|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke 2005- 2. del
16.11.2007 20:17:00   
*bubi*
No, pride katera na čvek?

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1251
16.11.2007 20:22:18   
amy26
Amy če boš rabila kake napotke za jutri, kar pokliči ...

petarda, ne zameri, nas ne bouser posted image , moj user posted image  jutri dela, ko pa pride domov se pa mora učiti za izpit ki ga ima v ponedeljek, tako da sorry, verjamem da se boste imeli fajn tudi brez nas.
Vidimo se pa še vedno lahko v ponedeljek, tokrat bi šla popoldne k mami pa vzela še Aleksa in pol se mi ne bi tok mudilo domov, okuser posted image .

Danes sva bili z Elo pri privat alergologinji in tokrat so bili kožni testi pozitivni, pokazalo alergijo na rumenjak in arašide, mleko neg. bomo pa še videli kaj bodo pokazali krvni testi, ker jaz sem prepričana da je alergična tudi na mleko, saj sem ji ga parkrat poskusila dati pa je v trenutku ratala flekasta v obraz oz. je jokala ko dež ko sem ji poturila eno bogo žličko.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1252
16.11.2007 21:07:57   
NinaŠ
Šele zdaj sem ju uspela v posteljo spravit user posted image ...Anže danes lepše kašlja, zgleda, da inhalacije pomagajo, samo se mi je pa zdel nekam slabo razpoložen user posted image - no mogoče je bil res že utrujen, ko sem domov prišla in ni kaj drugega user posted image  

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 1253
16.11.2007 21:10:17   
NinaŠ
Danes sem cel dopoldne gloncala stanovanje, da bo šmek zdaj dva dni, ko imamo praznovanje user posted image , popoldne sem bila pa itak v službi. Vabil mi letos ni uspelo skup spravit user posted image user posted image , boljkone je razlog lenoba ali pa utrujenost, ma vse skupi pomoje.

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1254
16.11.2007 21:16:07   
NinaŠ
Brina (od meggi user posted image ) vse najboljše user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nincy ful dobra torta user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1255
16.11.2007 21:47:48   
petarda
petarda, ne zameri, nas ne bo , moj jutri dela, ko pa pride domov se pa mora učiti za izpit ki ga ima v ponedeljek, tako da sorry, verjamem da se boste imeli fajn tudi brez nas.
Vidimo se pa še vedno lahko v ponedeljek, tokrat bi šla popoldne k mami pa vzela še Aleksa in pol se mi ne bi tok mudilo domov, ok .

V redu Amy....potem pa se vidimo v ponedeljek.user posted image  Nekje do 17. ali 17.30 imamo seminar, potem pa imam čas za user posted image . Najbolje, da se kar v Snovik pripelješuser posted image ....

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1256
16.11.2007 21:48:33   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

Nincy ful dobra torta user posted image

Meni tudi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1257
16.11.2007 21:50:00   
petarda
No, pride katera na čvek?

Evo me user posted image user posted image user posted image user posted image ....

...ne saj se itak hecam....mam še tolk dela danes user posted image user posted image user posted image user posted image ...zdaj pa ne vem ali čem it danes pečt biskvit za torto ali pustim za jutri zjutraj, ker spali itak ne bomo dlje kot do šestihuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1258
17.11.2007 0:10:51   
petarda
Biskvit pečen, teranov liker kuhan, vse okrašeno, jutri sam še fešta user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Še čestitka današnji slavljenki....VSE NAJBOLJŠE EVA!!!

user posted image

Zdaj pa lahko noč....do šestihuser posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1259
17.11.2007 7:26:07   
petarda
Jutrooooooooooooooo!

Ala hitro pokonciuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

Zdaj grem pa torto nafilatuser posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1260
17.11.2007 7:38:58   
*bubi*
Dobro jutro!

Kak ste vse pridne user posted image . Jaz bom raje tiho user posted image  user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1261
17.11.2007 7:43:23   
*bubi*
Petarda, si že našla strani za dol vlečt?

Mula je OK za kake posamezne pesmi, za kaj drugega pa je jaz ne uporabljam (več). Filme, risanke,.... vlečem preko torrentov.

Smrkce, Nodije,.... sem potegnila iz www.slobytes.net Je pa fora, da moraš pazit na ugodno delilno razmerje, drugače te blokirajo user posted image

user posted image  pa iz enih drugih strani bolj vleče, niti ne vem, katerih. Vse pa preko programa Azureus.

Meni je glavno, da DVD format potegnem, da lahko potem na TV gledamo. Ker naš hišni kino ne podpira DivX formata user posted image .

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1262
17.11.2007 8:19:36   
petarda
Bubi naš tudi ne podvira DivXformatauser posted image ....ne, nisem pa še nič gledala za programi, ker še niso prišli na vrstouser posted image user posted image user posted image ...

Nič....grem, da ne bo smetana maslo ratalauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1263
17.11.2007 9:26:51   
petarda
Ekolauser posted image .....

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  saj smo še eno naročiliuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1264
17.11.2007 9:47:52   
Urša
Waw, Petarda, krasne je!user posted image user posted image user posted image  Jaz ful cenima mamice, ki same torto malčkom naredijo, je dosti bolj iz srca kot tista kupljena...samo jaz pa peka...user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1265
17.11.2007 10:06:33   
petarda
je dosti bolj iz srca kot tista kupljena...samo jaz pa peka...

Če boš rabila recept za biskvit mi piši.....ni šans, da nebi ratal, ker sem že fulkrat delala po njemu, pa zmeraj rata...tudi moji mamici in podgurkiuser posted image

Drgač pa ni to neka umetnija ali krasota....je pa res, da tega veselja ne more odtehtati nič...petardito je skoz pomagal, pa skoz nori po stanovanju, kolk ma on lepo torto za njegov 2.rojstni danuser posted image user posted image user posted image ...edin mal ga je bilo težko stran držat, ker on bi kar svečke na vlak, pa kar pihal že, pa z vlakom bi se igral....user posted image user posted image user posted image user posted image ...no zdaj sem jo postavila na varno...na visoooookouser posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 1266
17.11.2007 10:07:23   
petarda
Pri nas je začel naletavati sneguser posted image user posted image user posted image user posted image ....po moje bo zvečer že prav lepo idilično okoljeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1267
17.11.2007 10:08:12   
petarda
Drgač pa Sharpy glede teranovega likerja......večkrat ga probaš, boljši je user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1268
17.11.2007 10:13:51   
ada2
najprej čestitke vsem, ki ste te dni praznovaliuser posted image user posted image user posted image

sem pogledale vse torte in so čisto vse zelo lepe in vsaka posebej je nekaj posebnega, bravo mamiceuser posted image

no, dolžna sem še poročilo kako je Adam sprejel novo posteljo....super je, zvečer brez problema gre spat, zaspi sam, nič ne lezi dol, samo tisti prvi večer je prišel, ko je prinesel prazno flaško in si vzel traktor, zdaj odloži flašo na poličko in zaspi. zjutraj ko se zbudi pa spleza dol in me začne božat po licu. pa vsakemu, ki pride na obisk gre pokazat posteljcouser posted image

včeraj sem bila na enem predavanju o demenci in je bilo super, ker smo po predavanju imeli še delavnice po skupinah in jaz sem bila v krasni skupiniuser posted image

Nuša je trenutno na nastopu s pevskim zborom. pridna je kot mravlja, vsak večer mi pomaga pri Adamu, ali ga previje in obleče v pidžamo, ali pa mu mleko pripravi, bere mu pravljice, skratka super jeuser posted image . zelo se tudi pripravlja na to, da bo pri očetu dobila sestrico, in zadnjič me je prosila, če greva v klet pogledat Adamove premale cotike, če bi bilo kaj primerno tudi za punčko. nabrale sva eno vrečko in zdaj čaka v njeni sobi na petek, ko gre spet k očetu.user posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 1269
17.11.2007 10:15:41   
ada2
Pri nas je začel naletavati sneg

ko sem to povedala Andreju je rekel: "srečkoviči"user posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1270
17.11.2007 10:53:05   
petarda
no, dolžna sem še poročilo kako je Adam sprejel novo posteljo....super je, zvečer brez problema gre spat, zaspi sam, nič ne lezi dol, samo tisti prvi večer je prišel, ko je prinesel prazno flaško in si vzel traktor, zdaj odloži flašo na poličko in zaspi. zjutraj ko se zbudi pa spleza dol in me začne božat po licu. pa vsakemu, ki pride na obisk gre pokazat posteljco

Čedalje bolj me mika, da bi jo tudi petardito dobil user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1271
17.11.2007 12:00:38   
Naty_ka
A veste da imamo danes 3 slavljenke?user posted image user posted image user posted image

Eva (Evina) user posted image user posted image

Živa (Medvedek)user posted image user posted image

Simi-2 (Tina)user posted image user posted image

Vse najboljše.

Petarda, torta je fenomenalna in naredila si mi take lušte, da sem se odločila da tudi jaz letos naredim sama torto. user posted image

VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR!

NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore)

Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor
inteligence.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1272
17.11.2007 12:04:17   
Naty_ka
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

no, dolžna sem še poročilo kako je Adam sprejel novo posteljo....super je, zvečer brez problema gre spat, zaspi sam, nič ne lezi dol, samo tisti prvi večer je prišel, ko je prinesel prazno flaško in si vzel traktor, zdaj odloži flašo na poličko in zaspi. zjutraj ko se zbudi pa spleza dol in me začne božat po licu. pa vsakemu, ki pride na obisk gre pokazat posteljco

Čedalje bolj me mika, da bi jo tudi petardito dobil user posted image user posted image user posted image

Naš jo dobi za rojstni dan. Sta dedek in babica prispevala vsak pol denarja za posteljo, tako da jo moramo nabaviti. Jogi pa sem že nabavila.

Pri nas nima smisla  da Sergeja še dlje držimo v petleku, ker itak sam prileze iz njega, pa še glih toliko da mu je prav, ker ima majhnega (120 X 60) in če se malo raztegne je že skoraj prekratki.

inteligence.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1273
17.11.2007 12:05:05   
Naty_ka
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Pri nas je začel naletavati sneguser posted image user posted image user posted image user posted image ....po moje bo zvečer že prav lepo idilično okoljeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... user posted image user posted image user posted image

inteligence.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1274
17.11.2007 12:05:59   
Naty_ka
Bubi, a pri vas že tudi kaj sneži...user posted image

inteligence.

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.