Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 8.11.2007 8:28:44
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša jaz imam še vedno Arnota za spanje mu manjka že eno oko, ampak ga ne dam. ko sem šla Nušo rodit sem ga celo v porodnišnico nesla, ko sem pa Adama rodila sem ga pa doma pustila in nisem mogla spati, še sreča, da je Adam dobil enega medveda, da sem potem tistega stiskala Ada, jaz sem ista! Še v šolo v naravi sem vzela svojega medota, v porodnišnico pa obakrat!
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 8.11.2007 8:39:30
|
|
|
|
petarda
|
saj v bistvu sanje so bile krasne, pol se pa sredi noči zbudim in po enih 5 minutah zavem, da to ni res (pa bi lahko bilo, oz. je skoraj bilo) in potem me je taka žalost zagrabila, da sem se kar razjokala poznam to.
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 8.11.2007 9:29:56
|
|
|
|
*ANA*
|
Ojla kako kaj A kdo ve kako je s Paštetko?
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 8.11.2007 10:36:29
|
|
|
|
jana26
|
Živjo po dolgem času se vam spet malo oglašam sem že prišla malo k sebi, saj je za nami naporen vikend . Smo v soboto praznovali roj. dan in se nas je na koncu nabralo kar lepo število, prišli so vsi še tisti za katere sem bila 100% da jih ne bo . Sta se pa A&J odločila za torto NODI, ki sem jo naredila sama in tudi darila so prihajala v večini s spremstvom Nodija. Upam, da mi bo uspelo kako slikico pripopat , evo so v albumu z geslom dvojcka
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 8.11.2007 10:55:53
|
|
|
|
petarda
|
odločila za torto NODI, ki sem jo naredila sama waw kakšna torta! Pa ti si prava umetnica!!!!
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 8.11.2007 11:46:16
|
|
|
|
jana26
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda odločila za torto NODI, ki sem jo naredila sama waw kakšna torta! Pa ti si prava umetnica!!!! Čar torte je itak v slikici Nodija , ki pa jo lahko naročiš in ti jo pošljejo po pošti, in tako lahko še takemu laiku uspe velik podvig
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 8.11.2007 12:21:03
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty_ka IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* upam, da bom imela kmalu priliko delat tam Ti to resno? Ja Volontersko
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 8.11.2007 12:28:15
|
|
|
|
*bubi*
|
Jana!!! Res super. Pa postrižena sta tvoja fanta, pa na tickerju piše only 8 weeks&4days Pri nas je tudi nodi in in bo zelo verjetno na torti. Samo sem prepričana, da ne bom sama pacala
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 8.11.2007 12:35:33
|
|
|
|
jana26
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Jana!!! Res super. Pa postrižena sta tvoja fanta, pa na tickerju piše only 8 weeks&4days Pa še res je .... kam le čas beži, kam se mu mudi ..... ... jaz pa še nič pripravljeno za prihod novega ... ja se bo potrebno lotit, ker ne vem kdo bi lahko to naredil namesto mene Niti slučajno si ne bom vzela tega veselja priprave vsega potrebnega za , razen v primeru, če tega res ne bi mogla
< Sporočilo je popravil jana26 -- 8.11.2007 12:36:38 >
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 8.11.2007 13:51:54
|
|
|
|
Minka Pobalinka
|
Oooooo.. vidim, da ste pridne čveke. Meni se pa toolk nič ne da danes. Pa še nočna sem ta mesec. Mi je kar . A ste že kaj razmišljale o darilih ze RD in Božička? Jaz malo razmišljam, da bi mu božiček uredil sobo, pa nisem prepričana, če je dovolj star.. sedaj ima namreč eno malo kamrico v kateri je posteljica in previjalna, spi pa itak pri meni.. tako da res ne vem kaj naj?
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 8.11.2007 15:34:01
|
|
|
|
NinaŠ
|
Jana super torto si naredila .
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 8.11.2007 20:17:51
|
|
|
|
NinaŠ
|
Sem ravnokar prebrala, da je novembrka Kada postala še enkrat novembrka - Lara, Sara in Nina so dobile bratca Žiga
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 8.11.2007 20:35:07
|
|
|
|
*bubi*
|
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 8.11.2007 21:17:13
|
|
|
|
*bubi*
|
Kje pa ste vse? Očitno danes ne bo 1000-ke No, pa lahko noč!
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 8.11.2007 21:22:26
|
|
|
|
NinaŠ
|
Sem ravno iz kopalnice.... ...še povečerjam pa grem spat . Se moram te dni fajn naspati, da bom zdržala dan po martinovanju (nedeljo) vsaj kolikortoliko pokonci
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 9.11.2007 8:30:33
|
|
|
|
NinaŠ
|
Jaka vse najboljše
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 9.11.2007 8:38:48
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Sem ravnokar prebrala, da je novembrka Kada postala še enkrat novembrka - Lara, Sara in Nina so dobile bratca Žiga
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 9.11.2007 8:40:17
|
|
|
|
ada2
|
Vse najboljše Jaka
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 9.11.2007 8:43:08
|
|
|
|
ada2
|
dobro jutro! spala sem do pol 8 Nušo imam doma, ker je močno prehlajena. in zadnji dan bolniške Adam je danes brez Beroduala in me samo zanima kako bo, zaenkrat dobro kaže
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 9.11.2007 8:44:47
|
|
|
|
ada2
|
Očitno danes ne bo 1000-ke to čaka na petardo
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 9.11.2007 8:46:51
|
|
|
|
ada2
|
Niti slučajno si ne bom vzela tega veselja priprave vsega potrebnega za joj, a veš, da sem jaz zdaj v tem tednu pripravljala za prijateljičinega in me je tako melo, da bi kar takoj še jaz enega mela
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 9.11.2007 8:51:00
|
|
|
|
ada2
|
Jaz malo razmišljam, da bi mu božiček uredil sobo, pa nisem prepričana, če je dovolj star ja, naj mu kar uredi, saj če pa še ne bo hotel spati sam se pa lahko vsaj igra tam, oz. se navadi, da je to njegov prostor, kamor se lahko umakne. sploh pa so v tej starosti tako navdušeni, če se kje kaj spremeni, da se lahko zgodi, da bo z veseljem spal v novi sobi. Nuši smo jo uredili za 2 RD in od takrat je spala tam. prvo noč je padla s postelje in me poklicala, pa sem jo spravila nazaj v posteljoin se ulegla zraven nje, pa mi je rekla: ne! tu Nuša aja, mama idi v svojo posteljo.
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 9.11.2007 8:52:39
|
|
|
|
ada2
|
A kdo ve kako je s Paštetko? ne, imam pa namen drugi teden skočit k njej, ker moram na šolo po neke papirje.
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 9.11.2007 8:53:45
|
|
|
|
NinaŠ
|
O Ada ne govori o prehladu.... ...tudi pri nas se zgleda malo začenja ... ...samo do ponedeljka prosim vsemogočnega, da se kaj ne zakuha, ker imamo cepljenje proti klopnem meningitisu in res ne bi rada prestavljala
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 9.11.2007 8:54:08
|
|
|
|
ada2
|
Se moram te dni fajn naspati, da bom zdržala dan po martinovanju (nedeljo) vsaj kolikortoliko pokonci kje pa boš martinovala in kaj je v programu?
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pesmi o mami in za mamoMama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.