gruška
|
BRAVO ŽE35, BRAVO TIMON ....... ČESTITKE NINOCKA, DRŽIMO PESTI BARIKA, VSE NAJBOLJŠE ZA ROJSTNI DAN Jaz sem s pregleda, sem že odprta dobra 2cm , vse je pripravljeno za pot v Rim, je rekla G., da ni šans, da zdržim do roka (6.11.), tko da punce, drug teden akcija ........ če ne prej ........ Sem jo vprašala kaj misli o čaju iz malinovih listov, pa je rekla, če mislim "strest" ven ...... Upam, da bo šlo res tako hitro, kot mi je napovedala......... Sem pa srečala v porodnišnici KATKO in njenega moža! Čist je (sta) zmedena (logično!), ker je Klara še vedno na kirurgiji, fasala je še eno bakterijo, sploh ne vejo kaj in ji vsako minuto drugače povejo...... En dan je ful dobra, naslednji dan je kritično,..... je rekla, da razen pljučk, sploh nič ne funkcionira kot bi moralo ...... Najbolj pa ju boli to, da je Katja reva eno uro pred porodom sedela v mlaki krvi in prosila naj ji pomagajo, da jo skrbi in da se ji ne zdi normalno, da tok krvavi........... Pa niso niti pomislili na odstop posteljice, ker naj bi se to zgodilo ZELO redko ... razen v primeru preklampsije (ki jo katka imela), če nosiš dvojčke (katka ju je nosila), če hudo krvaviš (kar katka je) ....... obup, sploh ne veš koga krivit in na koga se obrnit......... Je rekla, da ko sta bila v porodni, je prišel en zdravnik in rekel:"a to sta vidva, ki komplicirata...." HALOOOOOOOOOOOOOO? U glavnem Klara je borka, že dva tedna se bojuje in držimo pesti, da bo zmagala......... Držte se, se še kaj oglasim!