puncica
|
Pozdravljene punce za dobro jutro je že pozno, to je pa to ko prideš po 14 dneh v službo in dobiš še eno punco ki jo moraš uvajat . kalina ej vedve sta pa carice, kako sta luštne, pa tamala je tak fletkana s temi čopki, ti si pa itak za ožent, sem si te čist drugač predstavljala verjetno zato, ker je tamala temna, sem misla da si tudi ti taka črnolaska, pa da imaš kratke lase, pa da si tako mal bol okrogla si pa tako suho bitje Tamala je pa res tak srček, da se bodo kr pulili za njo učke a ma modre?. No naš je pa verjetno čist kontra tvoji, totalno arijska rasa, blont tako da oči pečejo in modrosive očke, no jaz mu pravim moj mali šved No mi smo po starem s tem da sem šla včeraj prej domov, so klical da je Janja bruhala po kosilu in da je še enga reveža pobruhala, pa L je mel gužvo v službi, tkao da sem potem prej šla, mi jo je domov priepeljal, pa šel nazaj v službo, popoldne je potem še enkrat bruhala potem pa nič več, tud jedla je normalno, pa pila, bila normalno razigrana in ni imela driske, tako da ne vem kaj jo daje, danes je preventivno ostala doma pri tašči (HB da je kooooončno v penziji ) in ker ni bila neki ful boga sem šla sama v službo. Tud pri nas pridno hodmo na kahlico, v vrtcu so pa bol levi, ker se menjajo sto na uro imajo same neke študente tam, ki nimajo pojma o otroku, ga kej vprašaš nič ne ve, pa se mi zdi da so tam glih za to da je nekdo od odraslih tam, da niso otroc sami. Jutri pa praznik in danes upam močno upam da bo minister dovolil predčasen odhod , ponavad je tako za dan pred praznikom. Lep dan vsem.
< Sporočilo je popravil puncica -- 14.8.2008 10:29:13 >