Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 7.11.2007 9:32:45
|
|
|
|
Naty_ka
|
VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR! NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore) Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor inteligence.
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 7.11.2007 9:52:57
|
|
|
|
NinaŠ
|
Ojla!
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 7.11.2007 9:56:21
|
|
|
|
Naty_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Ojla! Hm... Le kaj naj to pomeni da je Nina tako dobre volje??? Si mogoče ?
VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR! NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore) Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor inteligence.
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 7.11.2007 9:57:23
|
|
|
|
NinaŠ
|
Flaške smo očitno rešeni ...sicer zvečer vpraša po njej, a je čisto zadovoljna z odgovorom, da smo jo pri bazenu pozabili
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 7.11.2007 9:58:05
|
|
|
|
NinaŠ
|
Si mogoče ?
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 7.11.2007 9:58:21
|
|
|
|
Naty_ka
|
Aja, to je. Jaz pa sem že mislila da bo kakšna udarna novica...
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 7.11.2007 9:59:52
|
|
|
|
NinaŠ
|
Le kaj naj to pomeni da je Nina tako dobre volje??? drugač pa nič posebnega, le tak dan očitno.... ...pa v službi se imam tolk fletno, sem v super družbi
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 7.11.2007 10:48:53
|
|
|
|
ada2
|
jaz imam pa kuhinjskega pomočnika
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 7.11.2007 10:58:06
|
|
|
|
petarda
|
Adam je pa res super pomočnik ... Naty daj link od debate prilimaj, da vidimo kaj te je raz
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 7.11.2007 11:06:38
|
|
|
|
Naty_ka
|
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2034877&mpage=1&key= Pa itak nima smisla karkoli govoriti, ker je brezveze...
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 7.11.2007 11:51:10
|
|
|
|
ada2
|
Nina v neckermannu sem našla ene fine lesene puzzle. imajo fiksni rob, 15 kosov, velikost 20x30cm, so 3 v kompletu za 10€ , motivi so Trnjulčica, Sneguljčica in Volk in sedem kozličkov. edino, ne dopadejo se mi glih risbice , ampak za tako ceno so pa v katalogu svet igrač na str. 75.
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 7.11.2007 12:38:52
|
|
|
|
NinaŠ
|
Nina v neckermannu sem našla ene fine lesene puzzle... ...edino, ne dopadejo se mi glih risbice hvala, ampak risbice so pa res obupne ...
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 7.11.2007 19:29:49
|
|
|
|
til
|
Men se je pa punca kar mal zasmilila ko ste jo pa vsi tako napadli zakaj ji ne daste kakšne tople besede, kot sem že tam napisala tudi jaz ne vem,kaj bi storila da bi mi moji starši rekli naj jima plačam ( glede na to da ji je že prej plačevala pa je zahtevala več). upam da ne bo zdaj kaj hude krvi . Pa pozdravljene! Midva s Tilnom sva oba grozno prehlajena in se splih ne moreva odkašljat.Mene pa je še grlo začelo bolet upam, da se hitro poštimam. Saj veste bliža se Rd pa nori december in v službi bo kar kriza če me ne bi bilo.
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 7.11.2007 20:54:29
|
|
|
|
*bubi*
|
Midva s Tilnom sva oba grozno prehlajena in se splih ne moreva odkašljat. Če še 1x napišem, kaj bubiju ful pomaga, boste mislile, da provizijo kasiram Danes sem bila na otvoritvi nove lekarne pod Pohorjem. Ful dobra, nekaj čisto novega, ni lekarna, kot smo jih navajeni.... upam, da bom imela kmalu priliko delat tam
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 7.11.2007 20:57:42
|
|
|
|
Naty_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* upam, da bom imela kmalu priliko delat tam Ti to resno?
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 7.11.2007 21:06:52
|
|
|
|
Naty_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: til Men se je pa punca kar mal zasmilila ko ste jo pa vsi tako napadli zakaj ji ne daste kakšne tople besede, kot sem že tam napisala tudi jaz ne vem,kaj bi storila da bi mi moji starši rekli naj jima plačam ( glede na to da ji je že prej plačevala pa je zahtevala več). upam da ne bo zdaj kaj hude krvi . Eh, hude krvi nebo. Nima smisla. Jaz samo trdim, da so naši starši svoje otroke že vzgojili. Mi pa moramo svoje. In nikoli si nebi upala prositi nikogar da bi mi zastonj pazil otroka. Na nek način bom to poplačala. Ker čutim da je to moja moralna dolžnost. In ker mi še v življenju ni nič zastonj padlo iz neba. Najbolj pa so me zbodle njene besede zato, ker če si dobreo prebrala, se njena mama pripelje 100 km. Se mi zdi da bi ta anonimna morala vso zadevo na malo bolj diplomatski način rešiti, ne pa da tu kritizira. Pa da se razumemo: pogovarjamo se o rednem čuvanju otrok. Tisto ko ti dedki in babice pomerkajo otroka za par uric enkrat na pol leta, tisto je nekaj drugega.
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 7.11.2007 21:23:35
|
|
|
|
til
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty_ka IZVIRNO SPOROČILO: til Men se je pa punca kar mal zasmilila ko ste jo pa vsi tako napadli zakaj ji ne daste kakšne tople besede, kot sem že tam napisala tudi jaz ne vem,kaj bi storila da bi mi moji starši rekli naj jima plačam ( glede na to da ji je že prej plačevala pa je zahtevala več). upam da ne bo zdaj kaj hude krvi . Eh, hude krvi nebo. Nima smisla. Jaz samo trdim, da so naši starši svoje otroke že vzgojili. Mi pa moramo svoje. In nikoli si nebi upala prositi nikogar da bi mi zastonj pazil otroka. Na nek način bom to poplačala. Ker čutim da je to moja moralna dolžnost. In ker mi še v življenju ni nič zastonj padlo iz neba. Najbolj pa so me zbodle njene besede zato, ker če si dobreo prebrala, se njena mama pripelje 100 km. Se mi zdi da bi ta anonimna morala vso zadevo na malo bolj diplomatski način rešiti, ne pa da tu kritizira. Pa da se razumemo: pogovarjamo se o rednem čuvanju otrok. Tisto ko ti dedki in babice pomerkajo otroka za par uric enkrat na pol leta, tisto je nekaj drugega. S tistim prvim odstavkom se čist strinjam jaz sicer mojih nisem prosila so se hvala bogu sami javli ker ga imajo neskončno radi in takšne stare starše kot jih ima moj otrok je res zlata vredno! V drugem odstavku pa te moram popravit njena mama ne pazi otroka redno mislem da je točno napisala da dvakrat na teden vskoči za par uric, ker sicer je otrok v vrtcu in kadar sta z možem še v službi ona vmes vskoči drugače ji ga tašča popazi razen kadar nima časa. Saj nimam nič proti da se staršem plačuje, če so se tako dogovorili ampak vseeno mi je stvar malo čudna, verjetno ker nisem še bila v taki situaciji .
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 7.11.2007 21:42:58
|
|
|
|
Naty_ka
|
Vem da pazi za par uric. Pa po moje bi morala biti še toliko bolj hvaležna, da sploh pride tako daleč za teh par ur. Samo me blazno moti tisti njen način kako je vse skupaj izpadlo. Definitivno bi pa morali slišati še drugo stran zgodbe. In, ja, imaš prav. O tem je težko debatirati, ker vsak ima svoj pogled na vse skupaj. Meni je moja mama rekla takoj v začetku da mi otroka nebo pazila. Oče mi ga sicer pomerka, samo me vedno vpraša če bo moral še večkrat. Pa imata oba zelo rada Sergeja.
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 7.11.2007 21:44:52
|
|
|
|
Naty_ka
|
Eh, til, pustima rajši vse skup. Jaz upam da se bosta s tvojim sončkom hitro pozdravila.
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 7.11.2007 22:06:59
|
|
|
|
petarda
|
Čeeeeeeeeeer
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 7.11.2007 23:46:47
|
|
|
|
Urša
|
jaz imam še vedno Arnota za spanje mu manjka že eno oko, ampak ga ne dam. ko sem šla Nušo rodit sem ga celo v porodnišnico nesla, ko sem pa Adama rodila sem ga pa doma pustila in nisem mogla spati, še sreča, da je Adam dobil enega medveda, da sem potem tistega stiskala Ada, jaz sem ista! Še v šolo v naravi sem vzela svojega medota, v porodnišnico pa obakrat!
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 8.11.2007 7:51:37
|
|
|
|
NinaŠ
|
Dobro jutro! Midva s Tilnom sva oba grozno prehlajena in se splih ne moreva odkašljat. Če še 1x napišem, kaj bubiju ful pomaga, boste mislile, da provizijo kasiram bom jaz napisala, ker je to res prvovrstna stvar, ki jo mi uporabljamo že nekaj časa - inhalator Drugače sta drobižka v vrtcu, jaz moram pa malo pospravit, preden se v službo odpravim. Včeraj zvečer sem šla spat z drobižkoma in nisem uspela nič postoriti.
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 8.11.2007 7:54:58
|
|
|
|
petarda
|
Ven me je vrglo včeraj Drgač pa dobro jutro vsem! A kdo danes praznuje Amy jaz sem v Snoviku 12. in 13...no trinajstega se že vračam v NM, potem pa še 19., 20. pa se spet popoldne vračam v NM. Torej, če boš tam 13. ali 19. se lahko dobimo na
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 8.11.2007 8:25:19
|
|
|
|
ada2
|
dobro jutro! jaz sem pa take čudne sanje imela, da sem še zdaj slabe volje zaradi njih saj v bistvu sanje so bile krasne, pol se pa sredi noči zbudim in po enih 5 minutah zavem, da to ni res (pa bi lahko bilo, oz. je skoraj bilo) in potem me je taka žalost zagrabila, da sem se kar razjokala
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Odlog vpisa v prvi razredStarši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.