|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007 (2. del)
14.11.2007 8:22:37   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: pocka

kdo bo otvoril stotko....

mama naometauser posted image

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2476
14.11.2007 8:23:01   
thaiss
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  zame!!!

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2477
14.11.2007 8:26:22   
tinaaja
BOR, DITI, ANJA, LIVIJA

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2478
14.11.2007 8:27:00   
tinaaja
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  zame!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

daj se to  v CV user posted image user posted image user posted image bo sluzba ziher  padlauser posted image user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2479
14.11.2007 8:28:16   
malecka_mateja
kati zanki škrlatinke so ful drugačni od otroka do otroka!
jaz sem bila zadnjič s tamalo na obisku pri mamici ki ima otrokeca pa je otrok bil ok zjutraj pa me kliče da je zvečer dobil malo vročine in izpuščaje pa je mel škrlatinko!user posted image user posted image tako da  mi mujno da bruha da ma ful vročine in da ma ta trikotnik!

če so žigecovi izpuščaji hrapavi in zginejo ko stiseš oz podrgneš po koži je škrlatinka!po mojem ker po sliki sodeč so ful podobni izpuščajem škrlatinke!

upam da bo vse ok!in da ni hujšega in da ni škraltinka!

dobro opravita!
papa

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2480
14.11.2007 8:28:33   
pocka

user posted image user posted image user posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2481
14.11.2007 8:57:09   
A-N-J-A
Ooooo danes ma moj Bori 8 muser posted image user posted image user posted image .Jaz sem pa mislila da smo 13-egauser posted image ,pa berem in sem že hotla Thaiss napisat da se je zmotilauser posted image .

Čestitke tud ostalim slavljenčkomuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2482
14.11.2007 8:59:38   
tejčica
Men se trgaaaaaaaaa!!!!!!! Selitev z bolnimi otroki.user posted image  Taja je včeraj zvečer ene 6x bruhala. No, prvič in drugič je imela kaj bruhat, pol se je pa s slino davla. Ma božca moja. Danes pa je vstala z vročino tako da jo imam doma.

Včeraj/danes sem do pol dveh ponoči pokala našo šaro v škatle in mi res ni jasno od kje tolko stvari. Se čudim kako sem v ta naš pajzl sploh spravl tolko enih zadev. In ko se jaz odpravim spat, ga Vid začne sračkat s spanjem. Auf je bil ob treh, pa ob pol petih, pa ob šestih, ob pol sedmih pa je že vstal. In to je naš ustaljen urnik zadnje dni. user posted image user posted image user posted image  Odkar se mali postavlja na noge spanje ni več zanimivo. Če zjutraj spi do pol sedmih, tako kot je danes, smo lahko že ful zadovoljni. Pa čez dan imamo isti šmorn s spanjem. Če odspi eno urco je to že aleluja. Ma jest res ne vem od kje taka sprememba. Tolažim se s tem, da mali zaradi selitve sedaj čuti našo živčnost, napetost, gužvo in to se potem pri njem odraža na ta način. Upam, da ko se dokončno preselimo in se naš ritem malo umiri, tudi Vid pride spet nazaj na svoj urnik. Sedaj ga ravno hranim in upam da bo malo zaspal. Vsaj toliko da jaz Tajo uštimam, da potem gremo. Eden bo pri tašči, drugi pa bo z nama v našem stanovanju. Centralno smo že pognali, tako da se že grejemo. Včeraj sem sfiniširala kuhinjo, tako da danes robo zlagam iz škatel v omare. user posted image  Dogaja, dogaja pri nas.

Takole pa se med mojim pucanjem zabava Vid.

user posted image

Čakamo tudi da nam tu idklopijo internet, tel in tv in da nam vse skupaj preselijo. Upam da bo hitro speljano.

Za vse blančkane pa koš user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2483
14.11.2007 9:17:21   
draja
Jutro!

Naša noč je bila nikakva, nonstop bujenje do 4-ih, od 4-ih do 5-ih je bila zbujena, pol še nekrat okrog 6-ih, pol je pa spala do 8:20.

Danes imamo 3. cepljenje in me je kar malo strah, glede na vse naše težave s spanjem in prebavo. Upam, da jo dobro odnesemo.

Tejčica joj, res se ti je vse zgrnilouser posted image . Ampak boš videla, kot bi mignil bo Taja zdrava, preseljeni boste, Vid bo spet spal po starem in pol ti bo pa dolgčas, pa se ne boš imela kam datiuser posted image .

Pocka držim pesti, da se hitro pozdraviš!

Anja ta je pa res huda z Elo. Držim pesti, da nov sistem nagrajevanja uspe. Poznam družinico, kjer so vse sprobali pri starejši punčki, pa je na koncu uspelo le to, da so jo nehali kregat za "slabe" stvari in začeli ful hvalit za dobre. Je naredilo čudežni preobrat v njenem obnašanju. Je bila sicer malo starejša, ampak je ravno tako dobila bratca pa še z drugim se je mamica poročila.

Hana, Jernej, Žiga od Kati, Žiga od Sezam, Maks in ostali bubicani hitro se pozdravite.

Vse najboljše Bor, Diti, Livija in Anja user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2484
14.11.2007 9:39:14   
tinaaja
Draja, dobro opravite pri P.. pa upam, da ne bo reakcije na cepljenje.. joj nas cakata se dve user posted image pa le vprsaj, kaj je s tem zivinim (ne)spanjem..user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 2485
14.11.2007 9:40:10   
tinaaja
ej, kje je kaj jjasna, se mi zdi,da se že kar nekaj časa ni javila??

zdaj ko je dobila M, samo se sexajo, da naredijo bratca al pa sestrico, pa ni casa za rr user posted image user posted image

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 2486
14.11.2007 9:45:12   
A-N-J-A
tejčica-Taja je zato zbolela,da si boš za vse življenje zapomnila to vašo selitev.Mora bit ful pestro,drugač zbledi s spominauser posted image .
Drugač pa user posted image user posted image user posted image user posted image za vse vas!
draja-nič se bat cepljenja,ta tretje je šala-malauser posted image user posted image user posted image .Elo pa skoz hvalmno,čim kakšno malenkost naredi jo takoj pohvalim,kolk je pridna.Sem se pa včeri odločila da bom probala spregledat,ko bo "tolkla" Bora in probala preusmerit pozornost.Dvakrat mi je ratal,pol ko mu je pa na glavo skočila je pa moj znoruuser posted image ,Ma saj bomo neki pogruntal.

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 2487
14.11.2007 9:47:12   
A-N-J-A
tinaaja-a mala že spi????

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 2488
14.11.2007 9:57:41   
Pikca
jutro...

vse naj naj slavljenčki Bor, Diti, Livija in Anja !

kATI - upam, da ni škrlatinka in se hitro pozdraviteuser posted image

tejčica user posted image  za Tajo in uspešno (pa čimmanj stresno) selitev!

tudi ostalim bubanim user posted image

anja - uf, težko je tole z ljubosumjem in nagajanjem... ampak opažam, da kreganje oz. kazen deluje le tisti trenutek, čez 5 minut pa spet isto... je res večji in predvsem dolgoročen učinek, če se več ukvarjaš s tavelko, jo hvališ... vsaj pri nas. samo potem pa mali zboli, pa mu nameniš več pozornosti, pa je spetuser posted image

Jernejček je drugače boljši, vrnil se mu je apetit, učke pa še niso okuser posted image -upam, da ne bo treba na kakšen zoprn poseg. greva danes na posvetovalnico.

Skačica srečno pri mentorju!

upam, da mi rata do konca tedna finiširat in končno oddat mag. - grem delat

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2489
14.11.2007 10:06:51   
Sibil_
BArči-slikice teh izpuščajčkov ykorj sigurno niso od alergije, verjetno je bila kakšna viroza, ki napade tudi kožo.PA ni nujno da sploh klaj drugega, samo pikice se pojavijo in potem zginejo.Tako da edino če poskkusiš ponovno stestirat mehčalec in prašek, samo jaz dvomim da je alergija.

MA pri teh boleznih res nisi več pameten.user posted image

Tejčica-če je Taja 6x bruhala bi jaz na tvojem mestu ustavila selitev in čakala, ker boste po vsej verjetnosti zboleli tudi vi-skor 100% pa, če dobi danes še drisko.Ker potem je to trebušna viroza in je ful nalezljiva.Aja-pa tašča se tudi ne bo zmazala, če jo čuva.Samo v opozorilo, ker vem da si ti med sreččnicami z malo bolnimi otročki.user posted image

Šibam-imam norijo doma, oba bubana,LP,
Sibil RR

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 2490
14.11.2007 10:08:13   
tinaaja
IZVIRNO SPOROČILO: A-N-J-A

tinaaja-a mala že spi????

jaaaauser posted image

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 2491
14.11.2007 10:12:11   
sezam
skačica - evo, jaz sem tud preživela. Sem bila ene pol ure not, mi je zamenjala 1 plombo in 2 poptravila. sedaj pa mir do nadaljnjega user posted image Pa dobro opravi pri mentorju.

pocka - user posted image user posted image  pa čimmanj bolečin

ANJA - user posted image user posted image  nov avatar Ful sta dobra.

Pikca - ja upam, da jih bo kmalu konec. Sam, sem s sestro govorila (je bla lani na istem - ta starejši v vrtec, doma pa user posted image ) in pravi, da se jim je kar celo zimo vlekel user posted image  
Pa user posted image user posted image  za Jernejča in dobro opravita pri P. Tebi pa želim, da čimprej dokončaš mag, da boš imela še eno zadevo za sabo user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Pikca
Sem brala, da je vrhunec trme pri 4 letih, potem gre pa na boljeuser posted image

A šele? Pol bo pa še trajalo user posted image  Ima pa naša sedaj obdobje, ko bi se ful crklala, pa odkar je v vrtcu jo je treba za vsako stvar stisnit. No saj se je že prej rada, ampak zdaj pa občutno več.

Kati - user posted image user posted image  za Žigca, da pike hitro izginejo. Možno je, da so pike od vročine pred enim tednom (viroza) Naša Ana je imela tako lani. Najprej vročina - ne visoka. Potem je bilo že OK, en teden za tem pa pike po trebuhu in hrbtu. Ko sem jo imela pri P, je rekla, da je to od viroze user posted image

naša noč je bila zanič do treh, pol je pa mali izsilil taveliko posteljo in smo spali do 7.30.

Ha, ha, pol sta se pa z Žigom zamenjala. Naša noč je bla pa do 3h super, potem pa user posted image user posted image  Najprej jedel, pa me zraven ene 2x pravo fajn ugriznil, potem sva spucala nosek in kaj kmalu zaspal. A kaj ko je trajalo le ene 10 min, pa spet zaspala za 10 min. Potem sem mu šla še vročino zmerit (38,6 v riti) in sem mu vseeno dala svečko (glede na to, da ni mogel spati). Ob ene 5h je le zaspa, se ob 6h spet prebudi in kmalu SAM zaspal in je spal do 7.30. Zjutraj ni bilo več vročine, je pa tečen na kubik. Na tleh sploh noče bit (drugače se ponavadi zjutraj kar nekaj časa sam zaigra na puzlah). Malo se je zdele zamotil v hodki. Drugače bi bil pa skoz v naročju user posted image user posted image

tejčica - user posted image user posted image user posted image  za Tajo Tudi jaz upam, da se vam ritem malo umiri. Sigurno to vpliva tudi na Vida. Je pa ful dober. A tko pridno se igra user posted image user posted image

draja - dobro opravite pri P. Nas tudi še čaak 3. cepljenje, pa se nas skoz nekaj drži, da ga e moremo cepit user posted image

Čestitke današnjem slavljencem - Diti, Bor, Anja in Livija

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 2492
14.11.2007 10:19:16   
pocka
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

zdaj ko je dobila M, samo se sexajo, da naredijo bratca al pa sestrico, pa ni casa za rr user posted image user posted image

eee to bo to, pol se bo pa kar en dan javila,da je user posted image   

sem pozabila včeraj čestitat Brini za kobacanje user posted image user posted image user posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2493
14.11.2007 10:21:10   
cv105
A mate kej snega???

jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa user posted image  hotla poslikat, pa mi fotkič neki štrajka ... dokaz sledi user posted image

čestitke slavljenčkom user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

čestitke za stotko user posted image

tejčica-Taja je zato zbolela,da si boš za vse življenje zapomnila to vašo selitev.Mora bit ful pestro,drugač zbledi s spomina .
Drugač pa za vse vas!

se podpišem user posted image  pa user posted image user posted image

draja user posted image user posted image  pa srečno

ANJA: dvakrat vidhni preden explodiraš ... pa samo še ene parkrat greš spat, pa bosta že odrasla in se ti ne bo treba več s takimi stvarmi ukvarjat ... user posted image  ... bolj slaba tolažba, vem ...

zdaj ko je dobila M, samo se sexajo, da naredijo bratca al pa sestrico, pa ni casa za rr

user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz pa tudi Erno pogrešam , kje si Ernaaaaaaaaaaaaaaaaa?

noč glede na naše zdravstveno stanje odlična user posted image  ... ob treh sva jedla, potem ga je zeblo in je pristal v taveliki postelji in smo spaaaaaaaaaaaaaaali do pol devetih ... okrog sedmih je prišel mož povedat, da zdaj odhaja in se zraven smeji, da od daleč ne loči, kdo je kdo (kao, da sva si podobna v glavo) ... smešno, moj ati že 28 let govori, da ni nikoli ločil mene, brata in mami, ko smo ob nedeljah skupaj spali v zaveliki postelji user posted image

babyvac naročila ... user posted image  ...

bodite pridni in zdravi

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2494
14.11.2007 10:28:17   
K_a_t_i
Jutro!
Na brzino (dokler ma Žiga še cm prepečenca user posted image ) - pikice bledijo, niso pa še izginile. Pediatrinja pravi, da je možno, da je bila kak virozica (pretekli teden je imel en dan vročino) in da je to reakcija. Pokazat se naj pridemo, če pikice ne izginejo do petka. Bomo vidli. Zaenkrat kaže ok...
Zdej se pa šibam igrat, preberem, ko bo kej cajta. Med 11 in 12 mi prpelejo dnevno user posted image , pol bomo pa par dni šrafvali user posted image .

Pritožbe s trip trapa, letim!!!!

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 2495
14.11.2007 10:37:33   
Dajadada
pikice bledijo, niso pa še izginile.

Zginte, zginte, zginte, šu šu šu, gremo domov. Žiga, user posted image .

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2496
14.11.2007 10:44:39   
K_a_t_i
Hvala vsem za lepe želje!!!!

Draja, srečno! Držim pesti.

Taja, user posted image user posted image user posted image .

Dnevne sploh še ni - moj pa mi ravno sporoča, da je naroču DVD recorder (kok se pa decam mudiiiiii) user posted image .

O šit... sam mal

...ma zdej zgleda zna že tud predal za čevlje odpret - se mi je zdela sumljiva tišina - on lepo ven zlaga user posted image . Ma grem...

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 2497
14.11.2007 10:49:42   
tinaaja
jaz pa tudi Erno pogrešam , kje si Ernaaaaaaaaaaaaaaaaa?

racunalnik v popravilu

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2498
14.11.2007 11:48:26   
K_a_t_i
WTF user posted image  Tamalga sem za foro dala v spalko, spustila roleto in ga položila v posteljco in po 2h minutah on spi user posted image  Me prov zanima kok časa bo... Grem kuhat pa cote obešat.

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2499
14.11.2007 11:58:57   
Naomi
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i

WTF user posted image  Tamalga sem za foro dala v spalko, spustila roleto in ga položila v posteljco in po 2h minutah on spi user posted image  Me prov zanima kok časa bo... Grem kuhat pa cote obešat.

dobra fora user posted image user posted image ...
...pr nas smo se pa rekordno uro uspavaluser posted image ...cis konc ze, ampak ne u vozicku, ne na joski, ne na rokah, ne u postlci...kr nekiiiiiiii...umes se 12x igrat, pa tut tm ne dobr, pa spet jovo na novo...pol sem ga pa dala u postlco, pustila, da se mal zjoka ( mal, mal user posted image ...k vec k tok ne trpim), ga podojila- ampak ni blo dobr u fotelju, sem mogla u stoje bit pa ga zibat??...kuga...kva se vse ne spomni...se nam nch cudla, ce bom naslednjic u sotji on pa stal zravn user posted image user posted image
ne vem kaj ga ja picilo user posted image ...se nisva dojila cez dan ze ulala casa...ampak...pride dan baje...tak mal...z levo nogo user posted image
ostalo po starem...ponoci 2x malcali, ene 2x kriki iz dlesni user posted image potegnil do 9h- tle se ne prtozujem...
kati- super za izginotje, sem tut jes mal lazi zadihala...mal sem se vseen usrala...k nebi mela spet ksne bolezni doma user posted image
tejcica- ja bohpumagej- vse na kp, kukr je anja napisala, vse zato da si boste zadevo zapomnl user posted image - drzte se
zabika in Hana sta za odtenek bolje, ni pa se cisto dobro- super tudi tam...
...jest pa dskubin pogresam...

no...sem pridna ze...mam u dobrem za zvacer ( tesko meni user posted image )

vse bolece joskarce pozdravte se...pa vneti ucki, zbruhani zelodcki, vrocicna telesca TUT!

papa,

vedo vasa mameta Naometa

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
VIDEO: Tudi carski rez je lahko čudovit porod
videophoto
Se tudi vi počutite nepopolno, ker je vaš otrok prišel na svet s carskim rezom? Ste razočarane, ker niste imeli možnosti...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.