ninocka
|
Dober dan!!! Jst sem tud spala danes bolj tko, tamal je mel take zurke v trebuhu (ne vem al od veselja al od zalosti, ker je ostal notr), pa se Evan je spal pri nama in se je skoz stiskal men in Mami, mami...sploh ni vedu, kako bi se bolj k men ulegu, pa se mi je ulegu na trebuh, pa z obrazom pritisnil na lice, pa me objemal... Sej ko je Evan zaspal, sem se tud jst pocasi umirila in spala do 7:20, ko je Evan se zbudu in sva se sla oblect. Pol pa nazaj v posteljo, sem cist povozena, ne vem kaj mi je...sem mela pa ful glupe sanje, da sem rodila, obiski so bli od 2 -3:30, sem hotla it na obisk k otroku, pa mi je reku moj sef, ko sva se pogovarjala po telefonu, da me se en hoce na telefon in je bla pol kr ena uciteljica iz srednje sole in je rekla, da mi je zakljucila 2 (ne vem kaj), pol je pa se eno drugo dala itd...jst pa ful zivcna, ker sem ze tko al pa tko zamudila pol obiskov, pol pa ful laufam in so bli obiski kar v kleti nase hise v Crni in je bla tam posteljica, not pa otrok, blond, isti kot Evan. Pa ga jst gledam in recem, ti pa nisi crn, tko kot sem mislila, da bos, pol pa mal bolj pogledam, je bil pa Evan in sploh ne dojencek... In sem pol ful sprasevala kje je dojencek, pa so mi vsi samo neki kazali tam je, pa ni bil, pa tam je pa ni bil, jst pa ful v jok, kaj se mu je nardilo...skratka grozne sanje... Pocutim se pa OK, ponoci me je edino ene parkrat ful v predelu ledvic spiknlo (kar mocno), sam ni blo neke krize. Pa sramna kost me pa res boli, tko da komi vstanem...mogoce mi moj lupci tolk dol pritiska al kaj Eno vprasnje, za tiste, ki ze imate otroke - kako se boste zorganizirale z varstvom, sploh ce vas cist nepricakovano sred noci doleti? Jst vem, da grem v ponedeljek rodit, pa nimam pojma, ker moji komplicirajo, k tasci mi ga je pa smotan vozit, ker ze tko cuva necakinji in da ma 3 na grbi...pa ni lih med najmlajsimi, ji je to ze fajn napor...Mormo neki cez vikend pogruntat, da ga ne bom s sabo vozila rodit