Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 16.11.2007 20:17:00
|
|
|
|
*bubi*
|
No, pride katera na čvek?
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 16.11.2007 20:22:18
|
|
|
|
amy26
|
Amy če boš rabila kake napotke za jutri, kar pokliči ... petarda, ne zameri, nas ne bo , moj jutri dela, ko pa pride domov se pa mora učiti za izpit ki ga ima v ponedeljek, tako da sorry, verjamem da se boste imeli fajn tudi brez nas. Vidimo se pa še vedno lahko v ponedeljek, tokrat bi šla popoldne k mami pa vzela še Aleksa in pol se mi ne bi tok mudilo domov, ok . Danes sva bili z Elo pri privat alergologinji in tokrat so bili kožni testi pozitivni, pokazalo alergijo na rumenjak in arašide, mleko neg. bomo pa še videli kaj bodo pokazali krvni testi, ker jaz sem prepričana da je alergična tudi na mleko, saj sem ji ga parkrat poskusila dati pa je v trenutku ratala flekasta v obraz oz. je jokala ko dež ko sem ji poturila eno bogo žličko.
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 16.11.2007 21:07:57
|
|
|
|
NinaŠ
|
Šele zdaj sem ju uspela v posteljo spravit ...Anže danes lepše kašlja, zgleda, da inhalacije pomagajo, samo se mi je pa zdel nekam slabo razpoložen - no mogoče je bil res že utrujen, ko sem domov prišla in ni kaj drugega
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 16.11.2007 21:10:17
|
|
|
|
NinaŠ
|
Danes sem cel dopoldne gloncala stanovanje, da bo šmek zdaj dva dni, ko imamo praznovanje , popoldne sem bila pa itak v službi. Vabil mi letos ni uspelo skup spravit , boljkone je razlog lenoba ali pa utrujenost, ma vse skupi pomoje.
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 16.11.2007 21:16:07
|
|
|
|
NinaŠ
|
Brina (od meggi ) vse najboljše Nincy ful dobra torta
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 16.11.2007 21:47:48
|
|
|
|
petarda
|
petarda, ne zameri, nas ne bo , moj jutri dela, ko pa pride domov se pa mora učiti za izpit ki ga ima v ponedeljek, tako da sorry, verjamem da se boste imeli fajn tudi brez nas. Vidimo se pa še vedno lahko v ponedeljek, tokrat bi šla popoldne k mami pa vzela še Aleksa in pol se mi ne bi tok mudilo domov, ok . V redu Amy....potem pa se vidimo v ponedeljek. Nekje do 17. ali 17.30 imamo seminar, potem pa imam čas za . Najbolje, da se kar v Snovik pripelješ ....
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 16.11.2007 21:48:33
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Nincy ful dobra torta Meni tudi
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 16.11.2007 21:50:00
|
|
|
|
petarda
|
No, pride katera na čvek? Evo me .... ...ne saj se itak hecam....mam še tolk dela danes ...zdaj pa ne vem ali čem it danes pečt biskvit za torto ali pustim za jutri zjutraj, ker spali itak ne bomo dlje kot do šestih
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 17.11.2007 0:10:51
|
|
|
|
petarda
|
Biskvit pečen, teranov liker kuhan, vse okrašeno, jutri sam še fešta Še čestitka današnji slavljenki....VSE NAJBOLJŠE EVA!!! Zdaj pa lahko noč....do šestih
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 17.11.2007 7:26:07
|
|
|
|
petarda
|
Jutrooooooooooooooo! Ala hitro pokonci Zdaj grem pa torto nafilat
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 17.11.2007 7:38:58
|
|
|
|
*bubi*
|
Dobro jutro! Kak ste vse pridne . Jaz bom raje tiho
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 17.11.2007 7:43:23
|
|
|
|
*bubi*
|
Petarda, si že našla strani za dol vlečt? Mula je OK za kake posamezne pesmi, za kaj drugega pa je jaz ne uporabljam (več). Filme, risanke,.... vlečem preko torrentov. Smrkce, Nodije,.... sem potegnila iz www.slobytes.net Je pa fora, da moraš pazit na ugodno delilno razmerje, drugače te blokirajo pa iz enih drugih strani bolj vleče, niti ne vem, katerih. Vse pa preko programa Azureus. Meni je glavno, da DVD format potegnem, da lahko potem na TV gledamo. Ker naš hišni kino ne podpira DivX formata .
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 17.11.2007 8:19:36
|
|
|
|
petarda
|
Bubi naš tudi ne podvira DivXformata ....ne, nisem pa še nič gledala za programi, ker še niso prišli na vrsto ... Nič....grem, da ne bo smetana maslo ratala
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 17.11.2007 9:26:51
|
|
|
|
petarda
|
Ekola ..... saj smo še eno naročili
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 17.11.2007 9:47:52
|
|
|
|
Urša
|
Waw, Petarda, krasne je! Jaz ful cenima mamice, ki same torto malčkom naredijo, je dosti bolj iz srca kot tista kupljena...samo jaz pa peka...
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 17.11.2007 10:06:33
|
|
|
|
petarda
|
je dosti bolj iz srca kot tista kupljena...samo jaz pa peka... Če boš rabila recept za biskvit mi piši.....ni šans, da nebi ratal, ker sem že fulkrat delala po njemu, pa zmeraj rata...tudi moji mamici in podgurki Drgač pa ni to neka umetnija ali krasota....je pa res, da tega veselja ne more odtehtati nič...petardito je skoz pomagal, pa skoz nori po stanovanju, kolk ma on lepo torto za njegov 2.rojstni dan ...edin mal ga je bilo težko stran držat, ker on bi kar svečke na vlak, pa kar pihal že, pa z vlakom bi se igral.... ...no zdaj sem jo postavila na varno...na visoooooko
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 17.11.2007 10:07:23
|
|
|
|
petarda
|
Pri nas je začel naletavati sneg ....po moje bo zvečer že prav lepo idilično okolje
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 17.11.2007 10:08:12
|
|
|
|
petarda
|
Drgač pa Sharpy glede teranovega likerja......večkrat ga probaš, boljši je
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 17.11.2007 10:13:51
|
|
|
|
ada2
|
najprej čestitke vsem, ki ste te dni praznovali sem pogledale vse torte in so čisto vse zelo lepe in vsaka posebej je nekaj posebnega, bravo mamice no, dolžna sem še poročilo kako je Adam sprejel novo posteljo....super je, zvečer brez problema gre spat, zaspi sam, nič ne lezi dol, samo tisti prvi večer je prišel, ko je prinesel prazno flaško in si vzel traktor, zdaj odloži flašo na poličko in zaspi. zjutraj ko se zbudi pa spleza dol in me začne božat po licu. pa vsakemu, ki pride na obisk gre pokazat posteljco včeraj sem bila na enem predavanju o demenci in je bilo super, ker smo po predavanju imeli še delavnice po skupinah in jaz sem bila v krasni skupini Nuša je trenutno na nastopu s pevskim zborom. pridna je kot mravlja, vsak večer mi pomaga pri Adamu, ali ga previje in obleče v pidžamo, ali pa mu mleko pripravi, bere mu pravljice, skratka super je . zelo se tudi pripravlja na to, da bo pri očetu dobila sestrico, in zadnjič me je prosila, če greva v klet pogledat Adamove premale cotike, če bi bilo kaj primerno tudi za punčko. nabrale sva eno vrečko in zdaj čaka v njeni sobi na petek, ko gre spet k očetu.
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 17.11.2007 10:15:41
|
|
|
|
ada2
|
Pri nas je začel naletavati sneg ko sem to povedala Andreju je rekel: "srečkoviči"
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 17.11.2007 10:53:05
|
|
|
|
petarda
|
no, dolžna sem še poročilo kako je Adam sprejel novo posteljo....super je, zvečer brez problema gre spat, zaspi sam, nič ne lezi dol, samo tisti prvi večer je prišel, ko je prinesel prazno flaško in si vzel traktor, zdaj odloži flašo na poličko in zaspi. zjutraj ko se zbudi pa spleza dol in me začne božat po licu. pa vsakemu, ki pride na obisk gre pokazat posteljco Čedalje bolj me mika, da bi jo tudi petardito dobil
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 17.11.2007 12:00:38
|
|
|
|
Naty_ka
|
A veste da imamo danes 3 slavljenke? Eva (Evina) Živa (Medvedek) Simi-2 (Tina) Vse najboljše. Petarda, torta je fenomenalna in naredila si mi take lušte, da sem se odločila da tudi jaz letos naredim sama torto.
VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR! NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore) Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor inteligence.
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 17.11.2007 12:04:17
|
|
|
|
Naty_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda no, dolžna sem še poročilo kako je Adam sprejel novo posteljo....super je, zvečer brez problema gre spat, zaspi sam, nič ne lezi dol, samo tisti prvi večer je prišel, ko je prinesel prazno flaško in si vzel traktor, zdaj odloži flašo na poličko in zaspi. zjutraj ko se zbudi pa spleza dol in me začne božat po licu. pa vsakemu, ki pride na obisk gre pokazat posteljco Čedalje bolj me mika, da bi jo tudi petardito dobil Naš jo dobi za rojstni dan. Sta dedek in babica prispevala vsak pol denarja za posteljo, tako da jo moramo nabaviti. Jogi pa sem že nabavila. Pri nas nima smisla da Sergeja še dlje držimo v petleku, ker itak sam prileze iz njega, pa še glih toliko da mu je prav, ker ima majhnega (120 X 60) in če se malo raztegne je že skoraj prekratki.
VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR! NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore) Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor inteligence.
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 17.11.2007 12:05:05
|
|
|
|
Naty_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Pri nas je začel naletavati sneg ....po moje bo zvečer že prav lepo idilično okolje Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 17.11.2007 12:05:59
|
|
|
|
Naty_ka
|
Bubi, a pri vas že tudi kaj sneži...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki BLOG: Pogovori z otrokom o seksuŠestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.