MarijaPo
|
Logicni sklepi Eva je ocitno otrok fizika in matematicarke, ker dela super logicne sklepe. Zadnjic smo odstranili turbo maximus in polozili itison, da so potem nanj vceraj namontirali vodno posteljo. No, medtem, ko je bil v sobi samo itison, je Eva prisla, si ga natancno ogledala, se malo povaljala po njem potem pa rekla: Kaj bo tuki? V smislu, ce je bila prej tukaj postelja, kaj bo pa sedaj tukaj, ko je ni vec? Ces, ce prej je in zdaj ni, potem enkrat nekaj tu bo. To mi je bilo blazno vsec. Danes zjutraj pa je v avtu povedala PUCENONEC LALE, kar je pomenilo pocen lonec Lare, kar je pomenilo: pocen lonec je konec, Lara pa je njena sosolka, ki je sla na morje, torej Lare ni, ker je sla na morje. Vodna postelja Je totalno zakon. Cetudi je bila divje draga in me je to ful matralo, sem potem, ko sem prespala noc brez grozljivih bolecin hrbta in pumpanja turbomaximusa, sprejela tudi dejstvo, da paraliticarji placamo kot zmaji, da nas ne boli kot zmaje. Sedaj si ne morem pomagat, da ne opisem vseh featurjev postelje: 1. ko se ulezes je udobno mehka in hrbet se koncno sprosti in neha svinjsko bolet (mene boli med lopaticama, ker imam tam skoliozo) 2. postelja je topla in me ne zebe vec v noge in me neha bolet mehur (nastavljeno imam na 30 stopinj) 3. ker je postelja prijetno topla, se mi segreje tudi hrbet in pocasi se krci sprostijo 4. ker sem si kupila tudi njihovo genialno dobro rjuho Bella Donna (http://www.lectus.si/dodatki/rjuhe/index.php), se nikjer ne delajo klobase iz rjuhe in se zjutraj zbudim brez obcutka, da lezim na tracnicah 5. ko se prevalim iz enega boka na drugega, je tako, kot bi se prevracala v narocju tople maternice. Skratka, tako dobre volje ze dolgo nisem bila. Mojca - vodno posteljo pridi sprobat kadarkoli, ko smo doma, bi te bili zelo zelo veseli, da niti ne omenim, kako vesela bi bila Eva, ce bi spet videla veliko Mojco. :)
|