|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke 2005- 2. del
6.11.2007 8:11:17   
Naty_ka
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR!

NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore)

Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor
inteligence.

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 851
6.11.2007 8:54:50   
ada2
IZVIRNO SPOROČILO: Naty_ka

Jaz že pijem user posted image . Pride katera?user posted image

prideš ti?

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 852
6.11.2007 9:36:48   
*ANA*
Ahoj

Pri nas je kar pestro- smo brez pleničke, imamo jo samo za spat user posted image user posted image user posted image user posted image , pa tudi v vrtecu lepo vpraša da gre lulat, no saj včasih malo uteče ampak potem pa hitro reče lulat, pa kakamo tudi izključno na kahlico ali pa veliko školjko user posted image .

Kako je pa pri vas?

No pa dudo in flašo pa še imamo user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 853
6.11.2007 9:37:49   
ada2
user posted image

to je zadnjič Adam moral pritrditi nova igrala v parkuuser posted image
ja kaj čemo, delavci niso dovolj dobro prišravfali, pa si je vzel s sabo por mašinouser posted image

user posted image

tako skledo solate pa skoraj vsak dan zmaže za kosilouser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 854
6.11.2007 9:43:23   
*ANA*
Priden da solato je user posted image user posted image Adam
Naša je pa nora na FIŽOL user posted image , ga poje pol konzerve user posted image , pa kuhani fižoletki so ji tudi zakon in okisani seveda user posted image user posted image

Pri nas pa drugega kot zelenjavo sploh noče jesti- in seveda mleko piti.
Ko vidi kak riž ali pa pašto se začne kar zmrdovati user posted image in potem jo vprašaš kdo jo je to naučil in pravi Kamen(karmen)- vzgojiteljica iz vrtca user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 855
6.11.2007 9:45:51   
ada2
smo brez pleničke

bi z veseljem pritrdila, ampak bi potem bila to lažuser posted image

ampak ga zdaj, ko sem doma večkrat pustim samo v gatah in štramplih in ko začne tečt mi hitro reče "lula". sem mu pa zdaj začela nazaj bombažne pleničke dajat, tako vsakič občuti ko je lulal in upam, da se bo hitreje navadil.

glede dude in flaše pa.....zadnjič se mi je tak zasmilil, ko ni bilo flaše, ker jo je strl, da sem mu šla novo kupituser posted image user posted image user posted image  sem se tolažila s tem, da tako vsaj 2dcl mleka zjutraj in zvečer spije, ker na skodelico spije dosti manj. no, in danes zjutraj je vztrajal, da bo pil mleko pri mizi kot Nuša iz skodeliceuser posted image
duda pauser posted image user posted image user posted image je že bilo obdobje, ko je bila samo v postelji, zdaj se pa kar sredi dneva spomni in spleza v posteljo in si jo vzame.

obupno je začel plezat vsepovsod. spleza v in iz petleka, na Nušino posteljo v trenutku, po omarah, stol si podstavi in je že gor. in če ga vprašam kaj išče reče "MOMA" (to pomeni bonbona)user posted image user posted image user posted image user posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 856
6.11.2007 9:47:29   
ada2
Naša je pa nora na FIŽOL

pri nas je istouser posted image

fižol, koruza in grah so zakon.

jih moramo dajat vsepovsod zraven, če hočem, da še kaj drugega pojeuser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 857
6.11.2007 9:57:26   
*ANA*
Pri nas je duda in flaša zakon- pa mi je p rekla naj ji kar pustimo ker vidi ta malega iz flaše pit in potem tudi ona hoče.
Z dudo je pa tko da jo ima za v vrtec potem ji jo pospravijo in ji jo dajo samo za spat imamo pa mi račko brez katere nikamor ne gre in zdaj ji je še luknjico v tačko izvrtala user posted image in je to tako zakon user posted image to je ta račka in glej  kje je prst- v račkini roki

user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 858
6.11.2007 10:04:49   
ada2
Adam pa ima Flokija, ki ga vlači s sabo vsak dan, pa obvezno mora spati z njim. ampak meni je to super, Nuša ima še vedno Ajo - velik plišast pes, ki spi z njo. no, pa če sem čisto iskrena......jaz imam še vedno Arnota za spanjeuser posted image user posted image user posted image  mu manjka že eno oko, ampak ga ne dam. ko sem šla Nušo rodit sem ga celo v porodnišnico nesla, ko sem pa Adama rodila sem ga pa doma pustila in nisem mogla spati, še sreča, da je Adam dobil enega medveda, da sem potem tistega stiskalauser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu *ANA*)
Neposredna povezava do sporočila: 859
6.11.2007 10:10:30   
ada2
user posted image

evo spanje s Flokijemuser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 860
6.11.2007 11:11:20   
*ANA*
Super za flokija- naši pa ni preveč všeč user posted image si je raje raco izbrala user posted image

Sej meni je tudi OK da jo ima ampak bognedaj da jo kje pozabimo.
Prejšnji tedn je bila pri tetki v varstvu in jo je moj možek pozabu in ko sta prišla okrog 22 ure domov i je blo za it spat pa race nikjer user posted image ,no hvalabogu imamo dve(le da ima druga rdečo glavo user posted image ), ampak nima luknjice v tački user posted image in potem je bil jok.
Zato je user posted image vzel škarje in naredil luknjico- ampak sredi noči smo ugotovili da tačka ni prava user posted image in je bil spet jokuser posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 861
6.11.2007 11:45:00   
ada2
jaz pa danes sploh ne morem slediti mojemu otrokuuser posted image user posted image

prej mi je prinesel stelex pa čudežnico in sem si mislila ok, očitno ne vidi več skozi okna, ker so tak zasranauser posted image user posted image user posted image in sem šla vsa okna spucat.user posted image potem mi privleče metlo in smetišnicouser posted image user posted image user posted image in sem res šla še v kuhinji tla gor zbrisat, ker se mi včeraj zvečer res ni dalouser posted image , pa smo polili sok in sem samo improvizoriš zabrisala slediuser posted image user posted image user posted image user posted image , potem mi je vsipal vse igrače iz škatle in medtem, ko sem jih metala nazaj je privlekel sesalecuser posted image user posted image user posted image , niti ga še nisem utegnila prav pospravit, pa mi je zložil vso posodo iz omare in se spravil v omaro z eno krpo police brisatuser posted image user posted image user posted image  ko sma šla dol k mami in atiju na kavo je letel k mami v kuhinjo in se drl mago mago (pomagal) in že zlagal posodo iz stroja....

nič, grem mu zdaj še likalnik pripravit, jaz pa na kavč, ker itak, da moram počivat, ne?user posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu *ANA*)
Neposredna povezava do sporočila: 862
6.11.2007 12:33:18   
*ANA*
Ada je pa priden tvoj Adam, ti mu pa kar likalnik pripravi ti pa pojdi počivat user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 863
6.11.2007 14:01:35   
ada2
razmišljamuser posted image user posted image user posted image  kje je petardauser posted image user posted image user posted image

a je šla na tisti seminar?

petarda oglasi se no, te pogrešamouser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu *ANA*)
Neposredna povezava do sporočila: 864
6.11.2007 15:50:09   
catja2
Kakšen šok!!!!!! KO vidiš naše lubčke in na torti že dvojko! Pa je res že toliko časa minilo??? user posted image

Drugače pa vas nimam časa brati, pa še računalnik skoraj nikdar nima omrežja user posted image

Pri nas je vse po starem in sedaj sem ugotovila, da se morajo začeti priprave na RD user posted image

Ada kaj sem to prebrala, da razmišljaš o s.p.-ju???

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 865
6.11.2007 17:38:18   
ada2
sem malo brskala in ugotovila, da danes praznujejo 3 novembrke

dvojčici Lara in Sara od Kadeuser posted image user posted image user posted image , ki v teh dneh pričakuje četrtega sončkauser posted image user posted image user posted image

in Tea od chipsuser posted image user posted image user posted image

vse najboljše male princeskeuser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu catja2)
Neposredna povezava do sporočila: 866
6.11.2007 17:41:38   
ada2
Ada kaj sem to prebrala, da razmišljaš o s.p.-ju???

jauser posted image user posted image user posted image
in potrebovala bom tvojo pomoč in vezeuser posted image user posted image user posted image

ampak o tem drugič in privatuser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 867
6.11.2007 19:36:03   
NinaŠ
Ada, taka igrala (oz. igrala istega proizvajalca) imamo tudi mi user posted image ...samo bi nam jih lahko postavili več, glede na količino otrok, ki zahaja tja.

Drugače pa - dober večer user posted image

Evo sem iz službe... ...zjutraj sem bila že na rednem tehničnem pregledu na medicini dela (seveda vse OK user posted image )... ..ah, utrujena sem. Zdaj poberem drobižka iz banje, povečerjamo in gremo skupaj spat user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 868
6.11.2007 21:59:46   
til
Čao punce!

Vse najboljše vsem današnjim slavljencem veliko sreče in zdravja vam želimo tudi mi.

Kar se tiče vzgoje sem jaz bolj stroga mama moj pa je bolj potrpežljiv. In tako naš korenjak že dobro ve koga lahko ovija okrog prsta. Tepe tudi Tilen in to kar nekaj časa ( vmes se je stvar polegla ) zdaj pa je spet vse jovo na novo. Ko me udari ga samo grdo pogledam itak se on naredi neumnega kot da ni nič bilo vendar vstrajam da me pogleda in ga vprašam, če tudi jaz njega udarim in odgovor je jasno ne potem mu saj veste kako to gre lepo povem da se to ne dela in da mamico tako boli kot Tilna. Ko mu potem naredim celo pridigo mu je najbolj zoprno ko me mora skoz gledat in kar spreminja temo vendar se ne dam. Pridejo pa tudi dnevi ko je zelo zelo obupen takrat pa ga za kazen posadim na stol in mora tam sedeti. Jaz spet pričam na veliko on pa me kao posluša sam gleda me pa skoz, ker ve da mora user posted image . Nu hujšega kot če ga posadim na stol takoj cvilenje in jok počakam da se pomiri mu povem svoje in tako ga še kakšno minuto pustim sedet pol pa gre lahko dol.

NE JE NAJPOGOSTEJŠA BESEDA MOJEGA SINA :-(

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 869
6.11.2007 22:07:29   
til
Sem raj objavla post da me nebi ven vrglouser posted image  ko pa sem se tako namatrala.

Ja no kar se pa mojga tiče on pa je bolj popustljiv . Drugače sem pa tudi jaz Tilna že udarla po rokiciuser posted image ne veliko le toliko da ve da se pa neke stvari res ne smejo delat in da je šel predaleč.

Midva sva oba prehlajena TIlen in jaz. Upam, da bo ostalo samo pri tem.

Mi pa dude nimamo že od 1. leta, flaša pa je zakon samo za spat. Dudo sem mu vzela enkrat ko je bil prehlajen in je ni mogel imeti v ustih ker ni mogel dihat pol pa mu je enostavno nisem več dala. Bila je zelo majhna kriza kar pa za flašo po mojem ne bom mogla rečt. Takrat bo pa pri nas zelo pestro user posted image . Pleničke imamo še vedno in tudi jaz ga poskušam, da bi mi povedal ampak se sploh ne spomne tudi jaz ko ga vprašam ali gre lulat vedno reče ne ko pa ga dam na kahlico ali stranišče pa vedno lulauser posted image . Pa moti ga tudi ne ko hodi okrog po stanovanju polulan user posted image .

Evo dva romana sem napisala zdaj pa vam želim lahko noč!

NE JE NAJPOGOSTEJŠA BESEDA MOJEGA SINA :-(

(odgovor članu til)
Neposredna povezava do sporočila: 870
7.11.2007 8:12:57   
*bubi*
Dobro jutro! user posted image  mrzlo jutro user posted image

Petarda, kje si? na seminarju menda ni, ker bi morala it okoli 14.,  ko ima petardito RD.

(odgovor članu til)
Neposredna povezava do sporočila: 871
7.11.2007 8:26:55   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

razmišljamuser posted image user posted image user posted image  kje je petardauser posted image user posted image user posted image

a je šla na tisti seminar?

petarda oglasi se no, te pogrešamouser posted image

Kolk je to lepo videt user posted image user posted image

Nisem na seminarju, če ga bom imela, bo naslednji teden, vendar je še pod ?...

Gužva je pri nas...delam od jutra do večera user posted image user posted image ...saj bo kmal vikend user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 872
7.11.2007 9:10:52   
ada2
petarda user posted image

imam kar malo slabo vest, ko že nekaj dni samo lenarim domauser posted image , no, saj v bistvu ne lenarim, samo v službo ne hodim. glih tak pa je obveza točno ob urah dajat inhalacije. sicer pa, zdaj ko je Adam boljši mi sploh ni dolgčasuser posted image

bubi - včeraj sem Andreju dala pismo zate, pa ga ni oddal. sma potem imela zvečer šolo, tako, da danes verjetno bo oddano. pa še 1x oprosti, ker tako dolgo traja. saj, če ne bi bila na bolniški bi že prej sama poslala.

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 873
7.11.2007 9:29:54   
Naty_ka
Alo čveke.
Mene pa so danes že razjezli. In to RR. user posted image  Sem čist not padla v eno temo in sedaj so tu posledice. Samo res ne moreš verjet kako nekateri razmišljajo. Kriza.

inteligence.

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 874
7.11.2007 9:32:29   
Naty_ka
Kaj pa današnji slavljenci?

Ni nikogar? Hm...

user posted image

Za vse ki danes praznujete...user posted image

inteligence.

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.