MarijaPo
|
mojca - ratala si multizvezda. Dokler je se cas, se prijavljam za brezplačni avtogram. :) cofek - gornik po moje ni dober za dojenje. Na mojem uroloskem caju (ki je vecinoma iz tega gornika) pise, da ni primeren za dojece matere in nosecnice. :( A ni bedno, ko dojis in zaradi tega nic ne smes jest. Sicer sem pa malo razmisljala o tem mehurju. Predvsem o tisti marsovkini izjavi, ko je napisala, da cim spije par kapljic za mehur in ledvice, se ji mehur kar oddahne. Ta izjava je vsekakor psiholoske narave, ker skoraj da ga ni zdravila, ki bi tisti hip, ko ga pogoltnes, ze delovalo (na kaj drugega kot na zelodec). In kar je pri celi stvari najboljse je to, da sem isti pojav opazila tudi sama. Kadar spijem malo tople vode (reda 3 dcl), me neha boleti mehur. Skratka, moj empiricni poskus je dokaz, da se zna zgoditi, da se tudi tebi mehur pozdravi brez za dojenje skodljivih zdravil. Medvedi in tek Tudi moj Igor vsak dan tece po gozdovih in tudi mene je strah, da ga bo kdaj pojedel kak nesramen medved. Sem sla zato vsa zivcna do mojega fotra, ki pa res hodi po vseh moznih hostah (jame so pri nas ponavadi v gozdu) in je rekel, da to res ni sile. Da bo mojega Igorja prej pobral infarkt kot medved. Skratka, puncica, ti kar tekaj, ce pa si res sredi gozda, ploskaj ali kaksno zapoj (Igor vcasih celo zavriska). Se o drevesih - menda se je smiselno umaknit na drevo samo, ce ni prevec debelo (po debelih drevesih tudi medved pride, po tankih pa ne, ker nima dobrega oprijema), ne sme biti prevec tanko, ker potem ga trese (to se je zgodilo prijatelju od sodelavca) in lahko drevo tudi podre, ce je res jezen.
|