|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke 2005- 2. del
17.11.2007 12:06:44   
Naty_ka
user posted image user posted image user posted image user posted image  
user posted image user posted image user posted image
   user posted image user posted image
     user posted image

VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR!

NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore)

Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor
inteligence.

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1276
17.11.2007 12:40:47   
amy26
V redu Amy....potem pa se vidimo v ponedeljek. Nekje do 17. ali 17.30 imamo seminar, potem pa imam čas za . Najbolje, da se kar v Snovik pripelješ ....

petarda, veljauser posted image

pa zelo lepo torto si naredila, jaz pa še kar ne vem kje naročiti torto, povsod so ful drage, lani sem jo plačala 16.000 bivših sit in to je kar to much vsaj meni, tako da iščem kakšno cenejšo varianto. No izbirat dosti več ne morem saj imam samo še teden dni časa, torej jo moram čimprej naročiti.

petarda, prosim za link za tisti teranov liker, mogoče ga še jaz naredim.

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1277
17.11.2007 17:36:54   
ada2
pri nas tudi snežiuser posted image

smo glih s kepanja prišliuser posted image user posted image user posted image  (saj ne, smo pa res pravkar domov prišliuser posted image )

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 1278
17.11.2007 18:31:15   
NinaŠ
Pri nas pa nič ne sneži user posted image

Petarda lepa torta, res si se potrudila user posted image . Jaz nimam nobenega veselja za peko oz. vsaj ne takrat, ko bi bilo pod nujno.

Vse najboljše današnjim slavljenkam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1279
17.11.2007 18:35:40   
NinaŠ
Mi smo dali prvi del praznovanja skuzi, bilo je luštno user posted image . Fotke sledijo zvečer. Tina se je med vsemi darili najbolj razveselila cotic, ki jih je dobila, kar cvilila je od veselja in seveda takoj hotela vse pomerit, nad igračami ni pokazala nobenega pretiranega navdušenja user posted image  

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1280
17.11.2007 19:34:31   
Meggi
Hvala lepa za čestitke. Naša pikica je res dopolnila 2 krasne leti. V vsej ihti in preganjanja z ene obveznosti na drugo, ti je največje veselje NASMEJAN SREČEN OTROK.
Včeraj smo delček že praznovali. Eno uro po prihodu iz službe- ja noro  stanje. Smo nekak spravl skup, sam si mogu mal mežat na eno oko. Imamo praznovanje po delih. Malo zaradi pomanjkanje prostora nekaj pa zaradi obveznosti  udeleženih.

VSE NAJBOLJŠE VSEM PIKICAM IN PIKCEM!

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1281
17.11.2007 20:01:08   
Naty_ka
Sneg gre...
glej zunaj sneg gre...
morda se spomniš...
še enkrat na me...
Bela snežinka ki pada...
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

inteligence.

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 1282
17.11.2007 20:02:12   
Naty_ka
Bubi, super je bilo. Hvala. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

inteligence.

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1283
17.11.2007 20:59:45   
*bubi*
Vam hvala. user posted image  Evo ena za pokušino user posted image

user posted image

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1284
17.11.2007 21:01:33   
*bubi*
Mi smo se imeli super, otroci so se ful lepo igrali, za piko na I pa smo šli potem še malo na sneg user posted image . Je bubi ugotovil, da pade v očke, če gleda gor user posted image  In da je mrzel user posted image

Joj, to bo še veselje to zimo user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1285
17.11.2007 21:44:24   
Urša
Super, bubi!user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1286
17.11.2007 22:07:15   
*bubi*
Nekaj slikic je v albumu, geslo poznate user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1287
17.11.2007 22:37:55   
Naty_ka
Joj, kak so zlati...user posted image user posted image user posted image user posted image   Bubi, ful lepe slikice user posted image user posted image user posted image
Da jih neboš slučajno  pozabila poslat še meni...user posted image user posted image

inteligence.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1288
17.11.2007 22:38:49   
Naty_ka
Nič mačke moje, jaz vas počasi zapuščam. Se tipkamo jutri.
Želim vam mirno noč.

Pa, pa.

inteligence.

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1289
17.11.2007 23:49:26   
petarda
Res so srčki user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Evo mi smo tudi zdaj zaključili s praznovanjemuser posted image ...Bilo je lušno, sam nas je bilo ful veliko in se mi zdi, da se nobenemu nisem imela preveč časa posvetit...pa mi je ful žal, ker se redko dobimo in bi bila vesela, če bi imela čas malce več počvekat...mogoče bomo pa res v prihodnje tudi mi delali večkrat pa bolj po majhne skupinice user posted image

Imeli smo cca 50 ljudi in petardito je dobil fuuuuul daril....pa se je čist vseh razveseliluser posted image user posted image user posted image ...tudi tistih zapakiranihuser posted image ...V glavnem je bil vesel sank, pa avta na daljinsko upravljanje (so ga bili veseli tudi drugi otrociuser posted image ), pa s tablo riši-briši je imel tudi dosti dela, pa z orodjem,.... V glavnem začutil je da je njegov dan in se mi zdi, da je ful uživaluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....Na koncu pa itak omagal, upam, da bomo spali zdaj do destihuser posted image user posted image user posted image user posted image ....

.....verjetno pa se tipkamo že ob sedmihuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1290
17.11.2007 23:52:42   
petarda
Pa hvala za pohvale za torto in me veseli Naty, da sem ti naredila lušteuser posted image user posted image user posted image user posted image ....Moram priznat, da mi je res ratala user posted image , ker sem jo do zdaj vedno premalo namočila, ker sem se bala, da mi bo ven teklo, danes sem jo pa res orng zalila in je bila res sočnauser posted image user posted image user posted image user posted image .....Je je prej zmanjkalo, kot tiste iz slaščičarne user posted image user posted image user posted image ...

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1291
17.11.2007 23:54:47   
petarda
Amy jaz sem delala po tem receptu...

TERANOV LIKER
1l terana
1 vanilij sladkor
70 dag sladkorja
1/2 ekstrakta višnje
2 pomaranči
ves to samo zraveš
ko se ohladi dodaš 1,7 dcl ruma
o,3 šnopsa

Namesto terana se lahko da tudi merlot: 2 l  merlota, prib 0,75 kg sladkorja + vanilin sladkor. Daš vse skupaj vret, ko zavre dodaš  še 2,5 dcl ruma in 1 vrečko zmrznjenih višenj ali borovnic, pa pustiš, da spet zavre. Potem ohladiš in preliješ v steklenice.

In so ga vsi pohvalili....kuhano pa imaš v 15 minutahuser posted image  Res malo truda, je pa nekaj posebnega in paše k torticiuser posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1292
17.11.2007 23:56:29   
petarda
povsod so ful drage, lani sem jo plačala 16.000 bivših sit in to je kar to much vsaj meni

To je pa res too muchuser posted image ...Mi smo dali za to, ki smo jo naročili...Avto jeep...25 kosov približno, pol ledena, pol sadna...35 EURuser posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1293
18.11.2007 6:31:54   
ada2
Primož in Vid vse najboljšeuser posted image user posted image user posted image

želim vam vsem lepo nedeljo, jaz sem pravkar na odhodu v službo, se že kar malo veselim, ko me spet cel teden ni bilouser posted image

zunaj je pa kar precej snega, tako da moram še v klet po druge čevljeuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1294
18.11.2007 9:22:27   
Urša
VSE NAJBOLJŠE PRIMOŽ IN VID!

user posted image

Danes pa tudi jaz praznujem!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1295
18.11.2007 9:30:42   
Urša
Petarda, ste dobili pa res poceni torto! user posted image user posted image user posted image  Imaš kakšno slikco? Okusna je pa itak bila, ledena, mmmmnmn pa sadna!

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 1296
18.11.2007 10:37:47   
NinaŠ
Primož in Vid vse najboljše user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 1297
18.11.2007 10:54:45   
tincci
Pri nas pa še kar sneži, in smo se zdele eno uro kepali zunaj user posted image Samo ko pomislim, da bo treba zdaj pol leta v takem hodit v službo, mi je pa user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1298
18.11.2007 11:02:29   
tincci
Aja, kako je kaj z novembrčki in nalepkami? Hana je usekana na njih. Najprej sva napolnili skoraj cel album Princeske, danes pa sva kupili še album Smrkci in spet en kup nalepkuser posted image , sploh nočem it računat, koliko pustim na teh nalepkahuser posted image , ker se jih ogromno podvaja. Ampak kakšno veselje je to potemuser posted image

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 1299
18.11.2007 11:47:34   
amy26
URŠA, VSE NAJBOLJŠEuser posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 1300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
Igre in crkljanje z otroki sem preložila n...
Danes praznuje moj sin 27. rojstni dan. Ja, tile obrazki in rokice so se prelevili v odgovornega mladeniča, očeta enolet...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.