ninocka
|
Scuba, obseg glavice pri 34 t je bil 309, zdej v 38 tednu pa 325. Men pa to ni jasno zakaj mora bit otrok buden za CTG - sej mu merijo srcni utrip, sej ko spi mu srcek tud dela? Men je to vse skupi mal cudno, daj se ti pri unem G, ki ga poznas mal pozanimi...ker pri meni je blo pri Evanu tud tko, da mu je konstantno padal utrip oz. se je kr zgubil in zmesal z mojim, pa so me samo ven poslali, pa spet not na nov CTG...ko mi je pa voda odtekla in sem prisla v porodnisnico, mi je pa G (dr. Likar) takoj, ko je videl CTG, naredil UZ in so mu utrip preko tega merli, pa se totalna panika je zavladla, je blo naenkrat v sobi 4-5 zdravnikov, 2 babici in se pediatra so klicali. Scuba, nocem te strasit, sam dej se res pozanimi, ker mi ni jasno...moj je bil vceri na CTGju tud cist miren, samo 1x se je obrnu, pa ni blo nobenga problema. MOgoce delam mal prevec panike, sam po moji izkusnji pri Evanu bod raj mal bolj tecna...pr nam se je na sreco OK koncalo, lahko se pa ne bi. Tantra, pr men se se zment ne zanjo, pa tocno vemo, kdaj bom rodila...da bi jih pa sred noci klicala - ja no, sej verjketno bi jih, mi drugega ne ostane, samo moji so se v sluzbi, pa vsi so taki panicarji, da boh pomagi...Se uceri,ko sem klicala, dase je nekja zacelo dogajat, se je ociju kr glas tresu in naj poklicem resilca, pa da se ne bi sama peljala v porodnisnico, pa da naj vse povem in naj se ne pustim odpravit...Tko da bi jih sred noci klicala, da mi je voda odtekla in naj prideta malega cuvat...bi jima se taxi poslal, ker drugac bi me se to skrbel, da se kaj ne naredi jim na poti do mene (poa sta stran 10 min). Nayya, sem se spomnla, glede daljinca - enkart ga je Evan vrgu na tla in je sel v prafaktorje (vsak gumbek je lezal posebi, posebi ena plastika, baterije, ohisje). Sva z Evanom vse lepo pospravla in dala na mizo (vse nasla)< pa zacnem jst skupi sestavljat in mi fali en ful pomemben del. PA je bil namizi, ker sem ga jst pobrala in dala gor, pol ga pa kr ni blo. Sva z mojim 1 teden kot zmesana iskala, na koncu sva ga pa nasla za eno omaro (ga je Evan ocitno tja pospravu). Dej se tko mal za omare poglej, da ni kam tja padel Pa to je daljinec od sposojenega TVja? A sta ga ziher mela? Mamathea, tisti cudni zvoki - a ves, da je men moj lih ko sva se vozila v PO vceraj rekle, da se je ponoci zbudu in da sembla cist tih in pri miru in seje ful ustrasu (baje sem tolk potihem dihala, da me ni slisal). POl se je pa k men stisnu, mi jepa v trebuhu kot zakrulilo (jst nisme nic cutila, niti nisem bla lacna) in je reku, da sem mogla bit ful lacna Semrekla, da se ne spomnem nobenega kruljenja al pa karkoli. POl pa pridem domovin berem RR in mas ti isti problem? Smesno..jst tega cez dan nisem opazila. Barika: svetovna previjalna - a to sta dala po narocilu delat? Jst bi jo na tvojmu mestu kar patentirala in prodala patent enemu od izdelovalcev otrsokih stvari . Res je super, jst bi sam dilo dala cez, brez teh predalckov (se se spomnila ne bi, da bi lahko to naredila)