|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke 2005- 2. del
18.11.2007 12:45:23   
tincci
Vsem najboljše vsem, ki praznujete v tem mesecu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 1301
18.11.2007 14:54:47   
petarda

VSE NAJBOLJŠE, PRIMOŽ! OSTANI ŠE NAPREJ TAK SRČEKuser posted image
user posted image

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 1302
18.11.2007 14:59:23   
petarda
VSE NAJBOLJŠE, VID! OSTANI ŠE NAPREJ TAAAAK CUKR!user posted image

user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1303
18.11.2007 15:03:16   
petarda
VSE NABOLJŠE, URŠA! OSTANI ŠE NAPREJ TAKA BEJBA!user posted image

user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1304
18.11.2007 15:04:43   
petarda
Urša...zdaj pa nam ti lahko poveš kak je to, ko si enkrat čez 30user posted image ...ali sem jaz kaj leta zamešala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1305
18.11.2007 16:50:09   
Teni_
Pozdravček.

Jaz sem danes kot ožeta cota. Iz včeraj na danes smo imeli inventuro, ki je za mene trajala 14 ur (slaba stran tega, da si doma nad službo in prevzameš 3/4 dela na sebe). Sicer mi ni težko, ampak ugotavljam, da se je vsega preveč nabralo nad glavo. Ta teden je bil naporen za znoret, šefica na trnjih zaradi inventure, šetala me je sem in tja kot budalo, naredit vse dobavnice, zraven še delat in se strankam smehljat in poslušat še njihove probleme, napisat vsa naročila, ker so pri nas nekateri pretumasti (beri preleni in se naredijo nore, da ne znajo) in potem lahko kar crknem.

Eh, saj zdaj sem že boljše, ampak kak dan vmes sem resnično mislila, da bom znorela.

BTW Čestitke vsem, ki so v tem času praznovali.user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1306
18.11.2007 17:34:21   
Urša
Urša...zdaj pa nam ti lahko poveš kak je to, ko si enkrat čez 30

Kr vredu. user posted image user posted image user posted image  Pr 13ih se vse šele začne! user posted image user posted image user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 1307
18.11.2007 17:36:11   
sharpy
  U  R  Š  A      Vseeee najbooooljšeee   user posted image user posted image user posted image

14.11.2005 smo dobili našega sončka Marka

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 1308
18.11.2007 17:39:44   
sharpy
PRIMOŽ    vse najboljše za tvoj 2. rojstni danuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

14.11.2005 smo dobili našega sončka Marka

(odgovor članu sharpy)
Neposredna povezava do sporočila: 1309
18.11.2007 19:18:56   
Minka Pobalinka
user posted image  

Vsem ki ste v teh dneh praznovali..

(odgovor članu sharpy)
Neposredna povezava do sporočila: 1310
18.11.2007 19:26:47   
Minka Pobalinka
Ravnokar sem skoraj pod mizo padla.. Mark se je s triciklom vozil po dnevni in se pripelje do mene.. pa pa nekaj "šraufa" po kolesu, me pogleda in smrtno resno reče:

" O šit mami.. pokvalu sm.. Mene je kar zabrisal.. In ga vprašam kdo pa to pravi ( od mene tega 100% ni slišal). Pa mi pove da oči user posted image  user posted image

(odgovor članu Minka Pobalinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1311
18.11.2007 19:40:39   
NinaŠ
Urša vse najboljše user posted image user posted image user posted image user posted image   ...no zdaj si pa v zrelih letih user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Minka Pobalinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1312
18.11.2007 19:45:38   
Urša
no zdaj si pa v zrelih letih

Hvala! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1313
18.11.2007 20:05:27   
Naty_ka
Primož, Vid, Urša želim vam vse najboljše. user posted image user posted image user posted image

user posted image

VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR!

NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore)

Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor
inteligence.

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 1314
18.11.2007 20:10:53   
petarda
Aja, kako je kaj z novembrčki in nalepkami? Hana je usekana na njih. Najprej sva napolnili skoraj cel album Princeske, danes pa sva kupili še album Smrkci in spet en kup nalepk

Petardito jih še ni imel. Kje pa se kupijo smrkci? Pa Hana to sama not lima? Pa lepo zadane?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 1315
18.11.2007 20:12:28   
petarda
O šit mami.. pokvalu sm

user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image ...saj, če bi pa patardito rekel mi pa nebi bilo smešno user posted image ...oziroma prvič že, drugič pa več neuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1316
18.11.2007 20:19:00   
petja
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Aja, kako je kaj z novembrčki in nalepkami? Hana je usekana na njih. Najprej sva napolnili skoraj cel album Princeske, danes pa sva kupili še album Smrkci in spet en kup nalepk

Petardito jih še ni imel. Kje pa se kupijo smrkci? Pa Hana to sama not lima? Pa lepo zadane?user posted image user posted image user posted image

Petarda, poskusi najprej z Mercatorjevimi nalepkami, če mu bo šlo, mu potem kakšne bolj konkretne kupi user posted image .

Sicer pa mi nič takega ne uporabljamo, sem ji včeraj kupila nekaj štampiljk, jih bo dobila za RD. Drugače pa Zara nin stop puca al pa kavo kuha user posted image .

Lp, petja

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1317
18.11.2007 20:31:09   
tincci
Ma zadane še kar, z obema rokicama prime pa še jaz malo pomagam zraven pa so lepo nalepljene skoraj vse user posted image user posted image user posted image Kupim pa v Merkatorju kle pri nas gor, mala trgovina, pa v malo večjem spodaj v dolini imajo tudi. Čist je usekana nanje.

Hana tud kdaj reče šit, pa me ne motiuser posted image Dons se mi hotel ekonom lonc nikakor odpret in sem zraven zaklela "prekleta jajca" in prejle, preden je šla spat, reče "prekleta jajca" in se reži zraven user posted image user posted image Sej mi ni blo lih všeč, ampak sem se mogla režat user posted image user posted image

(odgovor članu petja)
Neposredna povezava do sporočila: 1318
18.11.2007 20:35:34   
tincci
Urša, vse najboljše!! A veš, da še kar ne dojamem, da si se res preselila. Velikokrat pomislim nate.. glede na to, da si v LJ gor zrastla, se mi zdi kar pogumno, kar sta naredila, res. Jaz se pred leti v MB nisem mogla preselit, takole 35km od LJ mi je ok, ampak dalj pa ne gre. Pa ko tako pomislim, niti ne vem, kaj me drži tukaj okrog, veliko možnosti zaposlovanja verjetno. No, ampak to mata itak zrihtanouser posted image Skratka, čestitke za drznost in lepa leta s trojko spredaj.

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 1319
18.11.2007 20:41:49   
ada2
čestitke Uršauser posted image

a nima tudi Paštetka zdaj? se mi zdi, da imata Paštetka in še ena novembrka na isti danuser posted image user posted image user posted image  

drugače sem pa danes ful razočaranauser posted image user posted image user posted image , ampak vas ne mislim moriti s tem, čeprav sem prav žalostna zaradi tegauser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 1320
18.11.2007 20:54:02   
Urša
Skratka, čestitke za drznost in lepa leta s trojko spredaj.

Hvala. user posted image  Ja, je bilo pogumno dejanje, samo jaz sem ful prilagodljiva in nekako sem zaenkrat še vezana na prejšnje okolje, saj sem vsak dan tam. user posted image  Mi ni žal, res se boljše počutim tukaj.user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1321
18.11.2007 20:55:03   
Urša
a nima tudi Paštetka zdaj?

15-ga imela. user posted image

Ada, user posted image , če kaj pomaga.

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 1322
18.11.2007 21:40:36   
petarda
drugače sem pa danes ful razočarana , ampak vas ne mislim moriti s tem, čeprav sem prav žalostna zaradi tega

user posted image user posted image user posted image  Pa saj ne boš morila, če keri ni da bi brala lahko preskočiuser posted image ....tebi pa bo verjetno lažje, če boš delila z nami...ziher boš potem uvidela, da nisi osamljen primeruser posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 1323
18.11.2007 21:41:44   
petarda
Jaz se pred leti v MB nisem mogla preselit, takole 35km od LJ mi je ok, ampak dalj pa ne gre.

Jaz bi brez problema šla kamorkoliuser posted image , tudi zamenjat kontinent mi nebi bil problem, samo bi šla nekam, kjer je skoz poletjeuser posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1324
18.11.2007 22:11:12   
tincci
No, to bi tud jst user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
Igre in crkljanje z otroki sem preložila n...
Danes praznuje moj sin 27. rojstni dan. Ja, tile obrazki in rokice so se prelevili v odgovornega mladeniča, očeta enolet...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.