|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke-2.del
27.10.2007 8:44:33   
scubadiver
Dobro jutro punce,

Manca hvala ti za kavico user posted image
Jaz sem spala kar dobro, za spremembo celo nisem totalna koma. Me je pa zjutraj ko sem šla na WC presenetil na papirju rozast sluzast izcedek. Zdej se pa odločam al je blo to od včerajšnjega pregleda al bi lahko bil del čepa? Bilo je pa res zelo malo in sedaj ni več nič.
No ja, saj načeloma mi je vseeno. Edino spakirano nimam ne zase ne za user posted image . Pa košare za voziček še nismo šli iskat - tud vseeno glede na to, da ne bomo smeli it takoj ven, pa v lekarni in v tosami še nisem nakupila. Kar nekaj odlašam ker itak ne bomo prehitevali. Pa še G. mi je včeraj rekel da nič ne kaže na to, da bi bil porod pred rokom.
Bomo vidli kaj se bo iz tega izcimilo. Popadke ko-če bodo bom pa menda že prepoznala user posted image

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 776
27.10.2007 8:54:58   
Ilije
Dobro jutro!

Se tako počasi spravljam pisat jutranje pozdrave, da me je medtem že manca prehitela s kavico.
Hvala seveda za kavico in za dan brez dežja. Še dobro da zdržiš 5 ur sedet na istem mestuuser posted image .

Lep dan še naprej!

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 777
27.10.2007 9:05:53   
naraščaj
Dobro jutro še od mene in manca hvala za kavo.

Ja tut pr nas ni dežja, za spremembo. Je že prav nadležn. se pa kaže sonček. Bomo vidli ka rata.

Tut jaz sem spala boljš kot včeraj, sam to ni to. 2-3 obiski WC pa so vseen bli.
Zdaj pa čakam user posted image , da greva zajtrkovat. Je šel k mojim staršem po orodje, ker mora 2 radiatorja popravt (neki spuša). Jaz pa pol tut šibam k mamci, da še prvlečem nekaj stvari za user posted image  kar je treba še oprat.
Grem dat en stroj cot prat.

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 778
27.10.2007 9:14:41   
DEBELUŠKA30
Dobro jutro, še z moje strani! Takoj ko sem vstala, sem šla za računalnik preverit koliko vas je šlo (nocoj) v Rim... Moj user posted image  se je pa takoj pohecal in pravi:" Če je vplivala tako kot nate, potem NOBENA! Sinoči si spala kot "TOP"user posted image !" Pa dobro človek, po enem mesecu slabega spanja, si pa tud jaz zaslužim, "en dober spanec"! 

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 779
27.10.2007 9:17:51   
sonchek
Dobro jutro vsem...in hvala za kavico...
...tudi moja noč je bila s trdnim spancem in samo dvojnim obiskom wc-ja user posted image user posted image user posted image ..sem prov presenečena...hahahha...sploh ker je bila luna...

no, me prov zanima ali je katera od naših letela ponoči v P. in kako ta vpliv lune resnično deluje na našeuser posted image ..sicer pa imamo še cajt in čez slab mesec je še ena..hahahaha

...jaz pa za dons nimam nič v planu, ker se mi zaenkrat tudi dost ne da...se pa že kaže sonček in bom verjetno šla mal ven...
lep dan

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 780
27.10.2007 9:21:55   
TANTRA
Dobro jutro,

hvala za kavico...user posted image user posted image

Manca tvoj trebušček pa je pravi vzorčni model za Eucerin olje...user posted image user posted image user posted image
Barika tvoja previjalna pa je za patentirati. Čestitke za tako iznajdljivost....user posted image user posted image user posted image
Meni sicer ne bi prišla v poštev, ker imam zraven sušilec in sem si kupila previjalno penasto podlogo za na stroj...Ostale stvari pa imam v novem predalniku na koleščkih v kopalnici...Mi ga je naredil mizar...In ko bom kopala malčka bomo dali banco kar na predalnik....Spal pa bo v spalnici...

Jaz sem danes bolje spala.... Sicer sem ful sanjala, da sem bila na snegu.....
Zdaj čakam mojega user posted image da greva malo po špecerijo.... Je šel malo v službo, ker bo v ponedeljek zjutraj malo manjkal, ker me pelje na patološko....

A pravite, da je v porodnišnici zatišje???? Očitno tale luna ni tako vplivna....

Scubadiver, upam, da te izcedek res ne straši za odhod...Malo počakaj, mogoče je samo od pregleda....če pa te bo začelo fajn črvičiti boš pa že vedela....user posted image

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 781
27.10.2007 9:52:55   
tintin
Hoj nosečke,hvala za kavico. Jo bom spila malo kasneje, ko greva z dragim v mesto....
Tudi jaz sem še vedno tuuser posted image No, tudi jaz sem za spremembo dobro spala in našemu user posted image se zelo očitno nič ne mudi. Včeraj zvečer me je sicer ene parkrat močno usekalo v dimlje (proti nogam), ampak to je pa tudi vse....otroček je zelo živahenuser posted image polna luna očitno ne deluje.
Ostale pa tudi nič ne hitite, november še ni tu!user posted image

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 782
27.10.2007 9:57:22   
murencek
 Živjo!
Na hitrco poročam o vetrovnih kapljicah iz koroških lekarn.

Včeri smo jih začeli uporabljati. K Staš ima že 3x/dan po 3 ure krče - je skoz v budnosti (če odštejem ostale krče, ki so kratkotrajni).
Kapljice kar pomagajo user posted image user posted image user posted image (ni več silovitega jokanja ob vetrovih, prdenju - je mali in nima še razvitih trebušnih mišic, zato ga vse boli, še posebno prebava), samo še vedno se napenja. No, zdej spi, bomo videli, kaj bo. Ampak ponoči mi je (če ne štejem hranjenj) spal na trebuhu, ker je zgleda taka lega zanj najboljša.

No,glede na to, da je imel oči krče do 6 meseca, zgleda da so ti v družini. Tko d zdej nč več ni take panike, kaj je Stašu. Je pa res bolje. Bomo videli, kaj bo danes. Zdej moram preveriti še svojo prehrano - če je OK, da nima krčev zaradi čokolade Kinder (ki je na tone pojem).
LP

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 783
27.10.2007 10:29:23   
nicolina
Dobro jutro in hvala vsem za kavice. user posted image

Jaz sem končno po treh dnevih danes spala kot ubita. Samo enkrat sem šla na WC. user posted image
Pri nas se je tudi že malo pokazal sonček, upam, da ga bo kaj čez dan, da bom šla lahko na kakšen sprehod.

Zdej greva pa z user posted image v trgovino in na kavico.
Želim vam lepo sobotno dopoldne...

Danes ponoči se ura premakne, a ne?

(odgovor članu murencek)
Neposredna povezava do sporočila: 784
27.10.2007 10:41:08   
Ilije
Ja danes ponoči se ura premakne. To pomeni, da bo moj lubi moral delati danes eno uro dlje, vsi ostali bomo pa lahko spali eno uro dlje. Ali se mogoče motimuser posted image

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 785
27.10.2007 10:54:22   
ajtak
dobro jutro se od mene, ceprav je pravzaprav ze dober dan user posted image .
Luna je imela name zelo mocan vpliv, sem se ob 9h namrec ulegla in v trenutku zaspala in spala do 7h zjutraj ko sem imela prvi wc, nato sem se nazaj vlegla in polezavala do 9h user posted image . Kako mi je to pasalo!!!

Murencek, a si ze poizkusila pit caj iz kopra in janeza?? Baje da to full pomaga proti krcem pri user posted image .

Moj je spet v sluzbi, jaz ze perem prvi stroj, to je noro imam toliko belega toka, da lahko hlace od trenirke perem vsak drug dan (zarad vonja), sam ni panike, ker dam zraven vse majice ki imajo na trebuhu flek od hrane user posted image user posted image . To je neverjetno, cisto vse mi leti iz ust in cisto vse pristane na trebuhu...

Potem bom dala pa prat prvi stroj stvari za Tjasa user posted image . Premisljam, da bi bile to za zacetek tetra plenice in brisace... A moram plenice tudi prvic kuhat al bo dost ce jih dam na 60°C??

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 786
27.10.2007 11:00:43   
soni
Lep pozdrav
Tudi jaz sem danes spala bolje kot pa prejšnje noči. Zaradi WC-ja sem se zbudila le 2xuser posted image .

Očitno tale luna res nima močnega vpliva. V ponedeljek sem bila na CTG-ju, pa je bilo vse ok.
user posted image
Božajte svoje trebuščke!

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 787
27.10.2007 11:01:08   
scubadiver
IZVIRNO SPOROČILO: TANTRA

Scubadiver, upam, da te izcedek res ne straši za odhod...Malo počakaj, mogoče je samo od pregleda....če pa te bo začelo fajn črvičiti boš pa že vedela....user posted image

Zaenkrat je mirno, črvi me ne, user posted image  ima fuzbal prvenstvo, izcedka ni več. Tako da je bil verjetno res le posledica pregleda včeraj. Edin hecno mi je, da bi prišel izcedek 24 ur po pregledu? 
Ampak sej me nič skrbi. Se mi zdi, da sem v glavi kar pripravljena it tud kr rodit. Se mi zdi da bi bila celo vesela če bi bilo treba. Ker res komaj čakam. Tiste malenkosti ki mi manjkajo bom pa svakinjo prosila da nakupi ko bom v porodnišnici. Saj imajo tud majhnega otroka in bo že vedela kaj rabim. Moj  user posted image  bi bil po mojem preveč zmeden user posted image
Sam verjetno je itak lažni preplah..

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 788
27.10.2007 11:29:26   
DEBELUŠKA30
Mislim, da je polna luna imela zelo pozitiven učinek na večino od nas, saj smo spale ko "klade"user posted image !
Scubadiver, dej prosim še enkrat povej, kaj si za eno čistilo uporabila za pečico! Ravno v trgovini sem po policah iskala, pa se nikakor nisem mogla spomnit drugega, kot da je v razpršilu in na vrhu zelene barve user posted image , če se ne motim, ti pa mi zaupaj še "ime"!
Jaz sem danes prav posebno "zoprna", a je še katera?

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 789
27.10.2007 11:34:51   
Dajica
No, jaz sem pa ena izmed tistih, ki ni najbolje spala. Sem sla parkrat na wc, pa se kolki in rit so me spet tako boleli, da sem enkrat sredi noci vstala in hodila po sobi gor in dol, pa malo telovadila z nogami. Potem je bilo malo boljse, ampak sem komaj cakala, da bo jutro in da bom lahko vstala. Je pa user posted image pridna in me neprestano brca ali pa kolca, tako da vem, da je vse ok z njo.
Danes je pa tudi dan, na katerega naj bi naslednji mesec rodila. 27. Torej, se en mesec!

Lep dan vsem

(odgovor članu DEBELUŠKA30)
Neposredna povezava do sporočila: 790
27.10.2007 11:35:23   
GB
Dobro jutro drage moje . Kako ste danes ? EVo jest sem vstala ob 9 in se ze celo jutro jokam . Razlog za to je ,da gledam Extrem Make Over : Home Edition. SEj veste tist ko na novo naredijo hiso kaksni famiji , ki to resnicno rab . Ravno sedaj je zgodba o 12-letni puncki z srcno napako in je do sedaj bila ze 4x operirana. Ko so jo vprasali , kako se pocuti in kaj bi rada je rekla : " BOjim se ponoci zaspati ,ker mislim ,da se ne bom vec zbudila in prosim boga da ne bi se umrla. Vem ,da bom umrla ,ampak ne bi rada se . "
Ko sem to slisala sem mislila ,da mi bo srce poclo. Boga puncka . JOj vem,da nebi smela tega gledat ,ampak kar nemorem se odmaknit od televizije . Moj dragi pride cez dve ure domov jest pa brez kosila , nic pospravljen in vsa cmerava. Spet bo veselica user posted image user posted image user posted image .

Jest mam previjalno ze original na posteljci , posteljco bom pa mela v spalnici zacetek.

Luna ni nekaj vplivala na mene edino vetrovi so me matral ,da je moj poj ze cist zivcen ratal user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Joj morale bi vidt faco , ko sem spustila vetrcek je reku : " pa dobr no kdaj bos nehala bojo sosedi mislili ,da je en spustu jedrsko bombo " user posted image user posted image user posted image

Grem pogledat do konca oddajo poj pa res moram it delat kosilo

Lep dan za zdej

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 791
27.10.2007 11:40:02   
scubadiver
IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30
Scubadiver, dej prosim še enkrat povej, kaj si za eno čistilo uporabila za pečico! Ravno v trgovini sem po policah iskala, pa se nikakor nisem mogla spomnit drugega, kot da je v razpršilu in na vrhu zelene barve user posted image , če se ne motim, ti pa mi zaupaj še "ime"!

Debeluška to je Cilit Bang RAZMAŠČEVALEC. Cilit bang jih je namreč veliko, tko da more pisat še razmaščevalec. In je v šprici in ima zares zeleno šprico.
Tko mene pa zdej boli še za popenit sramna kost in mal mi je slabo. Pa kokr da bi me mal špikalo tm kjer je pri nenosečnici ledvica. Nimam pojma kje je ledvica zdej user posted image  

(odgovor članu DEBELUŠKA30)
Neposredna povezava do sporočila: 792
27.10.2007 11:44:18   
ajtak
Vb, sem se tako nasmejala tej jederski bombi user posted image .

debeluska tisto cistilo je bil Cilit!

dajica user posted image , tudi jaz, tudi jaz (imam cez en mesec rok) user posted image , se ze cel dan s Tjasem pogovarjam, da kok bo fajn ko se bomo koncno videli user posted image , sem dala prat prvi stroj njegovih stvari, zaenkrat same tetra plenice, jih imam 30 in sem komaj vse stlacla v boben... No saj sedaj ko so mokre je pa stroj napol prazenuser posted image .

Eno lepo soboto! jaz grem pocasi (ampak res pocasi) kuhat rizoto. Tast bo pa pasulj jedu, k je ostal od vceraj, ker ne mara riza in graha user posted image . A veste, da me je kar strah, kako bom otroka naucila, da je recimo grah dober, ko ga pa dedi ne je user posted image .

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu GB)
Neposredna povezava do sporočila: 793
27.10.2007 11:51:19   
Ilije
IZVIRNO SPOROČILO: ajtak
A moram plenice tudi prvic kuhat al bo dost ce jih dam na 60°C??

Jaz sem jih že prvič oprala na 90°C

IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30

Mislim, da je polna luna imela zelo pozitiven učinek na večino od nas, saj smo spale ko "klade"user posted image !

Ja bo kr držalo, če odštejem obiske wcja sem dobro spala in sem bila zjutri prav jezna, ko je prišel lubi domov in me je zbudil, potem pa je zbudil še iris, tako da sva ob pol osmih že vstale.

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 794
27.10.2007 11:56:06   
Ilije
IZVIRNO SPOROČILO: ajtak
A veste, da me je kar strah, kako bom otroka naucila, da je recimo grah dober, ko ga pa dedi ne je user posted image .

Starejši kot bo težje bo... Meni je pri tamali še uspevalo tako do enega leta, da je jedla vso zelenjavo, ko pa je videla, da ati posebka pri cvetači, brokoliju ipd. je pa tudi ona začela 

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 795
27.10.2007 12:18:05   
potepinka
Dan!

Komaj sem uspela prabrat,no polna luna tudi name ni imela učinka spala po dolgem času kot klada,včerajšnja feštica uspela,nasmejala sem se kot že dolgo ne,pa taakooo najedla,da adijo.
Bi še kar danes ponovila to pojedino.
Glede 1.novembra jaz grem v Ruše pri Mariboru od mene oddaljeno 100km  ima moj dragi mamo pokopano,seveda grem zraven če bom še v enem kosu,drugače bom pa potovalko imela zraven če bo treba iti v Maribor rodituser posted image user posted image user posted image

Jaz bom imela zibelko v spalnici in potem posteljco tudi,ko bo pauser posted image lahko že spal v veliki postelji se bo pa selil k sestrici v sobo,previjalna pa bo v kopalnici.

nemrak-tvoja Žana že zdaj ve kaj se splača izkoristit.Pametna puncauser posted image user posted image user posted image
Katka-Božca upam da se čimprej porihtate

No zdaj pa grem kuhat danes bo pečen piščanec,mlinci in zelena solata

Življenje je plamen, ki v lastnem ognju izgoreva, vendar vedno znova vzplamti, ko dete se rodi.
--------------------------------------------------------------------------------
Sara(07.09.1996)Mark(10.11.2007)

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 796
27.10.2007 12:31:36   
ajtak
vidim, da se vse o 1. novembru pogovarjate... midva greva 31.10. v Lj, ker imam jaz na zalah 4 grobove za obhodit in enega v Dravljah. Usput greva se zadnjic (pred porodom) na obisk k mojim starsem. In pa pogledat greva malega Nika, ki ga je kolegica rodila v sredo user posted image .
Prav 1. pa bomo sli v Vojnik in zvecer na Celjski britof.
Sam jaz imam sele cez 1 mesec rok in mi sprehajanje zaenkrat krasno sluzi. Pa se svoj busi bom loh razkazovala user posted image .

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu potepinka)
Neposredna povezava do sporočila: 797
27.10.2007 12:33:43   
ajtak
Ilje, hvala za odgovore o plenicah in o hrani.
Plenice sem ze oprala in kar na 60°C kar ni unicilo pranje (mikrobov in bacilov) bo pa susilec user posted image .

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 798
27.10.2007 12:52:02   
naraščaj
Ojla, tiste, ki ste naročle angelcareAC301R, kolk plošč je zraven (senzorne plošče za pod blazino). Moj je naročil iz anglije in je en model od prej AC201R je pa ena plošča

(odgovor članu potepinka)
Neposredna povezava do sporočila: 799
27.10.2007 13:58:55   
nicolina
Naraščaj, jaz sem dobila zraven 2 senzorski plošči, sem ga naročila pri sončku.

No, midva sva zdej pršla s potepanja, mene tudi boli sramna kost, ne vem ali mi user posted image  tako dol pritiska, ali kaj je to. Pa vsake tolk časa me tolk brcne v rebra, da me kar premakne. user posted image

Grem kuhat kosilo... se beremo

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?