MarijaPo
|
Omar Vceraj mi je Eva razlozila, da "ati da muziko, mami ne da muzike" in sem zato morala zrihtat muziko. Dala sem ta stari CD od Omarja in ko je zacel peti, je Eva navduseno vzkliknila "teta poje". Takoj sem jo popravila, da to ni teta, da je fantek in se sele potem zavedla, da je to v resnici narobe, ker Omar ni vec fantek in glih to, da mu reces fantek, je v bistvu grdo in potem Eva "OMAR FANTEK POJE". Seks in vodna postelja Hja, izkusenj imam kar nekaj. En bivsi fant jo je imel (to je bilo pred davnimi in davnimi casi) in je imel bolj slabo dusenje (najbrz je bila kaksna cenejsa vodna postelja, ker ljudje ponavadi ne marajo valovanja in zato kupijo hude dusilce, tudi moja sedanja postelja jih ima). In z njim je bilo zelo prijetno, vec si ne upam napisat, ker vcasih to tudi moj Igor tole bere in potem misli, da je to z njim povezano, kar ni. V Ljubljani spim na vodni postelji ze 8 let (odkar sem jo podedovala od dedka), postelja ima dobre dusilce, tako da pride do efekta "porini in se v vodni hrib zaleti". Torej, ne vem kako naj to opisem, da ne bo izpadlo opolzko. Gre za to, da ce npr lezis in se potem zarines v posteljo, te voda nekako odbije v partnerja, kar je pri seksu dobrodoslo, saj ponavadi drsimo proc od porivalca in to ni dobro. Tule v Lazah zal se nisem izprobala vodne postelje, ker je Igor sel vceraj v Nemcijo in ga do jutri ne bo. Sva pa izprobala itison preden je vodna postelja prisla, tako da kako noro mora biti sele na postelji! puncica - postelja za dve osebi ima vedno dve vodni jedri, da se partnerja ne motita med sabo. (Garancija ti ne dela, ce spita oba na enem jedru.) Na rurali, kjer zdaj zivimo, spi Igor v dnevni sobi, jaz pa v prizidku, kjer je ta nova, enojna postelja.
|