Barči78
|
Evo, otroka spita, mene pa čaka pucanje stanovanja, pa najbolš, da še kosilo skuham za jutri, er tole je pa tu mač pri nas, ko je tamala bolna, je vse na glavo. Pa ona ne počiva, ko je bolna, ona ma baterije na full power. Mi čist mede. LeINA - tud sama sem najprej pomislila na svoja otroka, kaj storiti, kako ga zaščititi, nemočen si, otroci bodo šli po svoje, pa skoz več čudakov hodi ponoč okoli, me je tega zelo strah, pa kaj ponoč, sej te lohk že podnevi kaj doleti. Spanje - če naš hitro zaspi v naročju po dnevi, ga počakam, če pa obupam, (ca. 5 min.), ga pa odložim v posteljico, pol pa lahko vidite, kako se zvira in telovadi, predno najde svoj položaj. K_a_t_i - upam, da bo noč mirna, naš je danes spet ogromno pojedel, samo pri njemu to itak ni merilo za spanje. tinaaja - naš Žan je zelo navezan name, včasih ga pustim pri moji mami, pa je skoz priden, dokler me na daleč ne sliši, pol se pa tolk začne dret, kot da bi ga v tla metal. Sam pri previjanju je pa bolj priden pr možu in mu ga vedno podtaknem, še zjutraj, predno gre v službo, ker men se tolk zvija, da ga sploh ne obvladam, pri njemu je pa pri miru, lumpi. Bravo Diti, pa povej, ko odkriješ ta pravga dedija. Draž, naša je tako lepa še takrat, ko s tapravo roko je . Sama sem tud peljala Žana v RA na kontrolo, v bistvu pa prehiteva malce, čeprav se mi zdi, da se dolgo ne bo spustil, ker je zeloooo previden. Zakaj pa bi ti tvojo detko peljala na kontrolo? jjasna - ja tile bolančki, da se vaš pikec tud čimprej pozdravi Pikca - tud sama bi vse dala, da bi Neja pregurala december v vrtcu, ker ful ustvarjajo, pa kaj čmo, spet imamo antibioik, zdej je pa ne dam nazaj, vsaj mislim tako, da si malo opomore. Žabika - super za uspešen delovni dan, sama se sicer še ne vidim tam, ampak bo minilo kot bi mignil. Je pa lep občutek, ko te je nekdo vesel tinaaja - naši Neji se je nabiralo v učki, zgledalo je kot zaspančki, tak rumenkaste bunkice (gnojno), pa solzne učke je imela, pa nam je zdravnik predpisal antibiotične kapljice Tobrex. Darila - Žanu bom poiskala nekje kakšen zvonček, sva zadnjič fajn eno ušpilala - imam na lustru obešen glinen zvonček, ki sva ga z možem dobila za srečo, ko sva se poročila. Žan pa je jedel pod tem lustrom in na vsak način hotel zvonček, jaz mu seveda dam zvonc pred obraz, kao na cingu lingu, mali mi ga v sekundi potegne z rok pa pof na tla, na srečo na ta velke 4 kose, da ga je moj s sekundnim lepilom nazaj zlimov. Drugače je pa itak najbolj zadovoljen s taveliko plastenko. tejčica - joj, kakšen fant, celih 9 cm višji od našga, pa men se moj tko velik zdi. Jah, mogoče zato, ker je suh. meaa - čestitke ob obletnici, pa uživajta danes Nič, zdej pa pospravljat.