Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 28.10.2007 23:05:32
|
|
|
|
petarda
|
Ne odprem novo stran .... Evo se me že prijemlje spanec Lepe sanje vsem zaspanim novembrkam
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 28.10.2007 23:41:46
|
|
|
|
petja
|
Petarda, ti imaš pa res monologe . Sicer je pa meni v Lj ful lušten izlet za družine z otroki, da greš z vlakcom na grad, dol pa z vzpenjačo. Lumpa je ful uživala, smo morali na vlakcu sedeti že pol ure, preden je odpeljal . Glede "splavov" po Ljubljanici pa ne vem, kakšno "progo" imajo, smo pa imeli 3 leta žur na tej barčici, pa je bilo ful noro, samo so nas kar nekaj ur gor pa dol vozili - od Barja do Plečnikove tržnice. Priporočam!
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 29.10.2007 0:22:13
|
|
|
|
Urša
|
Čvekulje! Pri nas nič novega, Jaka zdaj spi na veliki postelji in se je še ni navadil, tako da imamo kar probleme za zaspat, spolh čez dan. Nika je pa na dvignjeni, vmesnem pogradu in ima spodaj igračni kotiček. Lojtrca ji ne dela nobenih težav, pride ponoči k meni povedat, da jo lulat in gre potem sama nazaj gor. O rojstnem dnevu pa jaz še ne razmišljam kaj preveč, bo treba počasi res vabilo sestavit. Darilo? Joj, igrače... Mi jih imamo absolutno preveč! Pomoje bo kar torta glavno darilo, bo imel tisto, ko sem jo lansko leto Urški predlagala in jo je potem dala delat. Nina, avto je bilo treba ocenit? Uf, pišuka, meni pa tega lista sploh ni sprintalo... pa sem že oddala.
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 29.10.2007 7:28:59
|
|
|
|
petarda
|
Jutro Joj, ob ktaterih urah ve Petja in Urša čvekate ...sam če bi vedela, da boste prišle gor, bi vas ziher čakala, ker sploh nisem mogla zaspati včeraj
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 29.10.2007 7:30:07
|
|
|
|
petarda
|
Sicer je pa meni v Lj ful lušten izlet za družine z otroki, da greš z vlakcom na grad, dol pa z vzpenjačo. Lumpa je ful uživala, smo morali na vlakcu sedeti že pol ure, preden je odpeljal Naš je tudi čist nor na vlake...smo razmišljali, da bi se v sredo v Karlovac kar z vlakom peljali, dol bi nas pa dedi pobral
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 29.10.2007 8:24:23
|
|
|
|
*bubi*
|
sem že ful napisala, pa mi je zaštekalo. Zdaj pa se mi več ne da
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 29.10.2007 8:25:00
|
|
|
|
*bubi*
|
Naš je tudi čist nor na vlake...smo razmišljali, da bi se v sredo v Karlovac kar z vlakom peljali, dol bi nas pa dedi pobral Ja, al pa z vlakom v MARIBOR, potem pa še z gondolo na Pohorje
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 29.10.2007 8:31:18
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Naš je tudi čist nor na vlake...smo razmišljali, da bi se v sredo v Karlovac kar z vlakom peljali, dol bi nas pa dedi pobral Ja, al pa z vlakom v MARIBOR, potem pa še z gondolo na Pohorje Dej nehi s takimi, ker moj je itak že predlagal, da bi v petek šli v MB in ne v Čatežke.... ...saj mi ni drugo, samo smo že bratcem obljubili, da jih bomo peljali na kopanje....
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 29.10.2007 9:21:25
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Naš je tudi čist nor na vlake...smo razmišljali, da bi se v sredo v Karlovac kar z vlakom peljali, dol bi nas pa dedi pobral Ja, al pa z vlakom v MARIBOR, potem pa še z gondolo na Pohorje Dej nehi s takimi, ker moj je itak že predlagal, da bi v petek šli v MB in ne v Čatežke.... ...saj mi ni drugo, samo smo že bratcem obljubili, da jih bomo peljali na kopanje.... no, potem mu pa povej še, da je na vrhu Pohorja, potem ko se pripelješ z vlakom v MB in z gondolo na vrh, nov wellness center z bazenom
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 29.10.2007 9:23:45
|
|
|
|
*bubi*
|
Toys je pravkar poslal obvestilo, da so izdali veliki božični katalog na 80 straneh Samo velja samo do 17.11. No, ravno dovolj gremo listat? Vam bom po mailu poslala, ker na njihovi spletni strani še nič ne najdem. Direkt linka pa tudi ne morem dat, ker je interaktivni. No, da vidimo
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 29.10.2007 9:32:30
|
|
|
|
Urša
|
Hvala bubi. Si mi pa dala dela! Bom kasneje prelistala, zdajle sem zmenjena z eno RR iz Mozirja-sem mi je javila, ko sem iskala družbo.
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 29.10.2007 9:38:50
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Toys je pravkar poslal obvestilo, da so izdali veliki božični katalog na 80 straneh Samo velja samo do 17.11. No, ravno dovolj gremo listat? Vam bom po mailu poslala, ker na njihovi spletni strani še nič ne najdem. Direkt linka pa tudi ne morem dat, ker je interaktivni. No, da vidimo če boš kaj lepega najdla...kakšno mizico in stolčke ali klopco...bi prosila, da mi kako slikico na mail pošlješ
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 29.10.2007 9:39:37
|
|
|
|
petarda
|
nov wellness center z bazenom njemu ni nič do bazena...tak, da to ga ne bo ganilo
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 29.10.2007 10:52:19
|
|
|
|
*bubi*
|
če boš kaj lepega najdla...kakšno mizico in stolčke ali klopco...bi prosila, da mi kako slikico na mail pošlješ seveda imajo . samo ne vem, kako bom lahko slikico iz kataloga skopirala Z medvedkom Pu bi bilo OK? Meni so ti stolčki v oko padli
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 29.10.2007 12:03:11
|
|
|
|
NinaŠ
|
Kako so se pa vaši malčki privadili na novo uro? Ja. Mi smo šli v soboto zvečer kasneje spat, pa v nedeljo zjutraj sem ju max dolgo v postelji držala, tako da že vse normalno deluje po novi uri
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 29.10.2007 14:13:03
|
|
|
|
*bubi*
|
Bubi pa je v nedeljo spal 2x v avtu in je šel zvečer normalno spat, zjutraj pa tudi vlekel do sedmih Mislim, da smo že naštelani
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 29.10.2007 15:02:23
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Eno vprašanje za .... A me zdaj pa kar ostanemo na tem forumu ali nas boste kam selili? Seljenje kam? Kdo je koga kam selil
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 29.10.2007 16:49:34
|
|
|
|
*bubi*
|
Ah, ne.... lani smo se selile iz dojenčka na otroka, kam bi pa zdaj, petarda? Med odrasle?
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 29.10.2007 17:14:28
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Ah, ne.... lani smo se selile iz dojenčka na otroka, kam bi pa zdaj, petarda? Med odrasle? Kaj pa jaz vem... ...samo tu nisem zasledila letnika 03 recimo..in sem pol mal razmišljala kje so
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 29.10.2007 18:31:57
|
|
|
|
petarda
|
Zdaj s petarditom pojeva pesmice.... ...ta mi je ful hecna, pa prvič jo vidim.... UBOGA UBOGA JEŽEVA MATI Uboga uboga ježeva mati kolko je kolko je mogla prestati morala je morala ježa roditi pa jo je pa jo je pikal po riti.
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 29.10.2007 18:34:24
|
|
|
|
petarda
|
Ah, ne.... lani smo se selile iz dojenčka na otroka, kam bi pa zdaj, petarda? Med odrasle? po dveh letih je dost čvekanja o otrocih, pa bi nas moral na spolnost preselt podforum - novembrke 05
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 29.10.2007 19:46:20
|
|
|
|
NinaŠ
|
...ta mi je ful hecna, pa prvič jo vidim.... ja mi smo jih včeraj šli vse skozi in sem se pri nekaterih tud ful nasmejala (ko je 1. vrstica še otroška, naprej pa čist ni, da bi otroke to učil)
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 29.10.2007 19:51:02
|
|
|
|
petarda
|
(ko je 1. vrstica še otroška, naprej pa čist ni, da bi otroke to učil) kot recimo tale MORJU PLAVA KIT Po morju plava kit k ma zlo veliko rit ko pride na sredo morja se userje do neba. (pa prdne vse do dna) Se krega ljubi bog k si praska drek od nog oj ta presneti kit k ma tko veliko rit!
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 29.10.2007 19:52:29
|
|
|
|
petarda
|
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 29.10.2007 19:53:20
|
|
|
|
petarda
|
...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Pesmi o mami in za mamoMama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.