|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007 (2. del)
11.12.2007 8:50:48   
draja
Jutro!

Tejčica WB!!!!! Joj, jaz sem te tolk pogrešala, se te še z začetka čvekanja na naši temi najbolj spomnim, si mi prva izrekla dobrodošlicouser posted image . Pa kolk si bila pridna v tem času! Bravo za izpit, kolokvij in seminarsko!

Pa takoj so pomagale tvoje lepe želje in Živa je danes preeeeeeecej bolje spala - se je zbujala samo na cca. 1,5 ure in jaz sem presrečna!

Amy super, da Ela vedno bolj pridno papca in pančka ponoči. Sem prav res vesela za vaju.

Thaiss super za vrtec!

cv105 bogi dedekuser posted image . Pa to čakanje in prestavljanje je pa še najbolj grozno. Pa kaj se grejo nouser posted image !

Skačica mislim nate in tvojega atija!

Bor braaaaaavoooooooo!!!!!

Zdaj pa šibam - Živa vzklika z vedno višjim glaskom tko da boljš da posežem v njeno igro preden zbudi dragega (je revež študiral do 6-ih zjutrajuser posted image .

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 4326
   [Brisano sporočilo]
11.12.2007 11:06:25   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu draja)
  Neposredna povezava do sporočila: 4327
11.12.2007 12:26:51   
sezam
tejčica - user posted image user posted image  da se zopet malo oglasiš, smo te kar malo pogrešaleuser posted image . Lepo, da se stanje pri vas umirja in nas boš večkrat "obiskala" user posted image  Doma boš pa hitro spravila v red, kolikor te poznam.
Naš Ana tud sedaj vsak dan občuduje smrekico, ko greva iz vrtca, tko da jo bomo moral doma kmalu postavit (jo moram pa prej še kupit - eno manjšo, ker jo bomo imeli na hodniku, v dnevno si jo ne upam, še postavit, ker bi jo pomoje Žiga razmontiral user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 4328
11.12.2007 13:11:57   
tejčica
Mi smo bili danes že v šopingu, pri P, mojga sem že s kosilom na šiht odpravla, mali spi (bom srečna če več kot pol urce), jaz pa po starem - na RR.user posted image  

Naše mere pri 9-ih mesecih so 83cm in 10.900g. Kar pridno rasemo in se redimo.user posted image  Vzeli so mu tudi kri in je zelo dobra, vodo morava pa še nest. Sem mu doma pozabla naštimat vrečko, v tistem času tam pa ni lulal, tako da bova to naredila v prihodnjih dneh. 

Prejšnji teden je Vid imel eno malo nezgodico in si je prstek vtaknil pod vrata. user posted image Ma kolk je jokal bošček moj.user posted image  Smo dali prstka hitro pod mrzlo vodo, ampak nohtek mu vseeno že odstopa. Si pa sedaj prstek med igro sam zaščiti. Ga zaviha notri, ker drugače se mu nohtek dvigne, ko s prstkom kam butne.user posted image

Darila - dejte mal povedat kaj boste malčkom kupile. Jest sem brez idej, ker tolko vsega že imata... Taja se je zagledala v en grad (ga je vidla v Merkatorju), ampak meni ni da bi ji ga vzela, ker ima že Barbie hišo, pa še dve malo manjši hiši. Igra pa se z njimi dosti.
Amy, super za boljše noči in user posted image  za napredek pri GH.

Tinaaja, mi izkušenj glede učk sicer nimamo, ampak po moje da če ji iz učk nič ne teče ni treba k P.

IZVIRNO SPOROČILO: dskubin
ker tele mamice tu so ful pridne in so vsak dan zjutri na kofetu in kakem briošu, pol pa sledi sprehod, ni tle nč zabušavanja, 

No, sej to pa meni kar paše, ker pri nas so minili tisti časi, ko je mali potrpežljivo čakal v vozku da se mami naklepeta. Sedaj če se vozek ne premika, notri skoraj noče biti.

Sva se s Sibil prejšnji teden srečale v Hiperju in na hitro skočili na kavico, pa je jaz nisem mogla v miru spiti. Mali hoče biti ves čas v muvingu. Po vseh štirih je hitrejši kot jaz po dveh.user posted image  Če pa kje kakšne kable vid, pol pa podira rekorde.user posted image  Pa sam da je šansa se na noge postavi in se potem ob opori premika. Ni šans da mi je dolgčas!!!
Thaiss, suuuuuuper za vrtec!user posted image  Jest bi tut.user posted image
Draja, user posted image user posted image user posted image  za boljšo noč. Kako pa je s tvojo mami?

Cv105, user posted image  za tvojega dedka.

Meaa, čestitke za obletnico. Pa lepo praznujta.

user posted image

Pa seveda čestitke tudi Lanu za 9 mesecev.user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: sezam
Naš Ana tud sedaj vsak dan občuduje smrekico, ko greva iz vrtca, tko da jo bomo moral doma kmalu postavit (jo moram pa prej še kupit - eno manjšo, ker jo bomo imeli na hodniku, v dnevno si jo ne upam, še postavit, ker bi jo pomoje Žiga razmontiral user posted image

Tega je pa mene tut ful strah. Ravno zato sva s Tajo eno manjšo naredile v njeni sobi, ker ona je že čist v decemberskem vzdušju. Vid samo da vidi da so vrata Tajine sobe odprta, takoj zašiba notri in to direkt v smrečico. Ne vem še, kako jo bomo zaščitli pred malim.

Sedaj se pa mali že kar glasno pritožuje v posteljici in bo treba nehat. Pa še tolk mam za napisat...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4329
11.12.2007 13:19:56   
Anonimen
Punce na hitro sem vas preletela....ni mi kaj ekstra za pisat...ce ste sledile kaj dogodkom ste evrjetno slisale za tega mladenica,ki so ga ubili v soboto v mariboru...je sin od tascine najboljse prijateljice...in je cist fertik..razumljivo...vceraj,ko sem ji izrekla sozalje in imela skrata na rokah,vam en znam povedat kak izraz je imel mali na obrazu pa cisto tihon bil...kot,da bi vedel,da se je zgodilo enkaj groznega...otroci ocitno to res cutijouser posted image user posted image user posted image ...pomenil ji je vse,zdaj pa jhe ostala samauser posted image user posted image user posted image ....potem pa zacnem razmisljati kako bom jaz svojega otroka zascitila,pa na kaj vse sploh nimam vpliva....lahko se ne vem kako pazis nanj,pa dobra vzgoja potem pa zaradi spleta okoliscin pride do tragedije...sok....jst sploh ne vem kaj bi bilo ce se meni zgodi kaj takega...resnicno upam,da ne bom jaz pokopala otroka ampak on mene!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tejčica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4330
11.12.2007 13:35:07   
tinaaja
Draja, ja super za nocko.. Kljub temu, da se B kar zbuja in ziza pa lahko ercem nekaj - domaca postelja je zakon! Na vikendu me je bolel vrat, hrbet, ful slabo sem spala, tu pa sem kljub vsemu veliko bolj spocita user posted image se je splacal investirat v ornk jogije in kovtre user posted image

Tejcica - kaksne mere user posted image user posted image Ufff user posted image darila ... kaj lesenega, za ostalih 5 pa se ne vem.. user posted image

Leina ... ja grozno je to.. se bolj pa to, da ne mores nic. Mene je groza ze prve bolezni, kaj bo pa sele pol. Svakinja mi je se med nosecnostjo rekla: ves, enkrat se moras skulirat, drugace te strah pokoplje.. Ti pa povem tud to - tudi smrt otroka nekako preneses, te spremeni za vedno, ampak zivljenje gre naprej.. in nekje najdes moc in zivis dalje, spomini pa ostajajo.. Jaz imam dve pokojni sestri, tko da ko gledam mami, kaj vse je skoz dala, ji dam samo klobuk dol.. Mene je najbolj strah, da bi se meni kaj zgodilo zaradi nje.. ker da bi izgubila se tretjega.. user posted image Mah.. sploh ne smsmo o tem razmisljat, stiskat nase lubcke, pa pravilno jih vzgajat, da vedo da smo tukaj za njih, ne glede na karkoli.. to je max kar lahko naredimo. ostalo prinese zivljenje..

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4331
11.12.2007 13:48:37   
Žabika
Evo mene doma po prvem dnevu službe. Vse je super; Hana je uživala, pojedla max. dozo hrane do sedaj, varuška je srečna ker se ji Hana ni nič jokala, jaz sem pa tudi vesela, da sem se odločila za ta korak in da mi je bilo v službi super. Res hitro je minilo teh 9 mesecev odsotnosti in takoj sem padla v delovno rutino.

Mislim pa, da je za vse to, da je to vse tako lepo bilo najbolj "kriv" moj pet urni delavnik. Predno sem šla sem Hano podojila (kar v spanju je pila) in ko se je zbudila, sem jaz eno uro že oddelala. V naslednjiš štirih urah sva se z varuško (ena me je spraševala - je moja prijateljica) parkrat slišali, potem sem pa že odbrzela domov. Na vratih sem dobila pa najlepši nasmešek in objemček.

smrekica: mi jo imamo že od petka, je pa dvignjena na zvočniku, tako da ne en ne drugi ne moreta do nje.

gibanje: Hana tudi podira rekorde v hitrosti kobacanja, sploh ko nori za Lupusom, ali lovi moje noge, da bi se dvignila gor. Prav vsaka opora ji pride prav da se dvigne na nogice. No iz ležečega položaja se pa vsede že tudi kar nekaj časa, ampak ne na trebušnjak varianto, ampak lepo pravilno preko boka.

tinaaja: tudi po moje, če ne teče ni panike.

draja: user posted image za boljšo nočko!

tejčica: a ne bo potem nič tistih skladovnic piškotov??? Res si fullllll pridna - občudujem te!

Ker Hana spi, grem kuhat kosilo!

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4332
11.12.2007 13:57:13   
Barči78
No takole, norišnica, Neja ima angino, Žanu zobje poganjajo, non stop se en dere v hiš. Najbolš, da še jest začnem tulit user posted image .
V glavnem ful kriza, Nejo bom imela en mesec doma, ker mam vsega dost.

Tejčica - ojla. Res te je lepo slišat. Tile naši prstki so šli že veliiiikokrat pod vrata, nič prijetno.

no, takole je Žan sam zaspal, ampak res zaspal. Sem šla po fotoaparat, Nejo božala pa pokrivala vmes, prišla nazaj, gospod še vedno v istem položaju, čist pri miru, edino takoj je imel še roke med nogam nazaj stegnjeneuser posted image
user posted image

takole je pa, ko sta pridna, seveda dokler ga Neja z mizico ne podere user posted image

user posted image

Zdej grem pa palačinke pečt.

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4333
11.12.2007 14:36:12   
Pikca
ojla,
Tejčica, tudi jaz sem te vesela, pa bravo za vse podvige user posted image
Meaa, čestitke za obletnicouser posted image
Žabika, user posted image za dober delovni začetek

Draja, ti želim, da bi se trend vedno boljših nočk nadaljeval...
Thaiss, super za vrtecuser posted image
Amy, user posted image  za napredek pri papanju
Bor, bravo za vstajanjeuser posted image
Barči, user posted image za Nejino zdravje... ti ne zavidam norišniceuser posted image ...

joooj, jaz pa fuuul upam, da bo Živa ostala zdrava, ker ta teden prvič zares uživa v vrtcu, ful se jim dogaja...

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 4334
11.12.2007 14:59:25   
Dajadada
IZVIRNO SPOROČILO: Pikca

ojla,
Tejčica, tudi jaz sem te vesela, pa bravo za vse podvige user posted image
Meaa, čestitke za obletnicouser posted image
Žabika, user posted image za dober delovni začetek

Draja, ti želim, da bi se trend vedno boljših nočk nadaljeval...
Thaiss, super za vrtecuser posted image
Amy, user posted image  za napredek pri papanju
Bor, bravo za vstajanjeuser posted image
Barči, user posted image za Nejino zdravje... ti ne zavidam norišniceuser posted image ...

se podpišem pod vse toleuser posted image

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 4335
11.12.2007 15:14:50   
dskubin
Pri P vse OK, tamala z razvojem mal prehiteva, po teži in višini je pa pr piščancih (pa s hrano tudi) user posted image . Sem pa nažicala napotnico za razvojno, da si še tam malo pogledajo naša otročka, če je vse v redu, pa naj ju malo spremljajo, da nimata slučajno podedovane očkove bolezni (za vsakega je 50:50, ma jaz upam na tapravih, to je mojih 50 pri obeh user posted image ).

Evo otročki, tko se poskusi, če je DM res taprav, al ma finta brado ;) Kr probejte, ta je bil lažnivc, jaz še vedno čakam tapravga! (čeprav darila je pa fina prnesu)

user posted image

tko pa zgleda, če 2-letnik slučajno pozabi, da je desničar

user posted image

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 4336
11.12.2007 15:17:02   
Anonimen
Priznam, da vas nisem nič prebrala... že kr cel teden, ker enostavno ni časa...

Jure je bolančkan že od 29.11., pa je bil dva dni že skor dober, pa zopet... včeraj so mu vzeli še kri in vodo. Pa ima hemoglobina sam 96 (pri 6. mesecih ga je imel 120), jest pa itak noče nič... grlo ga boli, zobki mu rastejo (ena enka je že skor zunaj, druga še ne), vročino je imel skor 40 tri dni, pa ni pomagala ne svečka ne nič. Danes je malo bolje. Mene tudi boli grlo in glava, smrkam. M sem dobila že drugo po porodu in naj bi bile po porodu M čisto neboleče in manj obilne, ampak pri meni že tri dni kr teče, sem porabila že 4 pakete vložkov...

Ma ni da ni!user posted image

(odgovor članu Dajadada)
  Neposredna povezava do sporočila: 4337
11.12.2007 15:20:20   
Anonimen
sem napisala š-p-i-č-k-a (kao š**** zobka) in veste kaj mi je vn vglo š*****! Halooo in pol mi v glavo trkne zakaj... Jao mene...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4338
11.12.2007 15:35:32   
dskubin
in naj bi bile po porodu M čisto neboleče in manj obilne, ampak pri meni že tri dni kr teče

Sej se bo zrihtalo. Prve 2x al 3x more nadoknadit še za uno leto pa pol nazaj, k user posted image ni blo, pol bo pa boljš.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4339
11.12.2007 16:13:54   
Sibil_
Dan!

Tejčicaaaa-končno nazaj, hehe.A na sms pa ne odgovarjaš, a?Lumpa ti!user posted image
Obalke-kdaj bo čvek v Kopru-čvek marčevk?A?Pa v Kapitanijii-igralnica pa to?Je katera za?

Mirena-jo imam, mene ni bolelo, malo je edino neprijetno ko jo vstavijo noter.No, zdaj pa moram videt kako bo naprej.Upam da ne bo težav.Kontrolo imam pa dan pred Lukasovim rojstnim dnem.-hehe.user posted image

Varuške-sem začela malo bolj intenzivno iskat tule po Kopru in se mi kar odpirajo možnosti.Že vem za kar enih par, seveda za eno sem že dobila tudi antireklamo, tako da odpade.user posted image

LP,
SIbil RR

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 4340
11.12.2007 17:41:25   
K_a_t_i
barči 78 - tale slika je pa D BEST! user posted image  Jst se še vedno smejem...

Naš je tud popoldne pol urce "spal" - enih 10 krogov po posteljci je naredu (stoje, seveda), pol je pa mami omagala user posted image . A ve zdej po novem dajete mulce speče v posteljo al 1 uro zraven dežurate, da ne hodjo, ampak spijo user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 4341
11.12.2007 18:09:18   
K_a_t_i
Tole sem še hotla napisat...
Tejčica, svaka ti čast! Dobra si, res.
Meaa, men se zdi, da mam napačno cifro tvojga gsmja, al pa si ti spregledala moj sms user posted image .

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 4342
11.12.2007 18:26:18   
tinaaja
Pa dobr no... a je se kak otrok tak klop kot brina user posted image Ma zadnje par dni se sploh noce me spustit. prej se zbudi in jo je moj hotu previt in to je bila taka histerija..user posted image sam da sem jo v roke vzela, se umiri... pol je kar hrulila na mojga, kljub temu, da je bila pri meni - sploh ni smel bit v istem prostoru user posted image user posted image   mimgrede me je se polulala, ker sem jo dvignila sredi previjanja in histerije - tok o zahvali user posted image   upam, da je to faza, ker tud nic ne morem narest, ne da bi se obesala name user posted image hmmm no ze 4 minute se igra s fotrckom - napredek user posted image

Zanova fotka oz nacin spanja je pa  user posted image user posted image

Kati- pri nas dopoldne noce vec zaspat notri, je ze cist fertik, ampak se odklopi in hopa na kolena, vstajat, ... grrrrr Tko da jo zdaj zapakiram in morava ven sibat, pol pa takoj zaspi.. in cudezi se obstajajo - spala je prvic od kar je na svetu 1,5ure v vozicku user posted image sem preverla vmes,c e sploh se diha user posted image

Jjasna, ti pejt kr v akcijo za user posted image , pri nas zgleda M se ne bo kmal, ker brina obdeluje zizo na veliko - GH je mal na holdu, 3 zlice pa ima dovolj bemu! Bo ze, sem srecna,d a se se zizamo, ker vsaj to ji pase

zabika - super za uspesen prvi dan user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 4343
11.12.2007 18:41:20   
Žabika
spanje podnevi: Hana čez dan niti slučajno ne spi več v posteljici. Tudi če jo čisto koma odložim v posteljo je v naslednjem trenutku pokonci. Tako da tudi mi prakticiramo spanje v vozičku ali pa v lupinici v avtu. In tudi pri nas se včasih zgodi čudež; v nedeljo je spala 1,5h v lupinici (najprej 15 min vožnje, pol sva jo pa kar v lupinici odnesla gor in sem jo dala k odprtim vratom in jo malo gugala vsakič, ko je hotla spregledat), včeraj pa tudi v vozičku 1,5h (sva z Lupusom po eni uri že skoraj zmrznila zunaj, pa smo šli domov in ona je še kar pol ure spala). No danes pa je bilo vse podobno kot včeraj, samo spala je pa samo pol ure, s tem, da se je skoz premikala. Kdo bi vedel!!

Žan: bravo za pozo, pa upam, da te zdej vse ne boli!

sušenje pomaranč: a se to samo pomaranče na tanko nareže in pusti stati, ali je še kakšen trik?

Sem pa včeraj naredila takšen malo drugačen venček iz pomaranč, limon in orehov, s tem da sem v sadje našpikala klinčke. Cela dnevna soba mi tako lepo diši! Čist po kuhancu! Na zdravje!user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4344
11.12.2007 18:49:23   
tinaaja
sušenje pomaranč: a se to samo pomaranče na tanko nareže in pusti stati, ali je še kakšen trik?

jaz imam trik.. kupim v trgovini user posted image user posted image

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 4345
11.12.2007 20:04:26   
K_a_t_i
Zaspali 20 minut nazaj, brez večerje user posted image  Sploh si ne upam pomislit, kakšna bo noč... Zdele mi je edino mal žal, da ga nismo posneli, ker je mama nora probala vse kar premoremo, da bi vsaj nekaj pojedel. Kruh ne, mlečna kašica ne, tekoča malica ne (skor je bruhnil user posted image ), adaptirano mleko ne. Edino kar mu je šlo, je bila voda z mini soka. Verjetno je bila neješčošč posledica kronične zaspanosti (danes je vstal ob 7h in spal samo od 10h-11h, drugače pa akcija non-stop!). Na joški je pa itak takoj zaspal. We shell see...

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4346
11.12.2007 20:43:01   
Anonimen
Zivjo se malo od nas, no naju... sva brez boljse tretjine user posted image in nimam prevec casa.. sem sama cel dan z malo tako, da sam se dol padem, ko ona zaspi user posted image ..
Moram pa rect, da je ratala ful lustna, pa se jaz sem se nehala  za nekaj stvari sekirat (recimo GH, ker poje res malo, pa se ful se ziza cez dan) tako, da se imava fino, sam oci nam manjka...
Se pa ful veselim letosnjih praznikov, imamo ze vse nastudirano, kaj bomo komu dali in mislim, da bodo res darilca pisana na kozo psoamezniku, prav z veseljem jih bomo podarili.

Zabika - super, da je slo fino v sluzbi. jaz malo premisljujem v tej smeri, ker bom sla v sredi januarja v sluzbo. Pa se kolebam med tem, kdaj jo peljat v varstvo, ko se spi ali dopoldan ko se zbudi in opravi svojo rutino. Mi se zjutraj namrec ful radi crklamo, ker nismo omejeni s casom in se mi ne zdi fino, da bi to prekinili... No, mogoce pa ne bo nic hudega, bomo probali prej, pa bomo videli...

Meeting - a je kera, da bi se dobili v cetrtek v kOloseju? Ob 11h? Midve imava avto in morava izkoristituser posted image

(odgovor članu Žabika)
  Neposredna povezava do sporočila: 4347
11.12.2007 20:48:52   
dskubin

Jaz jih dam v pečico na peki folijo na najnižjo temperaturo, pol pa gledam, pa obrnm, pa dam ven in jih malo pustim, če vidim, da je premalo, pa spet not. Ampak pa kar traja. Če maš čas pa jih daš na radiatorje, samo to pa traja nekaj dni, ampak + tega pa je, da ti celo stanovanje lepo diši.

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 4348
11.12.2007 20:50:13   
Barči78
Evo, otroka spita, mene pa čaka pucanje stanovanja, pa najbolš, da še kosilo skuham za jutri, er tole je pa tu mač pri nas, ko je tamala bolna, je vse na glavo. Pa ona ne počiva, ko je bolna, ona ma baterije na full power. Mi čist mede.

LeINA - tud sama sem najprej pomislila na svoja otroka, kaj storiti, kako ga zaščititi, nemočen si, otroci bodo šli po svoje, pa skoz več čudakov hodi ponoč okoli, me je tega zelo strah, pa kaj ponoč, sej te lohk že podnevi kaj doleti. user posted image

Spanje - če naš hitro zaspi v naročju po dnevi, ga počakam, če pa obupam, (ca. 5 min.), ga pa odložim v posteljico, pol pa lahko vidite, kako se zvira in telovadi, predno najde svoj položaj. user posted image

K_a_t_i - upam, da bo noč mirna, naš je danes spet ogromno pojedel, samo pri njemu to itak ni merilo za spanje.

tinaaja - naš Žan je zelo navezan name, včasih ga pustim pri moji mami, pa je skoz priden, dokler me na daleč ne sliši, pol se pa tolk začne dret, kot da bi ga v tla metal. Sam pri previjanju je pa bolj priden pr možu in mu ga vedno podtaknem, še zjutraj, predno gre v službo, ker men se tolk zvija, da ga sploh ne obvladam, pri njemu je pa pri miru, lumpi. user posted image

Bravo Diti, pa povej, ko odkriješ ta pravga dedija. Draž, naša je tako lepa še takrat, ko s tapravo roko je user posted image . Sama sem tud peljala Žana v RA na kontrolo, v bistvu pa prehiteva malce, čeprav se mi zdi, da se dolgo ne bo spustil, ker je zeloooo previden. Zakaj pa bi ti tvojo detko peljala na kontrolo?

jjasna - ja tile bolančki, da se vaš pikec tud čimprej pozdravi user posted image user posted image

Pikca - tud sama bi vse dala, da bi Neja pregurala december v vrtcu, ker ful ustvarjajo, pa kaj čmo, spet imamo antibioik, zdej je pa ne dam nazaj, vsaj mislim tako, da si malo opomore.

Žabika - super za uspešen delovni dan, sama se sicer še ne vidim tam, ampak bo minilo kot bi mignil. Je pa lep občutek, ko te je nekdo veseluser posted image

tinaaja - naši Neji se je nabiralo v učki, zgledalo je kot zaspančki, tak rumenkaste bunkice (gnojno), pa solzne učke je imela, pa nam je zdravnik predpisal antibiotične kapljice Tobrex.

Darila - Žanu bom poiskala nekje kakšen zvonček, sva  zadnjič fajn eno ušpilala - imam na lustru obešen glinen zvonček, ki sva ga z možem dobila za srečo, ko sva se poročila. Žan pa je jedel pod tem lustrom in na vsak način hotel zvonček, jaz mu seveda dam zvonc pred obraz, kao na cingu lingu, mali mi ga v sekundi potegne z rok pa pof na tla, na srečo na ta velke 4 kose, da ga je moj s sekundnim lepilom nazaj zlimov. Drugače je pa itak najbolj zadovoljen s taveliko plastenko.

tejčica - joj, kakšen fant, celih 9 cm višji od našga, pa men se moj tko velik zdi.user posted image  Jah, mogoče zato, ker je suh.

meaa -  čestitke ob obletnici, pa uživajta danes

user posted image

Nič, zdej pa pospravljat.

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 4349
11.12.2007 21:37:14   
tinaaja
Erna in ziga, ce me spomin ne vara ->
za jutri user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Naju z B to se caka user posted image

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 4350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...

duhovi in nadnaravno
danuska

Ali verjamete v duhove in nadnaravne nerazložljive pojave?

ja (31%)

ne (32%)

delno (37%)

Število vseh glasov: 81

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!