|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke 2005- 2. del
7.11.2007 9:32:45   
Naty_ka
user posted image user posted image user posted image user posted image

VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR!

NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore)

Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor
inteligence.

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 876
7.11.2007 9:52:57   
NinaŠ
Ojla!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 877
7.11.2007 9:56:21   
Naty_ka
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

Ojla!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hm... Le kaj naj to pomeni da je Nina tako dobre volje???user posted image
Si mogoče user posted image  ?user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

inteligence.

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 878
7.11.2007 9:57:23   
NinaŠ
Flaške smo očitno rešeni user posted image user posted image  ...sicer zvečer vpraša po njej, a je čisto zadovoljna z odgovorom, da smo jo pri bazenu pozabili user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 879
7.11.2007 9:58:05   
NinaŠ
Si mogoče user posted image ?

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 880
7.11.2007 9:58:21   
Naty_ka
Aja, to je. Jaz pa sem že mislila da bo kakšna udarna novica...user posted image user posted image

inteligence.

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 881
7.11.2007 9:59:52   
NinaŠ
Le kaj naj to pomeni da je Nina tako dobre volje???

drugač pa nič posebnega, le tak dan očitno.... ...pa v službi se imam tolk fletno, sem v super družbi user posted image

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 882
7.11.2007 10:48:53   
ada2
jaz imam pa kuhinjskega pomočnikauser posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 883
7.11.2007 10:58:06   
petarda
Adam je pa res super pomočnikuser posted image user posted image user posted image user posted image ...

Naty daj link od debate prilimaj, da vidimo kaj te je razuser posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 884
7.11.2007 11:06:38   
Naty_ka
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2034877&mpage=1&key=

Pa itak nima smisla karkoli govoriti, ker je brezveze...user posted image

inteligence.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 885
7.11.2007 11:51:10   
ada2
Nina v neckermannu sem našla ene fine lesene puzzle. imajo fiksni rob, 15 kosov, velikost 20x30cm, so 3 v kompletu za 10€user posted image , motivi so Trnjulčica, Sneguljčica in Volk in sedem kozličkov. edino, ne dopadejo se mi glih risbiceuser posted image user posted image , ampak za tako cenouser posted image user posted image user posted image
so pa v katalogu svet igrač na str. 75.

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 886
7.11.2007 12:38:52   
NinaŠ
Nina v neckermannu sem našla ene fine lesene puzzle... ...edino, ne dopadejo se mi glih risbice

hvala, ampak risbice so pa res obupne user posted image ...

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 887
7.11.2007 15:18:00   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: Naty_ka

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2034877&mpage=1&key=

Pa itak nima smisla karkoli govoriti, ker je brezveze...user posted image

user posted image user posted image  predolga razprava nimam časa brati....drgač pa itak 100 ljudi, 100 čudi....

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 888
7.11.2007 19:29:49   
til
Men se je pa punca kar mal zasmilila ko ste jo pa vsi tako napadli zakaj ji ne daste kakšne tople besede, kot sem že tam napisala tudi jaz ne vem,kaj bi storila da bi mi moji starši rekli naj jima plačam ( glede na to da ji je že prej plačevala pa je zahtevala več). upam da ne bo zdaj kaj hude krviuser posted image .

Pa pozdravljene!

Midva s Tilnom sva oba grozno prehlajena in se splih ne moreva odkašljat.Mene pa je še grlo začelo bolet upam, da se hitro poštimam. Saj veste bliža se Rd pa nori december in v službi bo kar kriza če me ne bi bilo.

NE JE NAJPOGOSTEJŠA BESEDA MOJEGA SINA :-(

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 889
7.11.2007 20:54:29   
*bubi*
Midva s Tilnom sva oba grozno prehlajena in se splih ne moreva odkašljat.

user posted image user posted image user posted image  Če še 1x napišem, kaj bubiju ful pomaga, boste mislile, da provizijo kasiram user posted image user posted image user posted image

Danes sem bila na otvoritvi nove lekarne pod Pohorjem. Ful dobra, nekaj čisto novega, ni lekarna, kot smo jih navajeni.... upam, da bom imela kmalu priliko delat tam user posted image

(odgovor članu til)
Neposredna povezava do sporočila: 890
7.11.2007 20:57:42   
Naty_ka
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

upam, da bom imela kmalu priliko delat tam user posted image

Ti to resno?user posted image

inteligence.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 891
7.11.2007 21:06:52   
Naty_ka
IZVIRNO SPOROČILO: til

Men se je pa punca kar mal zasmilila ko ste jo pa vsi tako napadli zakaj ji ne daste kakšne tople besede, kot sem že tam napisala tudi jaz ne vem,kaj bi storila da bi mi moji starši rekli naj jima plačam ( glede na to da ji je že prej plačevala pa je zahtevala več). upam da ne bo zdaj kaj hude krviuser posted image .

Eh, hude krvi nebo. Nima smisla. Jaz samo trdim, da so naši starši svoje otroke že vzgojili. Mi pa moramo svoje. In nikoli si nebi upala prositi nikogar da bi mi zastonj pazil otroka. Na nek način bom to poplačala. Ker čutim da je to moja moralna dolžnost. In ker mi še v življenju ni nič zastonj padlo iz neba.

Najbolj pa so me zbodle njene besede zato, ker če si dobreo prebrala, se njena mama pripelje 100 km. Se mi zdi da bi ta anonimna morala vso zadevo na malo bolj diplomatski način rešiti, ne pa da tu kritizira.
Pa da se razumemo: pogovarjamo se o rednem čuvanju otrok.
Tisto ko ti dedki in babice pomerkajo otroka za par uric enkrat na pol leta, tisto je nekaj drugega.

inteligence.

(odgovor članu til)
Neposredna povezava do sporočila: 892
7.11.2007 21:23:35   
til
IZVIRNO SPOROČILO: Naty_ka

IZVIRNO SPOROČILO: til

Eh, hude krvi nebo. Nima smisla. Jaz samo trdim, da so naši starši svoje otroke že vzgojili. Mi pa moramo svoje. In nikoli si nebi upala prositi nikogar da bi mi zastonj pazil otroka. Na nek način bom to poplačala. Ker čutim da je to moja moralna dolžnost. In ker mi še v življenju ni nič zastonj padlo iz neba.

Najbolj pa so me zbodle njene besede zato, ker če si dobreo prebrala, se njena mama pripelje 100 km. Se mi zdi da bi ta anonimna morala vso zadevo na malo bolj diplomatski način rešiti, ne pa da tu kritizira.
Pa da se razumemo: pogovarjamo se o rednem čuvanju otrok.
Tisto ko ti dedki in babice pomerkajo otroka za par uric enkrat na pol leta, tisto je nekaj drugega.

S tistim prvim odstavkom se čist strinjam jaz sicer mojih nisem prosila so se hvala bogu sami javli ker ga imajo neskončno radi in takšne stare starše kot jih ima moj otrok je res zlata vredno!

V drugem odstavku pa te moram popravit njena mama ne pazi otroka redno mislem da je točno napisala da dvakrat na teden vskoči za par uric, ker sicer je otrok v vrtcu in kadar sta z možem še v službi ona vmes vskoči drugače ji ga tašča popazi razen kadar nima časa. Saj nimam nič proti da se staršem plačuje, če so se tako dogovorili ampak vseeno mi je stvar malo čudna, verjetno ker nisem še bila v taki situacijiuser posted image .

NE JE NAJPOGOSTEJŠA BESEDA MOJEGA SINA :-(

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 893
7.11.2007 21:42:58   
Naty_ka
Vem da pazi za par uric. Pa po moje bi morala biti še toliko bolj hvaležna, da sploh pride tako daleč za teh par ur. Samo me blazno moti tisti njen način kako je vse skupaj izpadlo.

Definitivno bi pa morali slišati še drugo stran zgodbe.

In, ja, imaš prav. O tem je težko debatirati, ker vsak ima svoj pogled na vse skupaj. Meni je moja mama rekla takoj v začetku da mi otroka nebo pazila. Oče mi ga sicer pomerka, samo me vedno vpraša če bo moral še večkrat. Pa imata oba zelo rada Sergeja.

inteligence.

(odgovor članu til)
Neposredna povezava do sporočila: 894
7.11.2007 21:44:52   
Naty_ka
Eh, til, pustima rajši vse skup. Jaz upam da se bosta s tvojim sončkom hitro pozdravila. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

inteligence.

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 895
7.11.2007 22:06:59   
petarda
Čeeeeeeeeeeruser posted image

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 896
7.11.2007 23:46:47   
Urša
jaz imam še vedno Arnota za spanje mu manjka že eno oko, ampak ga ne dam. ko sem šla Nušo rodit sem ga celo v porodnišnico nesla, ko sem pa Adama rodila sem ga pa doma pustila in nisem mogla spati, še sreča, da je Adam dobil enega medveda, da sem potem tistega stiskala

Ada, jaz sem ista! user posted image user posted image user posted image  Še v šolo v naravi sem vzela svojega medota, v porodnišnico pa obakrat!

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 897
8.11.2007 7:51:37   
NinaŠ
Dobro jutro!

Midva s Tilnom sva oba grozno prehlajena in se splih ne moreva odkašljat.

user posted image user posted image user posted image  Če še 1x napišem, kaj bubiju ful pomaga, boste mislile, da provizijo kasiram user posted image user posted image  

bom jaz napisala, ker je to res prvovrstna stvar, ki jo mi uporabljamo že nekaj časa user posted image - inhalator user posted image

Drugače sta drobižka v vrtcu, jaz moram pa malo pospravit, preden se v službo odpravim. Včeraj zvečer sem šla spat z drobižkoma user posted image in nisem uspela nič postoriti.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 898
8.11.2007 7:54:58   
petarda
Ven me je vrglo včerajuser posted image user posted image user posted image

Drgač pa dobro jutro vsem! A kdo danes praznuje user posted image user posted image

Amy jaz sem v Snoviku 12. in 13...no trinajstega se že vračam v NM, potem pa še 19., 20. pa se spet popoldne vračam v NM. Torej, če boš tam 13. ali 19. se lahko dobimo na user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 899
8.11.2007 8:25:19   
ada2
dobro jutro!
jaz sem pa take čudne sanje imela, da sem še zdaj slabe volje zaradi njihuser posted image

saj v bistvu sanje so bile krasne, pol se pa sredi noči zbudim in po enih 5 minutah zavem, da to ni res (pa bi lahko bilo, oz. je skoraj bilo) in potem me je taka žalost zagrabila, da sem se kar razjokalauser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Igre in crkljanje z otroki sem preložila n...
Danes praznuje moj sin 27. rojstni dan. Ja, tile obrazki in rokice so se prelevili v odgovornega mladeniča, očeta enolet...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.