![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 19.11.2007 21:45:10
|
|
|
|
NinaŠ
|
Pri nas je bilo v vrcu lansko leto zapovedano le sadje za r.d. - kombinirali smo ga s smetano in mrvicami. Letos pa smo se dogovorili sadje in neko malo sladkarijco, ker menda vsi otroci ne marajo vsega sadja in potem sedijo pri prazni mizi ter praznovanje nima pravega čara za njih. Tako najprej napadejo sadje, potem pa še vsak košček sladkobe in so vsi zadovoljni . Fotografirajo pa tudi vzgojiteljice in potem dobimo konec leta fotke na CDju, tako da jih nisem obremenjevala še s svojim fotkičem.
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 19.11.2007 21:52:12
|
|
|
|
NinaŠ
|
Nočko ženske! Grem pod kovter, saj me čaka še naporen teden - sem po cele dneve v službi .... ...ah saj bo boljš, enkrat že , sicer naslednje tri tedne pravgotovo ne, samo bomo že preživeli
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 19.11.2007 21:58:49
|
|
|
|
nincy
|
PRIMOŽ, VID IN URŠA vse najboljše ! (z malo zamude)
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 19.11.2007 22:12:55
|
|
|
|
Naty_ka
|
Nič mačkice, tudi jaz vas zapuščam. Jutri me čaka naporen dan. Nisem vam še povedala: danes sem dobila odgovor na prošnjo ki sem jo poslala za eno službo. Odgovor je itak negativen, zraven pa je bilo pripisano da so dobili 320 prošenj. Kriza.
VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR! NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore) Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor inteligence.
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 19.11.2007 22:15:20
|
|
|
|
Naty_ka
|
A gleda slučajno katera našo politiko? Jaz se drugače glih ne obremenjujem preveč z njo, a zdaj pa kar ne morem stran od tv-ja. Je prav zanimivo kako si mečejo stare grehe v faco...
VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR! NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore) Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor inteligence.
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 19.11.2007 22:21:53
|
|
|
|
Naty_ka
|
Eh, grem rajši. Itak se že cel dan tu sama s sabo nekaj pogovarjam... Petarda, please come back... Ti še največ čvekaš tu gor...
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 20.11.2007 6:43:53
|
|
|
|
Naty_ka
|
Jutro Mi že gledamo risanko.
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 20.11.2007 6:44:06
|
|
|
|
*bubi*
|
Dobro jutro! Naty, saj bi.... pa je ritem med tednom prehud
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 20.11.2007 10:40:45
|
|
|
|
til
|
Čao punce! Kot vidite sem jaz doma, ker imam spet vročino oz. sem jo imela včeraj tako da sem se odločila en ali dva sni malo počit da se nebi tole vleklo v nedogled ( pa še 1.12. imamo žurko in da bi bila jaz bolana ) No Tilna imam pri sebi in je zaenkrat še priden in upam, da bo tako ostalo vsaj do dveh ko pride iz službe. Jaz pa sploh ne vem kje naj dobim sliko za na torto od bombažkov naš je namreč nor na njih. No to je na kratko od mene pa se oglasim še kaj kasneje.
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 20.11.2007 10:54:01
|
|
|
|
*bubi*
|
Jaz pa sploh ne vem kje naj dobim sliko za na torto od bombažkov naš je namreč nor na njih. Pri nas so tudi Bombažki aktualni in nisem na netu našla niti ene torte! Rešitev je, da sprintaš kako sliko in si daš tale vafelj naredit za na torto. Ali pa če imaš kako super slaščičarko, ki bi ti po fotografiji naredila.
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 20.11.2007 12:50:47
|
|
|
|
ada2
|
samo na hitro vas pozdravim ne vem kaj naj naredim......torta se mi je totalno sfižila , no, saj okus je kar ok, samo izgled pa nikakršen ...........in kje naj zdaj na hitro dobim novo torto??????? ne vem kaj je šlo narobe, kar narazen je padla
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 20.11.2007 13:14:30
|
|
|
|
tincci
|
Pejdi narejene oblate kupit, smetano, sadje pa jo zmeči skupaj!
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 20.11.2007 16:13:12
|
|
|
|
*bubi*
|
Andraž (wawa) VSE NAJBOLJŠE!
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 20.11.2007 17:23:51
|
|
|
|
ŽELJA2
|
Zdravo. Ada, nasvet od Tinci sploh ni slab. Jest bi naredila točno tako. Pa sploh niso to tok slabe torte na koncu, veš? O, sem srečna da so naša praznovanja mimo. Sej je blo luštno, pa tut nisem bila za vse sama, pa je bilo vseeno dovolj. Je Andraž v enem tednu praznoval 3x, mel 3 torte,... Ampak za prvo zabavo mi jo je spekla njegova prababica, pa svakinja baklave, za v vrtec smo jo kupili v Lekleru, za tadrugo zabavo doma pa sta jo častila dedi in babi, kolegica mi je pa še ful dobro rolado prinesla. Mož je čuval Andraža, da sem jaz lahko pospravila pred obiski po obiskih je pospravljal (razen posode) on. Sendvičke mi je pomagala naredit mami. Tko, da sem ena mala srečnica kot vidite. Vse zabave so zelo uspele tako da trud je bil vsem poplačan. Da je mimo je pa tut super. Čeprav sedaj se pa že ubadam s tem kaj z darili za miklavža pa za božička. Sem čist broke pred nami pa še en kup daril in dogajanja, otrok ima itak polno rit igrač tko da vse po spisku prosim, da mu bi sedaj kupili še kaj koristnega, kar bom drugače jaz morala kupiti tako ali tako. Upam, da se bomo kaj pametnega zmenili in denar pametno porabili. Aja, sej res sem vas hotla prosit, če kera slučajno ne zbira nalepkic od Spara kupuje pa tam se zelo toplo priporočam. Sej mi ni tok panika, da bi šla glih na temo zbirateljstvo, vas pa prosim, k smo si malo bolj na ti. Pa hvala v naprej.
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 20.11.2007 17:26:57
|
|
|
|
ŽELJA2
|
Aja, pa ponovno, vsem, ki praznujete v tem tednu: V S E N A J B O L J Š E !!!!!
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 20.11.2007 18:33:06
|
|
|
|
petarda
|
Čeeeeeeeeeeeeeer
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 20.11.2007 18:34:08
|
|
|
|
petarda
|
Aja, sej res sem vas hotla prosit, če kera slučajno ne zbira nalepkic od Spara kupuje pa tam se zelo toplo priporočam. Sej mi ni tok panika, da bi šla glih na temo zbirateljstvo, vas pa prosim, k smo si malo bolj na ti. Pa hvala v naprej. Če ti jih 6 kaj pomeni mi napiši naslov, pa ti jih pošljem
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 20.11.2007 18:35:28
|
|
|
|
petarda
|
tko da vse po spisku prosim, da mu bi sedaj kupili še kaj koristnega, kar bom drugače jaz morala kupiti tako ali tako. In kaj bi to recimo bilo? Mene so tudi spraševali, pa jim nisem imela kaj povedat Ne morem pa rečt...kupte mu posteljo
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 20.11.2007 18:37:27
|
|
|
|
petarda
|
ne vem kaj naj naredim......torta se mi je totalno sfižila , no, saj okus je kar ok, samo izgled pa nikakršen Zakaj si pa ti danes torto pekla? ...Drgač pa važno, da je dobra...za slikat bo pa itak ob praznovanju
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 20.11.2007 18:39:38
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Andraž (wawa) VSE NAJBOLJŠE! Se pridružujme čestitkam! Se dostikrat spomnim na wawo
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 20.11.2007 18:42:18
|
|
|
|
petarda
|
Kot vidite sem jaz doma, ker imam spet vročino Veliko čajčka z medom in limono pa bo bolje
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 20.11.2007 18:46:05
|
|
|
|
petarda
|
Petarda, please come back... Ti še največ čvekaš tu gor... Evo mene Saj včasih me prešine kaka misel, da si lahko kdo predstavlja, da drugega dela nimam, kot da tu čvekam ....pa mi je kar malo nerodno ....kaj čem, ko imam vse pošlihtano ... Zdaj bo pa sploh hudo, ko imamo ADSL...ko grem mimo računalnika me kar povleče gor ...
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 20.11.2007 18:53:58
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Moram vam povedat, kako so se danes potrudili v vrtcu . Otroci so delali pečene banane za bubijev RD . Joj, kak so lušni videt na slikicah . Sem dala digitalca zraven in so vse pofotkali. Sicer je bubi izjavil, da ni bilo dobro, ampak pri pripravljanju pa je bil ful zavzet . Ful so res cukri! Tam so dobri, ko sedijo za mizo, pa vsak svoj sokec, pa vsak svoj krožnik, pa vsi sami jejo ... Pa tista mi je lepa, ko bubi spi Pri petarditu so se tudi potrudili in ga malce poslikali tisti dan, mu dali eno darilo (sam mi je od bubija lepše )...pa lahko je šel v pralnico tisti dan ...ampak glavno, da je bil v centru pozornosti ...pol so pa vzgojiteljice naredile en tak plakat..kaj so delali ta dan Meni so pa rekle naj ne nosim sadja, ker ga imajo v vrtcu dovolj pri malici, naj raje prinesem palčke, kaj slanega...in sem to nesla ....saj v bistvu kar razumem, ker je petardito tudi bolj zadovoljen s palčkami recimo, kot z banano
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 20.11.2007 18:56:41
|
|
|
|
petarda
|
Amy hvala za družbo, pijačka je bila odlična , Ela je res taaaaaak cuker , pa ful je pridna . Aleks pa isto...ko je Amy kam šla je bil čist zadovoljen samo z mojo družbo
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 20.11.2007 19:00:06
|
|
|
|
petarda
|
No v Snoviku je bilo res lušno, včeraj smo še malo zafeštali in šli ob dveh spat ...ampak je pasalo malo sprostitve ...v bistvu sem zdaj spoznala 9 novih sodelavcev iz vse Slovenije in vsi so face 2 sta celo iz Murske Sobote, ena iz Maribora....tak, da zdaj bom kar en krožni izlet delala po SV Slovenije
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiBLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...
Odlog vpisa v prvi razredStarši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.