Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 6.11.2007 8:11:17
|
|
|
|
Naty_ka
|
VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR! NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore) Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor inteligence.
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 6.11.2007 8:54:50
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty_ka Jaz že pijem . Pride katera? prideš ti?
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 6.11.2007 9:36:48
|
|
|
|
*ANA*
|
Ahoj Pri nas je kar pestro- smo brez pleničke, imamo jo samo za spat , pa tudi v vrtecu lepo vpraša da gre lulat, no saj včasih malo uteče ampak potem pa hitro reče lulat, pa kakamo tudi izključno na kahlico ali pa veliko školjko . Kako je pa pri vas? No pa dudo in flašo pa še imamo
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 6.11.2007 9:37:49
|
|
|
|
ada2
|
to je zadnjič Adam moral pritrditi nova igrala v parku ja kaj čemo, delavci niso dovolj dobro prišravfali, pa si je vzel s sabo por mašino tako skledo solate pa skoraj vsak dan zmaže za kosilo
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 6.11.2007 9:43:23
|
|
|
|
*ANA*
|
Priden da solato je Adam Naša je pa nora na FIŽOL , ga poje pol konzerve , pa kuhani fižoletki so ji tudi zakon in okisani seveda Pri nas pa drugega kot zelenjavo sploh noče jesti- in seveda mleko piti. Ko vidi kak riž ali pa pašto se začne kar zmrdovati in potem jo vprašaš kdo jo je to naučil in pravi Kamen(karmen)- vzgojiteljica iz vrtca
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 6.11.2007 9:45:51
|
|
|
|
ada2
|
smo brez pleničke bi z veseljem pritrdila, ampak bi potem bila to laž ampak ga zdaj, ko sem doma večkrat pustim samo v gatah in štramplih in ko začne tečt mi hitro reče "lula". sem mu pa zdaj začela nazaj bombažne pleničke dajat, tako vsakič občuti ko je lulal in upam, da se bo hitreje navadil. glede dude in flaše pa.....zadnjič se mi je tak zasmilil, ko ni bilo flaše, ker jo je strl, da sem mu šla novo kupit sem se tolažila s tem, da tako vsaj 2dcl mleka zjutraj in zvečer spije, ker na skodelico spije dosti manj. no, in danes zjutraj je vztrajal, da bo pil mleko pri mizi kot Nuša iz skodelice duda pa je že bilo obdobje, ko je bila samo v postelji, zdaj se pa kar sredi dneva spomni in spleza v posteljo in si jo vzame. obupno je začel plezat vsepovsod. spleza v in iz petleka, na Nušino posteljo v trenutku, po omarah, stol si podstavi in je že gor. in če ga vprašam kaj išče reče "MOMA" (to pomeni bonbona)
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 6.11.2007 9:47:29
|
|
|
|
ada2
|
Naša je pa nora na FIŽOL pri nas je isto fižol, koruza in grah so zakon. jih moramo dajat vsepovsod zraven, če hočem, da še kaj drugega poje
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 6.11.2007 9:57:26
|
|
|
|
*ANA*
|
Pri nas je duda in flaša zakon- pa mi je p rekla naj ji kar pustimo ker vidi ta malega iz flaše pit in potem tudi ona hoče. Z dudo je pa tko da jo ima za v vrtec potem ji jo pospravijo in ji jo dajo samo za spat imamo pa mi račko brez katere nikamor ne gre in zdaj ji je še luknjico v tačko izvrtala in je to tako zakon to je ta račka in glej kje je prst- v račkini roki
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 6.11.2007 10:04:49
|
|
|
|
ada2
|
Adam pa ima Flokija, ki ga vlači s sabo vsak dan, pa obvezno mora spati z njim. ampak meni je to super, Nuša ima še vedno Ajo - velik plišast pes, ki spi z njo. no, pa če sem čisto iskrena......jaz imam še vedno Arnota za spanje mu manjka že eno oko, ampak ga ne dam. ko sem šla Nušo rodit sem ga celo v porodnišnico nesla, ko sem pa Adama rodila sem ga pa doma pustila in nisem mogla spati, še sreča, da je Adam dobil enega medveda, da sem potem tistega stiskala
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 6.11.2007 10:10:30
|
|
|
|
ada2
|
evo spanje s Flokijem
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 6.11.2007 11:11:20
|
|
|
|
*ANA*
|
Super za flokija- naši pa ni preveč všeč si je raje raco izbrala Sej meni je tudi OK da jo ima ampak bognedaj da jo kje pozabimo. Prejšnji tedn je bila pri tetki v varstvu in jo je moj možek pozabu in ko sta prišla okrog 22 ure domov i je blo za it spat pa race nikjer ,no hvalabogu imamo dve(le da ima druga rdečo glavo ), ampak nima luknjice v tački in potem je bil jok. Zato je vzel škarje in naredil luknjico- ampak sredi noči smo ugotovili da tačka ni prava in je bil spet jok
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 6.11.2007 11:45:00
|
|
|
|
ada2
|
jaz pa danes sploh ne morem slediti mojemu otroku prej mi je prinesel stelex pa čudežnico in sem si mislila ok, očitno ne vidi več skozi okna, ker so tak zasrana in sem šla vsa okna spucat. potem mi privleče metlo in smetišnico in sem res šla še v kuhinji tla gor zbrisat, ker se mi včeraj zvečer res ni dalo , pa smo polili sok in sem samo improvizoriš zabrisala sledi , potem mi je vsipal vse igrače iz škatle in medtem, ko sem jih metala nazaj je privlekel sesalec , niti ga še nisem utegnila prav pospravit, pa mi je zložil vso posodo iz omare in se spravil v omaro z eno krpo police brisat ko sma šla dol k mami in atiju na kavo je letel k mami v kuhinjo in se drl mago mago (pomagal) in že zlagal posodo iz stroja.... nič, grem mu zdaj še likalnik pripravit, jaz pa na kavč, ker itak, da moram počivat, ne?
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 6.11.2007 12:33:18
|
|
|
|
*ANA*
|
Ada je pa priden tvoj Adam, ti mu pa kar likalnik pripravi ti pa pojdi počivat
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 6.11.2007 14:01:35
|
|
|
|
ada2
|
razmišljam kje je petarda a je šla na tisti seminar? petarda oglasi se no, te pogrešamo
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 6.11.2007 15:50:09
|
|
|
|
catja2
|
Kakšen šok!!!!!! KO vidiš naše lubčke in na torti že dvojko! Pa je res že toliko časa minilo??? Drugače pa vas nimam časa brati, pa še računalnik skoraj nikdar nima omrežja Pri nas je vse po starem in sedaj sem ugotovila, da se morajo začeti priprave na RD Ada kaj sem to prebrala, da razmišljaš o s.p.-ju???
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 6.11.2007 17:38:18
|
|
|
|
ada2
|
sem malo brskala in ugotovila, da danes praznujejo 3 novembrke dvojčici Lara in Sara od Kade , ki v teh dneh pričakuje četrtega sončka in Tea od chips vse najboljše male princeske
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 6.11.2007 17:41:38
|
|
|
|
ada2
|
Ada kaj sem to prebrala, da razmišljaš o s.p.-ju??? ja in potrebovala bom tvojo pomoč in veze ampak o tem drugič in privat
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 6.11.2007 19:36:03
|
|
|
|
NinaŠ
|
Ada, taka igrala (oz. igrala istega proizvajalca) imamo tudi mi ...samo bi nam jih lahko postavili več, glede na količino otrok, ki zahaja tja. Drugače pa - dober večer Evo sem iz službe... ...zjutraj sem bila že na rednem tehničnem pregledu na medicini dela (seveda vse OK )... ..ah, utrujena sem. Zdaj poberem drobižka iz banje, povečerjamo in gremo skupaj spat
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 6.11.2007 21:59:46
|
|
|
|
til
|
Čao punce! Vse najboljše vsem današnjim slavljencem veliko sreče in zdravja vam želimo tudi mi. Kar se tiče vzgoje sem jaz bolj stroga mama moj pa je bolj potrpežljiv. In tako naš korenjak že dobro ve koga lahko ovija okrog prsta. Tepe tudi Tilen in to kar nekaj časa ( vmes se je stvar polegla ) zdaj pa je spet vse jovo na novo. Ko me udari ga samo grdo pogledam itak se on naredi neumnega kot da ni nič bilo vendar vstrajam da me pogleda in ga vprašam, če tudi jaz njega udarim in odgovor je jasno ne potem mu saj veste kako to gre lepo povem da se to ne dela in da mamico tako boli kot Tilna. Ko mu potem naredim celo pridigo mu je najbolj zoprno ko me mora skoz gledat in kar spreminja temo vendar se ne dam. Pridejo pa tudi dnevi ko je zelo zelo obupen takrat pa ga za kazen posadim na stol in mora tam sedeti. Jaz spet pričam na veliko on pa me kao posluša sam gleda me pa skoz, ker ve da mora . Nu hujšega kot če ga posadim na stol takoj cvilenje in jok počakam da se pomiri mu povem svoje in tako ga še kakšno minuto pustim sedet pol pa gre lahko dol.
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 6.11.2007 22:07:29
|
|
|
|
til
|
Sem raj objavla post da me nebi ven vrglo ko pa sem se tako namatrala. Ja no kar se pa mojga tiče on pa je bolj popustljiv . Drugače sem pa tudi jaz Tilna že udarla po rokici ne veliko le toliko da ve da se pa neke stvari res ne smejo delat in da je šel predaleč. Midva sva oba prehlajena TIlen in jaz. Upam, da bo ostalo samo pri tem. Mi pa dude nimamo že od 1. leta, flaša pa je zakon samo za spat. Dudo sem mu vzela enkrat ko je bil prehlajen in je ni mogel imeti v ustih ker ni mogel dihat pol pa mu je enostavno nisem več dala. Bila je zelo majhna kriza kar pa za flašo po mojem ne bom mogla rečt. Takrat bo pa pri nas zelo pestro . Pleničke imamo še vedno in tudi jaz ga poskušam, da bi mi povedal ampak se sploh ne spomne tudi jaz ko ga vprašam ali gre lulat vedno reče ne ko pa ga dam na kahlico ali stranišče pa vedno lula . Pa moti ga tudi ne ko hodi okrog po stanovanju polulan . Evo dva romana sem napisala zdaj pa vam želim lahko noč!
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 7.11.2007 8:12:57
|
|
|
|
*bubi*
|
Dobro jutro! mrzlo jutro Petarda, kje si? na seminarju menda ni, ker bi morala it okoli 14., ko ima petardito RD.
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 7.11.2007 8:26:55
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 razmišljam kje je petarda a je šla na tisti seminar? petarda oglasi se no, te pogrešamo Kolk je to lepo videt Nisem na seminarju, če ga bom imela, bo naslednji teden, vendar je še pod ?... Gužva je pri nas...delam od jutra do večera ...saj bo kmal vikend
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 7.11.2007 9:10:52
|
|
|
|
ada2
|
petarda imam kar malo slabo vest, ko že nekaj dni samo lenarim doma , no, saj v bistvu ne lenarim, samo v službo ne hodim. glih tak pa je obveza točno ob urah dajat inhalacije. sicer pa, zdaj ko je Adam boljši mi sploh ni dolgčas bubi - včeraj sem Andreju dala pismo zate, pa ga ni oddal. sma potem imela zvečer šolo, tako, da danes verjetno bo oddano. pa še 1x oprosti, ker tako dolgo traja. saj, če ne bi bila na bolniški bi že prej sama poslala.
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 7.11.2007 9:29:54
|
|
|
|
Naty_ka
|
Alo čveke. Mene pa so danes že razjezli. In to RR. Sem čist not padla v eno temo in sedaj so tu posledice. Samo res ne moreš verjet kako nekateri razmišljajo. Kriza.
VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR! NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore) Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor inteligence.
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 7.11.2007 9:32:29
|
|
|
|
Naty_ka
|
Kaj pa današnji slavljenci? Ni nikogar? Hm... Za vse ki danes praznujete...
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.