|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007 (2. del)
14.11.2007 20:54:55   
cv105
steriliziranje stekleničk, dud: vsake toliko (mogoče 1x/14 dni) vse prekuham ... pa vodo tudi prekuhavam, ker mi sicer smrdi user posted image

M: bila že 2x na obisku ... prvič oktobra ... dojit sem nehala julija ... no, ja ... po eni strani prav fino, da kmalu začnem s KT končno nazaj, ker ... mi sedanja kontracepcija ni preveč všeč user posted image  ... mi je G rekla, da naj počakam dva ciklusa

varstvo na domu: no, za ene reči je pa fino, da si na kmetih doma ... tu okoli je privat varstvo 150 nekdanjih sit/uro ... sam dobit ga je pa drug problem ... user posted image ...

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 2551
14.11.2007 21:04:36   
draja
Uf, Živa je zaspala, ampak je kar nekaj stokcala revica.Pikce ostajajo nespremenjene ima pa vročinouser posted image . Nazadnje je imela 38,4 v ritki pa smo ji dali pol žličke lekadol sirupa pred spanjem. Še dobro, ker se mi je po tistem zdela še malo bolj vroča. Jah, sem imela bad feeling pred cepljenjem, samo si vseeno nisem mislila, da bo tako hudo.

Žabika lepo je prebrati, da gre Hani na bolje! Tudi mene mika spanje na trebuhu, pa vidim, da ni glih pametno. No,samo da si preprečila najhuše!

Skačica suuuuuuuper za diplomsko!!!!

cv105 no, a nam izdaš kakšno bo ta 26. darilo za miklavža? mogoče se še katera navdušiuser posted image

Riž tiste, katerih otročki jejo izključno zmiksano hrano - kako hudiča ga zmiksate?????? Meni so zadnjič ostali celi rižki in posledično se je Živa kar davila in sem hitela kuhat polento, da ni ostala brez kosila.

M dobila 5,5 mesecev po porodu, ko sem izključno dojila Živo, po tistem pa je praktično ni bilo več (samo enkrat ena malenkost). In NEEEEEEEEEEEEEEEEE, nisem nosečauser posted image .

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 2552
14.11.2007 21:12:43   
cv105
Skačica suuuuuuuper za diplomsko!!!!

user posted image  tudi jaz user posted image  pridna si

cv105 no, a nam izdaš kakšno bo ta 26. darilo za miklavža? mogoče se še katera navduši

mega blocks-ov velik tovornjak s polnim kasonov tavelikih kock ... s tem, da sva zadnič že kupila eno veliko vrečo prav tako tavelikih megablocks kock ... nekaj v stilu velikih lego kock, čeprav bi jaz raje legice ...  in zdaj bom jaz pod mus vbodla ta 27. darilo ... eno ogromno škatlo za igrače ... in uvedla moratorij na nakup igrač user posted image  ... ja, takle mamo ... dva otroka ... enega osemmesečnika in enega 31letnika user posted image user posted image user posted image

Riž tiste, katerih otročki jejo izključno zmiksano hrano - kako hudiča ga zmiksate?????? Meni so zadnjič ostali celi rižki in posledično se je Živa kar davila in sem hitela kuhat polento, da ni ostala brez kosila.

rižek zmiksam kar s paličnjaokm, kot ostalo hrano in gre lepo ... če želiš fino kašico, moraš malo dalj časa miksat, jaz sedaj bolj na grobo miksam ... da se dečko navadi ...

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 2553
14.11.2007 21:15:24   
Žabika
IZVIRNO SPOROČILO: draja
Žabika lepo je prebrati, da gre Hani na bolje! Tudi mene mika spanje na trebuhu, pa vidim, da ni glih pametno. No,samo da si preprečila najhuše!

Uf v postelji jaz spim na trebuhu že zeloooo dolgo. Samo tla so bila pa malo trda, pa še roko sem spodaj podložila. Ko sem se zbudila, je moja roka še nekaj časa spala.user posted image

< Sporočilo je popravil Žabika -- 14.11.2007 21:16:40 >

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 2554
14.11.2007 21:16:41   
cv105
In NEEEEEEEEEEEEEEEEE, nisem noseča .

neč bat, draja ... ena mora bit prva ... hecam te, saj veš user posted image user posted image

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 2555
14.11.2007 21:16:44   
urla
Žabika  - super, da je s Hano bolje. Ko se še mi končno pozdravimo, moramo nujno na eno kavo. Pa ti greš zdej enkrat v službo, če me spomin ne vara?

Draja - upam, da se bo Živino stanje samo izboljševalo, ker tole je pa že malo preveč.

Meaa - super, da si se tako odločila za službo. Te bom imela v mislih, če se bo pri nas kaj pojavilo (kaj pa bi delala, oz kakšne imaš kaj izkušnje)?

Sem pa pozabla povedat, da ko je danes P pogledala Katjo, je takoj rekla, če ima rada korenje. In jaz, da seveda, da ga skoraj vsak dan poje kak košček v zelenjavni čorbici. No, pa je rekla, naj ga umaknemo iz jedilnika vsaj za 14 dni, ker je katja rahlo oranžna. Jest budala pa sem mislila, da ima tako lepo polt, malo temnejšo (po očiju). No v prihodnje naj bi ga jedli vsak drugi dan.

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 2556
14.11.2007 21:20:52   
Žabika

IZVIRNO SPOROČILO: urla

Žabika  - super, da je s Hano bolje. Ko se še mi končno pozdravimo, moramo nujno na eno kavo. Pa ti greš zdej enkrat v službo, če me spomin ne vara?

Ja za kavo do 12h imamo še 14 dni časa! No ja, vse je še v oblakih.

(odgovor članu urla)
Neposredna povezava do sporočila: 2557
14.11.2007 21:26:26   
tinaaja
Sem pa pozabla povedat, da ko je danes P pogledala Katjo, je takoj rekla, če ima rada korenje. In jaz, da seveda, da ga skoraj vsak dan poje kak košček v zelenjavni čorbici. No, pa je rekla, naj ga umaknemo iz jedilnika vsaj za 14 dni, ker je katja rahlo oranžna. Jest budala pa sem mislila, da ima tako lepo polt, malo temnejšo (po očiju). No v prihodnje naj bi ga jedli vsak drugi dan.

user posted image user posted image user posted image svasta... bom se jaz ukinila, ampak k ji tok pase grizt svez korenje user posted image

men so pa te kocke vsec (anja- to sem iskala)
http://www.clementoni.it/main.php?liv1=brands&liv2=clemmy

meaa - ziher se bo kaj naslo, kar ti bo bolj odgovarjalo user posted image

skacica - super za diplomsko user posted image

kati - kako kaj "skrlatinka" ? user posted image

brina je ze imela prvo bujenje user posted image upam, da do ene dveh ne bo drugega ..

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu urla)
Neposredna povezava do sporočila: 2558
14.11.2007 21:33:30   
draja
ko že glih dajemo ideje za darila - mislim da bo Živa pisala božičku za tole:

http://www.neckermann.si/article.aspx?articleid=2463657

všeč mi je tudi tole, samo se bojim, da bo vse skupaj samo prostor jemalo pa ne bo kaj preveč zanimivo v enem kosu, ampak bo, tako kot vse rastavljive igrače, ki jih imamo trenutno doma, ležalo po kosih:

http://www.huda-mravljica.si/fisher-price-park-zivalcami-in-kroglicami-p-529.php

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2559
14.11.2007 21:35:27   
draja
aja cv105 hvala, samo še eno vprašanje - a to sam riž miksaš ali skupaj z zelenjavo? Ker jaz sem ji skupaj z zelenjavo pa je bilo očitno preveč tekoče in ni uspelo. Bom jutri poskusila sam riž, brez vode in zelenjave zmiksat pa da vidimo, če bo šlo.

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 2560
14.11.2007 21:37:31   
cv105

tinaaja, te kocke sem jaz včeraj v ZD videla ... jih imajo v čakalnici ... sploh niso trde ampka tako nagravžno mehke (user posted image ), mene material spominja na tisto zadevščino za odmaševanje odtoka ... mi nekak zaradi tega niso potegnile ... no, mož ravno pravi, da obstaja tudi trša varianta ... je zgleda naštudiral ponudbo ... user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2561
14.11.2007 21:38:57   
tinaaja
draja, riz moras razkuhat, pa kar nekaj ga mora bit, da sploh lahko zmiksas. Ker drugace je meni v prazno miksalo - brna ga ne mara, tko da ga sploh ne delam vec user posted image  

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 2562
14.11.2007 21:39:32   
cv105
ko že glih dajemo ideje za darila - mislim da bo Živa pisala božičku za tole:

http://www.neckermann.si/article.aspx?articleid=2463657

bomba, draja ... bom ukinila moratorij user posted image

miksanje: jaz miksam vse skupaj ... mogoče le vodo dolivam kasneje

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 2563
14.11.2007 21:40:06   
tinaaja
IZVIRNO SPOROČILO: cv105

tinaaja, te kocke sem jaz včeraj v ZD videla ... jih imajo v čakalnici ... sploh niso trde ampka tako nagravžno mehke (user posted image ), mene material spominja na tisto zadevščino za odmaševanje odtoka ... mi nekak zaradi tega niso potegnile ... no, mož ravno pravi, da obstaja tudi trša varianta ... je zgleda naštudiral ponudbo ... user posted image

ja mehke so, pa naj bi tudi disale user posted image no bi jih zelela v zivo vidt, pa jih ne najdem user posted image

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 2564
14.11.2007 21:46:14   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: urla
Jest budala pa sem mislila, da ima tako lepo polt, malo temnejšo (po očiju).

Zdej sem se pa prov nasmejala user posted image . Tole si mi namreč glih nazadnje v Koloseju razložila. Pa naj se Katja že enkrat pozdrav. user posted image

Žabika, sam še 14 dni user posted image  user posted image  user posted image  user posted image ? No sej, nam itak okol 1h bolj paše user posted image .

Tinaaja - raj ne bom pametovala, da me nav kej po glav butel... Kwa veš kaj prinese jutri... Ampak trenutno zgleda OK. Pikc ni več, oz se morš zelooo potrudit, da jih zaslediš. Sem pa pozabla povedat štorijo od zjutri - je moj vstal 15 minut pred mano in tamalga previl In valjda jst takoj, ko vstanem z vprašanjem - a je še pikčast? user posted image  pa nazaj: "Aja, ne vem... Mu nisem bodija dvignu. user posted image " Pol sva pa skup preverla user posted image .

Prva omarca je že zašrafvana - čaka na mojškro Maro (podnevi šiva, ponoči para) - ker neki je mal postran in zdej ne gre vmesna polica not user posted image . Je oblubu, da do novga leta bo user posted image .

Naomi, si pa resno vzela tole, da si večerno javljanje odpikala...

Riž - ja, je treba bit kr potrpežljiv. Pa lepše se zmiksa, če je bolj na juho kot na rižoto. Ampak se da!

Zdej pa grem spat. Ju3 greva na svež zrak v Trbovlje, če naju bo kera pogrešala user posted image . Nočko.

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu urla)
Neposredna povezava do sporočila: 2565
14.11.2007 21:50:55   
K_a_t_i
Draja, tolo kocko sem jst tud že gledala... Pa naše stanovanje tud... In si zraven mislila, če lahko prosim ukinemo novo leto. NIMAMO placa!!!! Sej itak je vse drugo bolj zanimivo... Mi mamo namreč že povsod, kjer tamal kej ven vleče (gajbica s časopisi, kabli,...) eno plišasto igračo postavljeno - ker potem ga ziher NE zanima!!! user posted image
Čakamo, da pride na vrsto LEgo Tehnics user posted image .

Še tole... Žabika - mi smo sterilizator, z nasmeškom na ustah, že vrnili. Kok je pa zdej leeeeeeeeep pult user posted image .

< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 14.11.2007 21:54:02 >

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2566
14.11.2007 22:31:30   
Naomi
cer,

no mi mamo pa danes dan uspavanja...no cez dan je pol se slo normalno,, ampaaaaaaaak zdele pa katastrofa...je zaspal ene 10 cez 8 normalno in pol premetavanje, pa glava desno, pa duda ven, pa levo pa duda ven, pa za 5 min zaspal, pa ista pesem, pa premetavanje pa stokanje pa 2x na joski ze pa na bok pa na trebuh pa groza...sem ene 33x iz sedezne ustala in eno uro u sobci cajta prezvela user posted image ...in jasno danes, ko je fotr na rekreaciji...user posted image
...zgleda da so se sile umirile in zdej ze 20 min spi brez kakrsnkol premetavanja ipd...no saj slis se ne na bejbifonu user posted image ...
wb, vse pogresane user posted image
draja...boga boga Zivica...pa kaj jo napada revco...upam da vse postimate in da une ZF pike zginejo user posted image
......pri nas bil zelo v uporabi do trip trapa...zdej ze caka na naslednjo zrtev na podstresju shranjen pri babi in dediju user posted image
...M ni in je SE ne cakamo...user posted image
...igrace...jes se pa tok tesko odlocm...ampak to ne pomen, da svit nima nobene igrace user posted image ...kukr povsod..polna rt vsega user posted image
...in tako so ziveli srecno do konca svojih dni user posted image user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2567
14.11.2007 22:33:07   
Naomi
popravljam prejsnji post user posted image
...v uporabi je bil lezalnicek...je zginla beseda user posted image

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 2568
15.11.2007 7:21:58   
Žabika
Kakšno zatišje! Samo da ne bomo na drugo stran padle:

DOBRO JUTRO!

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 2569
15.11.2007 7:25:37   
tinaaja
ko sem ze koncno dobila upanje, da bomo morda vsaj do 1,2 spali v enem kosu, je do pol polnoci popolnoma uspelo brnini sesut v prah to upanje user posted image je takrat prisla k meni in se zizala n-krat ahhhh  pijavka mala... spim pa v takih pozah, da grem lahk direkt v cirkus in bom atrakcija: covek iz gume (pa celulitauser posted image )... kljub bedni noci, dobre volje ne manjka user posted image kava je ze na sporedu, brina v akciji, dezja ni user posted image

Naomi - pri nas je itak stala zvecer, kadar fotrcka ni. tko da sem mu ze napovedala ukinitev vseh vecernih aktivnosti zunaj doma user posted image pac kazenske je treba met...

Draja - porocilo - pikice? kaj dogaja

Bubancki in nespecnezi - upam, da ste bolje!

Hana Re - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 2570
15.11.2007 7:57:16   
Gio
tinaaja....clementoni kocke sem jaz dobila v Italiji v Gorici in sicer v Smartu v zgornjem nadstropju, če ti je kaj znano.  In te kocke so super. Mehke, jih lahko grize in drsa dlesni, ker nimajo ostrih robov kot ostale, dišijo po rožicah in na izbiro je kmetija in gradbinci. Moja ima kmetijo, v akteri je traktor, kravica, kuža, konjiček...skratka za to starost so te kocke daleč najprimernejše.  

Ela kako dela ura? ''ka-ka-ka-ka''
Kaj pa ti narediš v plenico? ''kak''
Kaj pa pije mama zjutraj? ''kaka''

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2571
15.11.2007 8:25:44   
thaiss
user posted image
naša noč je bila user posted image , prvo bujenje ob 4huser posted image user posted image

Vse naj naj LAN in HANA RE
user posted image
Žiga, Jernej, Hana,Živa, Maks in ostali bubančki upam, da ste danes že vsi zdravi!!

Sibil pri vas ste kej boljši???

Pocka, kako???

steriliziranje stekleničk, dud- občasno, 1x na 14 dni

Tinaaja mi smo jih v Tušu kupili, meni lih ne dišijo, so pa fajn mehkeuser posted image
imamo pa te:

user posted image

Giocatori: 1+

...ceprov bl steje bit 1. na 101 user posted image

user posted image user posted image user posted image

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu Gio)
Neposredna povezava do sporočila: 2572
15.11.2007 8:25:54   
draja
Jutro!

No, naše poročilo: noč solidna, ob 23-ih ni imela več vročine (sem jo pa z merjenjem zbudila, pa smo bili malo dobre volje vriskajoči, pa malo smo se cartali do 00:30), zjutraj vročina 37,6 v ritki (za jutro je zanjo to več kot običajno ampak ni panike), pikice ostajajo nespremenjene oz. mogoče zgleda kot da se mal sušijouser posted image .

Vse najboljše Hana Re in Lan (dolgolaska)!!!!

(odgovor članu Gio)
Neposredna povezava do sporočila: 2573
15.11.2007 8:46:51   
sezam
Jutro user posted image

user posted image , user posted image in za tiste, ki hujšate user posted image
Noč je bila kar normalna. Zvečer se je okol 23.30 nekaj prebujal, pa zaspal nazaj, pa spet zbudu (trajalo ene pol ure), nato pa spal do 5huser posted image  - pojedel, 2x spucala nos in se v celoti preoblekla, ker je spet čez prišlo user posted image . Sem ga pa tudi danes prvič dala spat v spalko. Mogoče je to pomagalo. Jaz sem pa še malo zaspana, se poznajo prejšne noči. Bo treba malo nadoknadit.

draja - upam, da se vam tole res hitro samo poštima, da ne bo treba spet kam hodit user posted image user posted image  Drži se user posted image

Čestitke Hani za 8-co
user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu Gio)
Neposredna povezava do sporočila: 2574
15.11.2007 8:54:18   
tinaaja
na temo herpesa... zdaj je pa se mene stisnilo, ke ga imam dostikrat
http://med.over.net/forum5/read.php?46,4396592

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 2575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
VIDEO: Tudi carski rez je lahko čudovit porod
videophoto
Se tudi vi počutite nepopolno, ker je vaš otrok prišel na svet s carskim rezom? Ste razočarane, ker niste imeli možnosti...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.