mojsoncek
|
Ste bile pridne zadnje dva dni, ko me ni bilo. No, imam vsaj kaj pocet danes Jaz sem v sredo in cetrtek v LJ zapravljala na veliko. Anzeta sem oblekla od glave do pete. Ce ne bo vsega prerasel, smo dobri do pomladi . Sedaj pa mi ostane se zapravljanje za . Zase sploh ne maram hodit v shopping, ampak za otrocke bi lahk opa kar kupovala in kupovala . No, s tepezem tudi mi nimamo tezav, jih pa imamo z metanjem igrac. V taksnih primerih mu igraco vzamem za nekaj dni in mu vsakic sproti povem, da se z igracami tako ne dela in da mu ne bomo vec kupovali igrac. In tako potem npr. naslednji dan sam pove, da nima te in te igrace in tudi zakaj. Drugace pa "kazen" s sobico pri nas ne pali, ker takoj pozabi zakaj sva ga poslala v sobo in se zacne tam igrat. A ja, pa poleg tega, da ga vzamem v narocje in ga objamem, medtem ko imava "debato", mu tudi povem, da mu na taksen nacin ni treba iskat pozornost, ampak naj raje pove, ce zeli da se skupaj igramo ali gremo na sprehod ali karkoli pac ze... sladkarije - kaksna "kalada", "kota" ali "bonka" ze se, lizik se pa tudi mi izogibamo. Pa se glede bonkov se ponavadi zmenimo, da dobi rozine. In potem ponosno gricka rozine. lulanje in kakanje - lulanje BP, zdrzi tudi tri ure brez problema, pa za dnevni pocitek je tudi ze brez plenicke. Ponavadi ga je treba ze kar malo naterat, ker ima toooooliko dela, da nima casa it na wc (v vrtcu je isto). No, za kakat pa prosi za plenicko in ga ni za prepricat, da bi sel na kahlico ali skoljko. A ja, pa vedno gre potem plenicko nafilat pod klubsko mizico v dnevni . Ampak raje vidim, da prosi za plenicko, kot pa da po en teden zadrzuje. tea in lenika - drz'ta se, saj bo hitro mimo. Je pa res, da je popoldan ze ful kriza. No, zdej pa grem pocasi se kaj "koristnega" naredit, da ne bo prej konec dneva.