Lara28
|
Jaz sem tu.... Skozi po malo kukam gor, ne uspe pa mi nič pametnega napisat, ker mali škrat skozi pride nekaj zraven stiskat. Zdaj pa je na obisku soseda, ki gre letos v 2. razred in ga zdaj uči pisat v njegovi sobi. No v torek zvačer sva z Anejem prišla z morja, sma imela en podaljšan vikend. Bila sva na Lošinju pri moji teti, ki ima tam najet apartma celo poletje. Drugače je tam s svojimi vnuki, zdaj pa so šli za nekaj dni domov in je naju povabila. Sem bila ful vesela. Ko me je v četrtek zvečer poklicala, če prideva, sem imela v eni uri vse spakirano, šla z Anejem ob 9ih spat in sva ob 4ih zjutraj že drvela proti morju. Je šlo res na hitrco. Mi je pa prav pasalo, ker je ona skoraj cel dan prevzela skrb za Aneja, jaz sem samo skuhala in ga dala spat. Ful ga ima rada, ni pa veliko pri njej, ker smo kar 200 km narazen doma in se malo vidimo. Skratka, vsi smo bili zadovoljni, jaz sem celo prebrala tri knjige (rekord odkar imamo Aneja). Zdaj smpo pa spet doma. Kar se tiče dude - mi smo se je letos tudi odvadili na morju. Enostavno smo mu rekli, da jo je pozabil doma in da je ni. (V resnici je bila skritra v mojitorbi za vsak slučaj, če bi bila ful kriza). Ena dva ni je malo sitkal, potem pa pozabil na njo. Res pa je, da jo je imel samo za spat in še to samo podnevi. Zdaj pa je ni več. Plenice - tudi teh nimamo več. Lenika - pri nas je tudi že nekaj časa, ko je še imel plenice povedal kdaj bo šel kakat. ni hotel več kakat v plenice. Ko je bilo pa toplo, smo mu plenico slekli in nekaj krat se je polulal v hlačke in tako ugotovil, da je potem moker. Mislim, da je v enih dveh dneh pogruntal, kdaj mora lulat, jaz sem ga na začetku tudi pogosto spraševala in je šlo. Zdaj smo dva meseca brez, tudi za dnevno spanje. Se zgodi mogoče enkrat na teden da mu malo uide, če se zaigra in pozabi, da ga lulat. Pač nosim skozi rezervne gatice za sabo. Plenico pa mu dam samo še ponoči gor. Je pa velikokrat tudi čez noč suha, tako da že razmišljam, da bi tudi to poskusili brez. No bomo videli. Zdaj že čujem neke krike iz sobe, tako da moram malo prečekirat kaj se dogaja. Lepo se imejte, mi gremo čez vikend še malo v Krajnsko goro, potem pa počasi zaključimo z dopusti za letos. Čau!
|