|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke-2.del
26.10.2007 19:54:49   
Tanayya29
Punce men je dans spet tok slabo, da bi najraj kr . Pa sem šla pojest konc čoklade pa ni efekta.

men tud...kaj narediva?ne vem ali naj bruham ali naj jem...ko jem je dobr,ko pa nimam nič več v roki,mi je pa spet za znoret...
sva mislila popoldan v city,pa nisva šla...
potem sva bili zmenjeni z debeluško,pa jaz nisem slišala telefona,sm jo poklicala nazaj,pa je bila že na poti domov...pa drug teden,ane?

termometer joj jst mam enga digitalnega,sploh nisem še kupila...

grem naprej ležat na kavč,men se poleg slabosti še malo vrtiuser posted image user posted image ...

super petek uglavnem!

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 751
26.10.2007 20:03:32   
sonchek
Ojla...

IZVIRNO SPOROČILO: naraščaj
Scubadiver in Barike, Sonchek taer ostale user posted image  za BP pregled. Poročajte kak je šlo.

..evo jaz sem prišla tudi domov...user posted image user posted image user posted image ..sem pa rabla kaj,...mah zmer k se napotim v LJ, kr rabim da pridem nazaj...user posted image ..pa sej veste pa štacune, pa mal "dam dam"....pa tko..
Drugače je bil pregled BP...CTG- odličen...user posted image brcal k zmešan...tko da je bilo 10min čist dovilj...drugače se je pa že malo spustil...tko da se nekja pripravlja...
..aja pa še to tehtamo približno 2900-2950 tle nekje....in nasljednji CTg in pregled imamo čez 10dni...fufff se nam kr dogaja user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: TANTRA
Ne greva se domov. Zana se je odločila, da izkoristi zastonj solarij.user posted image

Danes ima se uz kolkov in ledvic. Pregled sluha je dobro prestala.  Jaz nimam dosti
mleka, tako, da ga ji od včeraj dodajajo. Drugače pridno vleče in je cel dan in noč priklopljena. No, mogoče pa še bo...
Čestitke že35 za Timona...
Lp vsem

...no sam da se majo fajn...sej počasi bodo pa tudi domov verjetno že šle...hihiii

barika..tebi čestitke za dobro opravljen pregled..in mogoče nasljednjega v tej user posted image  res ne bo več...user posted image ...Aja glede previjalne: SUPER..zelo domiseljno..pohvali svojga!!!!

IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver
Tale moja user posted image  je srahotno nagajiva. So me priklopili na CTG in je SPET spala kot top.So jo rukali, mene valili iz boka na hrbet in nazaj, pa nič.

..jaz sem pa danes izbrala drugo taktiko...20.min pred pregledom sem pojedla eno čokolado..in je bil cel rompompom v trebuhu..user posted image user posted image user posted image ..no ampak sej sam da je vse ok...
Men so drugače tudi danes merili obseg in stegnenico pa trebušček...sam si res nisem zapomnila nobene številke...men je sam fajn da reče da je vse ok!!!

potepinka...no sam da je blo vse ok na konc..k sem začel brat tvoj post me je kr stisnilo pr src..ampak sem se oddahnila...no sam da je vse ok!!!

ninocka...to glede CTG-ja tud men ni jasno..sam pomoje da sem more v unih 20.min vsaj enkrat ali dvakrat mal pobrcat...al kajuser posted image user posted image user posted image  ...tud jaz ne štekam...

1.november.. jaz bom verjetno kr doma...sploh če bo deževalo al pa po možnosti snežilo..že tko ne maram tega praznika, zdej mam pa vsaj izgovor da mi ni treba iti...

termometer..tudi jaz imam navadnega digitalnega...za te ušesne sem slišala da niso najbolj točni, kaj pa vem...pa še tooookkk user posted image  dragi so...user posted image user posted image user posted image

no, zdej grem pa na štrudelj, ki ga je moja taščica spekla...in že vnaprej vem da je božanski...hihiii
lep večer še naprej se beremo...

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 752
26.10.2007 20:05:32   
sonchek
IZVIRNO SPOROČILO: naraščaj
Mene pa zanima ali imete poleg poslce v spalnici tudi previjalno (s predali za oblačila) al imate otroška oblačila že v bodoči otroški sobi? Mene namreč moj user posted image  prepričuje, da bi previjalno dala že kr v otroško. Jaz pa se temu močno upiram. Se mi zdi bol kamot, če mam vse pri roki, čeprav bo v spalnici zato mal gužva. Kaj menite.
Ne vem kak si naj najbolj pametno razporedim pohištvo v spalnici. Bolj ko obračam manj mi je všeč.

..jaz mam previjalno v kopalnico, zibko v spalnico, posteljico in omaro s cotami za user posted image  pa v sobi (otroški) zraven spalnice...
..če pa kej ne bo šlo tko k sem si zamislila, pa bomo prestavljali...user posted image user posted image user posted image

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 753
26.10.2007 20:17:43   
Dajica
Joj, jaz se pa cel dan ze tko slabo pocutim. Full me trebuh boli, ce vstanem in kaj hodim, se mi zdi, da mi bo cel trebuh dol padu. Kokr da bi mela muskelfiber v trebusnih misicah. Pa na desni strani reber me noro boli. Prej sem sla mojmu likat srajce, 3 mi je uspelo zlikat v eni uri, ker sem mogla vmes se mal usest, pa spocit trebuh. zdej grem pa spet mal pocivat. Se najbolj mi pase, ce lezim v dnevni na kavcu, pa imam tolk povstrov podlozenih, da v bistvu sedim. Ker ce lezim na boku, me ze kolki tako bolijo za znoret, trebuh pa hrbet pa itak odpadeta za lezanje. Komaj ze cakam, da se resim trebuscka, pa kaj, ko imam se cel mesec pred sabo. Joj...

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 754
26.10.2007 20:22:13   
Tanayya29
aja pozabla odgovorit..
mi 3je bomo imeli samo eno sobo oz.imava samo eno sobo,zato mam vse v najini sobi...

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 755
26.10.2007 20:30:04   
ajtak
IZVIRNO SPOROČILO: nayya28

aja pozabla odgovorit..
mi 3je bomo imeli samo eno sobo oz.imava samo eno sobo,zato mam vse v najini sobi...

Mi tudi !!!

Nic naj se pohvalim, da sem po doooolgem casu spet delala za diplomo in mi je uspelo natipkat 5 novih strani user posted image . Jaz sem bolj po principu "langsam und ziher" user posted image user posted image .

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 756
26.10.2007 20:39:48   
scubadiver
midva bova imela posteljico za začetek pri nama, previjalno in cotlke pa v drugi sobi. ampak sej ponoči naj se ga itak ne bi previjalo a ni tko? potem je pa v bistvu vseeno če je to v dveh sobah?

Drugač pa mene dons spet tako boli sramna kost da komi hodim. Kar nekako komi čakam da pride dan D za nas. Mal zato da se zbebim trebuha predvsem pa zato da končno stnisnem k sebi tole našo kepico.
A še katero rahlo zaboli če si pritisne na popek?

Pa še eno vprašanje. V materinski mi pri današnjem UZ piše pri posteljici: spredaj II. A katera kaj ve kaj pomeni ta dvojka? Da ni več tako v "formi" ? Je sicer rekel G. da je vse ok, tko da verjetno tud to ni nič narobe. Me samo firbec matra.

GLede na primerjavo z vašimi in po eni razpredelnici ki sem jo našla na netu vidim da naša nima prav gigantske glavice, kar sem prav vesela, da je pa malo predebelčkana za svojo "starost". NO ja, po mamici verjetno user posted image . In mami namesto da bi jedla zdravo hrano se spet baše z balhsen piškotki. Ah ja  user posted image . No sej pol pri dojenju bo treba pa to vse omejit, tko da si morm zdej privošlit.

SE mi pa prav smilite tiste ki vam je tako slabo. Bogice. Mam jest kr srečo, vsaj tega nimam..

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

Neposredna povezava do sporočila: 757
26.10.2007 21:14:39   
ninocka
Joj, mene je cel dan tolk pritiskal dol, pol me je pa moj se napizdu, da sedenje za racunalnikom ni pocivanje in naj se spravim v posteljo. Sem si prinesla en kup knjig za brat (o vzgoji otrok) in cokolado in sem neki casa brala, pol sem pa zaspala, dokler moja dva pikca nista prsla odmov.
Ko sem vstala sem se pocutila boljs, mi ni vec tolk dol pritiskalo in sem lahko celo hodila.
Mi je preden sem šla spat mi je pozvonu poštar, sem dobila paket od kolegice iz francije in sem lih komi po štengah dol prilezla.

Potepinka - groza, kaj so delali. To je blo (za mene) popolna nestrokovnost sestre...bi te mogla vrtet kot pujska in iskat utrip in takoj po G, če se ji je zdel sumljivo, ne pa da te pusti priklopljeno z vsemi strahovi...Dobr da ti je G pol takoj delal UZ in da je vse OK user posted image user posted image user posted image user posted image
Nicolina, jst sem kupila pri Evanu en termometer v Mullerju in sem ful zadovoljna z njim. Nisem mela pa nikol tistega navadnega (zivo srebro al pa elektronskega za v ritko).
narascaj, pri Evanu sem mela posteljico v spalnici, previjalko in oblekce pa v njegovi sobi. Cez noc ga tko al pa tko nisem previjala, cez dan je bil pa z mano v dnevni, tko da je blo lih vseen, kam bi ga odnesla. Zdej pri tem dojencku bom mela pa tu previjalko in nujne stvari (plenice, robcki, vata...) v spalnici, predvsem zarad tega, da ne bom Evana motila med spanjem s previjanjem. On gre spat ob 8ih in ce bo sel tamal kasneje, mu res ne  mislim uletavat v sobo. Bomo mel pa tko uštiman, dokler ne najdemo ritma tudi z malim.
1. november - ne grem nikamor, ga bom preživela v porodnišnici user posted image user posted image user posted image Bom pa jst sprejemala obiske user posted image user posted image

In mami namesto da bi jedla zdravo hrano se spet baše z balhsen piškotki. Ah ja   . No sej pol pri dojenju bo treba pa to vse omejit, tko da si morm zdej privošlit.

Zakaj bi se pa pri dojenju omejevala? Če misliš zaradi alergij, je men to totalna bedarija. Otrok že zdaj dobiva vso hrano od nas in mi ful ni jasno zakaj bi potem na to isto hrano reagiral drugače. No, lahko se zgodi, pač takrat potem nehaš s tem živilom.
Če pa misliš zarad hujšanja, je pa druga stvar user posted image

Slabosti - men je tud zadnje čase ponoči slabo - mogoče, ker se preveč napokam pri gledanju TVja?  Zadnje par dni sem totalno obsedena z bananinim frapejem, skoz bi to pila in sem moram pol prav kontrolirat, da si ga ne naredim tko po 10x na dan. Si ga pa zvečer privoščim mal več kot 0,5 l user posted image user posted image user posted image

Gledam zdej Dumb&dumber 2...sam je pa to res en neumen film, ampak ko ni nic druzga za gledat...

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 758
26.10.2007 21:19:58   
sonchek
Punce, a je katera naročevala Angelcara preko Sončka?
..zanima me v koliko dneh ga je dobila, če se slučajno katera spomni???

Hvala

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 759
26.10.2007 21:30:43   
scubadiver
IZVIRNO SPOROČILO: sonchek

Punce, a je katera naročevala Angelcara preko Sončka?
..zanima me v koliko dneh ga je dobila, če se slučajno katera spomni???

Hvala

JAz sem ga dobila v dveh dneh al pa celo naslednji dan. FUl hitro je bil tle.

Ninocka sem mislila zaradi samega dojenja oz. reakcije otroka.. A da ni treba pol nič kaj bolj pazit s hrano? Bom zlo srečna če bo tako user posted image  Ker sej ne mislim komplicirat, ker nam je tud na MŠ rekla da se je vse in da največja napaka je omejevanje pri določenih hranah. Da potem po recimo enem letu pa res lahko pride do alergije če kar naenkrat nekaj dobi. Sam vseeno sem mislila da je treba sladkarije omejit. S hujšanjem se pa ne mislim glih ukvarjat. Bom vidla najprej kok bo ostalo zaloge po porodu. Ker sej v bistvu se prav pretirano niti nisem poredila..

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 760
26.10.2007 21:39:02   
Ilije
Pozdravljene!

Sem vas cel dan samo brala, ko sem pa poskušala nekaj odgovorit sem pa po pomoti zbrisala cel moj odgovoruser posted image . Neroda pač...

manca... lepa žogica ni kaj!

barika... super previjalna. Bi jo tvoj res mogu patentirat.

naraščaj... mi imamo v spalnici posteljico, vse ostalo, se pravi previjalno, omaro z oblekicami pa v dnevni sobi, kjer imata naši princeski tudi igralni kotiček.

user posted image čestitke vsem za uspešne preglede. Glede gibov med CTGjem pa so meni v prvi nosečnosti tud tako razložili kot vam je opisala scubadiver. user posted image  se preprosto mora v tistih 20 minutah vsaj malo premakniti, da vidijo za koliko se mu poveča utrip v gibanju. Zato ni priporočljivo da ravno takrat 'spi'. Eni zdravniki so pač malo bolj tečni glede tega kot drugi.

sonchek... glede AC pa vem, da so ga punce kar precej naročvale preko Sončka. Kako dolgo so pa čakale nanj pa ne vem. Jaz ga namreč nisem naročila... čakam da bom izžrebana na RR, ker vse uporabnice nosečniškega koledarja kao sodelujemo v tej nagradni igri.

Pa en lep večer še naprej.

P.S. A mogoče katera ve do kdaj točno bo še čutiti vpliv polne luneuser posted image   

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 761
26.10.2007 21:47:13   
DEBELUŠKA30
Jaz sem imela danes pregled in prvič CTG, vse je O.K., zdaj je kontrola oz. CTG vsak teden. Popadkov ni!
Sem pa vprašala, kaj pomeni, da je otrok za en teden večji, kot je to po PDP!? Pa pravi, da se ne bo nič prej rodil, ampak bo ob porodu "večji", kar je dobro!
TERMOMETER; "ušesni-Braun" mi smo ga kupili pred petimi leti, predno bom prvič rodila. Bil je fullll  drag (14.000,00 SIT), se je pa izkazal za super zadevco, tko da se je splačalo, sploh ko je bila naša punčica še dojenček! Glede točnosti pa mi je pediatrinja rekla, da vedno odšteješ POL STOPINJE, ker je to najvišja možna temperatura, in je pol to 100%!!!
Naraščaj-Že v prvo sem imela previjalno v drugi sobi kot je otrok spal, meni osebno se to zdi bolje (zaradi samega "okolja"; zrak, svetloba, toplota...)!!!
No, a je katera že napoti v Rim, saj veste luna...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 762
26.10.2007 21:54:42   
martita
Pozdravljene, novemberke!

Vidim, da ste kar pridno čvekale zadnja dva dni....user posted image

Jaz sem bila v četrtek na pregledu in baje ni nič novega glede na prejšnji teden...še vedno sem za prst odprta, CTG ni zaznal nobenih posebnosti. UZja mi žal ni delala, tako da meric ne vem....ponovno pa sem naročena v torek. Sem pa po pregledu obazila rjavkast izcedek, ki se mi še danes vleče...saj ni čudno, ko pa ta vaginalni pregled boli ko user posted image . A se je kteri že to zgodilo? Kolk časa je trajal? user posted image Baje je pred porodom tam dol vse tako občutljivo, da take krvavitve niso nič nenavadnega....no, upam, da bo jutri že vse ok.

Danes je polna luna, ma kot vidim, vsaj do zdaj, nima posebnega vpliva...razen na dež! user posted image
Dobila sem dve vreči majhnih cunjic od kolegicuser posted image user posted image , pa grem zdej en stroj zagnat, da bom jutri lahko vse polikala...sem prav vesela, da mi ne bo treba št. 56 kupovat...jaz sem namreč nabavila samo od 62tke dalje.

Sonchek, spraševala si me pri kateri G sem....hodim v ZD Bežigrad, k dr. Žigonovi.

Jaz grem zdaj kar malo počivat, ker sem cela dva dni pohajala po LJ in sem prav izmučena. Danes sva zrihtala tisti zapisnik glede priznanja očetovstva na CSD, tako da zaradi mene lahko grem jutri rodit! Če ni druge prostovoljke, se javim! user posted image

Lep večer še naprej, tistim, ki že greste vodoravno, pa lahko noč!

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 763
26.10.2007 22:02:56   
naraščaj
No po Tv ni nič pametnga, zato raj mal tle čekiram.
Pa vidim, da vas je kr nekaj takšnih, ki mate previjalno v drugi sobi. Jaz pa sem hotla raj najino komodo ven vreč. Ne vem zakaj tok kompliciram. Pa scubadiver prav maš, saj ponoč naj nebi previjal razen izjemomoma (pokakan). Do jutr se morm odločit, ker začne  user posted image  stvari nakup vlačit (do zdaj je blo pri mojih starših). Bom mal prespala.

IZVIRNO SPOROČILO: ninocka
Joj, mene je cel dan tolk pritiskal dol, pol me je pa moj se napizdu, da sedenje za racunalnikom ni pocivanje in naj se spravim v posteljo.

Mene je tut ponavadi napizdil kako počivanje je to.

Tut jaz mam tak čudn občutek. skoz je trd trebuh, kr dol tišči To je že too much , da pa sploh ne štejem kolkrat sem bla na WCju, se mi zdi, da vsake 20 min. Skratka danes nisem najbolša v primerjavi s prejšnjima dvema dnevoma ko me je razganjalo od delovnih aktivnosti. Mogoč je krivo to, da sem ponoč res slabo spala.
Sem se šla spet najest pa slabost ni nič minala user posted image user posted image user posted image

ena je sprašvala če se dotakne popka, da jo boli. No to je blo pri men kr neki časa nazaj, me je ful bolel, sploh pa ko sem vstala in napela mišico (kolkr sploh jo je blo). Zdaj pa sam občasno. Me pa zadnji teden grozno srbi trebuh, bi si ga kr razpraskala.

Jutr gre user posted image  na obletnico OŠ in nakar ugotovi, da mojih ne bo zvečer doma (sta na nekmu pohodu na dolenskem), zdaj pa že razmišlja s kom se bo zmenu, če bo kaka akcja pri men, da me pripelje do CE on bo pa kr tja prišel. Mislim, s čim vse se ukvarja. Men je jasn, da pokličem eno od sestr in to je to, sicer pa pred prvim ne grem rodit. Sem mu rekla, da njegovga praznovanja RD pa ne mislim zamudit ( v nedeljo, kmečki turizem, dobra hrana, družba, jaz že ne bom to zamudla user posted image  user posted image  user posted image )

Ajtak, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za uspešno pisanje.
Jaz pa moje seminarkse še začela nisem. To ni nič dobrga. Bom prej šla rodit, ko pa napisala tisto nalogo. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 764
26.10.2007 22:16:44   
TANTRA
Čer, user posted image ... no polna luna očitno nima posebnega vpliva na nas...Sicer opažam, da se jih kar nekaj nič ne javi, tako, da je vprašanje kako je z ostalimi na spisku..????
Ninocka, drži se, saj bo kmalu...
No, ker imam svoj leptop deponiran v službi, imam sedaj od mojega in včasih ko vidim kakšen link pri sporočilu si rečem, bom potem pogledala., ker me ven vrže.....Zdaj pa mi manjkata 2 podatka  .....slikica trebuščka in previjalna....Je med sporočili ali v albumu?
Mene pa je danes cel dan dajala zgaga ...od včeraj zvečer...In ne morem prisoditi drugemu kot včeraj pečenemu kostanju...
Šla pa sem k frizerki in si postrigla konice, da bo za nekaj časa mir...Zdaj se že počasi poslavljam od mojih vseh, saj če ne drugega grem 8 v Rim....
Da ne komentiram, kako sem vozila avtouser posted image .Kot bi avto mene...user posted image user posted image user posted image  Saj komaj volan še dosežem.....user posted image  Joj, joj,....user posted image user posted image  Ampak danes nisem imela izbire, hči sem peljala na ples v bivšo šolo...

Sem pa malo nazaj naredila oslarijo...Prej sem malo nakupovala, ustavila sva se še na kmetiji, kjer sem vzela jajca...Pa si pripravim za večerjo sir, črne olive iz Leclerca (tiste posušene) in si dam gret črn kruh v microvalovno... Vmes pa zlagam jajca v hladilnik...Pa mi ni šlo hitr, ker sem ugotovila, da imam ene 3 počena... Kar naenkrat zagledam dim, pogledam proti mikrovalovni..Katastrofa...Kruh sem čist zažgala...Zdaj mi pa vse smrdi...Lasje, ki so bili kako oprani, cunje, prostor....Groza...... user posted image
Zdaj ko pridejo moji domov bodo deževali komentarji....user posted image

Me pa nekaj šraufa...Stalno hodim na wc... Da res luna kaj ne špiči???

Pozdravček vsem in mirno nočko...

(odgovor članu martita)
Neposredna povezava do sporočila: 765
26.10.2007 22:22:54   
Alina_alin
Manca,  dobi se v Diafitu, ki je v MB in LJ,kolikor je meni znano. Ja pa tudi bušek zgleda ful lep.
Scubadiver, mi imamo previjalno v kopalnici in mi je tako ok. Sploh ker bo zima, bo treba ob previjanju vštekat kalorifer, da bo topleje,  v času previjanja. Glede previjanja ponoči: mi smo kar mogli previjat vsaj 1-2krat ponoči, saj se je po dojenju ponavadi pokakala. Meni osebno je bolje imeti v kopalnici previjalno.

In danes je polna luna, pa nobena ni šla v Rimuser posted image ?

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 766
26.10.2007 22:32:46   
gruška
Da se še jaz na hitro javim, še nisem na poti v Rim ... naslednji teden pa definitivno ......

Najprej vam citiram Katkin sms:
"Midva z Aljažem greva mogoče jutri domov, Klara je spet fasala neko novo bakterijo in ima spet antibiotike, transfuzijo in druga zdravila in pa še enkrat so ji danes odprli trebušček, ker se ji je v črevesju nek zrak nabiral in so ugotovili, da ji je od zadnjič en šiv popustil. Spet smo par korakov nazaj, ampak še močnejši, stari že 14 dni in se ne damo!" 

KATKA, MI DRŽIMO PESTI user posted image

Naraščaj - jaz sem tudi že pri prvem imela previjalno in omare v otroški sobici, samo posteljico v spalnici .... tudi zdaj imajo otroci na srečo vsak svojo sobo, tko da bom imela ravno tako samo posteljico v spalnici .... sploh pa je tko kot so že punce napisale -  saj ga ponoči tko ne previjaš in preoblačiš ........ Ne boš nič bolj komot (sploh če imaš zdaj v spalnici gužvo) in ravno tako boš imela vse pri roki, ker ponoč ne boš u bistvu nič rabila ...... Kje ga boš pa kopala? Če boš imela v spalnici previjalno, boš mogla še banjco v spalnico prinest....

Ja, Potepinka, si predstavljam tvojo paniko na ctg-ju ....... obup, da te kar pusti in gre ........ važno, da je vse uredu, ampak poslala bi jih pa nekam ...... user posted image

Nayya in Ninocka ...... jaz se najprej nasmejim Nayyinim postom, potem pa še tvojim Ninocka, ko si te predstavljam, da se ne moreš nehat smejat .... in se še jaz začnem naglas, da me moj kar gleda kaj se dogaja ......user posted image user posted image

Manca, midve sva pa tle, tle s trebuhom, sam da je moj že kar malo nižje ........

Mi je bil pa od Nemrak prvi sms, glede solarija tok všeč, sem rekla da ga moram "naprej prodat", če bomo slučajno pod lučko ... ker baje, če je en otrok, so ponavadi vsi ...... pri mojih dveh sem bila zaradi solarija z njima en teden not .......

Mamathea, ja prognoze so res dobre, upam, da se res uresničijo .........

Ninocka, glede varstva ....... če me doleti nepričakovano sredi noči, bom poklicala moja starša, ki živita zraven, pa bosta prišla k nam naprej spat ..... Tudi če se zgodi čez dan, bo že eden od njiju z veseljem prišel počuvat moja sončka (čeprav sta starša v službi), tamala bo sicer v pon. in tor. dopoldne v vrtcu, sine pa ima počitnice ..... Pri nas je to tamal problem, noben od mojih nič ne komplicira, prej se bojo "skregal" kdo ju bo imel ta čas ....... (moji starši, pa moja sestra, pa njegovi starši, pa še kdo bi se našel ...... )

user posted image No, taka sem pa jaz že en teden....... a še katero matrajo????????

Zdaj grem pa igrat remi ........... imam na obisku prijateljico, ki bo pri nas do nedelje, pa mi ful prav pride, ker zabava moja dva lupka ............ Jaz sem z žogo že zlo ........user posted image ..............

Držte se!!!!!!!!!!

Edina stvar, ki nas poleg zaljubljenosti prižene preko vseh meja, je zavest o lastni minljivosti ...

(odgovor članu DEBELUŠKA30)
Neposredna povezava do sporočila: 767
26.10.2007 22:34:19   
Ilije
IZVIRNO SPOROČILO: martita
Sem pa po pregledu obazila rjavkast izcedek, ki se mi še danes vleče...saj ni čudno, ko pa ta vaginalni pregled boli ko user posted image . A se je kteri že to zgodilo? Kolk časa je trajal? user posted image Baje je pred porodom tam dol vse tako občutljivo, da take krvavitve niso nič nenavadnega....no, upam, da bo jutri že vse ok.

V prvi nosečnosti sem po takšnem vaginalnem pregledu tudi jaz zakrvavela, a sem potem že čez 12 ur po pregledu tudi pestovala.

IZVIRNO SPOROČILO: TANTRA
Je med sporočili ali v albumu?

v albumu jih najdeš... pa upam, da si že uspela prezračit! 

To s polno luno pa za nas novemberke očitno ne veljauser posted image

(odgovor članu martita)
Neposredna povezava do sporočila: 768
26.10.2007 22:41:10   
Ilije
IZVIRNO SPOROČILO: gruška
Ninocka, glede varstva ....... če me doleti nepričakovano sredi noči, bom poklicala moja starša, ki živita zraven, pa bosta prišla k nam naprej spat ..... Tudi če se zgodi čez dan, bo že eden od njiju z veseljem prišel počuvat moja sončka (čeprav sta starša v službi), tamala bo sicer v pon. in tor. dopoldne v vrtcu, sine pa ima počitnice ..... Pri nas je to tamal problem, noben od mojih nič ne komplicira, prej se bojo "skregal" kdo ju bo imel ta čas ....... (moji starši, pa moja sestra, pa njegovi starši, pa še kdo bi se našel ...... )

user posted image No, taka sem pa jaz že en teden....... a še katero matrajo????????

Ja tudi pri meni je hvala bogu glede varstva tako kot pri gruški. Imam dovoljenje mojih staršev, da jih pokličem kadarkoli, tudi če me je treba v porodnišnico peljat in zraven mene ostat ne bi bil problem, bi verjetno mami z veseljem komandirala babce in dohtarje po Puser posted image .

Glede  user posted image ... se ti pridružujem. Sam pri meni bo po moje kar hrana za to kriva, sem jedla kostanj popoldan, pa zelenjavno župco za kosilo, pa čebulno pogačo za večerjo in čokolino za poobedek... tako da materiala za glasove več kot dovoljuser posted image

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 769
26.10.2007 22:44:00   
martita
IZVIRNO SPOROČILO: Ilije

Sem pa po pregledu obazila rjavkast izcedek, ki se mi še danes vleče...saj ni čudno, ko pa ta vaginalni pregled boli ko user posted image . A se je kteri že to zgodilo? Kolk časa je trajal? user posted image Baje je pred porodom tam dol vse tako občutljivo, da take krvavitve niso nič nenavadnega....no, upam, da bo jutri že vse ok.

V prvi nosečnosti sem po takšnem vaginalnem pregledu tudi jaz zakrvavela, a sem potem že čez 12 ur po pregledu tudi pestovala.

Hmmm......zakaj sem pol jaz še vedno doma? user posted image Tako sem neučakana, da se že sama sebi smilim. user posted image

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 770
26.10.2007 22:50:11   
scubadiver
Kar se tiče polne lune.. Danes je bila porodnišnica dopoldne prazna. Jaz sem se sama sprehajala po hodnikih in sem se kar ustrašila da sem kaj zamešala in da je recimo sobota. Tiste ki imaste preglede v LJ. porodnišnici. TIst hodnik kjer je patološka ambulanta in UZ je bila popoldnoma prazna ob pol devetih zjutraj. Sem vprašala sestro na sprejemu če je mogoče kuga al pa kaj takega. Potem sem pa spraševala babico ki mi je delala CTG če polna luna po njihovo kaj vpliva na porode pa je rekla da ne in da je danes pravo zatišje, da jim sploh ni jasno kaj se dogaja.

Gruška kok je luškan tvoj zaplinjeni smeško. Sem se prav nasmejala. In ja, jaz sem tud taka, sam že več kot en teden user posted image  

A tistga zakaj imam pri posteljici v materinski napisano tisto 2 pa nihče ne ve kaj bi to blo?

Katka in Klara držim pesti. Me pa kar malo skrbi. Žirafa mi že od včeraj ni odgovorila na SMS kako so...

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 771
26.10.2007 22:52:45   
naraščaj
Katka držiom pesti za Klaro.user posted image user posted image

Zdaj pa šibam spat.nočko
in upam, da se jutr še vse beremo.user posted image user posted image

(odgovor članu martita)
Neposredna povezava do sporočila: 772
26.10.2007 22:58:42   
Ilije
Hmmm......zakaj sem pol jaz še vedno doma? Tako sem neučakana, da se že sama sebi smilim.
? user posted image Tako sem neučakana, da se že sama sebi smilim. user posted image

Ne bi vedla...user posted image user posted image user posted image  Saj bo, slej ko prej!

A tistga zakaj imam pri posteljici v materinski napisano tisto 2 pa nihče ne ve kaj bi to blo?

Stopnja zrelosti posteljice. Koliko stopenj točno je, pa ne bi vedlauser posted image  Tako da ti ne bi preveč o tem nakladala, da ne bom kaj mim ruknala. 

Jaz grem tud počivat oziroma mal v postlo brat, sam po moje me bo kr zmanjkal, ker dež tko lepo po šipi škreblja.

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 773
26.10.2007 23:03:31   
scubadiver
IZVIRNO SPOROČILO: Ilije

Stopnja zrelosti posteljice. Koliko stopenj točno je, pa ne bi vedlauser posted image  Tako da ti ne bi preveč o tem nakladala, da ne bom kaj mim ruknala. 

Hvala Ilije. SE mi je zdelo da je nekaj takega. Upam da to še ne pomeni da je že pre-zrela oz da je že slaba user posted image  Da je to še normalno? Ker rekel mi ni nič...

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 774
27.10.2007 8:17:28   
manca
user posted image za dobro jutro vsem user posted image

Mene je zvečer tako zelo zvijalo, da sem šla pred enajsto še likat in pripravit oblačila za tamalo za iz porodnišnice za vsak slučaj. Je moj mislil da se hecam ko sem rekla da naj bo v pripravljenosti-bogi revček me je tko začudeno pogledal.

Da pa ne dežuje danes sem pa kriva jaz, no pa še moja kolegicauser posted image ...sva včeraj pet ur sedele v slaščičarni Slonček in klepetale.

Lep dan vsem skupaj, pa se še kaj tipkamo danes

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Sedem razlik med nosečnostjo in PMS
Simptome, kot so povečan apetit, občutljive dojke in razdražljivost pogosto povezujemo s PMS, a zelo podobni simptomi se...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?