puncica
|
Ja mobilne hiške nam je bilo zelo zelo všeč in smo po letošnjem morju opravili z apartmaji kjer ne veš kako je. Skratka stvar je taka, hiške so zakon, imaš svoj wc in posebej kopalnico, imaš klimo, imaš svojo kuhinjo z vodo, spalnico in še eno sobo, v kuhinji je del prostora kjer je miza imaš televizijo in hladilnik z zmrzovalnikom, skratka je tako kot bi bil v apartamaju, zunaj je res velika terasa vendar ni ograjena, placa za parkirat je le za en avto, na terasi je ena velika miza s stoli in to pod velikim senčnikom, tako da imaš sigurno senco. Hiške so večinoma v senci in ni problema z vročino. Okni so zamreženi, tako imaš lahko komot odprtega celo noč in ti komarji ne morejo uletavat noter. Janja in Vid sta sicer spala v eni sobi, Janja zgoraj, ker je bila soba za 3 osebe in je bila ena postelja narejena kot pograd, Vid pa spodaj, tako da sva dala ostali dve postelji skupaj. Za prenosno posteljico se mi zdi da bi bilo dovolj prostora tudi v spalnici, čeprav ne me čist za besedo držat, ker ne vem kako so te prenosne posteljice velike, po moje bi pa šlo. A ja še to, imaš un premični sušilnik in kljukice, to je fajn, da lahko brisače in kopalke posušišTo je kar se tiče apartmaja. Plaža je super, čista, kamenčki, sence več kot dovolj, sprehajnih poti tudi zelo veliko, mi kar smo bili v kampu drugam sploh nismo šli, ampak smo se sprehajal ob morju, ko je enkrat mal več trave naneslo na obalo so jo zvečer in zgodaj zjutraj vse pospravili. Voda se mi zdi da je bila tud čista, no to se ne spomnem tako zelo. Psi nimajo dostopa na plažo. Trgovina in pekarna tud blizu in v kampu. Je to zelo družinski kamp in je noter ogromno družin z malimi otroci Skratka mi smo bili zadovoljni z manjšimi pomankjivostmi: - terasa ni bila ograjena, tako sva mogla nonstop čekirat kje sta Vid in Janja. - ven iz te hišice vodijo stopnice in Vid se je enkrat fajn prekucnil čez njih, ko je ven zalaufau, tako smo moral nonstop zapirat (kar ni bilo dost) in zaklepat vrata - voda v kopalnici se ful spreminja, ni neke konstantne temperature in ko se tuširaš imaš na trenutke ful mrzlo in na trenutke ful vročo vodo, zame to ni problem je pa problem pri otrocih, ker je enkrat preveč topla voda drugič pa mrzla in je bilo kr nekaj dretja ko smo se tuširal, kopat otroka ne moreš ker je noter le tuš kabina - placa za avto je res bol malo ampak gre, ne gre pa še en avto noter - wc-ji na plaži so kr daleč kokr se spomnem, no vsaj men so bili, no uni skupni - menjava je šele ob 2 popoldne, kar me je zmotilo, ker smo mi bili tam že ob šestih zjutraj - cena Prednosti: - velika terasa s senco, kjer sta lahko po mili volji divjala, celo bazenček sva jima naštimala - senca na plaži in čista plaža brez pasjih iztrebkov - bližina apartmaja plaži, komot lahko greš 2× na dan na plažo in iz nje peš oz. z vozičkom - dovolj sprehajanih poti za zvečer ob morju - skupne kopalnice so tako zrihtane da so noter tudi umivalnike za otroke in wc-ji za otroke (kot v vrtcu), imaš previjalne mize in sploh je vse v smeri otrok - počistijo vse za tabo, tako da ti ni treba neki ful pucat apartmaja ko odideš No to je to na kratko, tako zdej gremo pa jest.
< Sporočilo je popravil puncica -- 17.8.2008 19:10:27 >