![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 17.11.2007 12:06:44
|
|
|
|
Naty_ka
|
VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR! NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore) Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor inteligence.
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 17.11.2007 12:40:47
|
|
|
|
amy26
|
V redu Amy....potem pa se vidimo v ponedeljek. Nekje do 17. ali 17.30 imamo seminar, potem pa imam čas za . Najbolje, da se kar v Snovik pripelješ .... petarda, velja pa zelo lepo torto si naredila, jaz pa še kar ne vem kje naročiti torto, povsod so ful drage, lani sem jo plačala 16.000 bivših sit in to je kar to much vsaj meni, tako da iščem kakšno cenejšo varianto. No izbirat dosti več ne morem saj imam samo še teden dni časa, torej jo moram čimprej naročiti. petarda, prosim za link za tisti teranov liker, mogoče ga še jaz naredim.
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 17.11.2007 17:36:54
|
|
|
|
ada2
|
pri nas tudi sneži smo glih s kepanja prišli (saj ne, smo pa res pravkar domov prišli )
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 17.11.2007 18:31:15
|
|
|
|
NinaŠ
|
Pri nas pa nič ne sneži Petarda lepa torta, res si se potrudila . Jaz nimam nobenega veselja za peko oz. vsaj ne takrat, ko bi bilo pod nujno. Vse najboljše današnjim slavljenkam
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 17.11.2007 18:35:40
|
|
|
|
NinaŠ
|
Mi smo dali prvi del praznovanja skuzi, bilo je luštno . Fotke sledijo zvečer. Tina se je med vsemi darili najbolj razveselila cotic, ki jih je dobila, kar cvilila je od veselja in seveda takoj hotela vse pomerit, nad igračami ni pokazala nobenega pretiranega navdušenja
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 17.11.2007 19:34:31
|
|
|
|
Meggi
|
Hvala lepa za čestitke. Naša pikica je res dopolnila 2 krasne leti. V vsej ihti in preganjanja z ene obveznosti na drugo, ti je največje veselje NASMEJAN SREČEN OTROK. Včeraj smo delček že praznovali. Eno uro po prihodu iz službe- ja noro stanje. Smo nekak spravl skup, sam si mogu mal mežat na eno oko. Imamo praznovanje po delih. Malo zaradi pomanjkanje prostora nekaj pa zaradi obveznosti udeleženih. VSE NAJBOLJŠE VSEM PIKICAM IN PIKCEM!
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 17.11.2007 20:01:08
|
|
|
|
Naty_ka
|
Sneg gre... glej zunaj sneg gre... morda se spomniš... še enkrat na me... Bela snežinka ki pada...
VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR! NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore) Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor inteligence.
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 17.11.2007 20:02:12
|
|
|
|
Naty_ka
|
Bubi, super je bilo. Hvala.
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 17.11.2007 20:59:45
|
|
|
|
*bubi*
|
Vam hvala. Evo ena za pokušino
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 17.11.2007 21:01:33
|
|
|
|
*bubi*
|
Mi smo se imeli super, otroci so se ful lepo igrali, za piko na I pa smo šli potem še malo na sneg . Je bubi ugotovil, da pade v očke, če gleda gor In da je mrzel Joj, to bo še veselje to zimo
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 17.11.2007 21:44:24
|
|
|
|
Urša
|
Super, bubi!
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 17.11.2007 22:07:15
|
|
|
|
*bubi*
|
Nekaj slikic je v albumu, geslo poznate
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 17.11.2007 22:37:55
|
|
|
|
Naty_ka
|
Joj, kak so zlati... Bubi, ful lepe slikice Da jih neboš slučajno pozabila poslat še meni...
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 17.11.2007 22:38:49
|
|
|
|
Naty_ka
|
Nič mačke moje, jaz vas počasi zapuščam. Se tipkamo jutri. Želim vam mirno noč. Pa, pa.
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 17.11.2007 23:49:26
|
|
|
|
petarda
|
Res so srčki Evo mi smo tudi zdaj zaključili s praznovanjem ...Bilo je lušno, sam nas je bilo ful veliko in se mi zdi, da se nobenemu nisem imela preveč časa posvetit...pa mi je ful žal, ker se redko dobimo in bi bila vesela, če bi imela čas malce več počvekat...mogoče bomo pa res v prihodnje tudi mi delali večkrat pa bolj po majhne skupinice Imeli smo cca 50 ljudi in petardito je dobil fuuuuul daril....pa se je čist vseh razveselil ...tudi tistih zapakiranih ...V glavnem je bil vesel sank, pa avta na daljinsko upravljanje (so ga bili veseli tudi drugi otroci ), pa s tablo riši-briši je imel tudi dosti dela, pa z orodjem,.... V glavnem začutil je da je njegov dan in se mi zdi, da je ful užival ....Na koncu pa itak omagal, upam, da bomo spali zdaj do destih .... .....verjetno pa se tipkamo že ob sedmih
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 17.11.2007 23:52:42
|
|
|
|
petarda
|
Pa hvala za pohvale za torto in me veseli Naty, da sem ti naredila lušte ....Moram priznat, da mi je res ratala , ker sem jo do zdaj vedno premalo namočila, ker sem se bala, da mi bo ven teklo, danes sem jo pa res orng zalila in je bila res sočna .....Je je prej zmanjkalo, kot tiste iz slaščičarne ...
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 17.11.2007 23:54:47
|
|
|
|
petarda
|
Amy jaz sem delala po tem receptu... TERANOV LIKER 1l terana 1 vanilij sladkor 70 dag sladkorja 1/2 ekstrakta višnje 2 pomaranči ves to samo zraveš ko se ohladi dodaš 1,7 dcl ruma o,3 šnopsa Namesto terana se lahko da tudi merlot: 2 l merlota, prib 0,75 kg sladkorja + vanilin sladkor. Daš vse skupaj vret, ko zavre dodaš še 2,5 dcl ruma in 1 vrečko zmrznjenih višenj ali borovnic, pa pustiš, da spet zavre. Potem ohladiš in preliješ v steklenice. In so ga vsi pohvalili....kuhano pa imaš v 15 minutah Res malo truda, je pa nekaj posebnega in paše k tortici
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 17.11.2007 23:56:29
|
|
|
|
petarda
|
povsod so ful drage, lani sem jo plačala 16.000 bivših sit in to je kar to much vsaj meni To je pa res too much ...Mi smo dali za to, ki smo jo naročili...Avto jeep...25 kosov približno, pol ledena, pol sadna...35 EUR
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 18.11.2007 6:31:54
|
|
|
|
ada2
|
Primož in Vid vse najboljše želim vam vsem lepo nedeljo, jaz sem pravkar na odhodu v službo, se že kar malo veselim, ko me spet cel teden ni bilo zunaj je pa kar precej snega, tako da moram še v klet po druge čevlje
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 18.11.2007 9:22:27
|
|
|
|
Urša
|
VSE NAJBOLJŠE PRIMOŽ IN VID! Danes pa tudi jaz praznujem!
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 18.11.2007 9:30:42
|
|
|
|
Urša
|
Petarda, ste dobili pa res poceni torto! Imaš kakšno slikco? Okusna je pa itak bila, ledena, mmmmnmn pa sadna!
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 18.11.2007 10:37:47
|
|
|
|
NinaŠ
|
Primož in Vid vse najboljše
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 18.11.2007 10:54:45
|
|
|
|
tincci
|
Pri nas pa še kar sneži, in smo se zdele eno uro kepali zunaj Samo ko pomislim, da bo treba zdaj pol leta v takem hodit v službo, mi je pa
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 18.11.2007 11:02:29
|
|
|
|
tincci
|
Aja, kako je kaj z novembrčki in nalepkami? Hana je usekana na njih. Najprej sva napolnili skoraj cel album Princeske, danes pa sva kupili še album Smrkci in spet en kup nalepk , sploh nočem it računat, koliko pustim na teh nalepkah , ker se jih ogromno podvaja. Ampak kakšno veselje je to potem
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 18.11.2007 11:47:34
|
|
|
|
amy26
|
URŠA, VSE NAJBOLJŠE
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiBLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...
Odlog vpisa v prvi razredStarši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.