|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
17.8.2008 14:54:10   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu lenika)
  Neposredna povezava do sporočila: 2801
   [Brisano sporočilo]
17.8.2008 16:53:37   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2802
   RE: Male majčice in majčki 2006
17.8.2008 19:09:37   
puncica
Ja mobilne hiške nam je bilo zelo zelo všeč in smo po letošnjem morju opravili z apartmaji kjer ne veš kako je.
Skratka stvar je taka, hiške so zakon, imaš svoj wc in posebej kopalnico, imaš klimo, imaš svojo kuhinjo z vodo, spalnico in še eno sobo, v kuhinji je del prostora kjer je miza imaš televizijo in hladilnik z zmrzovalnikom, skratka je tako kot bi bil v apartamaju, zunaj je res velika terasa vendar ni ograjena, placa za parkirat je le za en avto, na terasi je ena velika miza s stoli in to pod velikim senčnikom, tako da imaš sigurno senco. Hiške so večinoma v senci in ni problema z vročino. Okni so zamreženi, tako imaš lahko komot odprtega celo noč in ti komarji ne morejo uletavat noter. Janja in Vid sta sicer spala v eni sobi, Janja zgoraj, ker je bila soba za 3 osebe in je bila ena postelja narejena kot pograd, Vid pa spodaj, tako da sva dala ostali dve postelji skupaj. Za prenosno posteljico se mi zdi da bi bilo dovolj prostora tudi v spalnici, čeprav ne me čist za besedo držat, ker ne vem kako so te prenosne posteljice velike, po moje bi pa šlo. A ja še to, imaš un premični sušilnik in kljukice, to je fajn, da lahko brisače in kopalke posušišTo je kar se tiče apartmaja. Plaža je super, čista, kamenčki, sence več kot dovolj, sprehajnih poti tudi zelo veliko, mi kar smo bili v kampu drugam sploh nismo šli, ampak smo se sprehajal ob morju, ko je enkrat mal več trave naneslo na obalo so jo zvečer in zgodaj zjutraj vse pospravili. Voda se mi zdi da je bila tud čista, no to se ne spomnem tako zelo. Psi nimajo dostopa na plažo. Trgovina in pekarna tud blizu in v kampu. Je to zelo družinski kamp in je noter ogromno družin z malimi otroci

Skratka mi smo bili zadovoljni z manjšimi pomankjivostmi:
- terasa ni bila ograjena, tako sva mogla nonstop čekirat kje sta Vid in Janja.
- ven iz te hišice vodijo stopnice in Vid se je enkrat fajn prekucnil čez njih, ko je ven zalaufau, tako smo moral nonstop zapirat (kar ni bilo dost) in zaklepat vrata
- voda v kopalnici se ful spreminja, ni neke konstantne temperature in ko se tuširaš imaš na trenutke ful mrzlo in na trenutke ful vročo vodo, zame to ni problem je pa problem pri otrocih, ker je enkrat preveč topla voda drugič pa mrzla in je bilo kr nekaj dretja ko smo se tuširal, kopat otroka ne moreš ker je noter le tuš kabina
- placa za avto je res bol malo ampak gre, ne gre pa še en avto noter
- wc-ji na plaži so kr daleč kokr se spomnem, no vsaj men so bili, no uni skupni
- menjava je šele ob 2 popoldne, kar me je zmotilo, ker smo mi bili tam že ob šestih zjutraj
- cena user posted image

Prednosti:
- velika terasa s senco, kjer sta lahko po mili volji divjala,  celo bazenček sva jima naštimala
- senca na plaži in čista plaža brez pasjih iztrebkov
- bližina apartmaja plaži, komot lahko greš 2× na dan na plažo in iz nje peš oz. z vozičkom
- dovolj sprehajanih poti za zvečer ob morju
- skupne kopalnice so tako zrihtane da so noter tudi umivalnike za otroke in wc-ji za otroke (kot v vrtcu), imaš previjalne mize in sploh je vse v smeri otrok
- počistijo vse za tabo, tako da ti ni treba neki ful pucat apartmaja ko odideš

No to je to na kratko, tako zdej gremo pa jest.

< Sporočilo je popravil puncica -- 17.8.2008 19:10:27 >

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

Neposredna povezava do sporočila: 2803
17.8.2008 20:52:25   
mojca75
ojla moje majčice

sem vas spremljala ampak malo smo bili še na počitnicah, predvsem pa sem se ukvarjala z idejo ali menjam službo ali ne. Ponujena mi je bila nova služba, za precej večji denar, pa tudi bolj obvezujoča služba - vsakega 15 ena obveznost, so otroci zdravi ali ne, to mora biti končano,...sicer pa nič takega česar bi se bala.

No odločitev je padla danes - službe ne menjam, denar ni vse, s svojo sedanjo službo sem zelo zadovoljna, mam pa v prihajajočih dneh tudi sestanek z direktorjem in če se pogajam kle za kakoh 100€ več bom pa tudi vesela. No tam bi mela cca 500€ viško neto plačouser posted image . Ah ja... to da sem načeloma od 15.30 dalje vsak dan na razpolago Mojci pa tudi nekaj šteje.user posted image

Lenika, WB, prilimaj kako slikico.

Punči hvala za osvežitev spomina in hm... sline. Aurorra jaz kamp Straško toplo priporočam. V hišicah še nisem bila so mi pa zelo simpatične, v kampu je pa super. Se pravi hišica v super kampu, kaj ti še mankjka do popolne sreče user posted image

< Sporočilo je popravil mojca75 -- 17.8.2008 20:53:05 >

Ne me ščipat v lička, ne me slint, sploh pa mi ne govort kolk sm zrasla

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 2804
   [Brisano sporočilo]
17.8.2008 21:03:29   
Brisani uporabnik

(odgovor članu mojca75)
  Neposredna povezava do sporočila: 2805
18.8.2008 8:01:15   
mojca75
Aurorra - kar se Paga tiče je super otok, karkoli se zgodi vedno prideš dol, ker ima most, tako da sploh ni panike, v Novalji je ZD, sploh pa se vam ne bo nič zgodilo, osnovna zdravila vzameš s seboj,...ostalo pa itak ne rabiš.

ja, denar ni vse, škodje pa tud ne! user posted image , ma bomo videli!

Neposredna povezava do sporočila: 2806
18.8.2008 9:15:53   
Lara28
IZVIRNO SPOROČILO: mojca75

Aurorra - kar se Paga tiče je super otok, karkoli se zgodi vedno prideš dol, ker ima most, tako da sploh ni panike, v Novalji je ZD, sploh pa se vam ne bo nič zgodilo, osnovna zdravila vzameš s seboj,...ostalo pa itak ne rabiš.

Vse to sem hotla jaz napisat. No še izkušnja - mi smo morali v ZD, ker je imel mali vročino in neke izpuščaje. Zdravnica je super, res si vzame čas. Sem bila navdušena nad oskrbo. Lekarna je v Novalji, odprta vsak dan do 9ih zvečer, vmes je menda zaprta čez opoldan.
In razmislite, da bi šli raje čez most. Vsaj iz Štajerske je čez most časovno enako dolga vožnja, cenovno pride manj, ker ni trajkta, tako da nam je to bolje, ker ni čakanja. Iz MB smo mi potrebovali 5 ur, z vmesnimi kratkimi  postanki za lulat.

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 2807
   [Brisano sporočilo]
18.8.2008 9:28:02   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Lara28)
  Neposredna povezava do sporočila: 2808
18.8.2008 9:47:00   
mojca75
kje pa je most?

iz otoka na celino! Ne dol južno, na južnem delu otoka, poglej na zemljevid, tam pri Zadru.
Mislim da tudi trajekt ne bi bil nič škodljiv, sej ga imaš v lupinici, edin če bi bil kak hud veter oz valovi, ampak zjutraj jih načeloma ni.

Neposredna povezava do sporočila: 2809
   [Brisano sporočilo]
18.8.2008 9:55:18   
Brisani uporabnik

(odgovor članu mojca75)
  Neposredna povezava do sporočila: 2810
18.8.2008 10:33:07   
žmož
Morgen!
Danes pa ima celo v službi malo časa, tako da se bom kar malo razpisla.
Auroraa -bo kar malo dolga, ja. Jaz sem šla z ta večjim, ko je imel par mesecev na Pag, vendar smo dosti bližje-takorekoč ob meji. Ko je imel leto, pa smo šli na Brač, pa je bila kar huda, dol je imel pa še ene 3 dni vročino. Kaj pa mogoče kakšen Krk ali kaj podobnega? Saj Matic bi ti verjetno res celo pot prespal, Zarja pa bi verjetno tudi zdržala če se jo da vsaj malo zamotit, če pa bo tečkala, laho še Matica razdrami... Samo navajam misli, nič te ne odvračam od ideje. Vse je odvisno od otrok. Jaz vem, da z Tajo ne morem nikamor daleč, ker je grozno tečna v avtu. Preprosto ne zdrži in zato si zaenkrat tudi izbiramo bližje destinacije.
Drgač pa furamo počasi proti septembru in novim dogodivščinam naproti. Ta večji gre v šolo in moram priznat, da me kar malo daje. Prehitro je vse skupaj prišlo. Če samo pomislim, da gredo že naši majčki počasi v 3 leto!
NIč si ne bom dala duška z pisanjem, telefoni kar naprej zvonijo. Pa drugič
Pa, pa

Neposredna povezava do sporočila: 2811
18.8.2008 11:12:12   
MarijaPo
Zivjo,

po treh tednih smo vsi zivi in zdravi prispeli nazaj z dopusta.
Fizično stanje: Eva: 5 odrgnin na obeh kolenih, Igor: pocena koza na podplatu, jaz: zgolj opeklina na stegnu od vrocega olja s ponve.
Psihicno stanje: zrelaksirano in pripravljeno na nove podvige.
Dosezki: Igor - prvo mesto med moskimi na plavalnem maratonu,
             Eva - ob vprasanju, ali bi rajsi kdaj v prihodnosti imela bratca ali sestrico, je bil njen odgovor Nalepko!
             Marija - en A5 60 listni zvezek popisan s pocitniskim dnevnikom.
Stevilo porabljenih soncnih krem z visokim faktorjem: 4, barva koze: povsem bela (naleteli smo celo na vprasanja domacinov: pa, sta se vi bojite sunca?).
Kilometri kolone pred mejo: 35.
Pojedenih hlebcev istrskega ovcjega sira: 2.
Porabljenih kondomov: 18, dva premalo.
Ure, ko je Igor pral posodo: 21.
Materialna skoda: Igor je strgal jadro od surfa, Eva je polomila svoje soncne spegle, Igor je izgubil pokrovcek od fotoaparata, ko je slikal jelene na Brionih, Marija je vrgla stran skodelico, ker se je v njej zaredil neodstranljiv Sebastjan.

Upam, da se imate fino!

Marija

(odgovor članu žmož)
Neposredna povezava do sporočila: 2812
18.8.2008 13:15:37   
mojca75
ma sem prou počas pisala en post, pa sem ga zdej poslala pa mi je javilo napako,...drek...

Marija - ti me vedno spraviš v dobro voljo! pri vsem kar me je kle čakalo je tvoj post kot balzam user posted image

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 2813
18.8.2008 13:45:26   
puncica
Oh marija dobrodošla v RL, komi sem čakala da se javiš, res sem te pogrešala tebe in tvoje poste, no glavno da ste zdej ok. user posted image

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 2814
18.8.2008 14:30:31   
lenika
No končno sem malo pospravila, oprala perilo in podobno, Matic  spi in imam nekaj časa, da prilepim kakšno slikico.

Matic še doma pri sesanju.

user posted image

Prispeli smo na morje, na žogi se sedi.

user posted image

Moj maksimalen stik z morjem. user posted image

user posted image

Pripravljen na vožnjo s kolesom.

user posted image

Sprehod po mestu.

user posted image

Pogled na mamicino ogromno sadno kupo.

user posted image

Še sprehod zvečer.

user posted image

Pogled iz terase.

user posted image

Največji frajerji.

user posted image

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 2815
18.8.2008 15:29:46   
puncica
Lenika luštne slikce, me pa zanima kako se je kaj kuhinja obnesla, da ne pokažem našo, ki je že skoraj totalno v razsulu, ker Vidu niso všeč posodice ampak una zelena plata vmes in una na vrhu kjer je ura gor in pol to nonstop vleče dol in poskuša gor dat, hja se vidi je po atiju user posted image user posted image Tako zdej pa gremo domov. Juhej.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 2816
18.8.2008 19:10:27   
lenika
Punčica kuhinja se je super obnesla in je bil en čas kar obseden z njo, sedaj je pa že malo pozabil nanjo. drugače je pa še popolnoma cela, ker Matic se na stvari full naveže in je jok, če se slučajno kdaj kaj odlomi.

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 2817
18.8.2008 20:32:03   
mojca75
lenika - razmišljam o prijavi na CSD ker izkoriščaš mladoletno delavno silo user posted image
Lušni ste! predvsem pa sem navdušena nad tem da ne rabite več dude. kaj ste jo pustili na morju?

Naša je šla danes v vrtec brez problemov, ne zjutraj, ne tam, so bile ful navdušene da smo brez plenice,...

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 2818
18.8.2008 20:54:13   
TiaSara
Lenika in Punčica - dobrodošle nazaj v realnosti. Lenika, super slikce!

Naš mali veliki pa je dobil vročino, pa še iz učka mu je začelo nekaj teči. No, k sreči ni preveč hudo, tako da je pač doma z mano, ni pa neke hude tečnobe. Hb, ker sicer bi jaz kar krepnila zraven. Sem čist izžeta, ker že sedaj spim le še na obroke, ker me tako hitro začne vse boleti - Marija, sem prav nate pomislila, kako si uboga, ker imaš zaradi težav s hrbtenico vedno te probleme - še dobro, da ti vodna postelja pomaga.

Mojca75 - user posted image za možnost druge službe. Je fino imeti na voljo več možnosti - bi se pa tudi sama odločila enako kot ti. Saj bo še čas za dobro plačane zahtevne službe, naši malčki pa so samo sedaj majhni!

Imejte se!

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 2819
19.8.2008 10:17:53   
mojca75
ojla, sem že prej skoraj spisala en post pa sem ga ponesreči pobrisala

Mi bomo počasi črtali plenico tudi ponoči, ker se mi zdej že zbudi in reče - lulat, in jo dam in gre nazaj spat. če bo pa kak incident pa tudi ne bo velike panike, bomo čez vikend probali, pa vidimo.

sicer pa služba - izi-bizi - spet, in se mi kr malo toži po dopustu

aja, sem pa včeraj zvečer mal bolj kruzala po RRju, zašla tudi na nosečniške čveke in jaoooo kolk ene pameti je tam... sem prav ven padla. pa dobro.

< Sporočilo je popravil mojca75 -- 19.8.2008 10:18:40 >

(odgovor članu TiaSara)
Neposredna povezava do sporočila: 2820
   [Brisano sporočilo]
19.8.2008 10:50:52   
Brisani uporabnik

(odgovor članu mojca75)
  Neposredna povezava do sporočila: 2821
19.8.2008 10:58:59   
mojca75
je treba mal prvorodke poučit kako se stvari streže, ane

ma ne,... sploh ni to. Ne more mi ena ki je rodila v 1,5 ure strat kolk je fajn po porodu, in kolk si fit in super in etc... če pa se ni 7 ur matrala, pred tem pa bila že dan na postelji, po porodu pa s 82 Hb, vsa anemična in komaj sama zase skrbela.

nasveti kot si jih ti predstavljaš, Auroraa, so dobrodošli, ampak pametničenja v smislu kdo je dobra/slaba mama etc... pa ne prebavljam. SPLOH!

čestitam za super napredovanje Matica. user posted image

Grem na malico user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2822
19.8.2008 11:46:37   
lenika
Mojca super je to z odvajanjem pleničke. Mi jo sedaj bolj ko ne uspešno odvajamo za čez dan. Drugače pa dude nismo pustili na morju, ampak od takrat ko sem mu jo vzela (še pred morjem) ni nikoli več vprašal za njo. Se pa s teboj absolutno strinjam glede pametovanja o dobrih in slabih mamah in glede poroda. Sama sem rojevala 12 ur, od tega sem bila 5 ur v porodni in vem kako je to.

< Sporočilo je popravil lenika -- 19.8.2008 11:47:57 >

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 2823
19.8.2008 12:10:49   
mojca75
http://www.ringaraja.net/forum/m_3026325/mpage_4/tm.htm

no evo, moj komentar je na koncu.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 2824
19.8.2008 12:50:35   
puncica
Mah nisem brala cele teme ker se mi ne da, pa takih tem je po RR polno, tako da sem jih vajena, dobr mojca da si zgolj slučajn zajadrala tja, ker bi verjetn pol ob kakih drugačnih temih še eksplodirala user posted image user posted image , mah jaz se ne sekiram, naj se kregajo in naj trdijo da so tiste ki nimajo otrok zraven slabe mame, jaz zase vem da nisem najboljša se pa trudim in take komentarje preslišim, ker mi je to idiotsk da na podlagi tega kdo sodi, pa človeka sploh ne pozna, kot mi je bilo čist mim tole obsojanje:
http://www.ringaraja.net/forum/m_2983739/mpage_1/key_/tm.htm
in res ne vem kako lahko na podlagi govorice kr obsodimo enga človeka, pa ga sploh ne poznamo.

Tako to je z moje strani zdej pa v delo, nimam cajta dansuser posted image

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 2825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...
Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?