|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke-2.del
27.10.2007 14:02:02   
martita
Dan!

Me veseli da ste danes vse tako lepo spale....razen mene in dajice. user posted image

Sem ponoči že mislila, da bo treba kam letet. Pisala sem že, da mam krvav izcedek že od četrtka, ampak do sedaj je bil rjave barve. No, ob nočnem obisku WCja, pa ja bil ta kar lepo rdeče krvav. Sem zbudila mojga user posted image in nisva se mogla odločit ali bi se šla vseeno pokazat v P ali ne?! Ali bi šla v LJ ali PO?! No, za vsak slučaj sem ob 4.30 poklicala v PO (medtem se je moj že tuširal) in razložila zadevo, pa so me pomirili, da dokler ornk ne krvavim, da ni panike...da je to po pregledu normalno. Če bi pa prišlo do večje krvavitve, naj se pridem pokazat. Pol seveda nisem mogla zaspat od razburjenja, pa še zvijat me je začelo kot pred M. No, vseeno mi je uspelo, da sem pol še malo zaspala, kljub temu pa se še zdaj počutim, kot da bi me eden povozu. Danes komi hodim...mam  tak feeling, kot da mi bo trebuh stran padu, tako me dol tišči user posted image Pa zvija me tudi še vedno. Na srečo se je izcedek malo umiri, ni pa še čist ok. Tamale očitno vse to nič ne moti, saj veselo ropota. Bomo vidli kako bo čez dan.

Čeprav je danes tako čudovit dan, sem se odločila, da bom raje malo počivala. Zadnja dva dni sem bila non stop v akciji in zato mrtvo utrujena zvečer. Mogoče je tudi to prispevalo k vsemu...Za vsak slučaj sem si šla prej oprat lase, zdej pa grem še malo vodoravno.

Lepo izkoristite dan!

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 801
27.10.2007 14:09:12   
scubadiver
No martita vidiš meni se dogaja prav podobno. Rozast izcedek, slabo mi je, dol mi pritiska trebuh, boli me medenične kosti da komaj hodim... Se že cel dan sprašujem kaj se bo izcimilo iz tega user posted image  se mogoče vidiva če se odločiš za LJ user posted image

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu martita)
Neposredna povezava do sporočila: 802
27.10.2007 14:24:33   
sonchek
vidim da ste dve že v niskem štartu, če bi blo treba slučajno kam letet...no, upam da še malo počakata...sej imata še cajt...hihiiii

Ej punce, jaz mam pa za vas eno vprašanje..neki mi ni jasno, ko sem gledala to odločbo in CSD-ja...a vam piše da ta SKLEP in ODLOČBA veljata samo za porodniški dopust, se pravi 105dni, ali tudi za nego in varstvo otroka, ki pride po tem...
K men piše sam za 105 dni, pa mi ni jasno, a je to prav pa čeprav sem oddala odločbo tudi za nego in varstvo otroka...
Upam, da razumete, kaj bi rada vprašala...mogoče sem mal zmedeno napisala...

Aja pa še eno vprašanje...
Ali ima katera dolge nohte..a mislite, da bi si jih bilo dobro čist postriči (na rokah mislimuser posted image )..jaz imam sicer že leta res dolge nohte in se brez njih k da mi nekaj manjka...sam verjetno bi bilo bolje si jih čist postriči, da ne bi vpraskale naših user posted image ? kaj mislite?

No, zdej grem pa papirje naprej pospravljat..hihiiii
lep dan

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 803
27.10.2007 14:29:45   
gruška
NO NOSEČKE, DA NE BOSTE MISLILE, DA LUNA NI IMELA VPLIVA:

SLIVA10, MI JE ŽE PRED SEDMO ZJUTRAJ POSLALA SMS, DA JE NA POTI V RIM, PREJLE PA SEM DOBILA SMS:

"Sporočam vam novico, da je se rodil Anže, 2910g, 50cm"

Bravo mami, bravo Anže user posted image user posted image user posted image  Veliko crkljanja, polno hišo zdravega otroškega smeha imate pa ob toliko otrocih že zdaj user posted image user posted image user posted image  .....................

Edina stvar, ki nas poleg zaljubljenosti prižene preko vseh meja, je zavest o lastni minljivosti ...

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 804
27.10.2007 14:37:52   
Dajica
SLIVA10, CESTITKE OB ROJSTVU ANZETA!!!!! user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image BRAVO!

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 805
27.10.2007 14:40:17   
scubadiver
Opala Sliva10 in Anže iskrene čestitke vama in seveda tudi srečnemu očku user posted image  Sem kr mal fouš da se že crkljate user posted image  Obilo veselja, smeha in nežnosti vam želim user posted image

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 806
27.10.2007 14:41:44   
Dajica
Dobrodosel, Anze!

user posted image

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 807
27.10.2007 14:51:28   
martita
Sliva  10 in Anže ČESTITKTE!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sonchek...kolker mam v spominu so papirji s CSDja ok. Kak mesec pred iztekom porodniške boš dobila še odločbo za starševski dopust.

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 808
27.10.2007 15:23:08   
Mamathea
Lepo pozdravljene

Najprej iskrene čestitke Anžetu in Slivi 10, veliko cartanja, dobrega zdravja in uspešnega hranjenja. Ćestitke tudi ateku.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
No pa je luna le naredila svoje.
Jaz imam posteljico v spalnici (zibko), kinderpet v dnevni sobi (za podnevi), previjalno in banico pa kar v kopalnici, ker se mi tako zdi najbolj praktično, da ko se dojenčka skopa, se ga nadalje poštima, obriše, obleče... na previjalki.
Drugače pa sem jaz ponoči kar dobro spala, odštejmo 3x "laufanje" na wc, boleče kolke in seveda brcike v rebra. Ampak sve to bo za preživet, saj se zavedmo, da se vedno bolj bližamo cilju.
Midva sva se potem po dolgih odločanjih le odločila, da še enkrat pred porodom obiščeva moje starše na Koroškem in sedaj sva tukaj, pa upam, da se bo vse srečno končalo. Pa itak se mora, saj je časa še 1 cel mesec za prihod, čeprav močno dvomim, da bom tako dolgo zdržala, glede na špikanje in občutke tam spodaj.user posted image user posted image
Glede slabosti se tudi jaz podpišem sept na seznam, saj to je pa res že obupno, skoraj tako kot na začetku user posted image . Pa tudi to bo minilo in očitno spada pač v paket.
Jutri imamo tudi mi praznovanje roj. dneva, kosilce v eni restavraciji in upam, da bom še uspešno prestala to "basanje" do onemoglosti. Madonca, ko sem se ravno odločila, da se bo treba pri hrani mal nazaj držat se pa zgodi kak tak dogodek, je pa spet treba jesti, sej zraven gledat pa tud ne mislim, kak drugi uživajo ob hranjenjuuser posted image user posted image .
Lep popoldan želim vsem, js grem obesit obloge za zibko, saj sem danes dobila dve novi in sta super truper lepi, da jih potem zvečer še zlikam.
Uživajte, pa pazite nase in na user posted image .user posted image

Na prelepi torkov dan 04.12.2007 Tijan pokukal je na plan. Mamica in očka sta zelo vesela, da sta ga končno lahko objela in k sebi vzela.

(odgovor članu martita)
Neposredna povezava do sporočila: 809
27.10.2007 15:24:06   
Ilije
IZVIRNO SPOROČILO: sonchek
Ej punce, jaz mam pa za vas eno vprašanje..neki mi ni jasno, ko sem gledala to odločbo in CSD-ja...a vam piše da ta SKLEP in ODLOČBA veljata samo za porodniški dopust, se pravi 105dni, ali tudi za nego in varstvo otroka, ki pride po tem...
K men piše sam za 105 dni, pa mi ni jasno, a je to prav pa čeprav sem oddala odločbo tudi za nego in varstvo otroka...
Upam, da razumete, kaj bi rada vprašala...mogoče sem mal zmedeno napisala...

Za nego in varstvo otroka boš dobila nov sklep. Kaj čmo, očitno obožujejo pisanje sklepov na CSDjih.

IZVIRNO SPOROČILO: sonchek
Aja pa še eno vprašanje...
Ali ima katera dolge nohte..a mislite, da bi si jih bilo dobro čist postriči (na rokah mislimuser posted image )..jaz imam sicer že leta res dolge nohte in se brez njih k da mi nekaj manjka...sam verjetno bi bilo bolje si jih čist postriči, da ne bi vpraskale naših user posted image ? kaj mislite?

Jaz si jih bom več ali manj čist postrigla. Mislim pa da to ni tako nujno, saj če si navajena dolgih nohtov po moje ne boš imela večjih težav pri ravnanju z user posted image  tudi z njimi. Ti pa svetujem da za vsak slučaj neseš sabo v P še manikurni set in se potem v P odločiš, kakor bo tebi laže.

IZVIRNO SPOROČILO: gruška

user posted image
Iskrene čestitke za Anžeta! 

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 810
27.10.2007 15:24:39   
jooly
Bravo Sliva10, bravo Anže!!!

user posted image

Na koncu je vedno dobro. Če ni dobro, še ni konec.

(odgovor članu martita)
Neposredna povezava do sporočila: 811
27.10.2007 15:33:12   
ninocka
Cestitke Sliva10 za Anzeta!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Jst tud se kar vztrajam v enem kosu user posted image , danes se pocutim malo bolje, spala sem tud OK, dokler me ni zacel zvijat za WC. Sej pol sem pa tud sam skp padla in zaspala.

Drugace sem sla pa danes se v BTC po vlozke in une mrezaste hlacke (sem si napisal na listek, da ne pozabim) in sem oboje pozabila kupit user posted image user posted image

Pa Evan je sel "izbrat" darilo za bratca - on je na koncu neki zase izbral in ni odstopil od tistega, tko da sva mogla midva pol neki vzet, njemu pa kupit enga mini traktorcka, da je bil mir. Smo sli se v Bauhaus po tisto dilo za pojstlco in ko smo cakali na razrez, me je temal tolk namatral, da sem se cela presvicala v nulo. Ful se mu je zdelo zanimivo, da on laufa po trgovini jst ga pa lovim oz. bolj receno se kotalim za njim...user posted image user posted image user posted image Vam povem, da me je cist izcrpal...

Sem pa drugac pridna, oprala ze dva stroja (tuki moram pohvalt tud sineka, ki je  prinesel lavorcek z umazanim perilom in ga celega zdeval v stroj, da se men ni blo potrebno sklanjat), zdej perem se en stroj Evanovih stvari in potem se en njegov, cakam pa tasta in tasco, da pripeljeta zibko, ker je pol treba oprat se stvari za zibko + se ene par brisack.
JA, pa likala sem tud ze (sicer samo ene par majic, ampak boljs to kot nic), zdej me pa spet kriz boli, tko da sem mal nehala. Bom potem nadaljevala, zdej grem pa mal na kavc lezat, dokler Evan spi (sej veste - sedenje pred racunalnikom ni pocivanje user posted image ).

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu martita)
Neposredna povezava do sporočila: 812
27.10.2007 15:45:19   
gruška
Evo, mi smo pojedli kosilo, tamala spi, sine in mož sta šla mal ven se zlaufat, jaz in ta prijateljica, za katero sem pisala včeraj, da je pri meni, pa bova gledali zdaj en film na dvd-ju ....

Še to sem hotla že včeraj rečt: glede hrane po porodu, Scubadiver, včeraj si omenjala...... Jaz sem pri starejšmu tri mesece po porodu živela od testenin, jabolk in banan .... karkoli sem jedla (SPLOH SLADKARIJE, KI SI JIH OMENILA), ga je zvijalo .... Pri tamali sem jedla vsega po malem (tudi čokolado), pa ni imela krčev .... tko, da je odvisno tudi od otroka, kaj boš ti jedla po porodu, ker če ga bo po eni hrani zvijalo, najbrž tega ne boš jedla ..... Če pa slučajno ne boš dojila, je pa to druga stvar ...... Zato so v materinski opozarjali glede prehrane po porodu ......

Uživajte, se beremo!!!!!!

Edina stvar, ki nas poleg zaljubljenosti prižene preko vseh meja, je zavest o lastni minljivosti ...

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 813
27.10.2007 16:02:35   
Dajica
Pa da se se jaz malo pohvalim! Sem zacela s pranjem cunjic za naso user posted image . Full imam dober obcutek, ker vem, da bo kmalu prisla in da pridno pripravljam stvari zanjo. Plenicke sem ze prejsnjic oprala, zdej pa posteljnina pa cunjice.
Pa se moj user posted image danes prej prideiz sluzbe, cez priblizno eno urico. Danes se cisto drugace pocutim kot vceraj, ko me je vseee bolelo. Sem bolj nafilana z energijo in to mi je vsec, ne pa da moram cel dan prelezati.

Lep dan tudi ostalim!

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 814
27.10.2007 16:09:24   
potepinka
Sliva10 čestitke za Anže in veliko cartanja

user posted image

Življenje je plamen, ki v lastnem ognju izgoreva, vendar vedno znova vzplamti, ko dete se rodi.
--------------------------------------------------------------------------------
Sara(07.09.1996)Mark(10.11.2007)

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 815
27.10.2007 16:11:46   
sonchek

ISKRENE ČESTITKE MAMICI SLIVI10 ZA SINČKA ANŽETA!!!!!!!!!!!

NO, pa je luna le pokazala svoj pravi obraz...da bi se čim lepše rihtali in čim bolj crkljali!!!!

user posted image

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 816
27.10.2007 16:12:15   
barika
Dober dan user posted image

najprej... SILVA10, čestitam za sinekauser posted image user posted image

evo, zdej pa naprej:
  1.  danes sem bila na obisku pri mojih (ker je mogu moj v službo) in smo se šli lepo šetat po trgovinah...hodl smo skor 4 ure  user posted image user posted image , zdej me pa vseee boli, pa ne morem ne ležat, ne sedet, stat pa sploh ne ... zmatran sem pa ko user posted image
  2.  tale luna je malo čudna... samo ena je šla na potovanje, (skoraj) vse smo pa spale ko angelčkiuser posted image
  3. moj angel care ima 2 plošči, iz Sončka sma ga dobila  v roku 2 dni
  4. ...

eh, se mi ne da nč pametnega napisat, tak da grem delat nič

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 817
27.10.2007 16:14:28   
sonchek
IZVIRNO SPOROČILO: martita

Sonchek...kolker mam v spominu so papirji s CSDja ok. Kak mesec pred iztekom porodniške boš dobila še odločbo za starševski dopust.

hvala vam punce...no me je kr mal zaskrbel, k sem šele dons prebrala, kaj sploh piše na tem sklepu....hihiiii

mi smo pravkat iz sprehoda, morm rečt da smo imeli lep dan...zdej bo pa cajt da se mal notr poberemo k se je že skril sonce...jutri tazga časa bo pa že tema.....GROZAAAAAAAAAAAAAAAAAA

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu martita)
Neposredna povezava do sporočila: 818
27.10.2007 16:14:56   
Tanayya29
user posted image user posted image Sliva in Anže....

veliko lepih trenutkovceli družinici!!!

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 819
27.10.2007 16:27:41   
sonchek

user posted image   

SEZNAM 74-NOVEMBERSKIH user posted image user posted image user posted image

1.11.07 bancha 
2.11.07 maks,25, CH, NSuser posted image (user posted image Matija ali user posted image Mija, Mila..)
2.11.07 tintin,27, KR, NSuser posted image  (user posted image Maša ali user posted image Vasja)
2.11.07 matea1  
3.11.07 naja08,32, LJ, NS user posted image  (Blaž)  
4.11.07 bella469, user posted image    
4.11.07 mojval, user posted image
5.11.07 bts 
5.11.07 bejbi 
5.11.07 martita
5.11.07 peska, user posted image
6.11.07 Alina_alin, MB 
6.11.07 azarmitra,24, morf. user posted image ;   
6.11.07 gruška, NS user posted image , mofr. user posted image ;(Taja)  
6.11.07 tjuša
6.11.07 ninocka,29, LJ, mofr. user posted image ;
6.11.07 pikapikica 
6.11.07 Kimi6, user posted image
7.11.07 potepinka,32, CE, morf user posted image -Mark ;
7.11.07 kesi,
8.11.07 TANTRA, LJ, AC user posted image (Luka)
8.11.07 heaven,25, Izola 
8.11.07 barika, user posted image  (Martin),
9.11.07 marinci
9.11.07 Ilije, AC user posted image   (Zala ali Ajda);
9.11.07
 lajla, user posted image
10.11.07 Kada
10.11.07 makica,
10.11.07 nayya28, morf user posted image  (Taj) ;
11.11.07 anonimna 4
11.11.07 sonček5, AC user posted image ;
11.11.07 deena,
11.11.07 mklks,
13.11.07 jooly
13.11.07 mmajaa, MB
14.11.07 naraščaj,CE, morf user posted image (Taja???)   
14.11.07 velika britanija,
15.11.07 Alter_ego
15.11.07 babsy77, mofr user posted image  (Ana)
15.11.07 manca, KR, morf-ok, user posted image  Maja
16.11.07 analana, user posted image  Luna-Alya  
16.11.07 soni, user posted image  in user posted image ;  
17.11.07 Loni 76, LJ
17.11.07 anastasija, Jesenice
18.11.07 Nada79
19.11.07 sonchek,29, PO, morf. =ok;
19.11.07 Nežka
20.11.07 scubadiver,31, LJ; NSuser posted image , morf user posted image ,3Duser posted image   ( user posted image Lana)
20.11.07 kanarka, user posted image  (Sara)
21.11.07 Pikec mali,
21.11.07 barbi195,
23.11.07 Tinna
24.11.07 viki-2
25.11.07 buba1131,
26.11.07 Mamathea, 
27.11.07 Bauka29,
27.11.07 Dajica, mofr. user posted image  (Kaja) ;
27.11.07 Ajtak, morf user posted image (Tjaš)
27.11.07 mila1,
27.11.07 neli99, user posted image  (Nataša) 
28.11.07 Petra1976,31,Šk. Loka,
29.11.07 nicolina,31, NM, morf user posted image  (user posted image Tin ali user posted image Lana, hana, nika..) 
29.11.07 Špelka, 29, mofr user posted image     

29.11.07 DEBELUŠKA30, morf user posted image
30.11.07  tago, user posted image  (Lea)

Začele z nami:
user posted image  Katina user posted image
user posted image  Teja*user posted image
user posted image  Aleksejauser posted image
user posted image  Afnica malauser posted image     

user posted image RODILI SMO user posted image user posted image user posted image   

DO SEDAJ:    6 X user posted image ,     5 x user posted image         user posted image user posted image user posted image     

user posted image   (23.9. - 23.10.)

1.10.2007 Murenček (1.11.) -user posted image  Staš (2040g, 44cm)
3.10.2007 Hruškica84 (5.11.)- user posted image  Filip (2630g 48cm)
7.10.2007 Mamuška (24.11.) - user posted image Dominik (2670g, 50cm)  

12.10.2007 Katka3 (18.11.)- user posted image user posted image  Klara(1970g) in Aljaž (2070)
16.10.2007 Žirafa76 (12.11.)- user posted image user posted image  Isabela(?) in Sofija žal user posted image
16.10.2007 Nikkita10 (5.11.)- user posted image  Lara (3290g, 52 cm) 
23.10.2007 Nemrak (5.11)- user posted image  Žana (3060g, 50 cm)

user posted image (24.10. - 22.11.) 
24.10.2007 Že 35 (4.10) - user posted image  Timon (3640g, 52,2cm)
27.10.2007 Sliva10 (19.11) - user posted image  Anže (2910g, 50 cm)

user posted image  (23.11. - 21.12.)

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 820
27.10.2007 16:29:06   
sonchek
Zdele k sem gledala seznam in ga popravljala, sem vidla da je Sliva10 fulll prehitela....pa re na isti dan je imela rok kot jaz....ooooooouuuu
...bliža se...hihihiii

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 821
27.10.2007 16:35:14   
nicolina
Bravo Sliva in Anže, veliko crkljanja želim celi družinici. user posted image user posted image user posted image
No, pa je luna vseeno eno pognala v Rim. user posted image

Sonchek, jaz imam tudi daljše nohte, mal si jih bom popilila, ne preveč, ker se mi zdi, da sem brez njih kot gola. user posted image
Jaz danes kr neki počivam, za vn sploh ni it, pa kar skos me neki špika tam odspodaj. Premikam oz. prekladam se iz RR na sedežno, vse kar je bilo moje delo danes samo kuhanje kosila, sem prav lenobica. user posted image

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 822
27.10.2007 17:49:34   
naraščaj
 user posted image

Iskrene čestitke ob rojstvu Anžeta

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 823
27.10.2007 18:17:31   
Tanayya29
Jaz sem pa danes full pospravljala,skoz neki čistim,in mojmu sploh ne pustim,ker pol sam popravljam za njim,se mi zdi,da nič dobr ne naredi...user posted image
tut jaz nisem danes nič kej razpoložena za pisanje...

nohti-jaz mam kar kratke,sem mela dolge,pa sem si jih postrigla(pa ne zaradi otroka),kr tko...

ilije-jaz tudi računam na to,da bom izžrebana za angelc.user posted image
mogoče bova obe.

jaz sem tudi takoj pogledala kdaj je mela sliva pdp,pa sem vidla,da 19.11...
jaz ga mam točno čez 14 dniuser posted image .

včeraj zvečer sva z mojim gledala en film na računalniku,je bil tok blesav,jaz sem full pričakovala,da bo fajn,ker ga je delal isti režiser kot šesti čut in village(al kako je že un film),pa sem bila full razočaranauser posted image .no,itak sem zaspala potem....

no,ja ,danes se premakne ura..bomo mal dlje spal!

a ve mate vse tut napotnco za rešilca?jst jo nimam,mogoče jo bom pa rabla,če nobenga ne bo bliz takrat...moram v ponedeljek rečt...

ajtak jst sm prala na 60 plenice prvič....

mene tut vse boli,prej sm šla na pošto(dopoldan)in mi je sramna kost skor vn padlauser posted image .pa ena tok zoprna babnca dela tam na pošti,je šel moj zame po priporočeno pošto,pa mu ni hotla datuser posted image ,ena vzadnjič mi je pa dala en paket,ki je bil za njega;pol sm ji pa rekla,pa sm potem eno pooblastilo podpisala,tko da bo lohk tut on prevzel..je mela pa tak grd odnos,da glava boli..sam eni so res fulll neprijazni...no,mogoče se je skregala z možem,ali pa jo jezi,ker mora ob sobotah delat,kaj pa vem...dost o tej poštarci
no,kot sem rekla,mene tudi vse boli,sramna kost itak,pa v rebra vsake tok časa dobim...

pa lahko bi pogodbo z palomo podpisala(skoz kupujemo wc papir),ampak tako je!

no,martita jaz tudi,ko me začne kaj špikat si grem najprej laske oprat,pa ninočka obe nogi pobrit(ne vseh noguser posted image user posted image user posted image )..danes moram ponovit vse to!
odspodi morm pa mojmu rečt,da me zrihta....jaz itak nič ne vidimuser posted image user posted image user posted image .....

no,pa sem se razpisala...pridna sem ni kaj...sem našla samo eno nosečniško slikco v 6 mesecu(madonca sem se slikala)sem jo dala v album...sem imela res majhen trebuh(user posted image )...sem dala pod geslo, geslo je pa moje ime(danaja)..pa še eno iz vrtca sem dala..a niso luštni?(no zdj mam čist tamale),tazadnja slika je pa prvi,dan,ko sem zvedla,da sem noseča in sva šla z mojim z avtobusom v šoping v trst..se vidi,kako sem srečna gor na sliki..hihi..

pridne bodte!

pa pa

< Sporočilo je popravil nayya28 -- 27.10.2007 18:33:53 >

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 824
27.10.2007 18:39:08   
sonchek
IZVIRNO SPOROČILO: nayya28
a ve mate vse tut napotnco za rešilca?jst jo nimam,mogoče jo bom pa rabla,če nobenga ne bo bliz takrat...moram v ponedeljek rečt...

..jaz jo mam, pa morem rečt, da je to kr pametno, sej nikol ne vš, kje in kaj te trofne..ti kr reč svoji G. zanjo...

IZVIRNO SPOROČILO: nayya28
pa lahko bi pogodbo z palomo podpisala(skoz kupujemo wc papir),ampak tako je!

hahahhahaaaaaaaa user posted image user posted image user posted image  hvala enakoooo

men se pa tud dons nič ne da...sam kr neki se prekladam..
zdej grem pa mal pred tv..user posted image user posted image user posted image

lep večer..pa pobožajte svoje trebuhe...l.p.

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?