|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke 2005- 2. del
29.10.2007 19:54:04   
petarda
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Grem zdaj večerjo postrečt, pa mojega polhka sprat spravituser posted image  

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 551
29.10.2007 20:19:09   
*bubi*
A take pesmice se vi učite user posted image  Mi smo še vedno na Kuža pazi user posted image user posted image user posted image

Bubi spi, mene pa tudi mika, da bi kar pod odejo zavila. user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 552
29.10.2007 20:24:52   
Urša
Še malo slikic našega domeka:

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 553
29.10.2007 20:38:37   
petja
Urša, ČUDOVITO!!!

Lp, petja

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 554
29.10.2007 20:39:13   
*bubi*
wau, Urša, to smo čakali user posted image user posted image user posted image

Ste pa bili kar pogumni pri izbiri barv. Fluorescentnih sten še pa res nisem videla user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 555
29.10.2007 20:45:12   
Urša
Kivi zelena je, ni tko fluorescenčna kot izgleda. Ja, smo si drznili.user posted image  Pa nam ni žal, ker je ful pozitivne energije v barvah!user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 556
29.10.2007 20:46:21   
sharpy
Meni je ful všeč, Urša user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

14.11.2005 smo dobili našega sončka Marka

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 557
29.10.2007 20:47:47   
sharpy
Urša...Kakšen tuš to imate? Kaj je tisti velik krog zgoraj?  Mogoče je smešno,...ma jaz to prvič vidim user posted image user posted image user posted image

14.11.2005 smo dobili našega sončka Marka

(odgovor članu sharpy)
Neposredna povezava do sporočila: 558
29.10.2007 20:53:41   
Urša
Dol šprica voda, samostoječ tuš pač, ta drug je pa gibljiv. user posted image

(odgovor članu sharpy)
Neposredna povezava do sporočila: 559
29.10.2007 20:57:52   
ŽELJA2
Čer.

O Ursa, tole je pa res hudo. Ful dobre barve. Jest se pa to ne bi nikol upala, sem pristaš klasike, bele stene, enako pohištvo skozi celo sanovanje,.....
No, v glavnem mi je vaše ful všeč. Bom mogla očitno mal razmislit o svojem okusu.

user posted image user posted image Zdej mam pa jest tut ful pomembno novico!!!!!!!!user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image     Sem dve uri nazaj postala tretjič teta!      user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image   Dobila sem tretjo nečakinjo NEŽO!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

JUUUUUUUUPIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu sharpy)
Neposredna povezava do sporočila: 560
29.10.2007 20:59:08   
*bubi*
Ja, smo si drznili. Pa nam ni žal, ker je ful pozitivne energije v barvah!

Saj je prav tako user posted image  Konec koncev se da vedno pobrusit in prebarvat, če ne bi bilo OK.

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 561
29.10.2007 21:02:02   
Urša
Konec koncev se da vedno pobrusit in prebarvat, če ne bi bilo OK.

Res je!user posted image
Želja, čestitke!user posted image  Ima ta mamica že 3 punčke?

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 562
29.10.2007 21:02:59   
NinaŠ
Urša fantastično user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 563
29.10.2007 21:17:44   
petarda
Dobila sem tretjo nečakinjo NEŽO!!!

user posted image user posted image user posted image  Tri nečakinje in vse tri NEŽE???user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  oprosti ŽELJA user posted image ...včasih, kar ne morem iz svoje kože, da nebi kake bedarije ven vrgla user posted image user posted image user posted image

Čestitke ponosni teti in staršema! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 564
29.10.2007 21:23:32   
petarda
Urša stanovanje je ful cartkano...user posted image ...meni so tudi všeč barve, samo nimamo toliko jajc, da bi kar vse stene prebarvali (a maš sploh kako belo?user posted image )....mi prebarvamo v vsakem prostoru eno ali največ dve steni z barvo...ostale so bele....je pa res, da pol prostorov zmanjka, ker bi še to barvo...pa še to....user posted image user posted image user posted image ...ful mi je všeč tvoja zelena...nekaj takega imam zamišljeno za eno steno sobice na morju...pa danes itak ni problema za prebarvat steno...sem zadnjič na sejmu v Celju gledala, kako so te barve ful prekrivne, tak da ni problem potem jo premazat s kako drugo...ko se recimo naveličašuser posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 565
29.10.2007 21:24:59   
ada2
petarda - user posted image
evo, še ena neprimerna pesmica:
stara baba gre na slivo, bundabijaba
dol pokaže lulo sivo, bundabijaba.
če pa lula siva ni, pa pokaže le kosti.

Urša - user posted image , zelo lepo ste si uredili in prav nič ti ne rabi biti žal, da je zmanjkalo dinarčkov, glavno, da ste srečni. pa komaj čakam, da grem k teti na obiskuser posted image

Želja čestitke za nečakinjo, pa naj bo zdravauser posted image user posted image user posted image

držite mi jutri pesti, pa močno, pa še na nogah.....user posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 566
29.10.2007 21:26:01   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: sharpy

Urša...Kakšen tuš to imate? Kaj je tisti velik krog zgoraj?  Mogoče je smešno,...ma jaz to prvič vidim user posted image user posted image user posted image

Sharpy, ti si meni ful simpatičnauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sharpy)
Neposredna povezava do sporočila: 567
29.10.2007 21:28:58   
petarda
stara baba gre na slivo, bundabijaba
dol pokaže lulo sivo, bundabijaba.
če pa lula siva ni, pa pokaže le kosti.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Drgač pa....a že vemo, zakaj moramo držat pesti? user posted image user posted image user posted image ...Nisem čist na tekočemuser posted image ...Pa vsaj približno uro povej, ker mi imamo v službi ful gužvo in ne bo glih fajn, če bom mela noge in roke zapletene ves časuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 568
29.10.2007 21:30:43   
Urša
a maš sploh kako belo?

Imam, imam, v vsakem prostoru po 1 ali 2, razen kopalnica je cela oranžna.user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 569
29.10.2007 21:32:30   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: Urša

a maš sploh kako belo?

Imam, imam, v vsakem prostoru po 1 ali 2, razen kopalnica je cela oranžna.user posted image

aja...zdaj vidim tudi pri Jakatu v sobiciuser posted image ...no, pol maš pa glih tolk jajc kot jazuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 570
29.10.2007 21:32:31   
Urša
kako so te barve ful prekrivne

To so pa res. Spalnica mi je bila ful pretemna, pa sem se malo poigrala s svetlo roza in je že v prvem sloju prekrila zelo temno barvo. user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 571
29.10.2007 21:33:54   
Urša
no, pol maš pa glih tolk jajc kot jaz

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  No, vidiš!

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 572
29.10.2007 21:34:14   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Ah, ne.... lani smo se selile iz dojenčka na otroka, kam bi pa zdaj, petarda? Med odrasle? user posted image

Kaj pa jaz vem...user posted image user posted image user posted image user posted image ...samo tu nisem zasledila letnika 03 recimo..in sem pol mal razmišljala kje souser posted image user posted image user posted image user posted image

Nisi zasledila zato, ker so njihove mame ocitno lene al pa brez casa user posted image  Tukaj zdaj ostanete dokler boste cvekale o otrocih user posted image

(odgovor članu petarda)
  Neposredna povezava do sporočila: 573
29.10.2007 21:37:14   
ada2
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Drgač pa....a že vemo, zakaj moramo držat pesti? user posted image user posted image user posted image ...Nisem čist na tekočemuser posted image ...Pa vsaj približno uro povej, ker mi imamo v službi ful gužvo in ne bo glih fajn, če bom mela noge in roke zapletene ves časuser posted image user posted image user posted image user posted image

za uresničitev ene moje velike želje, več pa ne povemuser posted image user posted image . bom pa jutri na vsak način poročala kako je šlouser posted image .....ali bodo user posted image user posted image user posted image .....ali pa user posted image user posted image , za uro pa ti žal ne morem povedat, dopoldanuser posted image user posted image user posted image

lahko pa narišeš eno user posted image v službi in vsakič, ko jo pogledaš pomisliš na mene in pošlješ pozitivno vibracijouser posted image user posted image user posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 574
29.10.2007 21:39:59   
petarda
dokler boste cvekale o otrocih

...in drugih postranskih stvareh, ne?user posted image user posted image user posted image user posted image

Nič...grem jaz tudi počasi v posteljo...imam celo zaseuser posted image ....petardito je v posteljici, lubi pa še v delavniciuser posted image ....upam, da bo kmal november mimo, da folk gume zamenja in začne na praznike mislituser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Igre in crkljanje z otroki sem preložila n...
Danes praznuje moj sin 27. rojstni dan. Ja, tile obrazki in rokice so se prelevili v odgovornega mladeniča, očeta enolet...
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.