sezam
|
skačica - evo, jaz sem tud preživela. Sem bila ene pol ure not, mi je zamenjala 1 plombo in 2 poptravila. sedaj pa mir do nadaljnjega Pa dobro opravi pri mentorju. pocka - pa čimmanj bolečin ANJA - nov avatar Ful sta dobra. Pikca - ja upam, da jih bo kmalu konec. Sam, sem s sestro govorila (je bla lani na istem - ta starejši v vrtec, doma pa ) in pravi, da se jim je kar celo zimo vlekel Pa za Jernejča in dobro opravita pri P. Tebi pa želim, da čimprej dokončaš mag, da boš imela še eno zadevo za sabo IZVIRNO SPOROČILO: Pikca Sem brala, da je vrhunec trme pri 4 letih, potem gre pa na bolje A šele? Pol bo pa še trajalo Ima pa naša sedaj obdobje, ko bi se ful crklala, pa odkar je v vrtcu jo je treba za vsako stvar stisnit. No saj se je že prej rada, ampak zdaj pa občutno več. Kati - za Žigca, da pike hitro izginejo. Možno je, da so pike od vročine pred enim tednom (viroza) Naša Ana je imela tako lani. Najprej vročina - ne visoka. Potem je bilo že OK, en teden za tem pa pike po trebuhu in hrbtu. Ko sem jo imela pri P, je rekla, da je to od viroze IZVIRNO SPOROČILO: thaiss naša noč je bila zanič do treh, pol je pa mali izsilil taveliko posteljo in smo spali do 7.30. Ha, ha, pol sta se pa z Žigom zamenjala. Naša noč je bla pa do 3h super, potem pa Najprej jedel, pa me zraven ene 2x pravo fajn ugriznil, potem sva spucala nosek in kaj kmalu zaspal. A kaj ko je trajalo le ene 10 min, pa spet zaspala za 10 min. Potem sem mu šla še vročino zmerit (38,6 v riti) in sem mu vseeno dala svečko (glede na to, da ni mogel spati). Ob ene 5h je le zaspa, se ob 6h spet prebudi in kmalu SAM zaspal in je spal do 7.30. Zjutraj ni bilo več vročine, je pa tečen na kubik. Na tleh sploh noče bit (drugače se ponavadi zjutraj kar nekaj časa sam zaigra na puzlah). Malo se je zdele zamotil v hodki. Drugače bi bil pa skoz v naročju tejčica - za Tajo Tudi jaz upam, da se vam ritem malo umiri. Sigurno to vpliva tudi na Vida. Je pa ful dober. A tko pridno se igra draja - dobro opravite pri P. Nas tudi še čaak 3. cepljenje, pa se nas skoz nekaj drži, da ga e moremo cepit Čestitke današnjem slavljencem - Diti, Bor, Anja in Livija