gruška
|
Da se še jaz na hitro javim, še nisem na poti v Rim ... naslednji teden pa definitivno ...... Najprej vam citiram Katkin sms: "Midva z Aljažem greva mogoče jutri domov, Klara je spet fasala neko novo bakterijo in ima spet antibiotike, transfuzijo in druga zdravila in pa še enkrat so ji danes odprli trebušček, ker se ji je v črevesju nek zrak nabiral in so ugotovili, da ji je od zadnjič en šiv popustil. Spet smo par korakov nazaj, ampak še močnejši, stari že 14 dni in se ne damo!" KATKA, MI DRŽIMO PESTI Naraščaj - jaz sem tudi že pri prvem imela previjalno in omare v otroški sobici, samo posteljico v spalnici .... tudi zdaj imajo otroci na srečo vsak svojo sobo, tko da bom imela ravno tako samo posteljico v spalnici .... sploh pa je tko kot so že punce napisale - saj ga ponoči tko ne previjaš in preoblačiš ........ Ne boš nič bolj komot (sploh če imaš zdaj v spalnici gužvo) in ravno tako boš imela vse pri roki, ker ponoč ne boš u bistvu nič rabila ...... Kje ga boš pa kopala? Če boš imela v spalnici previjalno, boš mogla še banjco v spalnico prinest.... Ja, Potepinka, si predstavljam tvojo paniko na ctg-ju ....... obup, da te kar pusti in gre ........ važno, da je vse uredu, ampak poslala bi jih pa nekam ...... Nayya in Ninocka ...... jaz se najprej nasmejim Nayyinim postom, potem pa še tvojim Ninocka, ko si te predstavljam, da se ne moreš nehat smejat .... in se še jaz začnem naglas, da me moj kar gleda kaj se dogaja ...... Manca, midve sva pa tle, tle s trebuhom, sam da je moj že kar malo nižje ........ Mi je bil pa od Nemrak prvi sms, glede solarija tok všeč, sem rekla da ga moram "naprej prodat", če bomo slučajno pod lučko ... ker baje, če je en otrok, so ponavadi vsi ...... pri mojih dveh sem bila zaradi solarija z njima en teden not ....... Mamathea, ja prognoze so res dobre, upam, da se res uresničijo ......... Ninocka, glede varstva ....... če me doleti nepričakovano sredi noči, bom poklicala moja starša, ki živita zraven, pa bosta prišla k nam naprej spat ..... Tudi če se zgodi čez dan, bo že eden od njiju z veseljem prišel počuvat moja sončka (čeprav sta starša v službi), tamala bo sicer v pon. in tor. dopoldne v vrtcu, sine pa ima počitnice ..... Pri nas je to tamal problem, noben od mojih nič ne komplicira, prej se bojo "skregal" kdo ju bo imel ta čas ....... (moji starši, pa moja sestra, pa njegovi starši, pa še kdo bi se našel ...... ) No, taka sem pa jaz že en teden....... a še katero matrajo???????? Zdaj grem pa igrat remi ........... imam na obisku prijateljico, ki bo pri nas do nedelje, pa mi ful prav pride, ker zabava moja dva lupka ............ Jaz sem z žogo že zlo ........ .............. Držte se!!!!!!!!!!