|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Male majčice in majčki 2006
11.8.2008 14:30:29   
mojca75
Auroraa http://www.ringaraja.net/forum/naloge_za_nevesto_na_dekli%C5%A1%C4%8Dini/m_2974721/tm.htm

punčica je napisala nekaj odličnih, pa druge tudi!

pa še enkrat je bila ena podobna tema

joj se spomnim k sm organizirala eno za eno kolegico,...ajajajaj,..ob pol noči je 12 bab prišlo na Gasilsko brigado Ljubljana, jbg če je bila pa bodoča nevesta zagreta gasilka, kaj smo se mele lušno, ...gasilci pa tud user posted image

Veliko je odvisno od karakterja neveste - meni se zdi eno nalivanje z alkoholom brez veze oz neumno, take norčije pa so mi super. Sem enkat videla eno ki je v LJ krofe prodajala, za njo pa 10 bab, pa eno ki je na tromostovju sred poletja v kučmi in pelc montlu podpise zbirala user posted image , še dobr da sem že poročena user posted image

< Sporočilo je popravil mojca75 -- 11.8.2008 14:32:39 >

Ne me ščipat v lička, ne me slint, sploh pa mi ne govort kolk sm zrasla

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2776
11.8.2008 15:31:06   
puncica
IZVIRNO SPOROČILO: mojca75

Auroraa http://www.ringaraja.net/forum/naloge_za_nevesto

punčica je napisala nekaj odličnih, pa druge tudi!

pa še enkrat je bila ena podobna tema

joj se spomnim k sm organizirala eno za eno kolegico,...ajajajaj,..ob pol noči je 12 bab prišlo na Gasilsko brigado Ljubljana, jbg če je bila pa bodoča nevesta zagreta gasilka, kaj smo se mele lušno, ...gasilci pa tud user posted image

Veliko je odvisno od karakterja neveste - meni se zdi eno nalivanje z alkoholom brez veze oz neumno, take norčije pa so mi super. Sem enkat videla eno ki je v LJ krofe prodajala, za njo pa 10 bab, pa eno ki je na tromostovju sred poletja v kučmi in pelc montlu podpise zbirala user posted image , še dobr da sem že poročena user posted image

hja pa so očitno same nevzgojene tam gor, ker mi nobene še h od hvala ni reklauser posted image , pa toliko truda sem vložila noter da sem spravila takle programo ven, mah brez veze, nekateri samo grabijo, za hvala pa še slišal niso, mah me to pogreje, ravno zato, ker se pri nas vedno bokladamo s hvala in prosim, tako jaz mojmu L, in obratno in tako otroc meni in atiju in obratno, celo če Janja da Vidu kako stvar se ji ta tako lepo zahvalai in obratno, sej zgledi vlečejo, tle so pa ene res čist brez znanja vludnostnih fraz. Sej vem boste rekle nakladam ampak jaz res dam veliko na to, da če komu kaj ustrežem, da če drug meni kaj ustreže, se mu zahvalim.

Mah sem mogla, me glava boli, pa sem grozno tečna, pa še eno počasnelo mam na uvajanjuuser posted image

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 2777
11.8.2008 20:54:21   
cofek
hello punce in wb dopustnice!

vam moram povedat - ker zdaj ni več top secret - da sem po ta novem GOSPA (! )v soboto sva se (po 15 letih) POROČILA ! nisem prej nič razglašala, ker sva hotla prijatelje presenetit in sva jih prej obvestila da bo piknik, no pol sva pa vseeno 1 teden prej poslala vabila in moram povedat da so bili vsi šokirani. No, bistvo je bil vseeno piknik, poroka je bila za zraven . Bilo je super, še vreme nam je bilo naklonjeno.
Mi je bilo pa všeč, da sva vse tako hitro izpeljala in ni bilo tistega mučnega planiranja in iskanja idealne obleke, sam po prstane sva šla na BLed in to je to (od ideje do izvedbe je namreč preteklo 6 tednov, s tem da 4 tedne vmes nisva delala na tem skoraj nič, sam premlevala sva idejo, pol pa 14 dni prej na občino, pa za piknik se zmenit, U je šel vmes še v Indijo).
če bi to naredila še 1x ne bi čisto nič spreminjala, ednil mogoče bi zadevo prestavila za kako leto, da bi Neža mela 1 leto al pa 2.

no, tko to bi bilo vse za danes
lp, ga. tuser posted image

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 2778
11.8.2008 21:03:00   
TiaSara
Cofek - to pa je novica! Iskrene čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image .

Midva z malim greva pa jutri na gastro na testiranje, da vidimo, če ima še laktozno intoleranco ali ne več. Me je kar malo strah, ker je testiranje precej zoprno. Upam, da ne bo preveč tečkal.

(odgovor članu cofek)
Neposredna povezava do sporočila: 2779
   [Brisano sporočilo]
11.8.2008 22:19:28   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu TiaSara)
  Neposredna povezava do sporočila: 2780
11.8.2008 22:57:59   
mojca75
"gospa cofek" se prav dobro sliši, ČESTITKE!
Ja sem prepričana da sta zagodla oz presenetila prijatelje, kaj so pa starši porekli na tako hitro odločitev (no sej vem da če sta 15 let skupaj da ni spet tko hitro, ampak poroka tko hitro???) Sam radovedna sem, ker sem si zamislila da bi midva kaj takega speljala, moji bi prav gotovo malo zamerili user posted image , no kaj pa vem user posted image , smo bl tradicionalne sorte.

No ste vsaj rešili zaplete s priimki user posted image

TiaSara - dobro opravita!!!! Javi se po tem, bomo mislile na vaju!

se spravljam spat, pa ne gre in ne gre...user posted image

< Sporočilo je popravil mojca75 -- 11.8.2008 22:58:55 >

Neposredna povezava do sporočila: 2781
12.8.2008 8:43:28   
puncica
Dobro jutro punce
Najprej cofek čestitke seveda za ga. predznak, men je tako smešno ko mi večkrat kdo reče, gospa al gospodična in pol jaz rečem ja že kr nekaj časa gospa se pa vsi čudijouser posted image user posted image , hja ta bolši smo že oženjeni a ne user posted image user posted image

Drugače pa ni nič kaj pretresljivega pri nas, razen tega da si je L zrihtal uno škatlco če ga kaka čebela al pa osa piči, pa tamal mi je neki začel urnk trmarit če ne dobi tist kar si zamisli, pa včeraj je bil tečen ko ena muha, nič mu ni pasal, pa na glavci pod vratom ima eno tako bulco, pa na rokici pri komolcu, pa na čelu, mater tele komarje bom zmlela, pol pa ni čudn da je tečn ko ga vse srbi user posted image

Jaz sem par dni že totalno v mozolih, sploh ne vem kaj mi je, mi je mami rekla da naj se z olivnim oljem mažem bomo vidl če bo pomagal, pa včeraj me je glava bolela in se mi zdi da me prvi in drugi dan menstre tale glava matra pa tud mozoli pridejo na površje, ne vem a sem tako zapacana al kaj hudiča se mi kuha v koži, moj se pa sam križa ko me gleda in se dere da naj se neham krempat ker sem cela v krastah pa da če mi da une rokavičke gor, ko jih majo novorojenčki user posted image user posted image , ja pa jajčniki me neki ful šponajo, ravno tako kot takrat ko se ti matrnica širi al neki, skratka neke čudne zadeve se mi dogajajo, mah bo že minilo.

Tako zdej pa grem zajtrkovat.

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 2782
   [Brisano sporočilo]
12.8.2008 11:53:34   
Brisani uporabnik

(odgovor članu puncica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2783
12.8.2008 12:20:23   
TiaSara
Tako mi smo že nazaj in smo uspešno opravili. Mali nima več laktozne, tako da bo sedaj lahko z nami sladoled jedel user posted image user posted image user posted image .  Mojca, hvala za vaše misli, so pomagale user posted image .

Punčica - našega malega je včeraj že drugič čebela pičila in mu je rokica kar zatekla, k sreči pa ni bilo kaj več kot to. Me je hudičevo strah alergije na čebelji pik - jo ima moja sestra, tako da ne bi bilo nič čudnega, če bi jo imel tudi mali. Je pa super, da si je tvoj user posted image zrihtal tisto prvo pomoč - pri tem znajo biti že minute pomembne. Komarji so pa baje letos ekstra strupeni - so nam danes na pediatrični rekli, da imajo veliko otrok, ki pridejo samo zaradi tega, ker imajo tako hudo reakcijo na komarjeve pike. Naš mali je pa tudi kot med za komarje - no edino sedaj v nosečnosti sem pa jaz še bolj privlačna.

Neposredna povezava do sporočila: 2784
12.8.2008 12:55:15   
mojsoncek
Evo mene (danes brez gnilih jajc user posted image )...

cofek oz. ga. cofek iskrene cestitke!!!

mojca, super slikice. Zmagovalna je dnevni pocitek user posted image !

TiaSara, me veseli, da ni vec laktozne... zdej pa hitro na en sladoled!!!

puncica, tebe pa res nekaj fajn matra. Upam, da gre samo za user posted image in ni nic drugega.

dekliscina, pojma nimam, ker nisem se bila na nobeni... so vse moje prijateljice se neporocene, jaz je pa tudi nisem imela...

Ma pri nas ni nic novega, jamrala pa tudi ne bom... grem raje kaj delat user posted image

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu TiaSara)
Neposredna povezava do sporočila: 2785
12.8.2008 13:40:40   
puncica
mojsonček dej mal pojamri, da ne bom sam jaz tista, je dolgacajt tle gor user posted image Kaj boš pa dans kuhala verjetn kej brez gnilih jajc.

moj L je imel pa 5. avgusta rd in ker nikol ne vem kaj mu naj dam za RD, sem mu spekla njegovo najljubšo jed - pico in mi je še kr dobr ratala glede na to, da tega nisem delala še nikol, no mislim testo pa to, je pa res da je testo zgnetel kruhomatuser posted image , pa vratino sem dala gor in doma narejene pelate in je bilo res dobro, pol sem pa prejšno noč še panakoto delala in mi ni glih ratala ker sem mela želatino fix, ki je še nikol nisem uporabljala in je kr neki ratal, po glavni jedi in sladici pa še ledena kava s smetano, je bil čist frapiran od vsega tega cukra user posted image , pa nasledn dan, ko sva bila sama sva šla v rudnik v mežico, ker si je to želel in čez črnivc nazaj na naš konc, je blo kr zanimivo sploh vožnja z unimi rudniškimi vlakci, ki zgledajo kot pomanjšano merilo vlakcov s katerimi so vozili jude v koncentracijska taborišča user posted image , res kr spuki
Ma nič ne bom več težila, grem jest naprej. auroraa bravo za -4 kile rulašuser posted image user posted image

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 2786
12.8.2008 14:53:49   
Lara28
Cofek - čestitke za gospo! Pri nas je bil zlo podoben scenarij poroke in meni zelo ljub način. Ne bm pozabila obrazov prijateljev, ko sva en teden po poroki povedala, kaj sva naredila. user posted image user posted image

Ostalim pozdravček, kaj več zdaj ne utegnem, ker je Anej danes ultra tečen, nič ni šel spat in zdaj so posledice. Se zgodi zadnji mesec, da vsaj 1-2x na teden ne zaspi več opoldan in potem je user posted image . Upam, da se bo to vsaj v jeseni popravilo in da ne bo še opustil opoldansekga spanja. Drugače še pa spi tudi po tri ure...
No se še kaj javim, čau!

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 2787
13.8.2008 7:13:11   
mojca75
Dobro jutro,

poglejte to nehumano uro ob kateri se javljam, seveda upoštevajte da sem na dopustu user posted image .
moj dragi je šel homologirat avto (ker mamo zdej zatemjene šajbe - in posledično zgleda naš berlingo k en mafijski avto user posted image ) in me je zbudil. No sam da Mojči še spi, pa je vse OK.

Pri popoldanslkem spanju bom pa likala, mam tolk da že dolgo ne! Pa spet en stroj perem.

Jutri grem pa v Ikeo, z eno kolegico, mojadva pa k babici v Ribnico, zvečer pa pridem še jaz za njima.

(odgovor članu Lara28)
Neposredna povezava do sporočila: 2788
13.8.2008 8:39:16   
cofek
joj, mojca mi smo pokonci že od pol šestihuser posted image , pa že ponoči sem bedela od pol dveh do pol treh - glede na to še kar dobro funkcioniram - me pa zanima kako bo popoldan....
ja, smo meli celo štalo ponoči, ker je Neža prehlajena in zvečer ne poje veliko in se je zdaj že 2x zbudila ob pol dveh - no, včeraj je šlo brez incidentov, danes se je pa Ažbe zbudil in hotel stisnit k meni, pa ni mogel ker se je glih Neža dojila in pol ga je U vlekel k sebi in še večja štala in pol sta hodila od njegove do najine postelje (no, saj ni tolk daleč, sam zraven se je Ažbe drl) in seveda Neža ful firbčna kaj se dogaja ni hotla jest, tko da sva mogle it v dnevno (seveda sem jaz mogla sedet) in pol je napol dremala zraven in sem jo mogla sproti budit; pol se je pa zbudila spet ob pol šestih, pojedla sem jo previla, ker je Ažbe spet zaznal da naju ni (tokrat sem pa mogla it sedet, ker gospodična na desni strani ne bo jedla in pol jo rotiram da kako je na levi...) in je vstal in je bilo konec spanjauser posted image ...
zdaj pa čakam da se Neža zbudi pol gremo pa k našim, ker tukaj že ful razbijajo....

hvala vsem za čestitke user posted image - moram povedat da zdaj je pa VSE drugač user posted image user posted image user posted image ....

mojca Ikea ma zdaj nov katalog in najbrž kar nekaj novosti - daj poročaj!

auroraa tudi jaz ti čestitam za -4 kg (JAZ BI TUD! - povej recept!). se bom jaz jutri zjutraj zvagala - me prav zanima, če je šlo kaj doluser posted image ...

bom počasi končala, da si še malo križ raztegnem - me je v petek tolk zagrablo in me še kar drži user posted image user posted image

lp, t

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 2789
13.8.2008 9:08:28   
puncica

IZVIRNO SPOROČILO: mojca75

Dobro jutro,

poglejte to nehumano uro ob kateri se javljam, seveda upoštevajte da sem na dopustu user posted image .

A to je zate zgodi user posted image user posted image user posted image user posted image . MI smo se na morju zbujal ob 6:00-6:30, standardna ura najinih otrok ob petkiih in svetkih, sobotah, nedeljah, dopustu,...user posted image

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 2790
13.8.2008 9:18:57   
puncica
No da zaželim dobro jutro vsem.
Noč je bila grozna, sploh un del, ko je janja bruhala v svoji postelji pa po itisonu, pa po kopalnici user posted image user posted image in da je štala še večja, je jedla zvečer grozdje in hrenovko in očitno ji to ni pasal, ker je bil potem mir do jutra, tako da smo jo dal v vrtec. Zdej dilema je kako hudiča spravit iz itisona ven sprešano in na pol prebavljeno grozdje, to bo še cela kolobocija s tem in ja sovražim itison a kaj ko druga v našo bajto ne mormo dat, ker je vse tako slabo narejeno, da bi pa nekaj novega noter dajal in ravnal podn pa tud ne mislimo, za koga le, glede na to da bomo v kratkem začel zidat.

Ja pa danes mam uno mojo kiklco gor in ima sodelavka isto le v črno sivi barvi, sva ko dvojčice zdej tle user posted image user posted image , mah sej se ne vidi tako zelo da je ista ampak vseeno je šit, je baje že prejšn teden govoril en sodelavc ko sta ble dve iz našega oddelka podobnih barv, če nas vodja daje zdej že v uniforme user posted image user posted image , pa včeri sem vidla eno žensko s tole kiklo, mah ne vem a res vsi ljudje kupujejo v HM, še takrat ko si jaz tam noter kej kupim, majo vsi to user posted image user posted image , mah zdej že jezna nisem več, ker mi je res vse skupaj ful smešno.

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 2791
   [Brisano sporočilo]
13.8.2008 10:35:21   
Brisani uporabnik

(odgovor članu cofek)
  Neposredna povezava do sporočila: 2792
   [Brisano sporočilo]
13.8.2008 10:43:00   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2793
13.8.2008 21:37:19   
Kalina
Oj bejbe!

Evo se javljam po dolgem casu. Res nimam cist nc cajta. Nism se nc prebrala kaj se dogaja pri vas, si morm enkrat cajt uzet.

Midve sve super. 1.9. gremo v vrtec in ta isti dan se nas oci vraca in konca z misijo, hvala bogu. Moram rect, da je kr hitro minilo, al se mi pa samo zdi, ker smo ze pri koncuuser posted image

No mi smo tudi brez plenice cez dan, cez noc jo se imamo. Je kr hitro postekala foro. Vcasih gre sama na kahlico in jo tudi sama izprazni, vcasih hoce na skoljko, kokr jo prime.

Evo vam dam se eno najino najnovejso slikico;
user posted image

user posted image

Smo fejst babe a ne?user posted image user posted image user posted image

Bodte fajn bejbike!

...potem so mi jo otrplo in jokajočo položili v naročje.
Prvič sem jo stisnila k sebi in jo poljubila.
Instinktivno se je umirila in me popolnoma zasužnjila s svojim laskanjem moji moči.

Neposredna povezava do sporočila: 2794
14.8.2008 10:27:57   
puncica
Pozdravljene punce
za dobro jutro je že pozno, to je pa to ko prideš po 14 dneh v službo in dobiš še eno punco ki jo moraš uvajatuser posted image .

kalina ej vedve sta pa carice, kako sta luštne, pa tamala je tak fletkana s temi čopki, ti si pa itak za ožent, sem si te čist drugač predstavljala verjetno zato, ker je tamala temna, sem misla da si tudi ti taka črnolaska, pa da imaš kratke lase, pa da si tako mal bol okrogla si pa tako suho bitje user posted image user posted image   Tamala je pa res tak srček, da se bodo kr pulili za njo učke a ma modre?. No naš je pa verjetno čist kontra tvoji, totalno arijska rasa, blont tako da oči pečejo in modrosive očke, no jaz mu pravim moj mali šved user posted image user posted image

No mi smo po starem s tem da sem šla včeraj prej domov, so klical da je Janja bruhala po kosilu in da je še enga reveža pobruhala, pa L je mel gužvo v službi, tkao da sem potem prej šla, mi jo je domov priepeljal, pa šel nazaj v službo, popoldne je potem še enkrat bruhala potem pa nič več, tud jedla je normalno, pa pila, bila normalno razigrana in ni imela driske, tako da ne vem kaj jo daje, danes je preventivno ostala doma pri tašči (HB da je kooooončno v penziji user posted image ) in ker ni bila neki ful boga sem šla sama v službo.

Tud pri nas pridno hodmo na kahlico, v vrtcu so pa bol levi, ker se menjajo sto na uro imajo same neke študente tam, ki nimajo pojma o otroku, ga kej vprašaš nič ne ve, pa se mi zdi da so tam glih za to da je nekdo od odraslih tam, da niso otroc sami.
Jutri pa praznik in danes upam močno upam da bo minister dovolil predčasen odhod user posted image user posted image , ponavad je tako za dan pred praznikom.

Lep dan vsem.

< Sporočilo je popravil puncica -- 14.8.2008 10:29:13 >

(odgovor članu Kalina)
Neposredna povezava do sporočila: 2795
   [Brisano sporočilo]
14.8.2008 10:44:35   
Brisani uporabnik

(odgovor članu puncica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2796
14.8.2008 11:48:25   
mojsoncek
cau punce!

Nasa ta velika kalina je pa res ena macka. Ji prav pase tale new look. Ta mala kalina je pa zecela baba.

Drugace pa nimam nic kaj pametnega za napisat, razen to, da odvajanje od plenicke poteka super. Tudi v vrtcu.

Ja nic, danes sem v pisarni in itak spet ne bom nic naredila, ker me vsi oblegajo in vabijo na kafe. Se malo pa mi bodo ze rdeco preprogo pogrnili kadar bom prisla v sluzbo user posted image .

Moram iti malo preveriti v kadrovsko, koliko dopusta mi je se ostalo (mislim, da bi morala imeti se kaksnih 22 dni)... po mojih izracunih delam samo se tam nekje 6 tednov, potem pa dopust in porodniska user posted image ... pisuka leti ta cas.

Mislim, da bo pocasi cas za kaksno solatko...

< Sporočilo je popravil mojsoncek -- 14.8.2008 11:49:07 >

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

Neposredna povezava do sporočila: 2797
14.8.2008 12:48:37   
puncica
Jeee, sej sem vedla, pri nas nikol ne zatajijo, tako odpeketam ob enih domov. Juhu. Ja nič uživajte, mi bomo verjetno bol slabo, ker nam bo hrumel dva dni od avtomobilov, namreč čez našo vas bo v soboto in nedeljo avtomobilistična gorskohitrostna dirka in se že kr veselim vseh teh ljudi ki pustijo gore odpadkov povsod in avtomobilov ki nažigajo motorje do konca, pa mojga L ki bo čist blažen tam med avtiuser posted image uh, ja no bomo že preživel, če smo že dvakrat bomo tud tokratuser posted image

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 2798
14.8.2008 13:52:33   
TiaSara
Živjo!

Kalina - meni se tudi zdi da je šlo hitro mimo. Gotovo se že zelo veseliš, da ne boš več mati samohranilka user posted image user posted image user posted image . Pa res sta luštni!

Punčica - me veseli, da greš prej domov. Vem kako fajn je to.

Odvajanje - mi imamo pa krizo. Potem ko je že izgledalo, da je kar suh, je včeraj že dopoldne v vrtcu polulal vse oblekce, kar smo jih imeli tam. In tudi popoldne se je to nadaljevalo, tako da smo ga danes peljali v ZD. Ima povečane bezgavke, vendar so bili izvidi vode O.K. Sedaj moramo samo kontrolirati bezgavke, ki morajo v reku enega tedna uplahniti, drugače moramo pa nazaj. Ne vem kaj se dogaja, vsekakor pa upam, da ne bomo pristali spet v plenicah.

Lepe praznike vsem!

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 2799
16.8.2008 13:10:35   
lenika
Lepo pozdravljene!

Mi smo se včeraj vrnili iz dopusta. Bilo je super, vreme je bilo krasno, veliko smo kolesarili, se igrali, sprehajali,...

Matic je bil navdušen nad vsem, samo na morjem ne preveč. Spravili smo ga v vodo samo do kolen, dlje si pa ni upal. Pa nič zato, bo pa drugo leto. Vseeno smo uživali sto na uro. Sedaj imamo še en teden dopusta in bomo uživali doma, potem pa nazaj v realnost.

Kakšno slikico prilepim v naslednjih dneh.

LP in uživajte na dopustu ali doma.

(odgovor članu TiaSara)
Neposredna povezava do sporočila: 2800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?