|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007 (2. del)
14.11.2007 12:00:43   
Naomi
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  zame!!!

lahko si bla 1. na 100 ja...k pr nas mal dl spimo user posted image user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2501
14.11.2007 12:01:21   
Naomi
IZVIRNO SPOROČILO: Naomi

IZVIRNO SPOROČILO: thaiss

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  zame!!!

lahko si bla 1. na 100 ja...k pr nas mal dl spimo user posted image user posted image

...ceprov bl steje bit 1. na 101 user posted image

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 2502
14.11.2007 12:09:47   
K_a_t_i

KOZA user posted image .

Mi smo tud fajn spal - zaspal ob 20h, ob 2h se je zbudu, sem ga podojila (sem na hiter uro pogledala, pa se mi je zdel, da je že 4 user posted image ), pol se je pa še ob 6:15 zbudu in podojil pa prec zaspal nazaj, vstal smo pa ob 8:30. Ni za se prtožvat...

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 2503
14.11.2007 12:12:53   
Naomi
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i

KOZA user posted image .

Mi smo tud fajn spal - zaspal ob 20h, ob 2h se je zbudu, sem ga podojila (sem na hiter uro pogledala, pa se mi je zdel, da je že 4 user posted image ), pol se je pa še ob 6:15 zbudu in podojil pa prec zaspal nazaj, vstal smo pa ob 8:30. Ni za se prtožvat...

a se slucajn opaz, da otroka spita? user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2504
14.11.2007 12:26:28   
K_a_t_i
Naš se je lihkar zbudu... 40 minut. Ni slaba user posted image . Se kuha pa cote se tud sušijo. Tko da - mission completed. Pa, pa.

Kuharce - repa v "kosu" - za kaj lohka to porabim user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 2505
14.11.2007 13:26:33   
pocka
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i
Kuharce - repa v "kosu" - za kaj lohka to porabim user posted image

tle ti pa ne znam pomagat user posted image

Moram Tajo pohvalit, kakor se je slabo začelo zjutraj, se je pol cel dopoldne sama igrala in nič tečnarila. Sadno malico je preskočila (ne vem zakaj sploh kuham) zdaj imata pa z očijem kosilo. Jaz sem pa že celo jutro v tej prok.... kuhni, zdej pa do večera ne zaidem tja, razen ko bom žejna.

naša papica danes:
M - čežana iz jabolk in sliv + malo kakija,da je bolj sladko (ni jedla, je bilo pa dobro)user posted image
K - blitva in bučke s polento+1/4 rumenjaka (bomo videli,če bo kaka reakcija)
V - Milupa kašica z mojim mlekom

mi smo pa jedli juho, zrezke v omaki in makarone,zelena solata z jajčkom

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2506
14.11.2007 13:27:50   
draja
Evo nas od P. Hvala vsem za lepe želje.

Tko, cepljeni smo bili, z Živo vse ok, ampak smo jo pa fasali tudi mi..... razvojno namrečuser posted image . razlog je itak jasen - ker je skoooooooz na trebuščku, tko da gremo mal v razvojno, da nas naučijo kako telovaditi in se igrati z njo, da bi zdržala vsaj minutko na hrbtu. Niti tam pri zdravnici je ni bilo mogoče pregledati ter sleči in obleči, ker se je samo na trebuh vrtelauser posted image .
Sem res zadovoljna z našo P, ker mislim,da se res pravilno odloča in nima nekih zadržkov do razo raznih napotnic, kot jih je imela naša prva P.

Glede naših nočnih vetrovnih problemov, pa pravi P, da ne bi nič kaj razmišljali dokler ne dobimo alergoloških izvidov. Se bomo potem odločali kaj in kako naprej. No, dala nam je recept za calpol - da ji lahko kdaj ponoči dam, če bi videla, da jo hudo matrauser posted image . Ne vem, mislim, da ga ne rabi, saj vsakič skoraj takoj lepo nazaj zaspi, če pa se že čist zbudi je pa itak huuuudo dobre volje.

Na pediatrično tudi že tri dni kličemo,samo še ni izvidov niti pri njih, je pa gospa zdravnica zdaj fuuuuuul prijazna in nam bo povedala kar po telefonu. Je rekla že po priimku, da se nas spomniuser posted image user posted image . Uuuuups, včasih se splača mal skregatuser posted image .

Aja, naše nove mere so 7660 g in 66,5 cmuser posted image . Lepe mere za lepo, nežno punčkouser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2507
14.11.2007 13:29:22   
cv105
še naša papica danes:

Z - hipp sadna kaša
K - korenje, cvetača, bučke, riž in piščanček ter ksila smetana
M - kuhana jabolka in slive
V - še ne vem

Maks spi tretjo rundo ... ati šel v LJ ... bo Müllerja izropal ... upam ... plenic nam zmanjkuje, Maksove hrane pa tudi ... meni se pa niiiiiiiiiiiiiiiiiiiič ne da ... aja, za nas kuham pa golaž ... sam ga jaz ne bom jedla ... user posted image

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2508
14.11.2007 13:30:56   
cv105
draja user posted image  user posted image

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 2509
14.11.2007 13:33:33   
Ela80
hana, na plavanju smo te pogrešal pa tvoje prijateljčke tut, pocajtaj se hitr.

Moja punčka je Ela

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2510
14.11.2007 13:39:09   
erna14
helou

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 2511
14.11.2007 13:43:23   
urla
Bolančkani - hitro se pozdravite.

Anja - lušen avatar.  Itak, da sta cukra.

Mi pa podiramo rekorde. Danes je nastopil 4. teden našega prehlada. Včeraj je začela mokro kašlat, dons pa zjutraj tako zaliman uček z gnojem, da ga odpret ni mogla reva. Se morva it pokazat k P. Javim kaj je.

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 2512
14.11.2007 14:16:20   
tinaaja
Kuharce - repa v "kosu" - za kaj lohka to porabim

pri nas bi sla v smeti - zato zal kaj vec ne znam svetovat... morda kulinarika.net user posted image

urla, ja tole se pa ze kar vlece - upam, da bo imel P kaksno idejo, kako se cim prej resit tega

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2513
14.11.2007 14:23:13   
erna14
user posted image no pa zacnimouser posted image user posted image

pr nas je novo kot ze veste zgornja desna enka,se pravi imamo 4 zobkeuser posted image user posted image do sedaj.plazimo se samo nazaj za naprej se ni  interesa,jemo skoraj nic z izjemo vceraj ko je imel cel dan napad lakote,vse kar je dobil je pojeduuser posted image .vceraj sem sla v turbo limac sem jih mal izropala,tako da je tamal bogatejsi za 2 hlace trenirko,slincke in zogico.drugace pa vse po starem.hvala vsem za cestitke.

urla-sam tole se pa pr vas res vlece upam da se kmalu pozdravi katja( atole je se tist iz kolosejauser posted image )user posted image user posted image
draja-super za mere,ampak men se zdi vecja kot  66.5 ne vem no,uglavnem lustna pupa je user posted image user posted image .upam da se nebo kazala kaka reakcija na cepljenje.tole je za zivo od zigcauser posted image
pocka-jaz se tud vcasih sprasujem zakaj kuham,ker itak pol vse sama pojemuser posted image
tejcica-user posted image za tajo da se hit pozdravi,pa user posted image za selitev da bo cim hitrejsa,trenutno ti se nc ne zavidam,mal kasnej k bos cist useljena me pa lahko se emkrat vprasasuser posted image
thaiss-user posted image  kaj se dela,a pohajas okrog.joj sem prebrala da si neke prosnje posiljala,pridna,pridnauser posted image user posted image
zabika-user posted image user posted image   za hanino zdravje user posted image
kati-user posted image user posted image za zigata da ni kaj hujsega

< Sporočilo je popravil erna14 -- 14.11.2007 14:32:05 >

(odgovor članu urla)
Neposredna povezava do sporočila: 2514
14.11.2007 14:30:35   
tinaaja
erna - wbuser posted image

Moja mala pa kar komira. Je zaspala na poti iz BTC in sem jo dala obleceno v jakno v pojstlo - no ratal mi jo je vsaj odpet... in spi, spi, spi... jaz pa hodim gledat, ce je ze ornk zasvicala in toplotni udar dozivela.. pa ji zgelda pase user posted image

draja user posted image pa user posted image aja, sem klicala na PK, moram se enkrat v torek, ko dela nasa dr... 

kosilo se pece - krompir, spinca se se bo.. je pa mojmu spet uspelo spinaco kupit  tako, da je ne morem B dat - ima not posneto mleko, ker je kao Crem varianta spinaceuser posted image

uuu otrok se je zbuduuser posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 2515
14.11.2007 14:40:35   
erna14
tinaaja-se pravi kdaj lahko pridem na kosilo potemuser posted image user posted image user posted image
sezamuser posted image user posted image user posted image user posted image   za zigija da se hitr pozdrav,upam da ste dons kej bol spaluser posted image
taya-user posted image user posted image user posted image user posted image

no ne da se mi vec uglavnem kmal se pozdravte in to je to user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2516
14.11.2007 15:11:53   
A-N-J-A
Prosim za recept za juho z buče(oranžna),saj smo se že zanč neki pogovarjale,sam nimam časa iskatuser posted image

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 2517
14.11.2007 15:18:49   
K_a_t_i
Anja, ne vem, če bo čist prov, ampak.... (tko sem jo jst nardila - sicer iz zelene buče):
popraži čebulo in gor popraži še bučo narezano na kockice
dolij vodo, lih tok, da je pokrita buča (če maš jušno osnovo, daj jušno osnovo)
začimbe po želji - sol, lovor, muškatni orešček
kuhaš cca. 15 minut
zmiksaš
dodaš po želji - malo kisle ali sladke smetane (jst sem dala kislo)
noter nadrobiš kruh in dober tek!

Maratonci spijo drugi krog user posted image .

Naše kosilo - rižota s teletino in korenčkom. Danes mu hrana neki ne gre... Jst pa z veseljem mlatim vse česar ne poje user posted image .

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 2518
14.11.2007 15:26:47   
tinaaja
anja, a si kej kupila?

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2519
14.11.2007 15:51:39   
urla
Evo nas, mi smo nazaj. Dobili kaplice, ki sem jih itak že sama začela dajati (to se zgodi, da postaneš prava mala lekarna, če imaš ta velikega veliko bolanega). Ušesa in grlo bp. Smo pa v ambulanti srečali Živo z mamico, ki je prišla kazat svoje pikice.
No pa še urtadne mere pri 9 m:
- velika 75 cm
- težka 9300 g

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2520
14.11.2007 15:55:35   
A-N-J-A
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

anja, a si kej kupila?
Prav nič,sem že na trgu dost zapravlauser posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2521
14.11.2007 16:08:15   
tinaaja
IZVIRNO SPOROČILO: A-N-J-A

IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

anja, a si kej kupila?
Prav nič,sem že na trgu dost zapravlauser posted image

ja to je pa tko ce maline po 6€ za 1/4kg kupujes user posted image user posted image user posted image

Urla user posted image user posted image za mere in uspesen pregled , pa predvsem za domaco lekarno user posted image

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 2522
14.11.2007 16:29:43   
tinaaja
Ma ze ne vem kokrat sem hotla vprasat :

ali se kaj uporabljajo vasi malcki lezalnik? Ker pri nas ga v bistvu ne in razmisljam, da bi ga spakirala.. Mamice dveh - a se sploh se kaj rabi zdaj?

dojilje - kok vas se ni dobilo M? Jaz je se kar nimam.. No, saj par mesecev je komot se ni,ampak vseeno mal razmisljam o tem user posted image Se dobro, da sva opustila plane o imeti takoj se enga, ker pol bi jo zdaj ze nestrpno cakala user posted image user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2523
14.11.2007 16:32:18   
Sibil_
Repa-jaz jo naredim v omakci in pride njamsi, samo jaz delam iz repe ki ni kisana.Jo olupiš, jaz jo naribam, potem spražim malo čebule (soljene), dodam eno mini žličko sladkorja, na to vržem repo in pražim.Malo še začinim in čisto malo vode dodam, da se pokuha.Včasih dodam še malo rastlinske smetane.Začinim navadno z malo mlete rdeče paprike, česna in peteršilja.Mi to jemo kot prilogo pri kakih zrezkih npr.Zdej se mi pa lušta, sem glih lačna.....user posted image

Urla-tudi naša lekarna je polna vsega, se res navadiš.Pa pri roki imaš vedno neko osnovo-jaz sem že tako zverzirana z pediatrinjo da mi pri lažjih zadevah pušča kar recepte v lekarni in samo dvignem-beri mi ni treba z otroci pobirat dodatnih bacilov in virusov v čakalnici.To ima tudi svoje prednosti.user posted image

Včeraj sem gledala za mojega za ene knjige na amazonu in sem seveda zajadrala na baby corner-napaka.Sem našla en kup zadev, ki jih sicer mi ne glih rabimo, ampak prazniki so tu pa ....khmmm, sem se morala prav zavestno skipat od računalnika, pa še nisem niti vsega pogledala (seveda pa našla čez 20 stvari, ki bi jih naročila...).Vsekakor imajo dosti izbire.user posted image

LP,
Sibil RR

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2524
14.11.2007 16:34:50   
Sibil_
Tinaaja-naš ležalnik je šel v kanto, ker je dobesedno razpadel.Ko začneš uporabljat stolček pri mizi ležalnik nima več nekega pomena, no vsaj jaz tako mislim.

M še nimam, dojim pa ene 3 do 4x na dan recimo, pa enkrat ponoči.user posted image

LP,
SIbil RR

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
28 enostavnih pustnih kostumov za dojenčke
photo
Tudi dojenček je lahko nadvse simpatična pustna šema! Če bo za vašega najmlajšega člana to prvi pust, si morate pogledat...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.