puncica
|
Dobro jutro punce Najprej čestitke Kalini za tako lepo odločitev in upam da vama rata v prvo, kaj bi jaz storila ne morem govorit, verjetno bi se tudi sama odločila za 2 zarodka, mah kaj pa vem, ne morem tako govorit, je pa to čist tvoja odločitev in sama premisli kaj bi naredila ne se ozirat na mnenja drugih, ker boš le ti nosila posledice take in drugačne. Držim pa pesti da vama rata čim prej. Pa tudi čestitke leniki in tudi pri vama upam da vama rata hitro, da boš kmal srečna nosečka. Pri nas smo sicer rekli da bomo začeli delat na novem članu poleti ampak poletje je mimo, sva oba še enkrat premislila in se nas 5 ne more stiskat na taki kvadraturi kot smo zdaj, tako da bomo počakal verjetno do konc leta da dobimo odgovor ali bo parcela ki jo imamo v posesti sploh zazidljiva, da potem začnemo s projektom hiša, potem pa si še kakega člana umislimo, me pa že unrk daje ampak ne vem zakaj bi hitela sej cajta je še dost. Drugače pa pri nas po starem, predšolski žur je včeraj uspel, sicer ne tako kot bi midva želela ampak je bilo lepo. Vida je zvečer kljub dolgim hlačam, zoknam bodijo brez rokavov, majčke s kratkimi rokavi in jopco zeblo in sploh ni hotel biti drugje kot na rokah, tako da plesat glih nisva mogla neki ful, Janja pa je bla tud zaspana ker ni spala popoldne, oz. itak noče spat pa čeprav je pol ko ena cota. Šele potem ko so čuki zaigral za otroke in so tam plesal se je mal zbudila in potem uživala in ko je bilo konec runde za otroke je bla čist slabe volje in žalostna in ne vem kaj še vse. Srečk za našo mizo smo pokupl 10 in od tega je 1 zadela, tako da naj se zaletijo nekam, cene so ble ubitačne, sladkorna pena 3 EUR, srečka 2,5 EUR, pir 2,20 EUR, trampolin 5 min 2 EUR,.... je pa vsaj vreme zdražal. Ja no sicer je bil pa itak žur za otroke ne za nas, ja pa čarovnika smo pogrešal, no Janja je cel popoldne spraševala kje je in kdaj bo, potem ga pa sploh ni bilo Povozl so vso vas z avtomobili, cel travnik pod našo bajto je bil zaparkiran in še celo noč so vozil gor in dol mim naše bajte. Doma smo bli ob devetih oba koma zaspana, pa še računalnik nam je crknil, se sploh ne prižge Ja nič lep dan vsem a ne. A ja še to, povem da nam je tala grdi grad1 Marijo odgnal in sem zarad tega prav slabe volje, ker se je odločila da tle gor ne bo več pisala, saj noče imet opravka s psihičem. Mislim, nekateri imajo pa res opravka z drugimi več kot s sabo, naj se tale grad (ker verjamem da bere) mal zamisli nad svojimi dejanji in kako bi se on/ona počutil, če bi ga nekdo čist neznani tako napadal kot on/ona njo, sem res brez besed.