|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007 (2. del)
13.11.2007 22:14:54   
K_a_t_i
Jst nisem vidla kwa jejo, videm pa novo slikco user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 2451
13.11.2007 22:15:34   
Sibil_
Thaiss a boš novo službo iskala?PA že zdaj?Jaz kar nekako ne pošiljam še prošenj, kaj pa vem, se mi zdi zgodaj.Al boš šla prej delat al kako?user posted image

Kati-šesta bolezen daje piukicem ki niso nič hrapave-beri koža je na otip enaka kot vedno, samo pikasta.Ampak dvomim šesto, ker tam vročina traja tri dni in je vidoka, potem so pikice.LAhko je škrlatinka-jaz ne bi hodila jutri ven pa bi ga opazovala, ker če je škrlatinka bo rabil antibiotike nujno.

Aja-običajno pa P reče da je "neka"  virozica in samo čakaš, da mine, kaj pa češ...user posted image

LP,
Sibil RR

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2452
13.11.2007 22:15:59   
Barči78
ANJA - LUŠTNA SLIKCA TVOJIH KJUTIJEV, kolk se mata rada rada

Hana - čimprej se pozdravi user posted image

Mah, spat grem, me je tale dohtar čist razočaral, bučko

nočko

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 2453
13.11.2007 22:18:52   
Naomi
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss

naomi mojih usnjenih sado mazo hlač pa nisi pohvallauser posted image

pa una maska usnjena k je mela zadrgo tm za usta mi je bla sploh kul user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2454
13.11.2007 22:19:58   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: Sibil RR
LAhko je škrlatinka-jaz ne bi hodila jutri ven pa bi ga opazovala, ker če je škrlatinka bo rabil antibiotike nujno.

A ni pri škrlatinki značilno bruhanje in visoka vročina pred pikicami user posted image
O groza... MEnda ja ne bo to.

Aja, pikice se ne tipajo (so samo posejane po koži - pa izključno po hrbtu in trebuščku, drugje jih ni). Bom slikco nalimala, sam da jo moj zrihta (če bo ratal).

< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 13.11.2007 22:22:27 >

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 2455
13.11.2007 22:26:07   
A-N-J-A
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i

LAhko je škrlatinka-jaz ne bi hodila jutri ven pa bi ga opazovala, ker če je škrlatinka bo rabil antibiotike nujno.

A ni pri škrlatinki značilno bruhanje in visoka vročina pred pikicami user posted image

Pri škrlatinki je na obrazu(nos usta)bel trikotnik,izpuščaj se najprej pojavi pod pazduhami in dimljami,potem se širi naprej.Vneto je grlo pa dlani in podplati se začnejo luščit.

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2456
13.11.2007 22:29:27   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: Naomi

IZVIRNO SPOROČILO: thaiss

naomi mojih usnjenih sado mazo hlač pa nisi pohvallauser posted image

pa una maska usnjena k je mela zadrgo tm za usta mi je bla sploh kul user posted image

no, pa le nisem bla neopaženauser posted image  user posted image  

Sibil- prošnjo sem poslala, ker se bo v tem podjetju kmalu sprostilo del. mesto, PA JE KADROVKINJA NAROČILA NAJ PROŠNJO KR POŠLJEM ops velike črke
Mesto bo prosto jan oz. feb, je pa firma ki je ne smeš zgubituser posted image

ANJA user posted image   user posted image avatar

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 2457
13.11.2007 22:30:00   
Naomi
IZVIRNO SPOROČILO: A-N-J-A

IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i

Pri škrlatinki je na obrazu(nos usta)bel trikotnik,izpuščaj se najprej pojavi pod pazduhami in dimljami,potem se širi naprej.Vneto je grlo pa dlani in podplati se začnejo luščit.

joj jest tut upam, da ni kej tazga...molm molm da je hrana user posted image ...k sta Svit pa Brina pol mal ogrozena user posted image

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 2458
13.11.2007 22:31:23   
A-N-J-A
Ja,ja  moj nov avatar je ful kjutuser posted image user posted image

Prihajajo slikce 6 bolezni,sam da mi naloži

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2459
13.11.2007 22:31:39   
K_a_t_i
izpuščaj se najprej pojavi pod pazduhami in dimljami,
To sem preverila - pod pazduho ga nima. V dimljah ma pa pordelo že nekaj dni, ampak ne pikic - tako rdečino.
potem se širi naprej.Vneto je grlo pa dlani in podplati se začnejo luščit.
Za grlo ne vem. Kdaj pa se to začne luščit user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 2460
13.11.2007 22:32:05   
Naomi

Ja,ja  moj nov avatar je ful kjutuser posted image user posted image

Prihajajo slikce 6 bolezni,sam da mi naloži

sam je res kjut...tkole cloveka primde dab mel se 3 user posted image user posted image

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 2461
13.11.2007 22:32:17   
A-N-J-A
evo Bora:
user posted image

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 2462
13.11.2007 22:33:21   
Sibil_
ANJA-kar si napisala je res, ČE nima otrok atipične škrlatinke, kot jo je imel naš.Je imel malo vročine en dan, drugi dan ok, tretji dan pikice.Smo šli na torek k P, je delala test z brisom grla-ni škrlatinka.Ampak do petka je imel vročino in škrlatinko in to kar fejst močno.Tako da se jaz ne zanašam več na te tipične znake.
Koža se mu je pa luščila potem, ko se je že pozdravil.

Sicer če je koža samo pikasta in ni hrapava zna bit kaka viroza ali res 6., ampak zaradi nizke vročine bi jaz rekla kar neka **** viroza.Vseeno raje jutri doma pa da vidiš kaj bo iz tega.user posted image

LP,
Sibil RR

Moja dva srčka:

Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 2463
13.11.2007 22:36:46   
Sibil_
Aja-kdor je bil v stiku z Žigcem naj tut mal pazi, ker karkoli je od tega je nalezljivo in bodo pikice tut tam ziher.NA žalost.user posted image

PA naš pri škrlatinki ni imel čist nič pod pazduhami pikic, začele so se pa po trebuščku, nato šle na hrbet in naprej.

LP,
Sibil RR

Moja dva srčka:

Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 2464
13.11.2007 22:38:27   
K_a_t_i
Takle je...
user posted image

Ma te pikce so vse iste... Bova šla ju3 do pediatrinje. Kwa pa čem. Brina, Svit user posted image  sorry.

< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 13.11.2007 22:40:10 >

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 2465
13.11.2007 22:51:17   
Sibil_
Če greš k P prej pokliči in povej da je sum na škrlatinko-mi smo čakali zunaj, ker je nalezljivo.

Pa pozdravi se pač z zdravili, buhpomagej.Ampak je hitro ok, sam te dosadne pikice še neki cajta težijo pa olupi se malo.user posted image

LP,
SIbil RR

Moja dva srčka:

Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2466
13.11.2007 22:58:24   
K_a_t_i

Če greš k P prej pokliči in povej da je sum na škrlatinko-mi smo čakali zunaj, ker je nalezljivo.

Pa pozdravi se pač z zdravili, buhpomagej.Ampak je hitro ok, sam te dosadne pikice še neki cajta težijo pa olupi se malo.user posted image

Bom, bom! Pa hvala user posted image .

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 2467
13.11.2007 23:10:10   
draja
Ojej kaj to berem. Kati en cel koš user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za Žigca!

Seveda držim pesti tudi za ostale bolane marčke, da se hitro pozdravijo!!!!!!!!!!

Skačica ja, danes pa je bil res naporen dan zate. mal se znesi nad možekom, bo takoj lažjeuser posted image . No, saj jutri te bodo pa že zjutraj razveselili Izini nasmeški pa bo vse pozabljeno. Pa dobro opravi pri mentorju - držim pesti, da dobro opraviš!
Anja res lep avatar user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2468
13.11.2007 23:27:01   
cv105
Kati: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sicer sem pa danes pri P govorila z mamico deklice, ki je točno leto dni starejša od Maksa ... je šla s 14 meseci v vrtec in je od takrat dalje NON STOP bolna ... že 3x v bolnišnici ... pokasirala virusno pljučnico, letos je dala skozi norice, rota virus je dobila v bolnici, bakterije na vodi ... ni da ni ... sva se z mojim samo gledala ... bogica mala ... sedaj razmišljajo, da bi jo izpisali, pa je problem najt privat varstvo, ki bi sprejelo samo enega otroka ...

nočko user posted image

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 2469
14.11.2007 7:29:33   
A-N-J-A
Jutro!

Kje je sneg????'Jaz sem se zbudila in pričakovala belo pokrajino,pa nič sama sivinauser posted image .

Drugač noč kar ok,Ela se je zbudila ob 5 30user posted image ,Bor ob 6-h.
Včeraj smo meli pestro je skočila direkt na Borovo glavo ,Dobr da ga je s kolenom zgrašila.Moj je čist znoru in je dobila eno orng po rit.Kar na jok mu je šlo tok je bil besen in hkrati nemočen,ker res ne vem kaj naj še naredivauser posted image .
Sem pa uvedla sistem nagrajevanja,včeraj je dobila črno piko,upam da bodo zdaj naprej same štampiljkiceuser posted image .

Včerajšnje papanje:
Z-jab.čežana s skuto
K-krompir z blitvo,ol.oljem,žličko skute(pojedel 3 žliceuser posted image )
M-jogurtov desert s smetano(Stracetela)
V-jabolčna čežana z borovnicami

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 2470
14.11.2007 7:48:07   
tinaaja
Jutrooooo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Juhuhu prvo bujenjo ob 2 (spala spet pocez, ob enih glava v levo smer, ob 2 pa ji zgleda ni razal zvozit obrata za 180° user posted image ) drugo ob 4:30 in tretje 7:15 user posted image user posted image user posted image Se nekaj mi je na misel prislo - otroci naj bi slabse spali, ce cez dan premalo spijo..IN brina je zadnja dva dni kar ornk spala caz dan, ekr sem  jaz z njo komirala.. just a thought.

Skacica- bravo za zobozdravnika user posted image In ornk rzim pesti za diplomsko!

skrlatinka - dojeni otroci in maljsi od 2 let je naceloma ne fasejo. tukaj sem mirna. vseeno kati pa le javi, kaj bo P rekel, mi smo dotless user posted image user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 2471
14.11.2007 8:09:03   
pocka
jutro

naj najprej opišem našo noč. Zaspala je ob 19 kot ponavadi, ob 21 dobim sms (edini dan,ko sem pozabila dat mobija potihouser posted image ) in se mala zbudi in pol je bla žurka do 23 in to z dretjem (smo pa opazili,da mala fuuul trmari). Ne bi o tem,da sem imela ful vročino in sem komaj stala na nogah, a mala teži 100 na uro. No, pol je pa pristala v taveliki postli in spala do jutra. Posledično jaz nisem spala glih najboljše, že navsezgodaj sem spila lekadol, ker mi je hotelo glavo raznest...skratka what a beautiful day...

naomi - me veseli,da ti je bil moj minič všeč user posted image user posted image

thaiss - ti kar izkoristi priliko, pa napiši prošnjo, držim pesti,da ti uspe dobit tole službo. Aja pa se opravičujem,da sem ti skrivnega oboževalca nagnala včeraj.user posted image Za Lucijo se pa lahko kak dan čujemo, zdaj sem bubana, pol pa akcija, ko bo lepo vreme.

skačica - dobro opravi danes pri mentorju

ej, kje je kaj jjasna, se mi zdi,da se že kar nekaj časa ni javila??user posted image

anja - lep avatar user posted image Vi mate pa res pestro doma, upam,da se Ela umiri, poa neha take špičit.

kati - user posted image user posted image user posted image ,da je samo od hrane in ni kaj hujšega

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2472
14.11.2007 8:13:33   
Barči78
Evo, naša Neja je imela take pike, pa ji ni blo nič, očitno kak mehčalec user posted image

user posted image

user posted image

A se kateri sanja kaj je to blo, vročine pa ni imela.

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2473
14.11.2007 8:20:13   
thaiss
Ojli,

naša noč je bila zanič do treh, pol je pa mali izsilil taveliko posteljo in smo spali do 7.30.
Zdej se že neki peni v stajiciuser posted image
A mate kej snega???

Kati upam da nebo hujšega z Žigcem user posted image user posted image
Anja imaš kar pestro z Elo, uma s frizuro je pa megauser posted image
Pocka upam, da si boljša, za sprehod pa naslednjič
Brina user posted image  user posted image  za noč

Vse najboljše današnjim slavljenčkom
BOR, DITI, ANJA, LIVIJA
user posted image

včerajšnje papanje:
  • 2x skuta LM (jagoda,banana)
  • banana
  • bledes,krompir,sirček
  • rižolino straciatela
ERNA ?????

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 2474
14.11.2007 8:20:18   
pocka
čestitke današnjim slavljenčkom...Diti, Bor, Anja in Livija

kdo bo otvoril stotko...

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 2475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezen
Morda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.