|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Male majčice in majčki 2006
22.7.2008 20:41:48   
mojca75
mojca vi v bistvu za tisti teden ko greste na dopust kar stanovanje preselite ?

u bistvo, ja user posted image , pač user posted image . načeloma pa gremo na dopust za 10-14 dni, tko da se mal bl splača tale naša selitev user posted image .

takle mamo. smo bl komot pa si pol tkole pomagamo.

je bla pri nas ena taka nevihta popoldan, sem glih dam prišla, pobrala perilo in se je uscalo, zdele mam pa dolge rokave in dolge hlače. No vsaj za likanje so bile spodobne temperature user posted image

Ne me ščipat v lička, ne me slint, sploh pa mi ne govort kolk sm zrasla

(odgovor članu cofek)
Neposredna povezava do sporočila: 2676
23.7.2008 7:51:32   
puncica
Dobro jutro punce.
Danes bo vsaj mal bolje kot je blo zadnje dni, ker sem včeraj misla da bomo mogl že zakurt, zunaj je blo pa mrzl ko pri norcih, pol pa še cote, perem sto na uro, da bi ja imela več cot na razpolago, pol mi pa še vreme zagode in ne vem če se mi bodo cote posušile, no danes sem že bol optimistična. Včeraj sem nabavlala pri najboljšem sosedu zapravl skor 80 € in porabila pike, uh kaj mi je to dobr, tako da sem na konc plačala 15 €.

Sem pa letos rekla da bom samo za dva dni vzela hrane s seboj, tolk da neki mamo, pol bomo pa že dol kupil. Nimam pa nobenga občutka kolk dnarja vzet s sabo, to je pri nas vedno problem, kolk ste ponavad mele s seboj?

Marija ja to me še zanima ti zdej kr sama na uni vodni postli spiš al kako mate to zmenjen, al sta staro postlo z I. zamenjala in vrgla ven, pa kako se zdej zmenta ko se obračata a pol enga kr v luft meče al je to čist ločen al kako to gre, jst si sploh ne predstavljam, mormo pa tud mi neki novga kupit ampak nismo še tak daleč user posted image . Kaj pa Evica, kako ji je vodna postla všeč.

Auroraa  kako se kaj rihtate, a je Zarja že bolje sprejela Matica?

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 2677
23.7.2008 8:30:19   
mojca75
Dobro jutro vsem

U Punčica, hvala za opomnik, moram tudi še pike skupaj zložit pa porabit....

Mojadva danes prihajata domov, se ful veselim, sej mi je bilo fajn malo uživat po svoje, ob enem pa blaaaaazno dolgčas, stanovanje je tkooo prazno in čudno. Pa sem bila včasih veliko sama, ko sva bila še sama, ampak sem se popolnoma odvadila user posted image

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 2678
23.7.2008 8:45:57   
MarijaPo
Omar
Vceraj mi je Eva razlozila, da "ati da muziko, mami ne da muzike" in sem zato morala zrihtat muziko. Dala sem ta stari CD od Omarja in ko je zacel peti, je Eva navduseno vzkliknila "teta poje". Takoj sem jo popravila, da to ni teta, da je fantek in se sele potem zavedla, da je to v resnici narobe, ker Omar ni vec fantek in glih to, da mu reces fantek, je v bistvu grdo in potem Eva "OMAR FANTEK POJE".

Seks in vodna postelja

Hja, izkusenj imam kar nekaj. En bivsi fant jo je imel (to je bilo pred davnimi in davnimi casi) in je imel bolj slabo dusenje (najbrz je bila kaksna cenejsa vodna postelja, ker ljudje ponavadi ne marajo valovanja in zato kupijo hude dusilce, tudi moja sedanja postelja jih ima). In z njim je bilo zelo prijetno, vec si ne upam napisat, ker vcasih to tudi moj Igor tole bere in potem misli, da je to z njim povezano, kar ni.
V Ljubljani spim na vodni postelji ze 8 let (odkar sem jo podedovala od dedka), postelja ima dobre dusilce, tako da pride do efekta "porini in se v vodni hrib zaleti". Torej, ne vem kako naj to opisem, da ne bo izpadlo opolzko. Gre za to, da ce npr lezis in se potem zarines v posteljo, te voda nekako odbije v partnerja, kar je pri seksu dobrodoslo, saj ponavadi drsimo proc od porivalca in to ni dobro.
Tule v Lazah zal se nisem izprobala vodne postelje, ker je Igor sel vceraj v Nemcijo in ga do jutri ne bo. Sva pa izprobala itison preden je vodna postelja prisla, tako da kako noro mora biti sele na postelji!

puncica - postelja za dve osebi ima vedno dve vodni jedri, da se partnerja ne motita med sabo. (Garancija ti ne dela, ce spita oba na enem jedru.) Na rurali, kjer zdaj zivimo, spi Igor v dnevni sobi, jaz pa v prizidku, kjer je ta nova, enojna postelja.

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 2679
23.7.2008 9:54:55   
puncica

IZVIRNO SPOROČILO: MarijaPo

...Gre za to, da ce npr lezis in se potem zarines v posteljo, te voda nekako odbije v partnerja, kar je pri seksu dobrodoslo, saj ponavadi drsimo proc od porivalca in to ni dobro.
Tule v Lazah zal se nisem izprobala vodne postelje, ker je Igor sel vceraj v Nemcijo in ga do jutri ne bo. Sva pa izprobala itison preden je vodna postelja prisla, tako da kako noro mora biti sele na postelji!

Mater Marija ti si carica kako dober opis, sem se prav nasmejala da me tle v pisarni gledajo kaj mi je, jaz pa ja sem neki smešnga prebrala user posted image user posted image user posted image user posted image . Sama nimam teh izkušenj, sva pa enkrat z L ležala na enem sejmu na vodni postli in je rekel L, da tud gor sploh seksat ne bi mogel, ker bi se mu kolena kr pogreznla v vodo in da si sploh ne predstavlja kako bi tole zgledal, skratka čist jo je prešimfal, pa čeprav nikol ni probaluser posted image user posted image , on pravi da je treba med pod sabo trdo podlago (pa ne mislim žensko da ne bo pomote), in pol sem jst njemu razlagala kako si pa jaz to predstavljam nekako tako kot je Marija napisala samo ne s temi besedami, pa je še vedno trdil svoje, tako da ja bo treba sprobat ampak kje, ker kupl je definitivno ne bomo, finance to ne zmorejo pa zaenkrat smo še zdravi. Zdej mava tako postlo, da je jogi tam kjer leživa noter upognjen, na sredini se pa lahko kr zvališ dol ker je en tak hrib med nama, je pa fora kako čist drugače je upognjen jogi na moji in kako na L strani, jaz na njegovi sploh ne morem spatuser posted image

Eva je pa po mami carica a zdej je omar fantek user posted image user posted image user posted image tako se jaz tud kdaj uštejem, ko našima razlagam o kakem fantku v bistvu pa razlagam o urnk decu in pol si mislim bohvedi kaj si otroka mislita da so vsi osebki moškega spola od malega do velikega fantki razen ati je atiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 2680
23.7.2008 13:55:27   
mojsoncek
Oj miske...

vidim, da je bila Marija pridna in je naredila domaco nalogo, pri kateri se je zelo potrudila user posted image .

Ja nic, jaz sem danes v pisarni in spet nimam casa ne delat in ne pisat... zjutraj sem imela morfologijo in je vse OK... no, spet imam povecano kolicino plodovnice (kot jo je bilo ze v prvi nosecnosti v tem obdobju) in upam da se bo v roku enega meseca zadeva uredila, tako kot se je prvic. In kot je rekla G, se ne smem ukvarjati z ekstremnimi sporti user posted image . No, zaenkrat niti ona niti jaz ne bova zaganjali panike in bova pocakali do naslednjega pregleda.

Ja nic, zdej moram pa pocasi spakirat in it po tamalega v vrtec... potem pa sibava k moji tetici na kafe (ker ima mozek se neke popoldanske sluzbene obveznosti), jaz pa vmes skocim se na Zavod za transfuzijo dati kri user posted image .

jutri pa kaj vec... bodite lepo

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 2681
23.7.2008 14:06:07   
mojca75
vmes skocim se na Zavod za transfuzijo dati kri .

zakaj pa to? Rh-?

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 2682
23.7.2008 20:42:07   
mojsoncek
IZVIRNO SPOROČILO: mojca75

vmes skocim se na Zavod za transfuzijo dati kri .

zakaj pa to? Rh-?

Ne ne, za toxoplazmozo... vsako trimesecje testirajo...

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 2683
23.7.2008 20:54:31   
mojca75
Buuuu, men so to kar na G.kliniki vzel, kam so pa pol nesli pa ??? najbrž tja, sej so sosedje user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2684
24.7.2008 7:09:59   
puncica
Dobro jutro punce.
Tako danes zadnji dan dopusta potem pa 14 dnevni odklop, uh bo pasal pa še prekmal minil.

Danes se je tam kjer sem jaz imela bližnje srečanje z avtomobilom naredila nesreča in so bili udeleženi tovornjak in dva avtomobila, je blo kr hudo, samo upam da se ni komu kaj naredil, verjetno ne glede na to da sta se tam zraven fant in punca tako čist na izi pogovarjala, verjetno so čakal policaje. In pol se peljem naprej in naenkrat na podutiškem klancu na svojih šambriserjih (brisalcih) opazim ene 15 cm kobilicouser posted image , jo skušam spravit dol z brisalcev a se ne da, potem se mi prpopa na steklo in se reva kr drži user posted image , sploh ne vem kako se je lahko držala, pa ji je pihal v njena usta in tiste tipakle so kr skakale okol, jaz pa bla čist presrana, ker me je tehle kobilic noro strah pa tud zato, ker nisem vedla al jo bo dol odnesl al mi jo bo kam zapacaluser posted image in pol jo končn odnese, sem si kr oddahnila, ni pa mi jasno kako mi je lahko med vožnjo na avto skočla, mogoče je pa kak kaskader pa se je mal pohvalila pred drugim kobilicamiuser posted image user posted image user posted image

Pa pol s pripeljem tle na križišče kjer zavijem k moji službi pa so postavl znak da je prepovedano zavijanje in so kr vsi zavijal, pol sem pa še jst in so kekci cestarji že prej znak postavl, pa ceste še sploh zaprl niso (une rampe so ble kr na pločniku) in pol če je kaka cesta zaprta mene kr panika zagrabi, ker na ljubljano se ful slabo spoznam, kjer pridet v službo in potem lahko še kako oslarijo naredim kot npr. enkrat ko sem obračala in bla čist panična ko sem zašla in nisem vidla da mam zadaj že škarpo in sem se tako fajn prslonla nanjouser posted image

Ja nič bom nehala bluzit. Uživajteuser posted image

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 2685
24.7.2008 8:29:28   
mojca75
Dobro jutro,

sem včeraj zvečer pozabila povedat, našadva sta se vrnila iz morja kjer sta fuuuuul uživala, sicer ni blo glih silne vročine ampak malo sta se vseeno kopala, predvsem pa so zakoooon kamenjčki!

prilimam nekaj dokaznega materiala.

user posted image  user posted image  user posted image

Ja te zadnji dve sta še jutranji slikici, ker je bilo treba takoj na plažo kamenčke premetavat, hlače sicer ima, ima pa tudi zgornji del pižame user posted image  user posted image

Punči, jaz tudi že odštevam, sam še danes in jutri potem pa dopust. malo doma, potem pa morje prihajamooooo. Se že fejst veselim, upam da nam ga kaj ne pokvari user posted image

< Sporočilo je popravil mojca75 -- 24.7.2008 8:31:09 >

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 2686
24.7.2008 11:15:33   
mojsoncek
oj... jaz sem pa sitna danes in to zato, ker sem tako prehlajena, da je groza user posted image . Bo treba zgleda ponoci spat pri zaprtem oknu ali pa zacet nazaj kovter prakticirat user posted image . Tako, da sem danes polno zaposlena z brisanjem nosa, ker nimam niti tri minute skupaj obeh rok fraj. In potem naj clovek kaj dela... A se na trziscu dobi ze kaksen pripomocek za drzanje robckov pod nosom???

ma nic ne bom vec stresala bacilov tukaj po forumu... imejte se lepo, puncica in mojca, zdrzita se ta teden user posted image

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 2687
   [Brisano sporočilo]
24.7.2008 11:52:03   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu mojca75)
  Neposredna povezava do sporočila: 2688
24.7.2008 11:58:19   
MarijaPo
mojsoncek - groza, noseca pa se prehlajena. To se meni k sreci ni nikoli v vseh stirih nosecnostih zgodilo. Glede drzalcev robcka, sem na isto idejo tudi sama ze 100x prisla, samo da sem se jaz spomnila se boljse verjante: nosni tampon! Ko bosta imela s.p., in vama bo ful zalaufalo, se lahko se tega projekta lotita. :)

Neposredna povezava do sporočila: 2689
24.7.2008 12:13:05   
mojca75
glavno, da je barvno uskajena

na to pa nisem pomislila user posted image .

VSak dan gledma mal vremensko pa kot kaže bo toplo ko gremo mi na morje, ampak 37 pa tudi ne rabi bit!
Auroraa - boš videla da bo lepa jesen, da boste tudi vi uživali.
daj napiši nam kaj več kako se rihtate, se velikokrat spomnim nate. kako Matic, pa Zarja.

Marija - ti maš čist preveč norih idej user posted image

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 2690
24.7.2008 12:31:17   
lenika
Pozdravljene!

Matica sem pravkar dala spat in imam malo časa kja napisat. Sicer še slišim, da poje kuža pazi, ampak imam občutek, da je petje vse bolj počasnouser posted image in ga bo kmalu zmanjkalo. Drugače pa midva super uživava ne glede na to user posted image  vreme. Je včeraj Matic vprašal, ko se je popoldne zbudil: Kaj se dogaja? Jaz sem rekla, ne vem, kaj se dogaja? On pa reče: Dež pada, grdo vreme je.user posted image
Spiva zjutraj do osmih, kar je zame super, ker rada dolgo spim. Nato vstaneva, pozajtrkujeva, zraven jaz začnem kuhat koilo in okoli devetih sva že zunaj. Notri prideva okoli enajstih, dokončam kosilo, pojeva in potem gre Matic spat.

Mojsonček naš Matic pri prehladu uporabi kar rokav, je najbolj praktično.user posted image  Ne bi pa o tem, kakšni so rokavi in kolikokrta na dan ga je med prehladom potrebno preobleči majico.

Mojca75 Mojči je pa prava plavalka. Mi na morju še nismo bili (čaka nas čez 10 dni user posted image ),smo bili pa dvakrat na Kolpi. V vodo je zlezel samo do kolen, naprej pa ni šans. Upam, da se bo na morju navadil, sicer smo kupili rokavčke, koliko bodo pa uporabni, bomo pa še videli.

Punčica, jaz tudi ne poznam Ljubljane in kadarkoli grem, kličem moža, da sem se izgubila. user posted image

Aurorra tudi mene zanima, kako ste se kaj navadili na nove razmere in kako kaj delujeta Matic in Zarja.

Zdaj je že ringaraja na repertuarju, a je že res počasna in tiha.user posted image

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 2691
24.7.2008 16:02:14   
lenika
Pozabila sem vas še to vprašat. A mi moramo vlogo za zniažanje plačila vrtca dati sedaj v avgustu ali v novembru? Meni se zdi, da v novembru, ker se obračunava za koledarsko in ne za šolsko leto.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 2692
24.7.2008 20:39:06   
mojsoncek
IZVIRNO SPOROČILO: lenika

Meni se zdi, da v novembru, ker se obračunava za koledarsko in ne za šolsko leto.

Bo drzalo

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 2693
25.7.2008 6:56:44   
mojca75
zakaj pa novembra, mi smo dal tamalo v septembru v vrtec, ...??? a moram zdje oddat, joj nič mi ni jasno več. Za otroški dodatek vsaj pošljejo obvestilo, tole pa najbrž ne bodo, a?

Neposredna povezava do sporočila: 2694
   [Brisano sporočilo]
25.7.2008 7:47:06   
Brisani uporabnik

(odgovor članu mojca75)
  Neposredna povezava do sporočila: 2695
25.7.2008 7:55:11   
mojca75
O Aurora - hvala za ta opis, zelo si pridna in skrbna, res te občudujem da tko lepo rihtaš tamaladva. me veseli da ti tašča mal pomaga. To je zelo lepo.
Kar se pa sobnega kolesa tiče, mmmm sem ga jaz gonila glih en mesec potem pa je postal obešalnik, in potem smo ga prodali, ker je bila na poti mojca in smo mal reorganizirali stanovanje, ker nimamo ne vem kolk prostora in je tak "obešalnik" bil odveč.
Ti pa želim da bi ga dobro uporabljala!

jaz še danes v službi, imam še kar nekaj stvari za odklukat potem pa dopuuuust. Mojca in ati sta danes (oz bosta) odšla v Ribnico k drugi babici, jaz pa pridem v nedeljo dol.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2696
   [Brisano sporočilo]
25.7.2008 8:15:00   
Brisani uporabnik

(odgovor članu mojca75)
  Neposredna povezava do sporočila: 2697
25.7.2008 9:17:32   
MarijaPo
Tudi mi gremo jutri na morje. In to za tri tedne.
Se ful veselimo. :) Enako kot Mojca, smo tudi mi ponosni lastniki Berlinga in vceraj smo v njem iz Ljubljane pripeljali 300000 enih stvari, med njimi tudi nov pralni stroj, saj je prejsnji po 20. letih odnehal z dobrim funkcioniranjem. Skratka, pokanje bo zaradi Berlinga manj stresno (vzeli bomo celo moj latexov jogi, ker me bo sicer bolel hrbet in Evin jogi in zlozljivo posteljico in majhno mizo za Evo in kuhalnik in par loncev in majhno kuhno za Evo in vozicek marela za Evo in sotor zame (ker v prikolici Igor tako smrci, da ni za zdrzat) in se tono drugih stvari. :)

Seks v mestu
Vceraj sem razmisljala, da je tale nasa Majcice skupinica pravzaprav zelo interesantna in bi se po moje splacalo posneti film tipa Seks v mestu, ki bi prikazoval nasa zivljenja. Za to, da imam svoj privatni seks v mestu in ga vsak dan lahko berem, sem hvalezna vam, ki napisete svoje zabavne prigode in sodobnim internet casom, ki to omogocajo. Prav super!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2698
25.7.2008 9:26:21   
mojca75
Marija user posted image  user posted image  user posted image  in ostale majčice user posted image

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 2699
25.7.2008 12:46:18   
mojsoncek
no, jaz sem se vedno popolnoma gnila, tako da bom samo bodocim dopustnicam zazelela lep dopust!

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 2700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ko je otroka strah pustnih mask ...
Kaj storiti, ko se otrok boji pustnih šem, se tudi sam noče našemiti ter mu je vse okrog pusta nekako strašno in preveč?
Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?