|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke 2005- 2. del
30.10.2007 14:24:41   
NinaŠ
IZVIRNO SPOROČILO: Minka Pobalinka

IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

Sita sem tega šihta user posted image user posted image    ...kaj bi človek delal, da bi bil lahko maximalno doma in še vedno dobival plačo??????

Ko ugotoviš.. ni NUJNO javi. user posted image   Tudi jaz se namreč sprašujem isto..

Najboljše, da zanosiš, greš na porodniško….vsaj za leto dni si rešena J 

evo ideja naše preljube P user posted image

....sam pol pa ne vem, če ne bi z veseljem na šiht hodila user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Minka Pobalinka)
Neposredna povezava do sporočila: 601
30.10.2007 14:37:28   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

Sita sem tega šihta user posted image user posted image    ...kaj bi človek delal, da bi bil lahko maximalno doma in še vedno dobival plačo??????

Najprej user posted image user posted image user posted image , potem je treba nekaj mesecev počakat in potrpet v službi (ali pa na bolniški) - in evo, celo leto si lahko doma in prejemaš plačo user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 602
30.10.2007 14:38:25   
*bubi*
Očitno nisem prva, ki sem na to pomislila user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 603
30.10.2007 14:41:44   
Urša
Na to pa tudi jaz občasno pomislim, ja. user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 604
30.10.2007 14:42:58   
Minka Pobalinka
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Ja nisi.. verjemi.. samo kaj, ko mati narava včasih ne deluje v tako, kot si mi splaniramo. user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 605
30.10.2007 14:56:03   
ada2
user posted image user posted image user posted image

hvala za pestke in pikapolonice, je pomagalouser posted image user posted image user posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

Neposredna povezava do sporočila: 606
30.10.2007 15:17:48   
ada2
no, da vam še povem zakaj ste morale pesti držat:

danes sem imela v službi sestanek pri direktorici glede soglasja za sp. in sem ga dobilauser posted image , oz. nimam še v rokah, ampak mi je zagotovila, da ga dobim do konca drugega tedna. in to pomeni, da bom še pred novim letom lahko odprla svoj sp. user posted image user posted image user posted image , poleg tega mi je še omenila, da me imajo v načrtu ponucat (oz. moje znanjeuser posted image ) tudi v službi, v kolikor bi nadgradili program fizioterapije, kar spet pomeni, da se mi po novem letu obeta delno napredovanjeuser posted image user posted image user posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 607
30.10.2007 15:27:56   
ada2
glede flaške:

Adam si jo je danes strl, ker mu je padla iz rok in je dno odletelouser posted image . zdaj pa ne vem, ali naj grem novo kupit, ali naj ga kar odvadimuser posted image  imel jo je pa samo za mleko oz. kakav zjutraj in zvečer. drugače je itak že dolgo vse iz kozarca pil.

Teni, naj te potolažim, jaz tudi delam med prazniki in sicer vse dni. kaj češ, ni praznikov za nas. sicer pa sem se to že navadila, papraznični dodatek tudi nekaj malega naneseuser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 608
30.10.2007 15:48:02   
NinaŠ
user posted image user posted image user posted image user posted image  super Ada user posted image user posted image user posted image user posted image  sem ful vesela zate

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 609
30.10.2007 17:03:00   
Urša
Ada, super novica!user posted image user posted image user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 610
30.10.2007 17:15:18   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: Minka Pobalinka

IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Ja nisi.. verjemi.. samo kaj, ko mati narava včasih ne deluje v tako, kot si mi splaniramo. user posted image

o, to pa še predobro vem user posted image

user posted image user posted image user posted image  Ada, upam, da se bo vse skupaj kmalu poznalo v proračunu user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 611
30.10.2007 18:31:50   
amy26
kaj bi človek delal, da bi bil lahko maximalno doma in še vedno dobival plačo??????

vam bom v bližnji prihodnosti na to vprašanje jaz odgovorilauser posted image , vendar še malo počakajteuser posted image

(odgovor članu til)
Neposredna povezava do sporočila: 612
30.10.2007 19:31:02   
tincci
Boš še enkrat mami, AMY?????

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 613
30.10.2007 19:39:03   
amy26
Boš še enkrat mami, AMY?????

tincci, kje pauser posted image  si ne predstavljam da bi bila še enkrat user posted image  no ja če še bo kakuser posted image  bo kasneje torej najmanj še dve leti pavze

nekaj drugega se mi je odprlo oz.sem sama delala na tem, kaj in kako pa v kratkem povem, nočem nekaj prehitro govoriti pol ti pa vse v  vodo padeuser posted image

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 614
30.10.2007 20:24:47   
tincci
Aaa, sej sem potem dojela, da bi znal bit kaj drugegauser posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 615
30.10.2007 21:04:10   
NinaŠ

kaj bi človek delal, da bi bil lahko maximalno doma in še vedno dobival plačo??????

vam bom v bližnji prihodnosti na to vprašanje jaz odgovorilauser posted image , vendar še malo počakajteuser posted image

Amy, sploh ni panike, bom že še počakala, če bo le res tudi zame izvedlivo user posted image . Uf, sam sem pa fejst firbčna, ker že nekaj časa na "nekaj" namiguješ  user posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 616
30.10.2007 21:06:40   
NinaŠ
Ada si kupila novo flaško?

Jaz se kar ne morem pripravit, da bi Tini ukinila večerno flaško vode in jutranjo čaja - sploh ko s to jutranjo uspem spanec tudi za kako uro podaljšat user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 617
30.10.2007 23:46:54   
petarda
sploh ko s to jutranjo uspem spanec tudi za kako uro podaljšat

V tem primeru se tudi jaz nebi mogla pripavituser posted image user posted image user posted image user posted image ...

Drgač pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za Ado. No...vidiš, da je prišel trenutek tudi zate user posted image

Amy....če maš kak dober plan, ne bom čakala do Snovikauser posted image user posted image user posted image ...se bom kar zdaj med prazniki kaj okoli pripeljalauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 618
30.10.2007 23:50:15   
petarda
Pri nas je tudi pestro v službi, tak, da sem prišla domov ob 19.uri....pod tuš, bruhat in spatuser posted image user posted image user posted image ...

zdaj sem OK, ampak prav jezna sama nase, ker se pustim, da stres tako vpliva nameuser posted image

dobra stran službe pa je....da sem dobila izplačan drugi del regresa user posted image user posted image user posted image user posted image  na katerega sem sploh pozabila, da ga moram dobitiuser posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 619
30.10.2007 23:53:47   
petarda
Najboljše, da zanosiš, greš na porodniško….vsaj za leto dni si rešena J

evo ideja naše preljube P

jao, jao....jaz pa dvakrat berem...pa dvakrat sem mislila, da ti je P.....Pediatrinja tako svetovalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....in sem si mislila, očitno sta kolegice, da ti je po mailu to pisala...ker vidim, da je prekopirano od nekoduser posted image user posted image user posted image user posted image ...pa verjetno kar fajn kolegice, k ji še objemčka pošiljašuser posted image user posted image user posted image user posted image

jao, jao....boljš, da grem spat...očitno še nisem dobrouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 620
30.10.2007 23:56:22   
petarda
Minka....lepo je spet videti tvojega lepotca na avatarjuuser posted image ...a ma še tako čupo, al ste ga kaj ostrigli?user posted image  Men že vsi težijo, da bi bilo treba petardita mal ostričuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 621
31.10.2007 5:59:36   
ada2
lep praznik vsem, jaz samo še čajček z lekadolom spijem in šibam delat, ker delo plemenitiuser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 622
31.10.2007 6:38:56   
amy26
Amy....če maš kak dober plan, ne bom čakala do Snovika ...se bom kar zdaj med prazniki kaj okoli pripeljala

Petarda, ti se kar oglasi pri nas bi bila ful veselauser posted image user posted image  bomo v glavnem doma, imaš pa tudi mojo gsm pa pokliči.
Te pa čisto razumem, kako je če si pod stresom v službi, bo že, se boš morala še malo utrditi.

Vidim da je že dosti novemberčkov brez dude, to bo pri nas težko speljati, ker če bi dudo od Aleksa odnesla miška bi vzel pa Elinouser posted image , pa zadnjič ko smo se vozili z avtom k enim na obisk je nazaj grede komaj zdržal da je prišel domov, tečen kr neki, ker ni bilo dude in njegove pelenice, ja njegove ninice(tetra pelenica).

Pa zjutraj mu še vedno obvezno dajem na flaško piti kakav oz. mleko, ker ko ga spije se potem še kakšno uro igra v pojstli s kockami, jaz pa ta čas lahko v miru rihtam Elo ali pa še malo poležim oz. brskam po internetuuser posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 623
31.10.2007 7:42:45   
*bubi*
Dobro jutro! user posted image

Kaj boste počeli danes? Mi bomo doma, popoldan bi se radi šli v Habakuk kopat. Komaj čakam user posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 624
31.10.2007 7:49:44   
Minka Pobalinka
Minka....lepo je spet videti tvojega lepotca na avatarju ...a ma še tako čupo, al ste ga kaj ostrigli?

Ja smo ga julija ostrigli..

Pred striženjem ..

user posted image

In po striženju..

user posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.