|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke 2005- 2. del
9.11.2007 20:58:14   
*bubi*
Novo stran odpret user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 951
9.11.2007 20:58:50   
*bubi*
In ko pridemo do dna....

..... bo srečna tisočka user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 952
9.11.2007 20:59:20   
*bubi*
Aja, ne user posted image  še ta in naslednja cela stran user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 953
9.11.2007 21:52:11   
Urša
Hvala za čestitke!user posted image  Sem se zjutraj zbudila ob 5.00, do minute točno kot je bil Jaka rojen.user posted image  Sem že včeraj podoživljala dogodke izpred 2h let. Joj, je hitro minilo! Prav hudo mi je bilo, da ni več enoletnik!user posted image  Me je že zagrabila vročica po novem user posted image ! user posted image user posted image user posted image
So bile pa Lego kocke glavna atrakcija, sploh ker je bil vmes traktor!user posted image user posted image user posted image  Dobil je še tistega kužata, ki govori-sem si mislila, da je bolj primeren za manjše, pa si ga je Nika že prisvojila!user posted image user posted image user posted image  Čez vikend nas čakata 2 fešti, tako da bo pestro!

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 954
9.11.2007 21:53:51   
Urša
Zdaj grem pa v ležeči položaj si pogledat 2 dela Prison break. user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 955
9.11.2007 22:09:01   
Še ena T
Ojla,  so-novembrke!

Verjetno se me ne spomnite več (na RR pišem zelo poredko), ampak med nosečnostjo, sem pa precej visela gor in čvekala skupaj z vami... No, upam, da je vsaj katera od takrat tu, ker se zdaj ne znajdem več, ko ste vse zamenjale nick-euser posted image

Moja Ema bo v ponedeljek stara 2 leti. Velika je 86 cm in tehta 11,8 kg. Statistike verjetno ne vodite več, ali? Od januarja obiskuje vrtec, zadnje čase je prava klepetulja, ampak kaj, ko večinoma govori kitajskouser posted image

user posted image user posted image user posted image  VSE NAJBOLJŠE VSEM MALIM NOVEMBRKAM IN NOVEMBRČKOM user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 956
9.11.2007 22:19:18   
Naty_ka
Še ena T kar večkrat se oglasi. Pa kakšna slikica bi tudi bila dobrodošla...user posted image

Aja, jaz sem danes tudi uspela stehtati Sergeja (že user posted image ). V glavnem ima 14,3 kg velik pa je 96 cm. Pa res mi ni jasno kje ima tistih 14 kil, če je pa tak slokec...user posted image

Zdaj pa grem spat.

user posted image

Lahko noč.

VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR!

NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore)

Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor
inteligence.

(odgovor članu Še ena T)
Neposredna povezava do sporočila: 957
9.11.2007 22:31:38   
Še ena T
Hvala Naty! ja, slikco imam pa v avatarju že od takrat, ko je Ema imela kakšne tri mesece... Bo treba nekaj ukrenit, ja. Pa kakšen album naredit.

Grem tudi jaz v posteljo.

Pa lahko noč.

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 958
10.11.2007 7:48:56   
petarda
Dobro jutrouser posted image

Meni povezava tak zajuser posted image , da ne morem nič več klepetat, ker me skoz ven mečeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Še ena T)
Neposredna povezava do sporočila: 959
10.11.2007 7:50:37   
*bubi*
Dobro jutro! user posted image
MAX LUKA:

user posted image

(odgovor članu Še ena T)
Neposredna povezava do sporočila: 960
10.11.2007 7:56:16   
petarda
Tole je še za Jakcauser posted image

user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 961
10.11.2007 8:02:41   
petarda
Pa še vse najboljše za današnjega slavljenca Max Luko!!!

user posted image

< Sporočilo je popravil petarda -- 10.11.2007 8:07:03 >

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 962
10.11.2007 8:11:48   
petarda
Bubi kako je z bubijem? Je res kaka alergija al kaj? Jaz sem mislila, da ga je kaj pičilouser posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 963
10.11.2007 8:13:26   
petarda
Hitro zdaj vse klepetat dokler me ven ne vržeuser posted image user posted image user posted image ...joj, držite pesti, da zdrži še kakih 15 minut, ker ravno slike pošiljamuser posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 964
10.11.2007 8:15:12   
petarda
Še ena T jaz se te spomnimuser posted image ....pa vedno me je zanimalo kaj je to T...Tejauser posted image , Tinauser posted image , Tanjauser posted image , Tadejauser posted image , Tamarauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 965
10.11.2007 8:18:25   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: amy26

Torej, če boš tam 13. ali 19. se lahko dobimo na

petarda, če bomo zdravi se zmenimo kar za 13. seveda bova na vezi 

Kak se jaz en trotl....sem mislila napisat 12. ali 19.....13 sicer bom tam, samo imam seminar, potem pa grem domov....nimam pojma do kdaj bo seminar....tak, da bi mi bolj ustrezal ponedeljek 12...se pa še slišiva, pa ti povem sploh kdaj (katero uro) bom imela fraj...OK?user posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 966
10.11.2007 8:21:48   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

Tino sem danes pustila brez plenice (popoldne), pa sem sklenila, da do nadaljnega tega ne prakticiram več user posted image . Saj 1x je celo povedala za lulat, 2x pa je bila prepozna - je že teklo, pa še skrivališče je izdala, ko smo se ravno skrivalnice igrali  in je potem mižat mogla user posted image  user posted image

Petardito je bil že skoraj brez pleničke poleti, pol smo pa odnehali, ko je bilo treba spet v vrtec hodituser posted image ....zdaj pa jih v vrtcu dajejo na kahlice in imajo potem kao neko tekmovanje...pa če lulajo v kahlice, dobijo zraven svoje slikice na kahlici prilepljene ene take rožice....user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 967
10.11.2007 8:24:43   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

Sem ravnokar prebrala, da je novembrka Kada postala še enkrat novembrka - Lara, Sara in Nina so dobile bratca Žiga user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

Vauuuuuu!

Čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....No, pa bratec blažen med sestricamiuser posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 968
10.11.2007 8:27:11   
petarda
sploh pa so v tej starosti tako navdušeni, če se kje kaj spremeni, da se lahko zgodi, da bo z veseljem spal v novi sobi.
Nuši smo jo uredili za 2 RD in od takrat je spala tam. prvo noč je padla s postelje in me poklicala, pa sem jo spravila nazaj v posteljoin se ulegla zraven nje, pa mi je rekla: ne! tu Nuša aja, mama idi v svojo posteljo.

Pol je pa to res dobro darilouser posted image user posted image user posted image user posted image

Mi bomo šli verjetno danes na sejem v Lj, pa bom pogledala, če kaj pametnega ugledamuser posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 969
10.11.2007 8:29:35   
petarda

kje pa boš martinovala in kaj je v programu?

Bela Krajina - ogled gradu v Metliki, vinska klet Jakljevič... ...žurka z zabavnimi igrami do konca user posted image

....tole do konca.....user posted image user posted image user posted image user posted image  dobr se oblečuser posted image user posted image user posted image user posted image

Drgač pa kdaj to greste? Danes? A boste tam prespali? A greste z avtobusom? A greste kaj mimo mene?user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 970
10.11.2007 8:31:26   
petarda
user posted image user posted image user posted image user posted image  Poslalo mi je slikiceuser posted image user posted image user posted image user posted image

Ne vem zakaj se mi zdi, da me ne vrže iz povezave, če na fuuuul čvekamuser posted image ....kar skoz bi morala tipkat, nič počasi pregledovat...

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 971
10.11.2007 8:32:36   
petarda
ok....bom pa sama prišla do 1000user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 972
10.11.2007 8:34:48   
petarda
Bo kera zvečer za čvek??? Moj user posted image  ima obletnico mature (ravno na martinovanjeuser posted image ) in bova s petarditom sama doma, pa bi mi prijalo mal družbeuser posted image ....torej zvečer smilea v roke pa pred računalnik, pa upat, da bo povezava delalauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 973
10.11.2007 8:36:17   
petarda
Minka Pobalinka jaz sem vedno mislila, da si ti kaka Marijauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 974
10.11.2007 8:39:01   
petarda
Nincy ampak Lara je pa prava faca, da je šla na šmarno goro pešuser posted image user posted image user posted image ....

P.S....glejte kak mam lepo številkouser posted image user posted image user posted image user posted image ....zdaj pa grem...kvalitetno preživite soboto in upam, da se kaj tipkamo zvečeruser posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.