|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke-2.del
25.10.2007 19:57:33   
Tanayya29
katka, žirafa... tega pa res nikomur ne želim

tudi jaz,res je hudo brati o vsem tem...

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 676
25.10.2007 20:28:49   
naraščaj
Ojla. Pa sem spet mal utegnla prit gor. Sem bla tok pridna dans (ja se morm kr sama pohvalt), zdaj sem pa čist preč. Pospravla omare od kopalnic, poseslala in pobrisla potleh pa še prah po dnevni, oprala 2 stroja cot, eden že suh, drug se suši, omila vse štekerje in kaj vem kaj vse še, da je user posted image  to pol našraufal nazaj. Zdaj je sestavo poslo (novo), čakam, da da notr latofleks, jaz pa še preoblečem posteljnino. Mah verjetn se še kaj najde. Zdaj pa res morma mal noge dvignt.
Pa lačna sem ko volk, grem še prej jest.

Gruška, vidim, da si perajt na prvem tiru. user posted image user posted image user posted image

katka, žirafa... tega pa res nikomur ne želim

tudi jaz,res je hudo brati o vsem tem...  user posted image user posted image

Če ne zaspim prej se še kaj oglasim. Dršte se.

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 677
25.10.2007 20:31:52   
naraščaj
sem nekaj pozabla.

Ajtak, veš kje je moj zdele?? Ja pr gasilcih, majo baje sestanek al sejo. Sploh ne vprašam več kaj pol pa pore še za pijačo dat, ker je mel RD.

Saj zdaj pa že kr dolg časa ni šel pa itak je bil tak pridn. Je dobu dans ful žul na roki od šraufanja posle. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 678
25.10.2007 20:42:54   
ninocka
No, jst sem nazaj, se zmeraj v enem kosu.

Po kozmeticni obdelavi s strani mojega user posted image sva se odpeljala v Postojno, tam sva mal zabluzila, ker nisva cist tocno vedla kam it, na informacijah pa ni blo nobenga. Je potem lih prisla se ena in sta sla z mozem  po stengah, midva pa kar za njim. Potem naju je pa varnostnik usmeril, prisla je ful prijazna sestra, sem povedala kaj je in me je dala na CTG, ki je bil cist OK.
Pol je pa rekla, da bo se zdravnik prisel na posvet in da naj pocakam v cakalnici. Jst ful padem not v Super mami, pa pride  G (dr. Likar), pa me vprasa, ce cakam na CTG, jst pa Ne, zdravnika. On pa ful vesel To sem pa jst user posted image user posted image
Me vprasa kaj je, pa mu povem, da sem v ponedeljek narocena pri njemu za  priprave na CR (rece, vem, vas mam napisano v knjigi) in da se mi zdi, da se mi lusci cep in da so mi svetovali naj pridem na pregeld. Vzame mojo materinsko knjizico, pogleda kaj se z mano dogaja oz. se je dogajalo, prebere in vprasa, kar ga je zanimalo (joj, ne veste kolk mi je zal, da nisem takrat na zacetku nosecnosti mal bolj bla vztrajna in bi k njemu hodila), povem mu se za streptokok in rece, da me bodo zdravili po porodu in da streptokok imam, ampak ocitno na dan brisa ni biol prisoten v noznici, lahko je bil pa takoj naslednji dan (mater, ta moja G user posted image ).  No, pol me je pregledu (ful nezno, me ni nic bolelo), pa tipa tam doli in tipa in preden kaj rece, pravim jst: Kaj, a bo kr ven padu user posted image user posted image user posted image . Je reku, da ne, da nisem nic odprta oz. 1 prst (se mi zdi), da krvavim tud ne. Pa zakaj sem se odlocila za CR (povem, da me je ratal strah naravnega poroda), pa rece a kr danes? jst pa ne, ze prej, on pa ne, a ga kr nardimo user posted image user posted image user posted image
Sem rekla, da lahko, da me nic ne moti, ce je treba. Pol je pa neki casa razmisljal in se je odlocil (glede na stanje), da ni nujno in da naj pridem  nazaj v ponedeljek (ce ne bo prej kaj). Sem ga vprasala kdaj v ponedeljek (narocena sem bla ob 14h), pa rece, kdaj bi pa prisli? Jst pa: men je vseeno, pri taprvem smo prisli ob 4h zjutraj, lahko tud takrat user posted image user posted image PA je reku, da tolk zgodi pa res ni treba da hodim.
V glaven zmenili smo se, da pridem v ponedeljek ob 6:30 in imam CR isti dan, ce se seveda kaj prej ne zgodi.

Moj je pa reku, da boljs, da ga dons ne budim ponoci, ker me ne misli se enkrat peljat v PO. Pa ko sva sla domov, je revez zmeden mal zabluzu in namesto proti LJ zavil na morje user posted image user posted image user posted image

V glavnem nisem danasnja srecka, a je mogoce kera druga?

Sta bla pa dr. Likar in sestra ful prijazna in nasmejana, on je itak skoz, se takrat pri Evanovem porodu ob 5h zjutraj se je neki hecal. Sem prav vesela, da sem nanjga naletela in da bo on tud v ponedeljek tam user posted image user posted image user posted image

Barika, vse najboljse za RD!!!

Gruska, a bo teb sploh do avta ratal pridet, ko se bo enkrat zares zacel, al bo  user posted image kr ven skocu? Sam naj te un  kolega ne pelje, ker boste se avto po cesti lovili user posted image user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 679
25.10.2007 21:10:38   
Alina_alin
Ninocka, potem pa jutri hitro k kozmetičarki (če je še potrebno, po obdelavi tvojega user posted image )
Morje pa ti ni ustrezalo, ko te je tvoj hotel še zapelat malo na dopust prej?user posted image user posted image
V ponedeljek pa le dobro porihtajte!!!

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 680
25.10.2007 21:13:07   
gruška

IZVIRNO SPOROČILO: ninocka

Gruska, a bo teb sploh do avta ratal pridet, ko se bo enkrat zares zacel, al bo  user posted image kr ven skocu? Sam naj te un  kolega ne pelje, ker boste se avto po cesti lovili user posted image user posted image

Joj, un kolega me najbrž ne bo peljal, ampak upam pa res, da ko bo akcija, da bo brzina ...... Sta mi danes in moja G. in babca rekli, da bi glede na prejšnje porode in glede na trenutno stanje znal bit hitr ...... Upam ....... U bistvu sem u to tok prepričana, da si pol včasih rečem, ej kaj pa če se bo vleklo, da ne boš razočarana oz. preveč neučakana ....... ma ne, jaz sem kar optimist, da bo šlo hitro .........

Ja, ninocka, a pol boš pa res oktoberka ..... čez 4 dni takle čas boš spet mamica ......... Fino, ne?

Edina stvar, ki nas poleg zaljubljenosti prižene preko vseh meja, je zavest o lastni minljivosti ...

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 681
25.10.2007 21:17:15   
nicolina
Ninočka, dobra zgodba, sem se ful nasmejala user posted image user posted image . Pol bomo držale pesti v ponedeljek, če ne bo prej že kaj. user posted image

Za Katko mi je res hudo, pa za žirafo tudi. user posted image  Kako so sploh lahko zdravniki tako dolgo Katko pustili, dobro da ni skrvavela, uh sem jezna user posted image .
A žirafa se ni nič javila?

(odgovor članu Alina_alin)
Neposredna povezava do sporočila: 682
25.10.2007 21:24:03   
gruška
Ja, Nicolina, Katka bi pa res lahko skrvavela, je dobila transfuzijo, pa vseeno ..... je bla kr kriza tud z njo ..........

Edina stvar, ki nas poleg zaljubljenosti prižene preko vseh meja, je zavest o lastni minljivosti ...

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 683
25.10.2007 21:24:31   
Tanayya29
no,ninočka,lepo da si še tukaj...
še malo vidiš,pa boš rešena!

lahko noč vsem!
user posted image

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 684
25.10.2007 21:31:05   
Ilije
IZVIRNO SPOROČILO: nicolina

Ninočka, dobra zgodba, sem se ful nasmejala user posted image user posted image . Pol bomo držale pesti v ponedeljek, če ne bo prej že kaj. user posted image

Res dobra zgodbauser posted image .

nayya... pa si me spomnala in prestrašila s to polno luno. po moje bomo spet slabo spaleuser posted image

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 685
25.10.2007 21:33:25   
Alina_alin
Nicolina,  poglej za babysleep v moj album. Sem kar dala not pupo od naše ta male, da si lažje predstavljaš user posted image user posted image Pa moje je v oblekco oblečeno od posteljnine ala miške.user posted image
Sem pa tudi našla na netu:
http://www.deltadiffusion.com/products/baby-sleepez_uk.html

http://www.deltadiffusion.com/products/baby-sleepez.html

Neposredna povezava do sporočila: 686
25.10.2007 21:48:54   
nicolina
Alina alin, hvala za slikice, ful si prijazna. user posted image  Morda jo bom tudi jaz nabavla, bom se pozanimala, kje v LJ je trgovina.

Jaz grem počasi spat, se moram jutri že zgodaj vstat, imam pregled (CTG).

Lepo nočko vsem in prijetne, sladke sanje
user posted image

(odgovor članu Alina_alin)
Neposredna povezava do sporočila: 687
25.10.2007 21:55:34   
gruška
user posted image

NOČKO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 688
25.10.2007 22:03:38   
naraščaj

IZVIRNO SPOROČILO: nicolina

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

No sem še vedno pokonc, ker user posted image  še ni in čakam, da pride domov in da not pogade in jogi gor. Spet mi je user posted image  slabo ko sto user posted image user posted image , čeprav sem šla prej pojest en mlečni riž (v lončku - kuplen). Ni pomagal.

Nč grem tacajt, da pride user posted image  še mal na kauč.

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 689
25.10.2007 22:53:28   
scubadiver
Ojla punce,
Sem se mal potepala. SEm bla na pici z bivšimi sodelavci iz gledališča kjer smo v študentskih časih delali skupaj kot hostese in hostesniki. Jih je blo prav luštno po dolgem času spet videt user posted image . Pa še dve sva nosečki, jaz s PDPjem 22. novembra, ta druga ima pa PDP 21. novembra. Prav hecno kako skupaj sva..

Žirafa se mi ni nič javila. Joj ubogi Katki pa prav nič ne zavidam. Prav na jok mi gre ko razmišljam kako morajo trpeti.

Ninocka super, sedaj pa miren vikend, v ponedeljek pa gas v postojno. Joj še malo pa boš v drugo mamica. Super user posted image  

Ti Gruška nam boš pa potem zares tud ušla v oktober? Sam da ne boš res v avtu rodila user posted image

Jutri imam pa jaz tudi spet CTG in pregled. Me prav zanima kaj bodo jutri povedali. Upam da me ne bodo spet v tako paniko spravili kot na zadnjem pregledu.

Če se ne javim več, vam vsem želim mirno noč in lepe sanje. Pa pa

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

Neposredna povezava do sporočila: 690
26.10.2007 4:37:17   
DEBELUŠKA30
DOBRO JUTRO,

danes kavo kuham jaz: [link=http://images.google.si/imgres?imgurl=http://www.lloyd-caffee.de/bilder/bild_ganz.jpg&imgrefurl=http://www.lloyd-caffee.de/index.php%3Fbereich%3Dgenuss%26exec%3Drelationship%26id%3D&h=300&w=400&sz=24&hl=sl&start=259&tbnid=XM63drE-oHz7-M:&tbnh=93&tbnw=124&prev=/images%3Fq%3Dcaffee%26start%3D240%26gbv%3D2%26ndsp%3D20%26svnum%3D10%26hl%3Dsl%26sa%3DN][/link], če pa spat ne morem!!!
Pregovor pravi: RANA URA ZLATA URAuser posted image user posted image user posted image !

Neposredna povezava do sporočila: 691
26.10.2007 4:38:57   
DEBELUŠKA30
user posted image pa ne nouser posted image !!! Pa tako lepo slikco sem vam "PRILIMALA"!

(odgovor članu DEBELUŠKA30)
Neposredna povezava do sporočila: 692
26.10.2007 6:47:31   
scubadiver
OOO Debelešku ti si pa res zgodnja user posted image user posted image
Jaz tud že strašim naokoli ampak v totalni komi. kaj čem če morm bit paob 8h že pri g. na pregledu. Upam da ne bom  zaspala na CTG-ju user posted image
Lep dan vsem in srečno tudi ostalim s pregledi in seveda tistim ki greste v Rim user posted image

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

Neposredna povezava do sporočila: 693
26.10.2007 6:49:02   
nicolina
Dobro jutro, hvala za kavico Debeluška, vam skuham še jaz eno. user posted image
Sem že pokonci, ker grem na pregled, spala skoraj nič. Oh ta polna luna.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 694
26.10.2007 6:54:50   
tintin
Dobro jutro vsem skupaj še od mene...še ena zgodnja...tudi ne morem spat....pa tečna sem ko sam drek, kar nekaj bi se kregala z mojim....
No zunaj je pa res ušivo vreme....dežuje....
Pri meni se sicer nič ne dogaja, vsaj v smislu prihoda user posted image ne.
Debeluška, slabo si stavila nameuser posted image
lp vsem!

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 695
26.10.2007 7:19:10   
GB
Dobro jutro vsem skupaj. VIdim ,da nisem edina ,ki ima tezave s spanjem . Tale luna nam je pa dala vetra. Celo noc sem se premetavala pa se neki me pod pazduho boli prav zoprno user posted image user posted image .
No zelim veliko srece vsem ,ki imate danes pregled in seveda veliko srece vsem tistim srecnicam ,ki boste odsle v RIm

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 696
26.10.2007 8:27:44   
barika
Dobro jutro!!
hvala za kavico
Spet sem spala ko polh (zgleda da polna luna na mene dobro vpliva)user posted image
no malemu je pa tudi fajn...nič me (še) ne matra danes..
danes imam pregled, spet bom čakala 1 uro za 2 minuti pregledauser posted image

vse ki imate danes poleg mene kontrolo, držim pestiuser posted image user posted image user posted image

včeraj sem dobila še previjalno (album!), tak da imam vse in lahko grem kamot rodituser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu GB)
Neposredna povezava do sporočila: 697
26.10.2007 9:17:32   
manca
Dobro jutro vsem skupaj in hvala za kavicouser posted image

Zdaj malo prebiram forum, potem ob desetih sem zmenjena pa s kolegico na kavici in upam da bova tako vneto klepetali da bo še dež nehal padatuser posted image
Srečno vsem skupaj danes na pregledih...jaz ga imam v ponedeljek zjutraj in komaj čakam da spet vidim tamalo na ultrazvoku pa čeprav le na zelo hiter način.

Mi je moj slikal včeraj moj trebušček oz. kar trebuh...sem mislila da je manjši, ko pa pogledam sliko se mi zdi pa ogromenuser posted image . No, slikca je v mojem albumu tako da jo lahko vidite

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 698
26.10.2007 9:21:49   
tintin
Manca - luštkan trebuh! No, tudi moj ni dosti manjši...se mi zdi, da me je sam trebuhuser posted image
Danes je polna luna in glejte, da vas preveč ne pobegne proti Rimu!
Jaz imam občutek, da se našemu detetu nič ne mudi. Oz. da mu je čist fajn pri mamiuser posted image

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 699
26.10.2007 9:39:31   
DEBELUŠKA30
TINTIN, pa dobro kaj ti še čakašuser posted image , teb je pa že res "napočil čas"user posted image ! Hecam se, vse ob svojem času, saj veš...
Manca, WAUUUUUUUUUUU, temu se pa res reče "trebuh", kje si ga pa do zdaj skrivala, par krat sva se že videli pa se mi je zdel tak "mali trebušček", res je lepppppuser posted image !
Nayya, upam da se danes dobiva...

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?