|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke-2.del
26.10.2007 12:03:57   
Dajica
scubadiver-meni je v 33 tednu pa 2 dni merila obseg glavice in je bil 30cm. Koliko je pa zdaj, oz. koliko se spreminja, pa ne vem. Vem da sem takrat doma vzela v roke siviljski meter, ga oblikovala v krog s tem obsegom in si predstavljala, koliko se mi bo spodaj razsirilo.user posted image
Jaz imam naslednji pregled 7.10. in takrat bom imela prvic ctg, pri 37 tednu. Me prav zanima, ce bo moja tudi spala ali bo kaj aktivnosti pokazala. Zadnje dni je tako aktivna, kot se nikoli, ceprav danes se je pa spet umirila. Ze nestrpno pricakujem brcike danes. Imam pa tak trebuh, kot bi celo noc trebusnjake delala, tako zmatran, tezek obcutek imam...

Mi je danes poslala po mailu slikice ena sosolka se iz sš, ima fantka, zdej starega skoraj 4 mesece in je takoooo luskan. Prav vsi pasejo skupaj, cela druzinica. Upam, da bomo mi trije tudi tako simpaticni. user posted image

lp

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 726
26.10.2007 12:04:00   
barika
Ajtak, ne da bi jst vedlauser posted image user posted image user posted image , a sma se kej menle...zdej me pa strašiš, veš da bi te po pregledu poklicala,,,
a moj sms si dobila???

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 727
26.10.2007 12:06:02   
naraščaj

IZVIRNO SPOROČILO: Mamathea

Jah js CTG-ja sploh še nisem imela, pa ga imam šele 12.11., ko je moj naslednji pregled. Jah včasih mi res ni jasno, na podlagi česa se gin. odločajo, kako in kaj, kaj je potrebno, kaj ni? Pa bo že, trbea jim je zaupati.

Jaz še tut ne, ga mam komi teden dni pred PDPjem (7.11.07) user posted image , če ne bom prej rodila user posted image  (si kr želim, da bi blo kak teden prej, ampak po Murfiju bo kak tedn al pa še več čez. Tašča je vse tri rodila čez rok, največ je zamujal moj dragi - 19 dni user posted image user posted image user posted image . Zgleda, da bom še kje res rodila na taščin RD - 20.11). Nazadnje sem mela UZ v 30t prav tako vaginalni pregled. Če pravi G, daje vse OK pol že mora bit. Nč ne kaže, da bi blo kaj prej.

ninocka, si mela res user posted image  sanje. Jaz bi bla po moje čist ferik, ko bi se zbudla.

Čestitke vsem za fajn opravljene preglede. user posted image user posted image user posted image

pol cot je že zlikanih, ostale so še srajce user posted image user posted image user posted image user posted image . nč bo treba it dalje likat, da se ne bodo preveč pomikale sem in tja. Saj mam še kr nekaj strojov cot za oprat. Bom kr jutr, danes si ne bi rada delala novga kupa. user posted image  

(odgovor članu Mamathea)
Neposredna povezava do sporočila: 728
26.10.2007 12:09:34   
ajtak
Sem, pa sem cakala, da napises da si konc...
Ja pol pa ne vem s kom sem bila zmenjena user posted image . Zakaj pa si mislila, da je bil tist SMS?? Si verjetno mislila, da se mi mesauser posted image .

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 729
26.10.2007 12:10:09   
potepinka
Dober dan!

Jaz sem nazaj iz CTG,da povem kaj se mi je zgodilo,me sestra priklopi naCTG in user posted image utripa nikakor ne najde,pa pravi ja user posted image se premika in utripa ne zazna naprava,pa jaz pravim ne premika se zdajle,pa me ona čudno gleda,nakar najde zelo slab utrip in pusti in gre.Jaz poslušam gledam na on list in vidim kar ravna črta,skoraj sem se začela že tamuser posted image .No nakar grem do G in mi naredi UZ da vidi kaj je narobe posluša srčka in končno se zasliši.Vam povedat ne morem da sem se razjokala od sreče.G pravi da jeuser posted image obrjen tako in rokico ima na glavi in zato CTG ni zaznal utripa.Mislim kaj takega.Čist hin sem že bila.Skratka vse je vredu,pretok tudi,plodovnice dovolj,teža pa je okoli 3100g.

No danes grem še na eno fešto v bistvu kosilo,ima sodelovka ko gre v pokoj,potem pa lahka grem tudi kar rodit.

Ja uboga Katka in Žirafauser posted image ,tudi meni gre kar na jok ko pomislim nanju
Ninocka-zdaj pa uživaj vikend,za v ponedeljek pa držimo pesti.
nicolina,barika,scubadiver-za pregleduser posted image user posted image

Življenje je plamen, ki v lastnem ognju izgoreva, vendar vedno znova vzplamti, ko dete se rodi.
--------------------------------------------------------------------------------
Sara(07.09.1996)Mark(10.11.2007)

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 730
26.10.2007 12:22:35   
ninocka
Scuba, obseg glavice pri 34 t je bil 309, zdej v 38 tednu pa 325.

Men pa to ni jasno zakaj mora bit otrok buden za CTG - sej mu merijo srcni utrip, sej ko spi mu srcek tud dela? Men je to vse skupi mal cudno, daj se ti pri unem G, ki ga poznas mal pozanimi...ker pri meni je blo pri Evanu tud tko, da mu je konstantno padal utrip oz. se je kr zgubil in zmesal z mojim, pa so me samo ven poslali, pa spet not na nov CTG...ko mi je pa voda odtekla in sem prisla v porodnisnico, mi je pa G (dr. Likar) takoj, ko je videl CTG, naredil UZ in so mu utrip preko tega merli, pa se totalna panika je zavladla, je blo naenkrat v sobi 4-5 zdravnikov, 2 babici in se pediatra so klicali. Scuba, nocem te strasit, sam dej se res pozanimi, ker mi ni jasno...moj je bil vceri na CTGju tud cist miren, samo 1x se je obrnu, pa ni blo nobenga problema. MOgoce delam mal prevec panike, sam po moji izkusnji pri Evanu bod raj mal bolj tecna...pr nam se je na sreco OK koncalo, lahko se pa ne bi.

Tantra, pr men se se zment ne zanjo, pa tocno vemo, kdaj bom rodila...da bi jih pa sred noci klicala - ja no, sej verjketno bi jih, mi drugega ne ostane, samo moji so se v sluzbi, pa vsi so taki panicarji, da boh pomagi...Se uceri,ko sem klicala, dase je nekja zacelo dogajat, se je ociju kr glas tresu in naj poklicem resilca, pa da se ne bi sama peljala v porodnisnico, pa da naj vse povem in naj se ne pustim odpravit...Tko da bi jih sred noci klicala, da mi je voda odtekla in naj prideta malega cuvat...bi jima se taxi poslal, ker drugac bi me se to skrbel, da se kaj ne naredi jim na poti do mene (poa sta stran 10 min).

Nayya, sem se spomnla, glede daljinca - enkart ga je Evan vrgu na tla in je sel v prafaktorje (vsak gumbek je lezal posebi, posebi ena plastika, baterije, ohisje). Sva z Evanom vse lepo pospravla in dala na mizo (vse nasla)< pa zacnem jst skupi sestavljat in mi fali en ful pomemben del. PA je bil namizi, ker sem ga jst pobrala in dala gor, pol ga pa kr ni blo. Sva z mojim 1 teden kot zmesana iskala, na koncu sva ga pa nasla za eno omaro (ga je Evan ocitno tja pospravu). Dej se tko mal za omare poglej, da ni kam tja padel user posted image Pa to je daljinec od sposojenega TVja? A sta ga ziher mela?

Mamathea, tisti cudni zvoki - a ves, da je men moj lih ko sva se vozila v PO vceraj rekle, da se je ponoci zbudu in da sembla cist tih in pri miru in seje ful ustrasu (baje sem tolk potihem dihala, da me ni slisal). POl se je pa k men stisnu, mi jepa v trebuhu kot zakrulilo (jst nisme nic cutila, niti nisem bla lacna) in je reku, da sem mogla bit ful lacna user posted image user posted image user posted image Semrekla, da se ne spomnem nobenega kruljenja al pa karkoli. POl pa pridem domovin berem RR in mas ti isti problem? Smesno..jst tega cez dan nisem opazila.

Barika: svetovna previjalna - a to sta dala po narocilu delat? Jst bi jo na tvojmu mestu kar patentirala in prodala patent enemu od izdelovalcev otrsokih stvari user posted image . Res je super, jst bi sam dilo dala cez, brez teh predalckov (se se spomnila ne bi, da bi lahko to naredila) user posted image user posted image user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 731
26.10.2007 12:40:12   
Tanayya29
Evo našli dalinca.Sedaj tv počiva pa poslušamo radio hit ;)
a kje je bil?no vmes med kavčem je pač ena taka reža in kavč je tam skp sestavljen,ne vem kako je tam notr padu?
najbrž sem jst s temi svojimi kg not potisnla dalinc pa se je kavč mal razmaknu..
bogi kuža,jaz mu pa že 2 dni težim naj poišče daljincuser posted image user posted image ...
no,moj je šel včeraj v hobi program,sedaj pa riše v sobici medvedke in miške...user posted image user posted image

aha moj obseg glave(no otrokove)je pri 32 5/7 298... je rekel da datumsko se izide oz.-2 dni..itak imam po izračunih rok dva dni kasneje(UZ),ampak to itak nič ne pomeni...
upam,da ne bo 2 dni ven prihajal(user posted image .)
aha utrip srca...na ctg-ju..moj je šel zadnjič zraven na ctg in sm ga skoz spraševala..koliko je utrip...
in je bil od 110-120,ko sm se pa ulegla nazaj na križ je pa podivjal na 150-160..že tko me križ boli,potem pa sm tko ležala...
je rekla sestra,da kdaj tudi do 180 naraste utripuser posted image ...

debeluška poslala sem ti z.s.
upam,da uspeš pravočasno dobit.
pa en lep pozdrav!

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 732
26.10.2007 12:42:08   
Mamathea
Pozdravček

No danes je v službi bolj mirno zato se lahko večkrat javljam. Sicer pa tako ali tako ni panike, ker delam kolikor pač morem, počas grem vmes mal domov kosilo skuhat, sploh ne vem kaj bi, najverjetneje mehiške tortilje, saj imam pripravljeno piščančje meso, pa imam tudi nekaj zelenjvce, pa toritlje so tudi še nekje, no če pa ne bom kuhala tega bo pa rižotka, nekaj že bo, bom še mal možeka povprašala kaj bi on raje jedel. Najbrž bo on rekel rižoto in si bo not spet natresel polno kitajskih omak, saj obođuje kitajske rižote, meni so pa obupnega okusa, saj mi ne paše niti sojina omaka, niti ostale sladko-kisle zadeve, sem bolj za domačo in preizkušeno hrano, pač kitajska mi žal ne sede.user posted image .
Ninočka zanimivo to kruljenje, a ne da? Jaz danes to spet slišim in čutim tudi rahlo, pa me res zanima, kaj bi to bilo, ker lačna pa nisem. Bomo videli, če se bo nadaljevalo tudi po kosilu? Mogoče je pa želodček že tolk stisnjen, da se zato slišijo taki čudni zvoki. No ti boš kmalu rešena in bodo tudi zvoki prenehali, mene pa čaka še kr nekaj časa in zato se bo treba na to privadit, da skoz nekaj kruli v želodcu.user posted image .
Kako boste pa ve, ki še čakate na novembrske roke naredile s 1. novembrom? Bo katera od vas šla na komemoracije? Jaz sem bila vsako leto na grobu, kjer je pokopan moj dedek, letos pa mi nekako ne dovolijo (domači), da bi tam stala tako visoko noseča. Sicer  nisem pristašica teh ceremonij, saj menim, da je bolj pomembno, da se grob obišče tudi med letom in se nese kakšno svečko, kot pa ta evforija ob "vseh svetih". Razmišljam, če bi se še peljala mal na domače konce in nesla vsaj kako svečko... Jaz bi še kr nekako šla, mojega možeka pa je ful strah me vozit naokoli takšno, pa skoz pravi, kaj pa če se po poti zgodi to in ono... Ne vem no, a vi se še upate na kako daljšo pot, recimo okoli 100 km, ali raje ne. Res ne vem, kaj mi je storiti, gin. je v pon. rekla, da najmanj 3 tedne še nič ne bo, glede na MV... Bomo videli, nekak se bo treba odločit.
Lepo se imejte in seveda mislimo druga na drugo, to nam daje moč in energijo.

Na prelepi torkov dan 04.12.2007 Tijan pokukal je na plan. Mamica in očka sta zelo vesela, da sta ga končno lahko objela in k sebi vzela.

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 733
26.10.2007 12:46:53   
scubadiver
Punce hvala vsem za primerjalne mere. Torej naša ni nič kakšen "giant head" me je blo mal strah ker imamo pri nas vsi precej velike glave in tudi moj nečak se je rodil z obsegom skoraj 37 cm in je bla kr mal panika kako ga bodo spravili ven.

Barika fenomenalna previjalna user posted image

Ninocka danes sem spraševala in babico ki mi je delala CTG in mi je samo povedala da je moj G. najbolj zajeban kar se tiče CTG-ja od vseh ki delajo v porodnišnici. Potem sem pa spraševala še njega in mi je obrazložil zakaj zahteva da otrok miga. Ne zaradi utripa, seveda da mu srček bije tudi če spi, ampak zato, da vidi kako otrokovo srce odreagira na gib. Torej za koliko se mu dvigne pulz med gibom. In da ta podatek pač hoče imet in da zato raje ponavlja CTG dokler ni zadovoljen.

Mamathea jaz imam oba starša in dedka in babico pokopano v LJ. enega dedka ki ga nisem poznala pa v celju. V celje ne bom šla na grob, v Lj pa sigurno na obe pokopališči, sam možno da ne prav prvega. Mogoče bom to obdelala 31.10, k očetu na grob bom šla pa še 2. novembra ker bi imel rojstni dan. Greva pa z mojim jutri v Majšpek al Majnšperk al nekaj takega po košarico od vozička. Sem kupila rabljeno in jo je treba it iskat. Sama se ravno ne upam, ampak da moj vozi se mi pa zdi da ni panike da greva.. .

< Sporočilo je popravil scubadiver -- 26.10.2007 12:47:40 >

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu Mamathea)
Neposredna povezava do sporočila: 734
26.10.2007 12:49:15   
ninocka
IZVIRNO SPOROČILO: nayya28

najbrž sem jst s temi svojimi kg not potisnla dalinc pa se je kavč mal razmaknu..

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Nayya, a bi ti rada, da jst ze kar takoj rodim???
O bog, sem se nasmejala, sploh nisem mogla do konca prebrat user posted image user posted image user posted image user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 735
26.10.2007 12:53:59   
scubadiver
Joj potepinka to si pa predstavljam kako si se ustrašila. Bpga revčka, za takle šok ti pa nisem nič fouš user posted image  

user posted image user posted image  vsem za preglede

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 736
26.10.2007 13:18:17   
Tanayya29
Nayya, a bi ti rada, da jst ze kar takoj rodim???
O bog, sem se nasmejala, sploh nisem mogla do konca prebrat

ups...ne bi rada ,neuser posted image user posted image ..edin,če želiš....

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

Neposredna povezava do sporočila: 737
26.10.2007 13:19:42   
naraščaj

IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver

Greva pa z mojim jutri v Majšpek al Majnšperk al nekaj takega po košarico od vozička. Sem kupila rabljeno in jo je treba it iskat. Sama se ravno ne upam, ampak da moj vozi se mi pa zdi da ni panike da greva.. .

Pol se boš pa mim mene peljala.

Jaz tut ne bom za 1. hodla po britofih, bom šla kak dan prej al pa kasnej pržgat svečko. Že od nekdaj so mi mim te carmonije, ker se folk hodi sam kazat z novimi pelc mantli. In kam ga naj jaz dam???user posted image user posted image user posted image
Jaz mam namen še en dan it v LJ (100KM) na obisk, če mi bo zneslo časovnop, seveda.

Mamathea, tut jaz sem zdele opazla to neko čudno kruljenje, ki ni kruljenje, saj sem se mal prej namalcala. Ful čudn. Trebuh pa je trd ko kamen in žblj oblike, kot bi eno nevem kolk ekasto škatlo pojedla. user posted image user posted image

Potepinka,upam, da si se kaj potolažla. Ja res te lahk znervirajo s temi pregledi. Pol se ti včasih bolš zdi, da jim maš manj, da ne delajo take panike. No pregledi so že fajn.

Neposredna povezava do sporočila: 738
26.10.2007 13:31:03   
tintin
No, jaz za 1.november najbrž ne bom po britofih hodila...glede na to, da imam 2.11. PDP je verjetnost, da bom v P precej velika...
Kruljenje - ravno, danes sem se spraševala kaj to je...vsakič ko se sklonim mi v želodcu zakruli/zaropota...pa nisem lačna oz. zadnje dni niti apetita ni prehudega....
Barika - ful dobra previjalna. Če ne bi imela sušilca na pralcu bi si kaj takega omislila...
Naraščaj - moj trebuh je že en teden trd in **** oblike....razen kaka nogica občasno pogleda ob strani bolj ven....sicer pa je gibanje prostorsko omejeno.
Kaj danes kuhate? Jaz sem iz zamrzovalnika eno posodo jote vzela....sicer pa sem danes že kopalnico in kuhinjo spucala in posteljnino preoblekla...
lp vsem.

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 739
26.10.2007 13:31:55   
barika
Mamathea, jaz letos odpovedujem vse "obiske" na grobovih...že sebe malo težje "furam" po Celju, na grobu se mi pa res ne bo dalo (po možnosti še na mrzlem-brez bunde, zdej nosim bundo od mojga, pa so mi rokavi ful predovgi, pa tudi tisto bundo že malo težje zapremuser posted image ) stat kako uro al pa dve (joj to so pri nas take ceremonije da ne sprašujuser posted image )

Ajtak... zadnje čase sem malo raztreščena... včasih kr neki blebetam, baje da ponoči govorim, kok me zebe, v bisvtu mi je vroče, moj me pokriva, jaz ga pa kur***am, da me nej za user posted image  ne pokriva, ker mi je vroče...on pa, ja če si pa rekla, da te zebeuser posted image user posted image , vsak post, ko ga napišem rajši še 1x preberem, ker se mi ful prsti zapletajo... upam, da je to kak pokazatelj, da bo treba počasi iti tja na lepšeuser posted image

Previjalna...narisal jo je moj user posted image , naredil pa njegov brat...bo pa res treba kak patent gor na njo dat, da ne boste imele vse enakeuser posted image user posted image . vidla sem jo pa šele včeraj prvič in sem se kr zaljubila v njo, je tak fajn visoka pa praktična...tista dva predala sta "dolga 75cm, tak da ge not ful stvari... je pa nareta po merah...do mm natančno (to je to ko grejo dedci merit in ni ok, če je 23,5 mm, ampak more bit točno 23,3 mmuser posted image )

Nayya si me prav nasmejala, zdej se pa le naglej televizije in naposlušaj radia za 2 dni nazajuser posted image

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 740
26.10.2007 13:43:14   
nicolina
Sem se ravnokar vstala, ja bo treba pač kosilo kuhat. Sej nisem mogla ne vem kako spat, ker nam v naši ulici delajo javno razsvetljavo in ropočejo z bagerji kot zmešani. user posted image  No, vsaj malo sem dremala.

Barika, super previjalna user posted image .
Potepinka, verjamem, da si se vstrašla, samo, da je vse dobro. user posted image
Mammathea, poznam to kruljenje poželodcu, kot bi se nekaj pretakalo. Sicer se ne dogaja vsak dan, ampak dostikrat, se mi zdi bolj ob večerih, ko sem že vsega nažrta. user posted image
Jaz bom šla tudi samo svečko prižgat na grob od starega očeta in od user posted image  očeta, ampak verjetno bova šla že en dan prej.

Scubadiver, jaz sem imel mere glavice v 32 1/7 30 cm. Naslednji UZ imam 5.11., pa bom potem vidla koliko bo. No, pri men danes na CTG se jeuser posted image  tako kolcalo, ma ziher ene 5 minut, ful se sliši, je pršla sestra nazaj pogledat, kaj je to za en " kolca mož", sva se ful smejale.
Zadnjič mi je vzela še bris za streptokok in je bil izvid negativen, tako da sem glede tega tudi lahko mirna. user posted image

Grem spočasi kuhat, puranje zrezke v smetanovi omaki, njoke in zeleno solato...

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 741
26.10.2007 14:12:01   
ajtak
user posted image , sem sla gledat v Materinsko kake mere je mel Tjas pri zadnjem UZ in sem ugotovila, da je imel obseg glavice pri 31t4d 310, tehtal pa je +- 2300g.
Sam ko berem vase obsege se mi zdi, da je skor mal velik obseguser posted image
Kaj pa ce ne bo sel ven?? user posted image user posted image

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 742
26.10.2007 14:31:15   
Mamathea
Pozdravljene

Hvala vsem za odgovore glede prvega novemra in kruljenja po želodcu. No js sem pravkar po kosilu, zdaj pa rečte, če mojga moža ne poznam v nulo. Sem prej pisala, da bo med mehiško in rižoto izbral rižoto in ravno to se je zgodilo. Izbral je rižoto, noter si je natresel vseh mogočih kitajskih začimb in sojine omake... jaz pa sem imela običajno mesno-zelenjavno rižoto, dodala sem samo še 1 žličko kisle smetane (saj to obožujem), pa zraven je bila še solata iz radiča. Za sladico je bil ananas, saj ima ogormno C vitamina , ki ga v teh prehladnih dnevih še posebej potrebujemo.
Kruljenje v trebuhu se nadaljuje tudi po kosilu, tako da to definitivno ni od lakote.(preizkušeno)user posted image .
Lep popoldan vsem, pa upam, da pri kateri že sije sonček, v Lj je še vedno oblačno, sem pa slišala od prijateljice, da je pri njih mal sončka pokukalo ven (v Prevaljah - na Koroškem).

Na prelepi torkov dan 04.12.2007 Tijan pokukal je na plan. Mamica in očka sta zelo vesela, da sta ga končno lahko objela in k sebi vzela.

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 743
26.10.2007 14:40:17   
barika
Mamathea, ja tole kruljenje tudi jaz spoznavam že dobra dva dnevauser posted image user posted image , kaj si more kej user posted image  v trebuhu mislat...bo cel paničen ven prišeluser posted image
Ajtak  jaz sem tudi šla gledat kaj piše v materinski pa ne znam njenih čirul čarol prebrat...tak da ne morem povedat za obseg glaviceuser posted image  je imel pa v 29t na 3D uz 270,33mm  (če je to to)

(odgovor članu Mamathea)
Neposredna povezava do sporočila: 744
26.10.2007 15:33:38   
kesi
Nicolina, jaz sem pa kupila to zadevo za spanje na boku user posted image v Pikapolonici, tista igračka zraven pa oponaša bitje srca, tudi v BC imajo podobno varianto.

KESI

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 745
26.10.2007 15:45:19   
Špelka
Ojla!

Potepinka - si kar predstavljam, kaka panika je mogla bit... user posted image  Jest bi se po mojem že tam na CTG-ju jokat začela! Samo, da se je dobro izšlo!

Scubadiver - obseg glavice našega knedlčka je bil pri 34 0/7 30,8 cm (normalno), obseg trebuha pa 31,9 cm, kar se mi zdi kr velik. user posted image  temu primerno je bla ocenjena teža okoli 2,5 kile.

Pa še glede 1. novembra - jest se bom letos britofom odpovedala - baje po enih starih vražah ni dobr noseč po pokopališčih šetat.. user posted image  No, men je ta praznik tako kot vsi itak sprenevedanje, tko da nima neke slabe vesti zato. Bom že svojo dolžnost prižiganja sveč opravila po novem letu - najbolje spomladi, ko so pokopališča sicer več al manj zapuščena. user posted image

Zdej grem pa kuhat slavnostno večerjo, ker sva dons z user posted image  končno vložila predlog na zemljiško knjigo za vpis lastninske pravice za najino novo stanovanjce! user posted image user posted image user posted image  Bo pa zelenjavna župca, telečja pečenka, fuži in domač štrudelček za povrh! user posted image   Za pit pa Heiniken /user posted image ) oziroma coca-cola (jaz)!

Aja, še to - Kesi - kok si pa dala za tole pogruntavščino, če ni skrivnost? user posted image
Ajd, mejte se! user posted image

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 746
26.10.2007 15:55:57   
kesi
Ta "pogruntavščina" je stala okrog 25 EUR.

KESI

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 747
26.10.2007 16:15:24   
ajtak
user posted image , tudi mi imamo trikotnike za spanje na boku, kupila sem jih v Chiccotu in je bila cena 25Eur. Tudi moji oponasajo tiktakanje srca. So pa navadni trikotniki, brez igrack.

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu kesi)
Neposredna povezava do sporočila: 748
26.10.2007 17:07:28   
nicolina
Kesi, hvala za informacijo user posted image . Bom šla pogledat v Pikapolonico in BC.
Jaz sem spet iz vodoravnega položaja, sploh ne vem kaj mi je danes, samo spala bi.user posted image

A ste nabavljale kakšne termometre za merjenje temperature? Jaz se še nisem odločla, ali bi ušesnega, ali 3 v 1. No dejte mal povedat, da se bom lažje odločila. user posted image

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 749
26.10.2007 19:37:01   
naraščaj
Punce men je dans spet tok slabo, da bi najraj kr user posted image user posted image . Pa sem šla pojest konc čoklade pa ni efekta.

Termometer - jaz mam digitalnega z gibljivo glavo in odpornga na vodo, nč posebnaga. Za enkrat ne mislim kupovat ušesnega al kar kol druzga. Upam, da ga čim manj uporabim.

Mene pa zanima ali imete poleg poslce v spalnici tudi previjalno (s predali za oblačila) al imate otroška oblačila že v bodoči otroški sobi? Mene namreč moj user posted image  prepričuje, da bi previjalno dala že kr v otroško. Jaz pa se temu močno upiram. Se mi zdi bol kamot, če mam vse pri roki, čeprav bo v spalnici zato mal gužva. Kaj menite.
Ne vem kak si naj najbolj pametno razporedim pohištvo v spalnici. Bolj ko obračam manj mi je všeč.

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?