ritem spanja in hranjenja, ki se je kar ustalil, z majhnimi odmiki in le redkimi izjemami. Upam, da bo nekaj časa tako ostalo in ne bo jutri že drugače.

Nekaj dni pa že zelo rahlo spi in skoraj skoz hoče mene zraven, včasih jo komaj pustim samo, ravno danes mi je kar visela na zizi in ko sem se odmaknila, da bi odšla, je kar hlastnila za mano in se priklopila nazaj. Pa spet ena dobra stran, še jaz sem se čez dan malo naspala, če že stanovanje ni ravno tipi topi in če me čaka že 3. runda cot za speglat. Hja, ne bi komentirala. Vidim, da nisem edina, mogoče pa ima tale mlaj še kaj vpliva, kdo bi vedel. Aja, ponoči sem tega že navajena, čez dan pa sem jo ponavadi lahko hitro pustila samo.

Glede naše alergije nič posebej novega, razen da se poskušamo navaditi Pregomina, v žitnih kašicah in pri pirejih nam kar uspeva, po flaški pa ga še ni hotela piti - niti ne vem, če ga kdaj bo. Zaenkrat jo bom tako še dojila in bova pač obe na dieti, upam, da alergije prej izzveni, sicer bo kar kriza, ker to mleko ima res obupen okus. Pa ko smo že pri okusih, sem si kupila sojino in riževo mleko, da sem si po dolgem času privoščila belo kavo, pa je tudi bljak - no spila sem, ampak o kakih posebnih užitkih ne bi govorila. A ste tiste, ki ste na dieti našle kaj okusnega, zadnjič sem v M videla celo vrsto stalažo raznih mlek (sojinih, riževih, ovsenih ipd), pa me je kar minilo, da bi šle eno za drugim sprobavat. Kaj pa drugi izdelki, ste našle kaj pametnega? Zadnjič sem našla ene zeliščne paštete, no, za silo so...

Je že pokonc, jo grem probat še malo uspavati...

Lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4387
12.12.2007 19:29:53   
pocka
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss

Thaiss, ma ti si zakonuser posted image user posted image user posted image , spet bom zapravljala...user posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4388
12.12.2007 19:40:01   
K_a_t_i
Urla, kero mleko že daješ Katji? K našmu že par dni probam dat za večerjo namazan kruh + mleko pa mu ne gre nobeno po grlu user posted image . MEaa, trink malce mu grejo po novem na bruhanje, tko da - če je Lan še vedno njihov fan, ti ob priliki dostavim 3 piškote in 1 banano-breskev...

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 4389
12.12.2007 19:58:22   
erna14
vprasanje-a ste vse zacele v sluzbo hodt,da je tuki tak mrk na rruser posted image a pride kdo jutr okol 10 na kavico v merkator,sam v primeru dezja me ne bo,ker nimam avtauser posted image drugac pa pridm,ce ne pride kaj umes

nocko

fuzbaluser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 4390
12.12.2007 20:52:08   
Pikca
res je mrk tukajle, pa mi kar ustreza, ker moram zdaj do konca tedna pa le spackat to mag. in vam vseeno lahko sledimuser posted image . sem danes govorila z mentorjem in sem obljubila, da mu pošljem, pa bo takoj prebral, da bom lahko dala potem vezat. močno upam, da še letos oddam (ker drugače bom morala spet prosit za podaljšanje). no, saj v glavnem je narejeno, samo še literaturo urejam, pa povzetek v ang. moram še napisat. no grem, da kaj naredim pred Jernejčkovim prvim bujenjem...

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 4391
12.12.2007 21:04:43   
amy26
Glede naše alergije nič posebej novega, razen da se poskušamo navaditi Pregomina, v žitnih kašicah in pri pirejih nam kar uspeva, po flaški pa ga še ni hotela piti - niti ne vem, če ga kdaj bo.

Encijan, jaz sem danes tudi prvič ponudila Eli Pregomin v bistvu Pregomin AS, naj bi bil boljšega okusa kot navaden, vendar jaz ko sem ga probala je bil user posted image  pa smrdel, Eli mi je uspelo ga dati kakšnih 30ml na žličko, več pa ni šlo, pa še to se je ful kremžila. Bomo videli ali nam bo jutri uspelo več pojesti v mlečni kašici.

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 4392
12.12.2007 21:29:45   
draja
Erna suuuuuuuper, da je z Žigcem vse v najlepšem redu in vam ne bo več treba tja!

Pocka bravo Taji za ornk mere! Mi smo precej manjši in lažjiuser posted image . Pa upam, da ne bo spet mastitisuser posted image .

Meaa iiiii kakšen lep Božiček bo letos pri vas nosiluser posted image .

Sezam tole od tašče in tasta za Miklavža je pa kar nekajuser posted image . Mislim halo? pistacije, bonobone,.... 9 mesečniku???? So šli po liniji najmanjšega odpora al kaj!

Sibil lepo je prebrat da ste okuser posted image

Pikca go, go, go!!! Zdaj se pa res splača stisnit in končat!

Dajadada sočustvujem s tabo in upam, da se vaše noči kmalu izboljšajo. In ja, verjamem, da sta oba z možem živčna in slabe volje čez dan. Pri nama je bilo enako, pol sva se pa mal navadila pa mal organizirala ponoči pa kar gre.

Encijan meni je edino to sojino mleko kolikor toliko dobro, pa še fajn je, ker ima dodan kalcij (dobiš v Mercatorju): vitaquell SojaDrink Calcium mit Vanille. (sem hotela slikico ali link pripopat pa nič ne delauser posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 4393
12.12.2007 21:34:57   
draja
Eno vprašanje koliko marčkov še je samo popolnoma spasirano hrano? Naša Živa sploh noče jesti, če ni vse v nulo spasirano pa še čim bolj tekoče mora biti. Res da še nima zobkov ampak mislim, da bi se vseeno lahko počasi navadila na vsaj pretlačeno hrano če ne že prav na koščkeuser posted image .

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 4394
12.12.2007 21:39:27   
erna14
draja-he pa sm te docakalauser posted image ,ej nas tamal mora met vse gladko in sladkouser posted image .ce ni dobr spasirano pali sam ce mu dajam z roko ala tinaaja varianta,ona je rekla da brina tko full rada je in sm se jaz probala.ti povemuser posted image ,mim grede kje pa se skriva dons ta deklcauser posted image

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 4395
12.12.2007 22:15:44   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: pocka

Thaiss, ma ti si zakonuser posted image user posted image user posted image , spet bom zapravljala...user posted image

plačaš kafeuser posted image

koliko marčkov še je samo popolnoma spasirano hrano? Naša Živa sploh noče jesti, če ni vse v nulo spasirano pa še čim bolj tekoče mora biti.

Matia se kr davit začne če ni vse spasiranouser posted image Sam to je bolj iz navade/razvade, ker danes je pojedel pol toasta, pa zanč je tatiju polpeto pojedel... se matramo s pretlačeno hrano ma že mesece se nikamor ne premaknemo. Kaj bo ko bo v vrtcu??? 
Tinaajina varjanta iz roke pri nas ne paliuser posted image

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 4396
12.12.2007 23:38:57   
Žabika
Evo mene, še vedno pokonci! Za mano je lušten dan. Najprej službica, potem kratek sprehod, plavanje, kofetek z vrstniki, obisk babice, igranje, spanje. Po vsem tem, sem pa šla še na eno dobro tekmo odbojke, kjer smo zmagali. Super je bilo, zdej moram pa hitro v posteljo. Na srečo jutri delam šele popoldne, tako da upam, da mi bo Hana privoščila kakšno minutko zjutraj.

hrana: Hana je vse; spasirano, ali pa koščke, surovo in kuhano, ... Samo dva tedna nazaj pa sem pisala čist kontra. Še dobro da sem upoštevala nasvete prijateljic in se nisem preveč sekirala kaj in kako bo.

Ma sem imela še nekaj odgovorov za napisat, pa se nič več ne spomnim!

Mirno nočko!

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4397
13.12.2007 7:43:06   
tejčica
Na hitro, da še kaj naredim preden mali vstane.

user posted image  Lina, user posted image  za 9 mesecev. user posted image

Včeraj sva šle s Tajo v nabavo po bunkice za na drevešček in danes imava plan da ga narediva še v dnevni. To bo Vid imel žurko.user posted image user posted image user posted image  Ne vem pa kdaj nama bo uspelo naredit čestitke do konca. Upam da jih bomo pošiljali za ta Božič.user posted image

Tejčica kdaj boš oslužla to strogo kazenuser posted image

A ponedeljek odgovarja vsem? Lahko pa tud že jutri.
Pikca, fuuul luštkane vaše  oz. Živine umetnine.user posted image

Meaa, cukrček je vaš mali Božiček.user posted image  Na "koktejl partiju" pa vidim da ni bilo dolgčas.user posted image
Erna, suuuuper da je vse ok!!!user posted image user posted image user posted image
Pocka, user posted image  za Tajine mere. Pridna si s prazničnim delom.

Encijan, ajej, a Špela ima norice. No, sicer pa bolje sedaj kot pa čez 20 let in več. Moja nečakinja jih je prebolavala pri 8-ih mesecih, dobila pa jih je od Taje.user posted image  Sem imela takrat slabo vest na miljonto potenco, ampak kaj ko zveš šele ko se naredijo izpuščaji, nalezljive so pa že prej. user posted image user posted image user posted image  za tvojo malo miško, da se hitro pocajta.

Draja, Vid tudi je še pasirano hrano, drugače se kar davit začne.

Pa pa za sedaj.

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 4398
13.12.2007 7:48:21   
amy26
meaa, kje si kupila ta pajacek od božička, se mi prav dopade

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 4399
13.12.2007 7:58:45   
Lejci
Jutro,

Mi smo tudi od P, naše nove mere so 8220g in 70 cm. V 2 mesecih se je zredila dobre pol kile.

Hrana - jaz ji že dolgo ne pasiram več, dobiva koščke oz. tako, kot jeva midva. Zjutraj namazan kruh (navajamo se na vrtčevski režim), lepo po koščkih, sadna malica, sadje samo narežem na male koščke, za kosilo enako..... Potem kakšna skutka, za večerjo pa nekaj mlečnega. Nimamo problemov s tem.

Vrtec se zelo hitro približuje... A še katero kaj daje to? Mene ful... user posted image

Spimo pa tut še vedno minimalno user posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 4400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj tako obožujemo buckasta lička pri do...
Preberite, zakaj so buckasta lička normalen in zdrav pojav pri dojenčkih ter zakaj starši v večini primerov ne bi smeli ...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?