![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 14.11.2007 12:00:43
|
|
|
|
Naomi
|
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss zame!!! lahko si bla 1. na 100 ja...k pr nas mal dl spimo
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 14.11.2007 12:01:21
|
|
|
|
Naomi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naomi IZVIRNO SPOROČILO: thaiss zame!!! lahko si bla 1. na 100 ja...k pr nas mal dl spimo ...ceprov bl steje bit 1. na 101
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 14.11.2007 12:09:47
|
|
|
|
K_a_t_i
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naomi ...ceprov bl steje bit 1. na 101 KOZA . Mi smo tud fajn spal - zaspal ob 20h, ob 2h se je zbudu, sem ga podojila (sem na hiter uro pogledala, pa se mi je zdel, da je že 4 ), pol se je pa še ob 6:15 zbudu in podojil pa prec zaspal nazaj, vstal smo pa ob 8:30. Ni za se prtožvat...
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 14.11.2007 12:12:53
|
|
|
|
Naomi
|
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i IZVIRNO SPOROČILO: Naomi ...ceprov bl steje bit 1. na 101 KOZA . Mi smo tud fajn spal - zaspal ob 20h, ob 2h se je zbudu, sem ga podojila (sem na hiter uro pogledala, pa se mi je zdel, da je že 4 ), pol se je pa še ob 6:15 zbudu in podojil pa prec zaspal nazaj, vstal smo pa ob 8:30. Ni za se prtožvat... a se slucajn opaz, da otroka spita?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 14.11.2007 12:26:28
|
|
|
|
K_a_t_i
|
Naš se je lihkar zbudu... 40 minut. Ni slaba . Se kuha pa cote se tud sušijo. Tko da - mission completed. Pa, pa. Kuharce - repa v "kosu" - za kaj lohka to porabim
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 14.11.2007 13:26:33
|
|
|
|
pocka
|
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i Kuharce - repa v "kosu" - za kaj lohka to porabim tle ti pa ne znam pomagat Moram Tajo pohvalit, kakor se je slabo začelo zjutraj, se je pol cel dopoldne sama igrala in nič tečnarila. Sadno malico je preskočila (ne vem zakaj sploh kuham) zdaj imata pa z očijem kosilo. Jaz sem pa že celo jutro v tej prok.... kuhni, zdej pa do večera ne zaidem tja, razen ko bom žejna. naša papica danes: M - čežana iz jabolk in sliv + malo kakija,da je bolj sladko (ni jedla, je bilo pa dobro) K - blitva in bučke s polento+1/4 rumenjaka (bomo videli,če bo kaka reakcija) V - Milupa kašica z mojim mlekom mi smo pa jedli juho, zrezke v omaki in makarone,zelena solata z jajčkom
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 14.11.2007 13:27:50
|
|
|
|
draja
|
Evo nas od P. Hvala vsem za lepe želje. Tko, cepljeni smo bili, z Živo vse ok, ampak smo jo pa fasali tudi mi..... razvojno namreč . razlog je itak jasen - ker je skoooooooz na trebuščku, tko da gremo mal v razvojno, da nas naučijo kako telovaditi in se igrati z njo, da bi zdržala vsaj minutko na hrbtu. Niti tam pri zdravnici je ni bilo mogoče pregledati ter sleči in obleči, ker se je samo na trebuh vrtela . Sem res zadovoljna z našo P, ker mislim,da se res pravilno odloča in nima nekih zadržkov do razo raznih napotnic, kot jih je imela naša prva P. Glede naših nočnih vetrovnih problemov, pa pravi P, da ne bi nič kaj razmišljali dokler ne dobimo alergoloških izvidov. Se bomo potem odločali kaj in kako naprej. No, dala nam je recept za calpol - da ji lahko kdaj ponoči dam, če bi videla, da jo hudo matra . Ne vem, mislim, da ga ne rabi, saj vsakič skoraj takoj lepo nazaj zaspi, če pa se že čist zbudi je pa itak huuuudo dobre volje. Na pediatrično tudi že tri dni kličemo,samo še ni izvidov niti pri njih, je pa gospa zdravnica zdaj fuuuuuul prijazna in nam bo povedala kar po telefonu. Je rekla že po priimku, da se nas spomni . Uuuuups, včasih se splača mal skregat . Aja, naše nove mere so 7660 g in 66,5 cm . Lepe mere za lepo, nežno punčko .
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 14.11.2007 13:29:22
|
|
|
|
cv105
|
še naša papica danes: Z - hipp sadna kaša K - korenje, cvetača, bučke, riž in piščanček ter ksila smetana M - kuhana jabolka in slive V - še ne vem Maks spi tretjo rundo ... ati šel v LJ ... bo Müllerja izropal ... upam ... plenic nam zmanjkuje, Maksove hrane pa tudi ... meni se pa niiiiiiiiiiiiiiiiiiiič ne da ... aja, za nas kuham pa golaž ... sam ga jaz ne bom jedla ...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 14.11.2007 13:30:56
|
|
|
|
cv105
|
draja
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 14.11.2007 13:33:33
|
|
|
|
Ela80
|
hana, na plavanju smo te pogrešal pa tvoje prijateljčke tut, pocajtaj se hitr.
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 14.11.2007 13:39:09
|
|
|
|
erna14
|
helou
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 14.11.2007 13:43:23
|
|
|
|
urla
|
Bolančkani - hitro se pozdravite. Anja - lušen avatar. Itak, da sta cukra. Mi pa podiramo rekorde. Danes je nastopil 4. teden našega prehlada. Včeraj je začela mokro kašlat, dons pa zjutraj tako zaliman uček z gnojem, da ga odpret ni mogla reva. Se morva it pokazat k P. Javim kaj je.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 14.11.2007 14:16:20
|
|
|
|
tinaaja
|
Kuharce - repa v "kosu" - za kaj lohka to porabim pri nas bi sla v smeti - zato zal kaj vec ne znam svetovat... morda kulinarika.net urla, ja tole se pa ze kar vlece - upam, da bo imel P kaksno idejo, kako se cim prej resit tega
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 14.11.2007 14:23:13
|
|
|
|
erna14
|
no pa zacnimo pr nas je novo kot ze veste zgornja desna enka,se pravi imamo 4 zobke do sedaj.plazimo se samo nazaj za naprej se ni interesa,jemo skoraj nic z izjemo vceraj ko je imel cel dan napad lakote,vse kar je dobil je pojedu .vceraj sem sla v turbo limac sem jih mal izropala,tako da je tamal bogatejsi za 2 hlace trenirko,slincke in zogico.drugace pa vse po starem.hvala vsem za cestitke. urla-sam tole se pa pr vas res vlece upam da se kmalu pozdravi katja( atole je se tist iz koloseja ) draja-super za mere,ampak men se zdi vecja kot 66.5 ne vem no,uglavnem lustna pupa je .upam da se nebo kazala kaka reakcija na cepljenje.tole je za zivo od zigca pocka-jaz se tud vcasih sprasujem zakaj kuham,ker itak pol vse sama pojem tejcica- za tajo da se hit pozdravi,pa za selitev da bo cim hitrejsa,trenutno ti se nc ne zavidam,mal kasnej k bos cist useljena me pa lahko se emkrat vprasas thaiss- kaj se dela,a pohajas okrog.joj sem prebrala da si neke prosnje posiljala,pridna,pridna zabika- za hanino zdravje kati- za zigata da ni kaj hujsega
< Sporočilo je popravil erna14 -- 14.11.2007 14:32:05 >
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 14.11.2007 14:30:35
|
|
|
|
tinaaja
|
erna - wb Moja mala pa kar komira. Je zaspala na poti iz BTC in sem jo dala obleceno v jakno v pojstlo - no ratal mi jo je vsaj odpet... in spi, spi, spi... jaz pa hodim gledat, ce je ze ornk zasvicala in toplotni udar dozivela.. pa ji zgelda pase draja pa aja, sem klicala na PK, moram se enkrat v torek, ko dela nasa dr... kosilo se pece - krompir, spinca se se bo.. je pa mojmu spet uspelo spinaco kupit tako, da je ne morem B dat - ima not posneto mleko, ker je kao Crem varianta spinace uuu otrok se je zbudu
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 14.11.2007 14:40:35
|
|
|
|
erna14
|
tinaaja-se pravi kdaj lahko pridem na kosilo potem sezam za zigija da se hitr pozdrav,upam da ste dons kej bol spal taya- no ne da se mi vec uglavnem kmal se pozdravte in to je to
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 14.11.2007 15:11:53
|
|
|
|
A-N-J-A
|
Prosim za recept za juho z buče(oranžna),saj smo se že zanč neki pogovarjale,sam nimam časa iskat
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 14.11.2007 15:18:49
|
|
|
|
K_a_t_i
|
Anja, ne vem, če bo čist prov, ampak.... (tko sem jo jst nardila - sicer iz zelene buče): popraži čebulo in gor popraži še bučo narezano na kockice dolij vodo, lih tok, da je pokrita buča (če maš jušno osnovo, daj jušno osnovo) začimbe po želji - sol, lovor, muškatni orešček kuhaš cca. 15 minut zmiksaš dodaš po želji - malo kisle ali sladke smetane (jst sem dala kislo) noter nadrobiš kruh in dober tek! Maratonci spijo drugi krog . Naše kosilo - rižota s teletino in korenčkom. Danes mu hrana neki ne gre... Jst pa z veseljem mlatim vse česar ne poje .
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 14.11.2007 15:26:47
|
|
|
|
tinaaja
|
anja, a si kej kupila?
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 14.11.2007 15:51:39
|
|
|
|
urla
|
Evo nas, mi smo nazaj. Dobili kaplice, ki sem jih itak že sama začela dajati (to se zgodi, da postaneš prava mala lekarna, če imaš ta velikega veliko bolanega). Ušesa in grlo bp. Smo pa v ambulanti srečali Živo z mamico, ki je prišla kazat svoje pikice. No pa še urtadne mere pri 9 m: - velika 75 cm - težka 9300 g
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 14.11.2007 15:55:35
|
|
|
|
A-N-J-A
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja anja, a si kej kupila? Prav nič,sem že na trgu dost zapravla
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 14.11.2007 16:08:15
|
|
|
|
tinaaja
|
IZVIRNO SPOROČILO: A-N-J-A IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja anja, a si kej kupila? Prav nič,sem že na trgu dost zapravla ja to je pa tko ce maline po 6€ za 1/4kg kupujes Urla za mere in uspesen pregled , pa predvsem za domaco lekarno
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 14.11.2007 16:29:43
|
|
|
|
tinaaja
|
Ma ze ne vem kokrat sem hotla vprasat : ali se kaj uporabljajo vasi malcki lezalnik? Ker pri nas ga v bistvu ne in razmisljam, da bi ga spakirala.. Mamice dveh - a se sploh se kaj rabi zdaj? dojilje - kok vas se ni dobilo M? Jaz je se kar nimam.. No, saj par mesecev je komot se ni,ampak vseeno mal razmisljam o tem Se dobro, da sva opustila plane o imeti takoj se enga, ker pol bi jo zdaj ze nestrpno cakala
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 14.11.2007 16:32:18
|
|
|
|
Sibil_
|
Repa-jaz jo naredim v omakci in pride njamsi, samo jaz delam iz repe ki ni kisana.Jo olupiš, jaz jo naribam, potem spražim malo čebule (soljene), dodam eno mini žličko sladkorja, na to vržem repo in pražim.Malo še začinim in čisto malo vode dodam, da se pokuha.Včasih dodam še malo rastlinske smetane.Začinim navadno z malo mlete rdeče paprike, česna in peteršilja.Mi to jemo kot prilogo pri kakih zrezkih npr.Zdej se mi pa lušta, sem glih lačna..... Urla-tudi naša lekarna je polna vsega, se res navadiš.Pa pri roki imaš vedno neko osnovo-jaz sem že tako zverzirana z pediatrinjo da mi pri lažjih zadevah pušča kar recepte v lekarni in samo dvignem-beri mi ni treba z otroci pobirat dodatnih bacilov in virusov v čakalnici.To ima tudi svoje prednosti. Včeraj sem gledala za mojega za ene knjige na amazonu in sem seveda zajadrala na baby corner-napaka.Sem našla en kup zadev, ki jih sicer mi ne glih rabimo, ampak prazniki so tu pa ....khmmm, sem se morala prav zavestno skipat od računalnika, pa še nisem niti vsega pogledala (seveda pa našla čez 20 stvari, ki bi jih naročila...).Vsekakor imajo dosti izbire. LP, Sibil RR
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 14.11.2007 16:34:50
|
|
|
|
Sibil_
|
Tinaaja-naš ležalnik je šel v kanto, ker je dobesedno razpadel.Ko začneš uporabljat stolček pri mizi ležalnik nima več nekega pomena, no vsaj jaz tako mislim. M še nimam, dojim pa ene 3 do 4x na dan recimo, pa enkrat ponoči. LP, SIbil RR
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.