|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Male majčice in majčki 2006
29.7.2008 21:05:29   
mojca75
Ja kul, no mi smo do sedaj spoznali "luliko" ki jo je pač treba obrisat ko se polula user posted image , ja kaj nas še čaka.

mamo pa drugo "zagato". zdej je že nekaj dni, kaj vem 10, čez dan popolnoma suha - oz vedno pove al pa jo kar dam na uro na kahlo in se polula.

ampak mi pa bistveno bolj po redko kaka. naša je prej kakala vsak dan, večinoma tudi 2x na dan, sedaj pa že 3x samo vsake 2 dni, in potem običajno drugi dan zvečer. No, danes je že polni drugi dan pa še ni nič, pa sem jo danes načrtno pustila zjutraj malo v plenici, pa ji ni ratalo.

Naša je itak bila vedno sračka, zato me še tolk bolj "skrbi" tole, mislim sej ne zapadam v silne traume ampak rada bi ji pomagala. Smo probali vse živo: da zraven sedim, da je sama, da ji dam knjigice,...wc, kahla,... je sadje, ogromno pije...
Še kak namig. Sej vem da bo prešlo, ampak nočem pa da se kaj fuuul zapaca ...

Nič, jutri moram samo na kratko v službo, ne morejo brez mene user posted image , mislim sej bi človek še kej več napisal, ampak...ni vredno.

Ne me ščipat v lička, ne me slint, sploh pa mi ne govort kolk sm zrasla

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 2726
   [Brisano sporočilo]
30.7.2008 7:49:43   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu mojca75)
  Neposredna povezava do sporočila: 2727
30.7.2008 12:36:48   
lenika
Pozdravljene!

Čestitke za Zarji za uspešno odvajanje od plenic. Matic za kakat že kakšen mesec vedno pove, za lulat pa še ne. Kot kaže se bomo pa dude odvadili. Včeraj je zaspal ob 21.00 brez problema. Okrog 4.00 se je zbudil, malo postokal. Rekla sem mu naj stisne Nodija in zaspi in je res v pol minute zaspal nazaj in spal do 8.00 zjutraj. Upam, da ne pride še kakšna zapoznela reakcija.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2728
31.7.2008 10:31:17   
mojsoncek
ku ku, je kdo tu?

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 2729
31.7.2008 12:41:15   
Lara28
Jaz sem tu....user posted image
Skozi po malo kukam gor, ne uspe pa mi nič pametnega napisat, ker mali škrat skozi pride nekaj zraven stiskat. Zdaj pa je na obisku soseda, ki gre letos v 2. razred in ga zdaj uči pisat v njegovi sobi.user posted image
No v torek zvačer sva z Anejem prišla z morja, sma imela en podaljšan vikend. Bila sva na Lošinju pri moji teti, ki ima tam najet apartma celo poletje. Drugače je tam s svojimi vnuki, zdaj pa so šli za nekaj dni domov in je naju povabila. user posted image  Sem bila ful vesela. Ko me je v četrtek zvečer poklicala, če prideva, sem imela v eni uri vse spakirano, šla z Anejem ob 9ih spat in sva ob 4ih zjutraj že drvela proti morju. Je šlo res na hitrco.  Mi je pa prav pasalo, ker je ona skoraj cel dan prevzela skrb za Aneja,user posted image jaz sem samo skuhala in ga dala spat. Ful ga ima rada, ni pa veliko pri njej, ker smo kar 200 km narazen doma in se malo vidimo. Skratka, vsi smo bili zadovoljni, jaz sem celo prebrala tri knjige (rekord odkar imamo Aneja).
Zdaj smpo pa spet doma.

Kar se tiče dude - mi smo se je letos tudi odvadili na morju. Enostavno smo mu rekli, da jo je pozabil doma in da je ni. (V resnici je bila skritra v mojitorbi za vsak slučaj, če bi bila ful kriza). Ena dva ni je malo sitkal, potem pa pozabil na njo. Res pa je, da jo je imel samo za spat in še to samo podnevi. Zdaj pa je ni več. user posted image

Plenice - tudi teh nimamo več. Lenika - pri nas je tudi že nekaj časa, ko je še imel plenice povedal kdaj bo šel kakat. ni hotel več kakat v plenice. Ko je bilo pa toplo, smo mu plenico slekli in nekaj krat se je polulal v hlačke in tako ugotovil, da je potem moker. Mislim, da je v enih dveh dneh pogruntal, kdaj mora lulat, jaz sem ga na začetku tudi pogosto spraševala in je šlo.user posted image   Zdaj smo dva meseca brez, tudi za dnevno spanje. Se zgodi mogoče enkrat na teden da mu malo uide, če se zaigra in pozabi, da ga lulat. Pač nosim skozi  rezervne gatice za sabo. Plenico pa mu dam samo še ponoči gor. Je pa velikokrat tudi čez noč suha, tako da že razmišljam, da bi tudi to poskusili brez. No bomo videli.

Zdaj že čujem neke krike iz sobe, tako da moram malo prečekirat kaj se dogaja. Lepo se imejte, mi gremo čez vikend še malo v Krajnsko goro, potem pa počasi zaključimo z dopusti za letos.
Čau!

Neposredna povezava do sporočila: 2730
31.7.2008 12:58:34   
mojca75
likam, pospravljam, pakiram za morje...user posted image

moj dragi je peljal avto nekam da nam še zadnje šipe zatemnijo, ker "je sedaj pravi trenutek, in samo to nam še manjka do popolne sreče" user posted image  user posted image , ampak predvsem brez panike je rekel Švejk in naše zlato pravilo "ne sekiraj se"

se še beremo zvečer!

Bravo Anej, za suho stanje, mi smo tik za tebooj user posted image

(odgovor članu Lara28)
Neposredna povezava do sporočila: 2731
31.7.2008 13:38:43   
lenika
Anej bravo za odpravo dude in pleničk. Si pa že res velik fant. user posted image

Mojca a greste jutri na morje? Uživajte.

Drugače smo se pa mi tudi uspešno odvadili dude. V dveh dneh ni niti enkrat vprašal za njo in upam, da je to to.

No mi gremo pa na morje v ponedeljek, tako, da se do takrat še kaj javim.

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 2732
   [Brisano sporočilo]
31.7.2008 15:05:31   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lenika)
  Neposredna povezava do sporočila: 2733
31.7.2008 15:30:05   
lenika
IZVIRNO SPOROČILO: auroraa

Lara - super za mini dopust. jaz tudi že komaj čaka september, da se spokamo proti morju. samo, kje je še to...?

jaz pa gledam Astro karavan - mogoče ima kira doma - rabim konkretne izkušnje. jo greva danes gledat.

Mi imamo Opel astra karavan. Kaj te zanima? Mi smo zelo zadovoljni. Imamo ga 2 leti in je super, ker ima res velik prtljažnik in nimamo problemov, ko kam gremo. Je pa tudi diesel, ki porabi manj goriva in pride zelo prav, ker se mož vsakodnevno vozi 45 km v eno smer v službo.

Neposredna povezava do sporočila: 2734
31.7.2008 21:00:09   
mojca75
spakirano, berlingo poln, še trip - trap smo dali sedaj notri in samo še zjutraj iz skrinje poberem pa je!

Jutri ob 4h zjutraj odhod!

uživajte vse ostale ki tudi odhajate in tudi tiste ki ostajate oz se vračate user posted image

Lenika - bravo za odvajanje, jaz mu je na tvojem mestu sedaj pod nobenim pogojem ne bi več dala, sedaj ste iz tahudega ven, BRAVO

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 2735
1.8.2008 11:55:28   
lenika
IZVIRNO SPOROČILO: mojca75

Lenika - bravo za odvajanje, jaz mu je na tvojem mestu sedaj pod nobenim pogojem ne bi več dala, sedaj ste iz tahudega ven, BRAVO

Ja absolutno. Pa lepo se imejte.

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 2736
1.8.2008 17:41:26   
mojsoncek
Cau punce!

Jaz sem pa danes besna in zalostna. Sem sla v shopping za nosecniske cunje. Pa sem prisla domov praznih rok. Sedaj pa mi nekaj povejte... Kako so mi lahko cunje st. 32/34 prevelike?! In tako se naprej ostajam v svojih nenosecniskih cunjah...

Cestitke vsem za uspesna (taksna in drugacna) odvajanja. Anze se v zadnjem casu ni nicesar odvadil... se je pa zato navadil... preklinjat user posted image ... "POKA DUŠ" ... zasluge za to gredo pa meni user posted image

Mojca, vem da ze uzivate na morju, ampak vseeno... Uzivajte!!!

Ah, grem se se naprej malo smiliti sama sebi user posted image

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 2737
   [Brisano sporočilo]
2.8.2008 18:12:38   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2738
3.8.2008 11:21:01   
puncica
Pozdavljene punce
Mi smo srečno prišli z morja, bilo je proti pričakovanjem še kar vredu, vidim da me pogrešale niste, tudi prav, ne bom težila, ker pa vem da radi gledate slikce evo še naših par:
Na morju je bilo lepo....

....jedli smo sladoled...

user posted image

....hranili ptičke (vrabčke bol natančno, bilo jih je polno)...

user posted image

...ko gremo v vodo se je treba najprej pošpricat...

user posted image

...da te ne zebe več in da lahko plavaš...

user posted image

...ampak pri Vidu tudi to ni palilo, zato smo bili najbližje vodi takole...

user posted image

...ampak voda je tu mač slana...

user posted image

... po kopanju pa je prišel vpoštev samo prstek in majka... (uh tegale se ne bomo znebil do konc srednje po mojeuser posted image )

user posted image

...pa še ena za konec...

user posted image

Pišem mogoče kaj več nasledn teden, ker zdej smo še na odklopu.

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

Neposredna povezava do sporočila: 2739
3.8.2008 11:39:39   
lenika
Punčica slikic ni, seveda smo te pogrešale, kaj pa govoriš, samo smo vedele, da te ni. Saj nismo nikogar, ki ga ni kaj posebej izpostavljale, da ga ni. Sedaj je pač čas dopustov in je tako.

Aurrora luškan je ta vaš Matic.

Drugače pa se mi tudi pakiramo in jutri odrinemo na morje. Se pišemo čez 14 dni.

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 2740
3.8.2008 11:41:03   
lenika
Zdaj so se mi pa slikice kar naenkrat pokazale. Lušne slikice. janja je pa že res prava velika punca.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 2741
4.8.2008 10:17:16   
mojsoncek
hej hej punce...

hej hej puncica... po slikicah sodec ste res uzivali user posted image ... in naj se uzivanje nadaljuje se ta taden!

auroraa, priden Matic user posted image ... samo da se redi!

In se nasa sveza vikend zgodbica o odvajanju... kot kaze tudi nas Anze napreduje v smeri odvajanja od plenick. V soboto zvecer je Anze pred kopanjem izrazil zeljo, da bi sel lulat na stranisce. In je uspesno lulal!!! Vceraj zjutraj spije mleko in rece, da bi sel lulat. In sva sla na stranisce. Ga slecem, plenicka suha (no, ponoci je suh ze dobre pol leta), ga dam na stranisce in Anze pridno lula. In potem smo ga imeli po enem mesecu spet samo v gatkah in smo ga cel dan sprasevali, ce gre lulat. in kadar je bil odgovor pozitiven je vedno lulal. No, edino enkrat je imel malo malo mokre gatke... po moje je spustil samo ene par kapljic user posted image . No, zvecer smo dali gor plenicko in je sel spat. Ob enajstih pa tako huronsko vpitje, da je groza. Gre mozek k njemu, ga vprasa kaj je narobe in ce ga mogoce tisci lulat. In sta sla uspesno lulat... potem pa je bil do jutra mir user posted image . No, danes smo se tudi v vrtcu zmenili, da ga bodo dva dni sedaj malo bolj "spremljale" in bile pozorne. In ce bo sodeloval tudi v vrtcu, se resno lotimo odvajanja...

Drugace pa nic novega... no, pa saj je ze to dovolj (ne vem kaj vec bi se rada user posted image )

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 2742
4.8.2008 12:40:32   
TiaSara
Živjo!

Mi smo se vrnili iz 14 dnevnega dopusta, kjer smo zelo uživali, še posebno naš mali veliki. Šli smo kampirat, pa je bilo super, samo stranišče je bilo malo predaleč za moje nočne pohode. Naš mali veliki je splaval z rokavčki, čeprav smo mu jih prvič prav na silo gor dali, ker jih ni hotel. Poleg tega je bil tudi ves čas nagec in lepo hodil na kahlico (ali pa v morje, če ni bilo kahlice blizu). Danes smo ga dali tudi v vrtec brez pleničke, pa bomo videli, kako se bo tam obneslo. Dude pa še ne bomo odvajali, ker mu toliko pomenijo, pa že tako je vsega dovolj za ta čas.

Mojsonček - čist razumem tvoje razočaranje nad nakupi - ne vem, ali res mislijo, da morajo imeti vse nosečnice vsaj 80 kg?! Imam iste težave, s tem, da sedaj nič več ne iščem, ker sem pač nisem več v službi, prej je bila pa res kriza z oblekami. Sem kar razne nenosečniške kombinirala.

Auroraa in Punčica - luštne slikce!

Večina drugih pa vidim da je ravn na morju. No mi smo imeli lepo vreme, držim pesti, da se obdrži še naprej.

Mene pa sedaj čaka najprej pospravljanje, potem pa še pranje cotkic za dojenčka. Sedaj bo pa počasi že čas.

Uživajte, tako tiste, ki ste doma, kot dopustnice!

Neposredna povezava do sporočila: 2743
   [Brisano sporočilo]
4.8.2008 22:02:38   
Brisani uporabnik

(odgovor članu TiaSara)
  Neposredna povezava do sporočila: 2744
5.8.2008 13:39:42   
mojsoncek
oj...

na kratko se javljam, ker se tudi pri nas nic posebnega ne dogaja. No razen odvajanja, ki je te dni aktualno. Nas mali moz tudi ponoci (tam okrog enajstih) pove, da bi sel lulat .

Imamo pa problem s spodnjimi gatkami (ja non stop je nekaj), ker imajo velikost sp. perilo sele od 2. leta naprej. Nas piscancek pa nosi cotke st. 80 ali 86. Potem si predstavljate kako izgleda na najemu st. 92... prav bi mu bile zgolj pod pogojem, da mu gatke oblecem cez plenicko ... ah bo ze, tudi njegova rita bo enkrat zrasla.

ja nic, sem malo pojamrala, sedaj pa veselo na delo

Neposredna povezava do sporočila: 2745
5.8.2008 14:17:22   
TiaSara
Ja, čas res noro beži. Še malo, pa bomo imeli novega družinskega člana. Včasih me je kar malo strah, še posebno ker je naš mali veliki sedaj tako lušten in me je strah, da se ne bi to spremenilo.

Mojsonček - tudi pri nas se je mali veliki že ponoči spomnil, da mora na kahlico, pa čeprav ima plenico gor. Hja no, kaj čmo, pa še ponoči kdaj vstanemo - saj samo še malo, pa bomo to počele vsako noč user posted image .  Jaz sem sicer dobila neke majhne gatke, ampak pojma nimam, kje so bile kupljene. Imamo pa tudi nekaj večjih - ima majhno ritko, pa gre tudi še plenička spodaj, ampak se nič ne obremenjujem. So pač malo bolj široke.

Je bil pa včerej prvič v vrtcu brez pleničk in je prišel domov v istih hlačah, kot smo ga dali zjutrajuser posted image .

Zunaj na ulici pa je s kredo narisal atija in mamico user posted image . Sicer je potrebno nekaj domišljije, ampak je narisal glavo, eno oko in lase, pa trup. Samo nogo sem si morala sama narisatiuser posted image . Je rekel, da on "ne mole" - ja pa vse po eno - eno oko, ena noga, rok pa zaenkrat še nimamouser posted image .

Lepo se imejte, kar vas je še tu (tiste, ki so na dopustu gotovo uživajo do onemoglosti - kot smo mi še prejšnji teden).

Neposredna povezava do sporočila: 2746
5.8.2008 14:25:10   
mojsoncek
IZVIRNO SPOROČILO: TiaSara

Ja, čas res noro beži. Še malo, pa bomo imeli novega družinskega člana. Včasih me je kar malo strah, še posebno ker je naš mali veliki sedaj tako lušten in me je strah, da se ne bi to spremenilo.

Zunaj na ulici pa je s kredo narisal atija in mamico user posted image . Sicer je potrebno nekaj domišljije, ampak je narisal glavo, eno oko in lase, pa trup. Samo nogo sem si morala sama narisatiuser posted image . Je rekel, da on "ne mole" - ja pa vse po eno - eno oko, ena noga, rok pa zaenkrat še nimamouser posted image .

1. Se ne bi mogla bolj strinjati, da so v tem obdobju nasi veliki mali zelo lustni... in tudi jaz upam, da se pri nas na zimo, s prihodom novega clana, ne bo nic spremenilo.

2. Uuu, a tako ze rise. Super!!! Mi smo se pri kricah kracah user posted image

3. Tudi vam cestitke za odvajanje!!!

(odgovor članu TiaSara)
Neposredna povezava do sporočila: 2747
6.8.2008 10:38:16   
cofek
helo punce!

vidim da še niste vse na morju..no, mi smo na (prisilnih) počitnicah pri babici in dediju, ker je šel U na službeno pot (v Indijo) in smo se rajši kar preselili..o tem kako krizo ma Ažbe naslednjič...
pravkar sem vas na hitrco prebrala in bi rada sam komentirala glede gatk - mojsoncek. Jaz sem jih kupila v Iani - v Lj majo trgovino v btc (mislim da hala Auser posted image ) in majo od 2-4 leta italijanske cifre in so take ful luštne, ker tiste iz H&M mu št- 92 niso prav(so mu prevelike), pa nosi njihovo 98.
no, odvajanje je pri nas tako tako - včasih pove da bo šel kakat, včeraj je recimo že lulal v stranišče..no, bomo vidli kako bo, se rajši nič ne hvalim...
uživajte, več bom napisala naslednji teden, ko bom najbrž mela malce več časa...
lp,t

Neposredna povezava do sporočila: 2748
6.8.2008 11:16:20   
mojsoncek
cofek, hvala za info glede gatk! Sem bila zadnjic v BC in sem kupila gatke od Upss (st. 92), ki so se na oko zdele manjse od ostalih (npr Schiesser, ki pa se mi zdijo itak pregresno drage, sploh za odvajanje). Doma sem jih vrgla v stroj, potem pa se v susilca in so se lepo se malo skrcile. Moram rect, da je kar dobro izpadlo user posted image . Za prvo silo bo!

Drugace pa tudi pri nas nic novega, razen to, da je danes za spremembo malo bolj sveze zunaj user posted image

(odgovor članu cofek)
Neposredna povezava do sporočila: 2749
   [Brisano sporočilo]
6.8.2008 12:24:02   
Brisani uporabnik

(odgovor članu cofek)
  Neposredna povezava do sporočila: 2750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?