|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Male majčice in majčki 2006
25.7.2008 13:51:52   
tea
Lepo pozdravljene majčice!!

Se vam na hitro oglasim in vam povem, da nisem pozabila na vas, ampak resnično nimam časa. V službi je pestro in nimam časa za klepetanje, doma pa računalnika niti ne vklopim. Je vedno kaj drugega na sporedu.
drugače smo pa pri nas po starem. Fanta sta zelo živahna in med počitnicami utrujata mojo staro mamo. Pri njenih 75 kroti 2 lumpa - kapo dol.
Včeraj smo imeli z Jaškom nezgodo - je padel v fontanouser posted image  Ga je moj user posted image  neštetokrat opozoril, naj ne hodi po robu, ga vzel dol, pa seveda bob ob steno. No, na koncu je mali  user posted image  plaval. Upam, da ga bo izučilo. Ni pa bilo vse skupaj nič nevarno, samo moker je bil in je moral domov.

Imejte se lepo, tea

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 2701
25.7.2008 13:55:37   
lenika
Marija in Mojca lep dopust, Mojsonček ti se pa spravi v posteljo.

Aurorra vidim, da se imate lepo. Pa ne skrbi za kakšen kilogramček več, glavno je da ste srečni in zdravi. Saj nekje se pa mora poznat, da si mama dveh otrok.

Neposredna povezava do sporočila: 2702
25.7.2008 13:57:53   
lenika
IZVIRNO SPOROČILO: tea

Pri njenih 75 kroti 2 lumpa - kapo dol.

Ja res kapo dol.  Jaz jih imam 30, pa ne vem, če bi bila cele dneve sposobna popolnoma samostojno skrbet za 2 tako majhna otroka. A drugače sta pa v vrtcu?

(odgovor članu tea)
Neposredna povezava do sporočila: 2703
25.7.2008 14:08:46   
mojca75
Evo punce moje drage, pospravila sem mizo, bolj ali manj zaključila vse kar sem mela za postorit v službi in sedaj ohajam na dopust, no sej pred morjem se bom še kej javila, sam ne bom pa tkole "online" kot seb bila tele počitniške dni v službi!

Se beremo, pa lep vikend vsem!
marija - maksimalno uživajte na morju. In berlingo "ruls"
user posted image  vsem

Ne me ščipat v lička, ne me slint, sploh pa mi ne govort kolk sm zrasla

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 2704
27.7.2008 13:29:30   
lenika
Hoj!

Saj vem, da vas je večina že na dopustu, a vseeno nas bom malo dvignila iz druge strani. Mi se imamo v redu, včereja smo bili popoldne na pikniku, danes smo pa kar doma. Matic bo šel popoldne k babici in dedku, ker greva midva z možem na pogreb. Umrl je namreč oče od moje prijateljice.

Drugače pa še en teden doma, potem pa tudi mož začne z dopustom in šibamo na morje.

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 2705
27.7.2008 14:37:24   
žmož
Ej!
Čez vikend pa je res mrk. No, jaz pa veselo lenarim don+ma, ta mala spi, ljubi in ta večji pa sta se šla mal z kolesi vozit. To vreme me čist ubija - sam spala bi, pa jedla. Hudiča, kje je tisto pravo poletje, da se dodobra napolnim z sončno energijo?
Uživajte na dopustih, se še kaj oglasim.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 2706
28.7.2008 11:23:51   
lenika
Spet nas dvigujem samo toliko, da če katera še ni na dopustu inbo želela kaj napisat, da ne bo preveč iskala naše teme.user posted image

(odgovor članu žmož)
Neposredna povezava do sporočila: 2707
28.7.2008 16:20:56   
cofek
tukaj je pa res mrtvilo - se vidi da so "ta glavne" na dopustu user posted image ...
pri nas nič novega, danes sva šli malo v hribe, da predihamo naša pljuča, pa še hladneje je gor...

nič, saj tko nimam nič pametnega za napisatuser posted image
uživajte v sončku, lpt

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 2708
29.7.2008 10:20:36   
mojsoncek
cau (ne)cveke! spet na drugi strani user posted image ... res se vidi da ni glavnih akterk... jaz imam guzvo, zato mogoce kaj vec kasneje ali zvecer 

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu cofek)
Neposredna povezava do sporočila: 2709
29.7.2008 10:23:14   
mojca75
obljubim da ko gre mojca spat napiše vse in še več, smo mel kar nekaj dogodivščin! takih user posted image  in takih user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2710
29.7.2008 11:35:11   
lenika
IZVIRNO SPOROČILO: mojca75

obljubim da ko gre mojca spat napiše vse in še več, smo mel kar nekaj dogodivščin! takih user posted image  in takih user posted image

No komaj čakam, da bo kaj za brat.

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 2711
29.7.2008 12:48:25   
mojca75
No komaj čakam, da bo kaj za brat.

Obljuba dela dolg.

Vglavnem od začetka. Mojca in ati sta šla v petek k babici v ribnico, na počitnice. Začelo se je slabo, ker se je dedi (=tast) posekal z motorko v roko in je bila kar akcija da so ga spravili v ZD in pol z plavimi lučkami v LJ. Bil je operiran, in bo OK.
Potem so se vseeno začele počitnice, naredili so bazen, in meli plažo. Mojči je uživala.

Jaz sem v petek mal nabavljala, za mojo babi, pa za morje, pa za 10€ sem našla tolk šponske kopalke, k so mi k ulite. čist slučajno.
V soboto sem šla pa v mesto, pogledat na Art market, kjer ima moja sestrica stojnico z nakitom ker izdeluje nakit. in je ful lušten tale art market, pa šla sem na eno kavo pa mal sem pohajala. pred tem sem pa naredila deratizacijo stanovanja - 1 del, pol po kosilu pa še 2 del.

http://www.irenanose.com/ no to je njena čist začetna spletna stran, sam za občutek.

V nedeljo sem šla z avtobusom v Ribnico. To je tud ena posebna izkušnja (nisem šla že hm...7-8 let) in sem najprej klicala v soboto zvečer kdaj gre avtobus, in so rekli 15 min čez vsako polno uro. No pa ni bilo tko, bila sem tam ob 9h, avtobus je šel pa 10.15. Tko da sem spet eno uro bluzila po nedeljsko prazni LJ. še dobro da sem imela nedelo s seboj, šla na eno kavo,...

sedaj pa počasi izvajamo priprave za morje. Vglavnem tisti ki so mislili iti z nami so odpovedali. tko da sedaj gremo sami. Bodo pa v bližnjem kampu eni drugi kolegi, kar zna biti tudi OK.

vglavnem dogaja, dogaja,...

Danes sem kuhala za kosilo golaž in babi mi je dala kruhove cmoke, ki pa so se popolnoma razkuhali, še dobro da sem imela kus kus in da se skuha v 2 minutah.

tko noč je bila tud pestra, je mela mojči neke čudne sanje in je na koncu pristala pri nama (kar se ni zgodilo že pol leta) in smo bl švoh spali.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 2712
29.7.2008 13:10:21   
lenika
Mojca obvlada ta tvoja sestrica. user posted image  Drugače se pa jaz z avtobusom vozim nekajkrat na leto, ko gremo z učenci na kakšen izlet, ga pa ne obožujem preveč.
Drugače si me pa ob tej nezgodi tasta spomnila na našo nezgod pred tremi leti, ko si je mož na žični ograji s poročnim prstanom odtrgal prst. Sedaj je brez prsta in seveda prstana tudi več ne nosi, čeprav včasih me heca, da si ga bo dal na desno roko, pa mu ne pustim.
No midva z Maticem sva imela danes zjutraj debato, da je zdravnica rekla, da duda ni dobra za zobke,... in da bo muca prišla po dudo. Za zamenjvo bo šel spat z Nodijem. Na moje začudenje se je takoj strinjal in 15 minut nazaj odšel brez dude spat. V sobi je tišina, zaenkrat si še ne upam pogledat, če spi. Poročam, kako bo. Če bo šlo tako lahko kot sedaj kaže, potem je to skoraj neverjetno. Pričakujem kakšen incident, posebej ponooči. No, bomo videli.

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 2713
29.7.2008 14:19:15   
mojca75
lenika držim pesti da vam uspe zaspati in spati brez dude - to pa bi bil napredek.
Druga priložnost je pa morje, da jo pač tam pozabite in mu obljubite da jo greste naslednje leto iskat al pa kaj manj kompliciranega. Poznam 2 primera ko so se na morju lepo poslovili od dude.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 2714
29.7.2008 14:50:28   
cofek

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 2715
29.7.2008 14:53:08   
lenika
Matic se je 1 uro in pol premetaval, pel, pogovarjal, nato pa zaspal brez dude in niti niti enkrat zajokal ali vprašal za dudo. Upam, da bo tudi tako naprej.

(odgovor članu cofek)
Neposredna povezava do sporočila: 2716
29.7.2008 14:54:11   
cofek
wtf user posted image user posted image

napišem, pa me ven vrže, pol mi pa objavi prazen post?! user posted image

no, pa poiskusimo še tretjič:

mojca tvoja sestra je faca - bi se dalo izdelke kupit tudi preko neta? aja, pa kakšna je cena me tudi zanima..saj vem da bi lahko njo kontaktirala, sam kaj ko mi je tkole precej lažjeuser posted image - preko vez, pa to user posted image

lenika tole z dudo zgleda super - upam da vam rata tudi v prihodnje...kakšna ideja kako bi se odvadil sesanja prstkauser posted image ..no, pa saj ga bo tudi to 1x minilo, ne? user posted image

(odgovor članu cofek)
Neposredna povezava do sporočila: 2717
29.7.2008 15:15:52   
lenika
IZVIRNO SPOROČILO: cofek

.kakšna ideja kako bi se odvadil sesanja prstkauser posted image ..no, pa saj ga bo tudi to 1x minilo, ne? user posted image

Joj ne vem. A ga Ažbe sesa? Ni imel nikoli dude? Upam, da ne bo zdaj Matic začel prstek sesat. A ga sesa za zaspat ali tudi tako čez dan?

< Sporočilo je popravil lenika -- 29.7.2008 15:16:23 >

(odgovor članu cofek)
Neposredna povezava do sporočila: 2718
   [Brisano sporočilo]
29.7.2008 15:46:58   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu lenika)
  Neposredna povezava do sporočila: 2719
29.7.2008 15:51:50   
lenika
IZVIRNO SPOROČILO: auroraa

user posted image user posted image  ma ne morem verje, groooza!

moj ga tudi nosi, ampak če kaj takega počne, kot npr. kaj barva, drva žaga in podobno (vse to je sicer bolj izjema kot pravilo, ampak vseeno) potem ga da dol.

Ja moj ni počenjal nič podobnega. S fanti so igrali nogomet in žoga jim je šla čez ograjo. Nato je preplezal ograjo in z vrha skočil dol, pri čemer se mu je prstan zataknil za ograjo in skupaj s prstom ostal gor. Prišiti mu ga niso mogli, ker so bile kite preveč potrgane.

Naše spanje - Po 1 uri se je zbudil in iskal dudo, rekel ni nič, dala sem mu Nodija in cunjico in rekla naj ju stisne in zaspi naprej. Oboje je zabrisal stran in zaspal naprej.

< Sporočilo je popravil lenika -- 29.7.2008 15:53:19 >

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2720
29.7.2008 16:02:10   
mojca75
Joj ja sem pozabila Lenika, tale je tud huda s prstom, no mojemu je pa prstan enkrat rešil prst, ker ga je dobil med neke dele v prikolci in če ne bi bilo prstana ki je trd ko hudič (je iz titana) in mu zato ni stisnilo prsta user posted image

je pa to kar dober biznis... zasluži z nakitom več k jaz v službi, no sej tudi dela veliko user posted image

Dovolj reklame!

< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 29.7.2008 21:08:36 >

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 2721
29.7.2008 16:32:30   
mojsoncek
Evo mene... Anze mi je pobegnil k babi in dediju (ampak mislim dobesedno) in sem tako sama...

mojca, samo, da bo/je s tastom vse OK. In ja, res ima lepe izdelke tvoja sestra. Se jaz bi zase kaj nasla, pa ceprav nisem ravno clovek nakita.

cofek, glede sesanja prstka nimam pojma kako odvaditi. Se pa spomnim, da so mi govorili (ko sem bila se majhna), da mi bodo prste v "kurji drek" pomocili, ce bom nohte grizla. To so vcasih (ko so bili se nasi starsi majhni) bojda res delali. In ker so jim roke potem smrdele, so jih nehali valjati po ustih. user posted image user posted image user posted image

lenika, upam da bo slo odvajanje od dude cimbolj gladko. Naj ti bo v vzpodbudo, da smo se jo mi losali januarja in to cisto brez najmanjsega problema (sem mislila, da bo v vrtcu najhuje, ker imajo drugi otroci dudice in da si jih bo na veliko izposojal, ampak ga niso niti malo mikale). Skratka good luck!

No, pa se to... mi smo ze pri naslednjem izzivu... lulcki in lulike user posted image ... nekam zgodaj je zacel nas mali moz, jaz se nisem pripravljena user posted image

Nic, imejte se lepo...

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 2722
29.7.2008 20:06:45   
mojca75
pri naslednjem izzivu... lulcki in lulike ... nekam zgodaj je zacel nas mali moz, jaz se nisem pripravljena

podnapise prosim... kaj je začel spraševali???

Neposredna povezava do sporočila: 2723
29.7.2008 20:22:56   
žmož
Ah, na to temo bi pa lahko jaz dosti napisala. Taja je že zmozgala, da imajo fantje lulota in punce luliko - kopa se skupaj s starejšim bratcem in po poplavi vprašanj sem ji razložila, da imajo fantje pač lulota, punčke pa luliko. In ker ni mogla bit tiho, je seveda ob prvi priliki vprašala mojo mamo, ali ima ona luliko ali mogoče lulota. Mama čist šokirana, kaj jo 2 leti star otrok sprašuje. Ne more verjet, da jo je pač zanimalo in da je nažigala z temi lulikami, dokler ji nisem razložila kdo ima kaj. In seveda je tudi lulat (v WC-ju) poskušala kot fantje, pol pa se jokala in drla, ker se je vsa polulala. Je pač obdobje, ko začnejo spoznavat in raziskovat sami sebe-še posebej sedaj, ko jim je dostop bolj omogočen, ko so brez pleničk. No, dost nakladanja, grem mulčke dat spat, pa potem še kakšno rečem.

< Sporočilo je popravil žmož -- 29.7.2008 20:23:39 >

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 2724
29.7.2008 20:53:16   
mojsoncek
IZVIRNO SPOROČILO: mojca75

pri naslednjem izzivu... lulcki in lulike ... nekam zgodaj je zacel nas mali moz, jaz se nisem pripravljena

podnapise prosim... kaj je začel spraševali???

ja tako nekako... s tem da je ze vse sam povedal user posted image

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 2725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ko je otroka strah pustnih mask ...
Kaj storiti, ko se otrok boji pustnih šem, se tudi sam noče našemiti ter mu je vse okrog pusta nekako strašno in preveč?
Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?