ninocka
|
No, jst sem nazaj, se zmeraj v enem kosu. Po kozmeticni obdelavi s strani mojega sva se odpeljala v Postojno, tam sva mal zabluzila, ker nisva cist tocno vedla kam it, na informacijah pa ni blo nobenga. Je potem lih prisla se ena in sta sla z mozem po stengah, midva pa kar za njim. Potem naju je pa varnostnik usmeril, prisla je ful prijazna sestra, sem povedala kaj je in me je dala na CTG, ki je bil cist OK. Pol je pa rekla, da bo se zdravnik prisel na posvet in da naj pocakam v cakalnici. Jst ful padem not v Super mami, pa pride G (dr. Likar), pa me vprasa, ce cakam na CTG, jst pa Ne, zdravnika. On pa ful vesel To sem pa jst Me vprasa kaj je, pa mu povem, da sem v ponedeljek narocena pri njemu za priprave na CR (rece, vem, vas mam napisano v knjigi) in da se mi zdi, da se mi lusci cep in da so mi svetovali naj pridem na pregeld. Vzame mojo materinsko knjizico, pogleda kaj se z mano dogaja oz. se je dogajalo, prebere in vprasa, kar ga je zanimalo (joj, ne veste kolk mi je zal, da nisem takrat na zacetku nosecnosti mal bolj bla vztrajna in bi k njemu hodila), povem mu se za streptokok in rece, da me bodo zdravili po porodu in da streptokok imam, ampak ocitno na dan brisa ni biol prisoten v noznici, lahko je bil pa takoj naslednji dan (mater, ta moja G ). No, pol me je pregledu (ful nezno, me ni nic bolelo), pa tipa tam doli in tipa in preden kaj rece, pravim jst: Kaj, a bo kr ven padu . Je reku, da ne, da nisem nic odprta oz. 1 prst (se mi zdi), da krvavim tud ne. Pa zakaj sem se odlocila za CR (povem, da me je ratal strah naravnega poroda), pa rece a kr danes? jst pa ne, ze prej, on pa ne, a ga kr nardimo Sem rekla, da lahko, da me nic ne moti, ce je treba. Pol je pa neki casa razmisljal in se je odlocil (glede na stanje), da ni nujno in da naj pridem nazaj v ponedeljek (ce ne bo prej kaj). Sem ga vprasala kdaj v ponedeljek (narocena sem bla ob 14h), pa rece, kdaj bi pa prisli? Jst pa: men je vseeno, pri taprvem smo prisli ob 4h zjutraj, lahko tud takrat PA je reku, da tolk zgodi pa res ni treba da hodim. V glaven zmenili smo se, da pridem v ponedeljek ob 6:30 in imam CR isti dan, ce se seveda kaj prej ne zgodi. Moj je pa reku, da boljs, da ga dons ne budim ponoci, ker me ne misli se enkrat peljat v PO. Pa ko sva sla domov, je revez zmeden mal zabluzu in namesto proti LJ zavil na morje V glavnem nisem danasnja srecka, a je mogoce kera druga? Sta bla pa dr. Likar in sestra ful prijazna in nasmejana, on je itak skoz, se takrat pri Evanovem porodu ob 5h zjutraj se je neki hecal. Sem prav vesela, da sem nanjga naletela in da bo on tud v ponedeljek tam Barika, vse najboljse za RD!!! Gruska, a bo teb sploh do avta ratal pridet, ko se bo enkrat zares zacel, al bo kr ven skocu? Sam naj te un kolega ne pelje, ker boste se avto po cesti lovili