|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke-2.del
26.10.2007 9:40:31   
sonchek
Dobro jutro....
...vidim da ene res ne morete spati...ste pa zgodnje...
Hvala za kavico, tudi jaz sem jo danes že spila....

IZVIRNO SPOROČILO: manca
Mi je moj slikal včeraj moj trebušček oz. kar trebuh...sem mislila da je manjši, ko pa pogledam sliko se mi zdi pa ogromenuser posted image . No, slikca je v mojem albumu tako da jo lahko vidite

manca...resnično lep trebuh....velikkkk zgleda....no pa sej je prov...sej kr neki mesa iz njega pride, kaj...user posted image

ja danes je polna luna...in se čist lohk zgodi, da bo šla katera še v Rim...no bomo videli, če to sploh kaj drži...

Ninočka...tebe pa res loči samo še vikend od tvojega user posted image ...bomo držale pesti..
...si mela pa res srečo, da si naletela na fajn zdravnika...to je pomoje že redkost...drži se...

Barika...scubadiver...pa mogoče še kakšna...srečno na kontroli...
..no tudi jaz imam danes CTG+pregled...upajmo da bo vse ok...
držim pesti da vse nas...

..zdej grem pa pod tuš in letim v LJ...upam da bo nehalo deževati, ker mi po tem dežju res nič ne paše se vozt...
lep dan vsem...
papapaaaaaaaa

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 701
26.10.2007 9:44:23   
Nana Liza
Danes je pa na tejle temi zatišje, ne vem ali pred polno luna al ste pa že vse v P. user posted image       user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ravnokar sem gledala na HBO ful luštkan romantičen filmček in je kar pasal za tale dež. user posted image

Mene je včeraj ful zvijalo zvečer, ampak itak mi manjka še 1 mesec, tko da vem, da ne more še nič bit. Zgleda da so bile predpiprave zaradi polne lune. user posted image

Ninočka- pojma nimam kakšen CR bom imela, najverjetneje kar navadnega. ALi si tudi ti rodila prvič s CR? Kaj se dogaja danes pri tebi? Mogoče si že v P.

Danes nisem mogla spati od 4-ih zjutraj naprej. Potem sva s tamalo ob 6-ih že gledale risanke in pile kakav, pa je čas tako hitro minil.user posted image

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 702
26.10.2007 9:45:35   
Tanayya29
Dobro jutro!

Hvala za kavico Debeluška...midve pa se dobiva,pokliči ko boš opravila.
No,jaz sem tudi zelo lepo spala in se mi ne zdi,da bi luna kaj vplivala name.

Manca luškan trebuhuser posted image .

Tintin vidim,da si še tukaj;ti si datumsko sedaj prva na vrsti,ane?No,jaz ti želim,da boš čimprej rešena...

Mene sploh ni več tok "strah"vsega skupaj..pomoje,res ,ko gre proti koncu,vsega si že bolj naveličan...

danes sem imela full čudne sanje,in sicer,da sem smučala z Juretom Koširjem in se je potem on full zaletel nekam,in smo vsi mislili,da je poškodovan,pa mu nič ni bilo....ma,kaj pa to zdj pomeni?
jaz o rojstvu oz. otroku ne sanjam več(vsaj,da bi se spomnila,ne).

naša tv,še vedno dela neprekinjeno 24h,morava po univerzalnega daljinca,ker moj pravi,da bo drugače crknla..ma,ni mi jasno,kje je daljinc...

ven je pa res full deževno....men se še psa ne da vn vozit...

nemrak pa verjetno pride kmalu domov,ane?

vsem puncam,ki imate preglede želim vso srečo!!!

Lep dan....

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 703
26.10.2007 9:45:50   
manca
Alin_alina, se ta babysleep dobi tudi pri nas?

Jah, Debeluška30 meni se je moj trebuh zdel majhen in nisem mogla verjet da je tako velik-očitno ga oblačila dobro skrijejouser posted image ...zdej mi je končno jasno zakaj mi je moj dostikrat rekel da imam velik trebuh ko me je videl v kopalnici brez oblačiluser posted image

(odgovor članu DEBELUŠKA30)
Neposredna povezava do sporočila: 704
26.10.2007 9:46:48   
Špelka
Ojla, punce!

Debeluška - hvala za kavico - mene je dons za čuda moj peljal na kavico, k se mu je v službi neki prestavlo in je moral čakat! user posted image user posted image user posted image  Kar se tiče limanja slikic - jest tud pojma nimam. Sem probala recept od nayye, pa nekako ne razumem, kako označit plavo, pa pol tekst (link) skopirat v sporočilo??? user posted image  A mi kera zna pomagat - najboljš da kr ti, nayya, še mal prosim razložiš? user posted image  ker bi tud jest ful rada znala slikice limat, pa mi je una varianta, da najprej nalimaš v svoj album, pol pa v sloročilo mal zamudna.

Jest sem fasala en prehlad, hkrati z bolečim grlom. user posted image  Upajmo, da ni angina ter da ne bodo kašni bacili okužili mojga sončka! user posted image user posted image  Kar se pa tiče ostalega počutja, je iz dneva v teden malenkost slabše. Zadnji teden me že kar po prtavilu vsaj 3 -4 x začrvinči po trebuščku - upam, da se moje detece še ne bo zdaj rodilo, je še malo prezgodaj, pa tud ne bi rada preskakovala vrstnega reda! user posted image

Barika - malo z zamudo, a vendarle: VSE NAJBOLJŠE!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image In seveda najlepše darilo pod soncem: zdravo, dišeče detece, ki bo hitro in neoleče prišlo nasvet ti od srca želim! user posted image user posted image user posted image user posted image   Pa morm še pohvalit tvojo previjalno - ful domiselno, praktično in lepo! user posted image user posted image user posted image  

Ninocka - a pol ne bo še nč? Ja no, bo pa bolj po tvojem planu, a ne - tko, kukr si bla naštelana! user posted image user posted image user posted image

TANTRA - a tebe so pa spet prestavli? user posted image user posted image  Groza - a mislijo, da ti sploh ne boš rodila???? user posted image

Manca - fuuulll lep prebušček! user posted image user posted image user posted image  Pa morm pohvalt tvoje zgornje nadstropje - ti še ful lepo stojijo! user posted image user posted image user posted image  Men so se od vse teže zdej v nosečnosti kr dost povesle! user posted image  Ti maš pa take, kukr da bi bla na frišn od dr. Fabjana! user posted image user posted image

No - če misl it dons kašna rodit, ima moje pestke za hiter in neboleč porod stisnjene! user posted image user posted image user posted image  Lepo bodte - jest grem zdej še eno kitico odspat, k je itak tako vreme, da za kej drucga ni! user posted image

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 705
26.10.2007 9:47:52   
manca
nayya28, kaj pa  da bi pa pod kavč padel ali pa da bi ga psička skrila v kakšen kot?

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 706
26.10.2007 9:48:53   
Špelka
Aha - pa še srečno vsem, ki imate danes take in drugačne kontrole - UZ, CTG....! user posted image

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 707
26.10.2007 9:51:05   
manca
Ti maš pa take, kukr da bi bla na frišn od dr. Fabjana!

NO, NO, nimam takih user posted image ...si sigurn mal prehitr pogledala. Raje poglej kje imam tisti dve luknji od popka navzgor...sem imela uhanček v popku, zdej sta pa luknji tko gor skočili, da je zadnjič bila celo gin. nekoliko začudenauser posted image

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 708
26.10.2007 9:57:07   
sonchek
IZVIRNO SPOROČILO: Špelka
. Sem probala recept od nayye, pa nekako ne razumem, kako označit plavo, pa pol tekst (link) skopirat v sporočilo??? user posted image  A mi kera zna pomagat - najboljš da kr ti, nayya, še mal prosim razložiš? user posted image  ker bi tud jest ful rada znala slikice limat, pa mi je una varianta, da najprej nalimaš v svoj album, pol pa v sloročilo mal zamudna.

špelka ti bom jaz probala pomagat, pa naj me nayya dopolni, če ne bo šlo...
na miški pritisneš levo tipko na začetku besedila..potegneš z miško do konaca..potem pa tipkneš na deno tipko na miški pa Copy, ali pa CTRL+C...in greš tja kamor hočeš nalimat besedilo in pritisneš spet deno tipko na miški in PASTE ali pa ctrl+v...
upam da sem ti kaj pomagala...z slikcami je pa isto, in jih ne rabiš dajat v album, razen če sama slikca nima določene kratice na koncu..to je pa že čist druga zgodba..
No, jaz sem ti to razložila bol po "kmečk"...da bo bolj razumljivo user posted image user posted image user posted image
pa srečno...
papa
zdej morm pa res pod tuš...

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 709
26.10.2007 9:57:59   
Tanayya29
manca vse smo pregledal,jaz sem včeraj se plazla po tleh,pa ga ni...user posted image še smeti moram mal pregledat....

špelka....izbereš slikico ,klikneš na slikico (in ti nekaj piše ..zadnji stavek slikica je v pomanjsani velikosti in je zaščitena z avtorskimi pravicami...potem z levo tipko na miški klikneš in označiš lastnosti in se ti pokaže lastnosti elementa! z modro barvo nato označiš naslov http....klikneš z levo tipko (ko je že cel naslov označen in daš kopiraj)..potem greš na post tam kjer pišeš sporočilo in daš prilepi in ti bo napisalo tisti naslov http....ti pa pred naslov daš [img]in za naslov[/img]..in slikica bo prilepljena...
oglati oklepaj ctrl+alt in črka f zaklepaj ctrl+alt črka g....

poskusi....

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 710
26.10.2007 10:18:33   
Špelka
Okej, bom zdej probala obe varianti.

najprej od sončka:

NOSEČA BARBIKA - tko da boste vedle vse, ki pričakujete user posted image : user posted image

user posted image

Aha -to gre... user posted image  Sam zakaj pa zadnjič uni znakci od horoskopa v seznamčku niso delal? user posted image  A je bil naroben format? user posted image

pol pa še od nayye:

[img] http://www.deadzoom.com/member/ninjagirl/leavebeads/pregnantbanner.gif [/img]

Tole pa ne gre.... user posted image

< Sporočilo je popravil Špelka -- 26.10.2007 10:20:34 >

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 711
26.10.2007 10:24:12   
Tanayya29
hmmm..ne vem zakaj ne gre mojeuser posted image .
men je moj tk pokazal,drugače pa ne znam,tam mogoče pri oklepajih ne smeš nč prostora pustit vmes...
a uporabljaš firefox al explorer?

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 712
26.10.2007 10:29:32   
Špelka
Ojla nayya, sem probala tud brez presledka, pa ne gre - ne vem zakaj. Ni mi jasno, kje najprej dobiš un napis z avtorskimi pravicami, pa pomanjšana slika, itd. Drgač ma pa explorer... user posted image

user posted image

Sej važn, da na en način gre. user posted image  Vseeno hvala nayya!

Neposredna povezava do sporočila: 713
26.10.2007 10:35:32   
nicolina
Evo, jaz sem nazaj s pregleda. CTG je bil ok, voda tudi. user posted image  Tudi trebušček je malo zastel, tako da mi je rekla G. se ne rabim nič bat, bo še sigurno pridobil na teži.  Joj, ful sem bila vesela. user posted image  
Sem pa tako zaspana, da se grem malo uležt.
Se beremo...

Neposredna povezava do sporočila: 714
26.10.2007 10:36:10   
Tanayya29
aha,jst uporablam firefox,in unga copy p.sploh nimam..
mogoče bo kej na tem(se glih ne spoznam kej preveč)user posted image .
no važno,da sedaj gre in lahko limaš fotke zravnuser posted image user posted image

nicolina bravo za pregleduser posted image

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 715
26.10.2007 10:42:59   
naraščaj
Dobro jutro tut od mene. Havala za kavico, smo jo ravno z mojimi starši popili. No jaz kapucino z mlekom.

Scubadiver in Barike, Sonchek taer ostale user posted image  za BP pregled. Poročajte kak je šlo.

Jaz sem tut spala za en drek. Sem čist polomljena. Ma menda res vpliva tale polna luna. Pol sem pa bluzla in razmišljala kak bi postavla poslco inprevijalno v sobi. Obstajajo ene dve -tri varjante. Bom mogla mal metr v roke vzet in naštudirat kaj mi bo najbolj pasal. No to sem jaz počela v spanju ali v nespanju. WC - ne vem kolkkrat sem šla, sploh nisem štela več.
Baje tut moja dva nista spala in sestra. user posted image  user posted image  user posted image  
user posted image  je včeri tako delal, da me je že vse bolel. Sm kr lovila nogice in pol sem ugotavljala, da mi jih kr pridno nastavlja.user posted image user posted image

user posted image  je prkolovrato šele mal pred eno zjutri, vmes sta s kolegom prišla sma gitre not dat in jogi, da sem jaz šla spat. user posted image user posted image  
Zjutri pa ni mogu vstat. Še dobr, da ma tako službo, da lahk vsake tok časa mal produži.

No zdaj bi se pa počas mogla lotit onga kupa perila v katerem je vsaj ene 7 srajc od user posted image . Bom pošizla. To tak ne rada počnem. Jah, kaj čmo treba je.

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 716
26.10.2007 10:52:54   
TANTRA
Dobro jutro,

jaz pa sem danes vstala šele 9.30....sem imela nočna pohajkovanja zaradi zgage, pa mojemu user posted image je lilo iz nosa, da se je kar v dnevno prestavil..Zjutraj pa punce za šolo budit....tako da sem končno v miru spala od 7.30....

Zadnje čase mi je precej slabo...Zvečer, ponoči, zjutraj....moram res pazit kaj pojem.... Sinoči nisem nič, pa taka zgaga...user posted image

No, vidim, da danes luna ne deluje za nove user posted image .....vsaj zaenkrat ne...
Sonček5, pa boš res kmalu mamica... user posted image user posted image user posted image
Gruška, pazi, da ga ne izgubiš, če se že odpiraš  user posted image user posted image user posted image user posted image
Ninočka, pazi se in srečno, očitno boš zelo zelo hitro na vrsti, sem pa malo v dvomih, da boš zdržala do ponedeljka...user posted image   Tale čep je naredil svoje....

Dobila sem  2 sms od nemrak:
Ne greva se domov. Zana se je odločila, da izkoristi zastonj solarij.user posted image

Danes ima se uz kolkov in ledvic. Pregled sluha je dobro prestala.  Jaz nimam dosti
mleka, tako, da ga ji od včeraj dodajajo. Drugače pridno vleče in je cel dan in noč priklopljena. No, mogoče pa še bo...
Čestitke že35 za Timona...
Lp vsem

Sem pa šla danes malo pofirbcat naše prva dopisovanja na novemberkah in glej, smo že na koncu...user posted image
Mojemu user posted image očitno še kar paše v trebuščku...Ne vem, ali mu vreme ne odgovarja, ali numerološko datum, vsekakor hoče in hoče še malo počakatuser posted image user posted image user posted image Sicer po svoje imam zdaj še počitnice, 8.november bo pa itak hitro tu...
V ponedeljek zjutraj imam ob 9.patološko v <lj. porodnišnici, bo še katera mogoče tam???
Zdaj grem si pripravit nekaj za pod zob, potem pa bi bilo dobro malo likat....proti večeru grem pa še malo k frizerju....
Pozdravček  v tem turobnem dnevu..

Neposredna povezava do sporočila: 717
26.10.2007 10:56:57   
barika
evo me, že nazaj
joj... naslednji pregled s ctg-jem imam ŠELE 8.11 (na moj pdp), pa sem ji kr lepo rekla, da me ne bo, in sma se malo nasmejale... je rekla, da če pa tak, pol bom pa ziher v Rimuuser posted image user posted image user posted image
kilogramiuser posted image , sem malo goljufala (tak kot nayyauser posted image )in jih imam 95user posted image , obseg je pa 114(meritve prejšnji teden), to da me pa špika tam dol je pa baje normalno, ker dol pritiska... to bi bilo to...

manca, ful maš lep trebuh, taka lepa žogica jeuser posted image

Špelka, hvala za lepe želje, previjalna je pa tudi men ful všeč, čeprav nisem imela "prava glasanja" ko se je delal načrt (prijetno presenečena)

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 718
26.10.2007 10:59:24   
Tanayya29
barika pozabla pohvalt previjalno..fajn ste to naštimal,res!

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 719
26.10.2007 11:14:27   
Mamathea
Dober dan še od mene

Najprej čestitke vsem, ki ste dobro opravile preglede, vsem, ki pa še čakate in ste priklopljene na CTG pa veliko sreče in dobrih izvidov. Jah js CTG-ja sploh še nisem imela, pa ga imam šele 12.11., ko je moj naslednji pregled. Jah včasih mi res ni jasno, na podlagi česa se gin. odločajo, kako in kaj, kaj je potrebno, kaj ni? Pa bo že, trbea jim je zaupati.
Ninočka res pestra zgodba, ampak sej bo, bomo držale pesti, da vse vse odvije v prid tebi in malemu bitjecu pod tvojim srčekom. S tabo smo v mislih.user posted image user posted image user posted image .
Glede spanja, se tudi jaz pridružujem vsem "nespečim", zgleda, da ima polna luna res močan vpliv, jaz sem se celo noč premetavala sem in tja, pa kolki oz. medenica (al kaj js vem kaj, pač nekaj od kosti tam spodajuser posted image ), me je tako bolelo, da sem na koncu raj vstala in potem je bilo boljše. Slabosti tud mene še vedno napadajo in res se počutim prav msešno. Še vedno mi tudi danes nekaj tako čudno "ropota" po trebuščku, kot da bi se nonstop nekaj prelivalo sem in tja, pa ful čuden zvok je ob tem. Mogoče pa dojenček "plava na veliko" in se zato tako čudno sliši.
Ja Gruška zate pa tudi držimo pesti, dobra prognoza, nimaš kaj, le parkrat pritisneš in že bo detece rojeno. Vso srečo.user posted image user posted image user posted image .
Lepo se imejte v tem ekstra deževnem dnevu in ne se preveč naprezat, da nas vsej nekaj še odtane "ta pravih novembrk".

Na prelepi torkov dan 04.12.2007 Tijan pokukal je na plan. Mamica in očka sta zelo vesela, da sta ga končno lahko objela in k sebi vzela.

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 720
26.10.2007 11:15:40   
ninocka
Dober dan!!!

Jst sem tud spala danes bolj tko, tamal je mel take zurke v trebuhu (ne vem al od veselja al od zalosti, ker je ostal notr), pa se Evan je spal pri nama in se je skoz stiskal men in Mami, mami...sploh ni vedu, kako bi se bolj k men ulegu, pa se mi je ulegu na trebuh, pa z obrazom pritisnil na lice, pa me objemal...
Sej ko je Evan zaspal, sem se tud jst pocasi umirila in spala do 7:20, ko je Evan se zbudu in sva se sla oblect.
Pol pa nazaj v posteljo, sem cist povozena, ne vem kaj mi je...sem mela pa ful glupe sanje, da sem rodila, obiski so bli od 2 -3:30, sem hotla it na obisk k otroku, pa mi je reku moj sef, ko sva se pogovarjala po telefonu, da me se en hoce na telefon in je bla pol kr ena uciteljica iz srednje sole in je rekla, da mi je zakljucila 2 (ne vem kaj), pol je pa se eno drugo dala itd...jst pa ful zivcna, ker sem ze tko al pa tko zamudila pol obiskov, pol pa ful laufam in so bli obiski kar v kleti nase hise v Crni in je bla tam posteljica, not pa otrok, blond, isti kot Evan. Pa ga jst gledam in recem, ti pa nisi crn, tko kot sem mislila, da bos, pol pa mal bolj pogledam, je bil pa Evan in sploh ne dojencek...
In sem pol ful sprasevala kje je dojencek, pa so mi vsi samo neki kazali tam je, pa ni bil, pa tam je pa ni bil, jst pa ful v jok, kaj se mu je nardilo...skratka grozne sanje...

Pocutim se pa OK, ponoci me je edino ene parkrat ful v predelu ledvic spiknlo (kar mocno), sam ni blo neke krize. Pa sramna kost me pa res boli, tko da komi vstanem...mogoce mi moj lupci tolk dol pritiska al kaj user posted image

Eno vprasnje, za tiste, ki ze imate otroke - kako se boste zorganizirale z varstvom, sploh ce vas cist nepricakovano sred noci doleti? Jst vem, da grem v ponedeljek rodit, pa nimam pojma, ker moji komplicirajo, k tasci mi ga je pa smotan vozit, ker ze tko cuva necakinji in da ma 3 na grbi...pa ni lih med najmlajsimi, ji je to ze fajn napor...Mormo neki cez vikend pogruntat, da ga ne bom s sabo vozila rodit user posted image user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 721
26.10.2007 11:39:19   
scubadiver
Ojle punce, sem nazaj s pregleda.
Tale moja user posted image  je srahotno nagajiva. So me priklopili na CTG in je SPET spala kot top.So jo rukali, mene valili iz boka na hrbet in nazaj, pa nič. No potem me odklopi da naj grem vmesv laboratorij in naj pridem nazaj. V čakalnici od laboratorija fešta v trebuhu, mi je premikala sem in tja. Dočakam izvid, grem nazaj na CTG in otrok SPI. SE mi zdi da se boji CTG-ja in se pač ne premika. No par premikov smo potem le spravili skupaj, tako da je bil CTG zadovoljiv. ginekološki pregled ok, mal vnetja ampak mi ni dal svečk, odprta za en prst. Potem sem pa stežila še UZ. Tko da zdej vem vsaj nekaj mer. Obseg glavice je 313 mm, težo je preko ene tabelce in meritev ocenil na dobre tri kile in pravi da ocenjuje da bo imela do poroda 4 kile pa še malo. Sem kar mal bleda ratala... Potem me je pa miril da glede na mojo konstitucijo se nimam kaj bat. No ja, on že ve glede na to kokrat je rodil a ne? user posted image  Skratka vse je ok in pravi da bo verjetno kar okoli roka. naslednji pregled čez en teden.
A ima še katera obseg glavice v 36 tednov?

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 722
26.10.2007 11:47:15   
ajtak
Ja Barika jaz pa cakam, da poklices... A nisva bili zmenjeni za kavo??

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 723
26.10.2007 11:55:27   
TANTRA
Scubadiver, jaz obsega glavice nimam..user posted image , je pa moj mali imel 15. 10. ocenjeno težo 2600-2700 g , to je bilo v 36t 4 d , ac= 325, GV/TT/BPD= 87  ....Meni se v 14 dneh nekako poredi za 400 g....se pravi, da bi ob roku imel težo 3400-3500 g....

Bomo pa videli...

Ninočka ti sprašuješ glede varstva....Jaz sem naredila tako, da sem ko sem morala sredi noči v porodnišnico, poklicala svoje starše, da so prišli k mali, ki je spala.
Probaj se tudi ti tako zmenit, da nekdo pride k vama v nujnem slučaju... Kje pa bosta imela čas jo kam vozit...

Čao čao

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 724
26.10.2007 11:58:10   
tintin
Scuba, no naš user posted image je imel obseg bučke v 33 5/7 32,1 cm in to ustreza sicer 36 1/7, tako da je tvoja pupika kar povprečna. Jaz imam pa očitno enega glavatega notri...ziher je fant, ko ma tako veliko glavouser posted image (aaa, kdo bo to ven spravil?)

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?